Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

AMİN canım allahım kimseye aratmasın düşmanıma bile rabbim herkese nasip etsin

amiinn Allah razı olsun beyaz gül... şuan dualarımın en başındasın inşallah Allahımm sanada bu duyguyu yaşatacak ama lütfen bilmiyorum falan deme evet bende vakti geldiğinde bu duyguyu yaşayacağım de.. inanmak başarmanın yarısı unutma beyaz gül.. ben senin adına çok inanıyorumm sende çok inan tamam mı :)[/QUOTE]

inanıyorum canım inanıyorum bende o duyguyu tadacağım neden bilmiyorum bazen öylesine çok ümitsiz oluyorum ki anlatamam şu birkaç gündür de öyleyim içimde hep bir ümitsizlik var. duaların için çok sağaol canım bende hergün sizlere dua ediyorum sağ salim kucaklarına almayı nasip et allahım diye kimse negatif sonuç almasın diye ben 3 kez negatif almış biri olarak çok zor olduğunu biliyorum senin sözlerin beni kendime getirdi çok sağol evet canım olacak 4. denememde olacak rabbimin izniyle sen bana ikiz üçüz diye dua et edin :)

inanıyorum canım inanıyorum bende o duyguyu tadacağım neden bilmiyorum bazen öylesine çok ümitsiz oluyorum ki anlatamam şu birkaç gündür de öyleyim içimde hep bir ümitsizlik var. duaların için çok sağaol canım bende hergün sizlere dua ediyorum sağ salim kucaklarına almayı nasip et allahım diye kimse negatif sonuç almasın diye ben 3 kez negatif almış biri olarak çok zor olduğunu biliyorum senin sözlerin beni kendime getirdi çok sağol evet canım olacak 4. denememde olacak rabbimin izniyle sen bana ikiz üçüz diye dua et edin :)[/QUOTE]

heh işte böylee :)) ben çok inanıyorum olacak diyodum yakın arkadaşlarıma onlarda bana tamam ama sen bi yandan yoksa da diye de düşün ki hani o olmazsa çok kötü olup çok üzülme diyorlardı.. sana yemin ederim onlara verdiğim tek cevap şuydu ben olacağına çok inanıyorum he olmazsa da onu o zman düşünürüm, o zman üzülürüm şuan onu düşünüp kendimi olumsuz etkilemek istemiyorum diyordum ve çok şükür ki öyle de oldu pozitifi gördümm ve sende göreceksinn bak ben çok inanıyoruuummm hattaaa sana artık ikiz diye dua edicem :)))

İnşallah duyucaksın tabi, 3 hazirana kadar nasıl sabredicen sen :))
Ben de haftaya 30 mayısta şeker yüklemesi yaptırıp öyle gidicem, inşallah birşey çıkmaz. Daha umuta randevu almadım ama 1 yada 3 hazirana alıcam, eşimin iş durumuna bağlı..

Maşallah değerin artıyor, ben bekliyordum zaten. Hadi inşallah ptesi güzel haberlerini bekliyoruz senin de..

arkadaşlar ulun beyle görüştüm bu gün, eşimin tahlili morfoloji yüzde 2,sayıları falan iyiymiş, benim de testlerim iyi AMH 1in üzerinde olması gerekiyor benim 1.66.ilk ben gördüğümde 1i geçmiş diye sevindim ama bu gün görüştüğümüzde çokta iyi olmadığını anladım,bana ilk adette gel tüpe başlayalım dedi.ilk adetim bi hafta sonra ben önümüzdeki ay başlasam olmaz mı dedim olur dedi ama acillll para bulmam lazım,lütfen dua edin çooookkkkkk üzgünümmm

Allah tamamına erdirsin canım benim ,kucağına almayı da nasib etsin,sen ve diğer hamişler bize de dua edin olur mu?

Rabbim sana da yaşatacak bu duyguları inşallah. Umudunu kaybetme sonuna kadar duadan vazgeçme.
Allahtan sürekli iste sakın istemekten vazgeçme Allah o kadar merhametli ki sana da merhamet edecektir emin ol.

Tatlım tebrik ederim Allah kucağına almayi beraber yaşlanmayı nasip etsin. Mayıs topiginde merakla sonucunu bekliyorduk bize haber vermedin ama olsun

Aynen öyle arkadasım bizi bizden baskası anlamıyo.Allah tan eşimde öyle diyo sen hazırım de bugün gideriz diyo sagolsun.hıımm demek 11.30 u sen kapmışsın :) ben erken istedim ama 14.30a denk geldi 11,30 doluymus diye meger o senmişsin canım belki karşılaşırız

canım benim içini ferah tut benim de eşimin morfoloji sorunu vardı testin birinde %2, birinde %1 çıkmıştı ama onların içinden en iyilerini seçip döllediler bak şimdi ben hamileyimmm :)) inşallah sende olacaksın Allahın izniyle, dualarımız hep sizinle... paraya gelince de arkadaşım Allah yardımcın olsun ama umut tüp diğer yerlere nazaran daha uuygun fiyatı... ihtiyaç kredisi falan alsanız en azından taksitle ödemiş olursunuz ?? üzülecek hiçbişey yok bak bu sayfada Allahın izniyle kaç tane hamiş var sende onların içinde olacaksın inş )

Allah tamamına erdirsin canım benim ,kucağına almayı da nasib etsin,sen ve diğer hamişler bize de dua edin olur mu?

Allah razı olsun arkadaşım inşallah sizinde güzel habelerinizi alacağız.. bu topik çok uğurlu :)))

Tatlım tebrik ederim Allah kucağına almayi beraber yaşlanmayı nasip etsin. Mayıs topiginde merakla sonucunu bekliyorduk bize haber vermedin ama olsun

Çok teşekkür ederim :)) ya ben oraya yazmayı unutmuşum haklısın

Kızlar günaydın.
Nasılsınız, ne alemsiniz, mide bulantısı, baş dönmesi, aşırı uyku, halsizlik, aşerme vb... kimin ne derdi sıkıntısı var?
Ben iyiyim maşallah.
Ağrılarım azaldı, baş dönmesi, halsizlik ve aşırı uyku hali var bende.
Bir de iştahım çok açık aman Allah'ım bir fil verseniz akşama kadar yer bitiririm herhalde.
yemek ve uyku gidişatımı hiç iyi görmüyorum.

günaydın canım.. valla benim de çok şükür hiçbişeyim yok bulantı olacaksa şimdiden başlardı dimi yada belli olmaz mı ?
kendimde şuan hissettiğim halsizlik okadar çok şükür ağrım falan da yok... yemeğimi de şuanlık normal yiyorum çokta yersem hiç sorun değil iki canlıyım ben :)))))))))) sende takma kafana Allah izin verirse doğumdan sonra veririz :)

İnşallah veririz canım o kiloları. Vallahi napalım, hayırlısıyla doğuralım da olmazsa diyetisyene falan gideriz.

kızlar size birşey sormak istiyorum biliyorsunuz 26 nisanda negatif sonucu aldım . 1 mayısta adet oldum yaklaşık olarak adetten 1 hafta sonra yine adet olacakmışım gibi kasıklarım ve belim çok ağrıdı halen daha devam ediyor kasıklarımdaki ağrının sebebi kist oluşabileceğindenmidir hiç sizlere böyle birşey oldu mu? Şuanki ağrıları hadi adet yaklaştı ondan diyorum da .

merhabalar... kader ortağıyız bende 16 mayısta negatif sonuç aldım. aynı ağrılar bende de oldu drum geride kalan küçük yumurtalar gelişiyo demişti tabi baskılayıcı iğnelerden dolayı kist de olabiliyor en güzeli doktorunla görüş adetin 3üncü günü ve 18 günlerde ultrasonda görülüyor kistler... ihmal etme derim çünkü kist oluştuysa büyümeden ilaçlarla yok edilebiliyor büyürse historoskopi olmak zorunda kalabilirsin buda maddi külfet tabiii inşallahen kısa zamanda güzel haberlerimizi yazarız buraya... bu arada dr un kimdi.....benim ulun hocaydı.

teşekkür ederim canım benimde dr. ulun bey senin kaçıncı denemendi bizde güzel haberlerimizi yazacağız canım merak etme duanı esirgeme rabbim dualarımızı kabul etsin.

selam kızlar bugün doktordaydım bebiş gene kapatmış toplamış bacaklarını öyle duruyordu bir eliylede kulağını tutmuş ultrason resimde bile eli kulağında çıktı.hiç şekil değiştirmedi uyuyordu hareket etmedi doktor teyzesi güldü bu nasış duruş öyle bir durmuşki mümkün değil görmek dedi ama ben kıza benzettim kıza benziyor dedi.şimdilik sadece benziyorla kaldım..hala net öğrenemedim cinsiyetini bebğim çok nazlı çookk

merhaba arkadaşlar bende umut annesi olacağım allahın izni ile ikinci denememde yani dondurulmuşlarımla gebe kaldım
bu mutluluk bana hayal gibi gelirdi ama 5. senemde bende anne olacağım inşallah rabbim dileyen herkese nasip etsin tez zamanda
doktorum ulun beydi onun pozitif yaklaşımları bana hep moral verdi yine olmasaydı yine orda yaptıracaktım merkezden şaşmayın arkadaşlar tavsiye ederim ..
allaha emanet olun anneler sevgiler .....

Tebrik ederimm arkadaşımm..Rabbim tamamına erdirsin..
benimde doktorum ulun beydi.umutta 2. denememde hamile kaldım busefer olmasaydıda yine orda denerdim yine ..
güveniyorum doktoruma ve merkezee
bu arada günlerimizde yakınn..
keseyi gördünmü peki.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…