rabbim yardımcın olsun rabbim seninde yüzünü güldürsün.yaşadıklarının fazlasını yaşadım.ve benim yaşadığım yer küçük herkes birbirini tanıyor ve 6 yıldır hergün aynı soru..yokmu dha bişeyler yokmu daha bebek...bir düğüne duaya katılırsın gene aynıo soru sende yokmu olsun üzülme allah sanada versin falan teselli lafları..o kadar nefret ettim ki bu insanların bu sorularından..rabbim herkese nasip etsin bebişsiz bırakmasın
klaraaaaammm testten geldim 12. gün değerim 363 çıktı Allahımaa sonsuuzzzz şükürler olsun :)) mekezi aradım değer ii testi tekrarlamanıza gerek yok dediler. 3 haziranda muayene için çağırdılar :)))) inşallah bende sizin gibi pıtpıtlarını duyucam minik civcivimin :)))) çok güzel çok heyecanlı :)) ogüne kadar bütün ilaçlara devam.. olsun bebişimm için katlanırımm ki hepsine :))
arkadalar tüp bebek değerlerim
12.gün değerim 19.69
14.gün değerim 52 çıktı
16.gün değerim 74.49
18.gün değerim 186.6
20.gün değerim 345.3
cuma günü yani 22 gün tekrar yaptıracağım pazartesi kese için gidicez inşallah görürüz
klaraaaaammm testten geldim 12. gün değerim 363 çıktı Allahımaa sonsuuzzzz şükürler olsun :)) mekezi aradım değer ii testi tekrarlamanıza gerek yok dediler. 3 haziranda muayene için çağırdılar :)))) inşallah bende sizin gibi pıtpıtlarını duyucam minik civcivimin :)))) çok güzel çok heyecanlı :)) ogüne kadar bütün ilaçlara devam.. olsun bebişimm için katlanırımm ki hepsine :))
merhaba kızlar sizlerin hamiş haberlerini duymak beni çok mutlu ediyo ne güzel bazı arkadaşlarımız cinsiyetleini bazı arkadaşlarımız kalp atışlarını bazı arkadaşlarımız ise pozitif sonucu almalarını öğrenmesi ne güzel . inanın sizler kadar sizler adına seviniyorum. darısı bana ve isteyen diğer arkadaşlara. rabbim bana da yaşatır mı bu duyguları bilmiyorum . allahım herkesin yardımcısı olsun kimseye aratmasın rabbim .
canım yaaa ne kafa şişirmesi düşüncelerimize tercüman oldun maalesef büyükler oyle düşünüyorlar ama bilmiyorlarki içimizde ne fırtılar kopuyo uzaktan davulun sesi hoş gelir diye bir atasözü vardır canım .o yüzden sen kendini hazır hissettiğin anda başla tedavine kimseninde ne dediğine bakma .canım bu arada bende pazartesi 11.30 randevum var umuttayım karşılaşırız inşallah bakalım keseyi görebilecekmiyiz
arkadaşlar ulun beyle görüştüm bu gün, eşimin tahlili morfoloji yüzde 2,sayıları falan iyiymiş, benim de testlerim iyi AMH 1in üzerinde olması gerekiyor benim 1.66.ilk ben gördüğümde 1i geçmiş diye sevindim ama bu gün görüştüğümüzde çokta iyi olmadığını anladım,bana ilk adette gel tüpe başlayalım dedi.ilk adetim bi hafta sonra ben önümüzdeki ay başlasam olmaz mı dedim olur dedi ama acillll para bulmam lazım,lütfen dua edin çooookkkkkk üzgünümmm
Allah tamamına erdirsin canım benim ,kucağına almayı da nasib etsin,sen ve diğer hamişler bize de dua edin olur mu?
Tatlım tebrik ederim Allah kucağına almayi beraber yaşlanmayı nasip etsin. Mayıs topiginde merakla sonucunu bekliyorduk bize haber vermedin ama olsun
İnşallah duyucaksın tabi, 3 hazirana kadar nasıl sabredicen sen :))
Ben de haftaya 30 mayısta şeker yüklemesi yaptırıp öyle gidicem, inşallah birşey çıkmaz. Daha umuta randevu almadım ama 1 yada 3 hazirana alıcam, eşimin iş durumuna bağlı..
şimdilik bu güzl haberimle 3 hazirana kadar idare edicem :)) inşallah o güne de az kaldı :) inşallah senin de hiçbişey çıkmayacak... aaa inş. 3 haziran olur))
Kızlar günaydın.
Nasılsınız, ne alemsiniz, mide bulantısı, baş dönmesi, aşırı uyku, halsizlik, aşerme vb... kimin ne derdi sıkıntısı var?
Ben iyiyim maşallah.
Ağrılarım azaldı, baş dönmesi, halsizlik ve aşırı uyku hali var bende.
Bir de iştahım çok açık aman Allah'ım bir fil verseniz akşama kadar yer bitiririm herhalde.
yemek ve uyku gidişatımı hiç iyi görmüyorum.
günaydın canım.. valla benim de çok şükür hiçbişeyim yok bulantı olacaksa şimdiden başlardı dimi yada belli olmaz mı ?
kendimde şuan hissettiğim halsizlik okadar çok şükür ağrım falan da yok... yemeğimi de şuanlık normal yiyorum çokta yersem hiç sorun değil iki canlıyım ben :)))))))))) sende takma kafana Allah izin verirse doğumdan sonra veririz :)
kızlar size birşey sormak istiyorum biliyorsunuz 26 nisanda negatif sonucu aldım . 1 mayısta adet oldum yaklaşık olarak adetten 1 hafta sonra yine adet olacakmışım gibi kasıklarım ve belim çok ağrıdı halen daha devam ediyor kasıklarımdaki ağrının sebebi kist oluşabileceğindenmidir hiç sizlere böyle birşey oldu mu? Şuanki ağrıları hadi adet yaklaştı ondan diyorum da .
merhabalar... kader ortağıyız bende 16 mayısta negatif sonuç aldım. aynı ağrılar bende de oldu drum geride kalan küçük yumurtalar gelişiyo demişti tabi baskılayıcı iğnelerden dolayı kist de olabiliyor en güzeli doktorunla görüş adetin 3üncü günü ve 18 günlerde ultrasonda görülüyor kistler... ihmal etme derim çünkü kist oluştuysa büyümeden ilaçlarla yok edilebiliyor büyürse historoskopi olmak zorunda kalabilirsin buda maddi külfet tabiii inşallahen kısa zamanda güzel haberlerimizi yazarız buraya... bu arada dr un kimdi.....benim ulun hocaydı.
merhaba arkadaşlar bende umut annesi olacağım allahın izni ile ikinci denememde yani dondurulmuşlarımla gebe kaldım
bu mutluluk bana hayal gibi gelirdi ama 5. senemde bende anne olacağım inşallah rabbim dileyen herkese nasip etsin tez zamanda
doktorum ulun beydi onun pozitif yaklaşımları bana hep moral verdi yine olmasaydı yine orda yaptıracaktım merkezden şaşmayın arkadaşlar tavsiye ederim ..
allaha emanet olun anneler sevgiler .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?