Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

ben hep okuyordum sizi yabancı değilsiniz bana aslında :) hep takip ettim rabbim bugün keseyi görmeyide nasip etti çok şükür ve bende artık yazma vakti dedim :)
ALLAHım çok büyük sende uzun bi süreç gçirmişsin ama mukafatı büyük rabbimin sağlıkla sıhhatle kucaklayalım inşallah evlatlarımızı birde kalp atışlarını duysaydım tam süper olacak ama vakit nasıl geçecek bilmiyorum ....

Çok edepli bebek, kızdır o kesin kız. Nasıl toplamış bacaklarını edepli edepli uyuyor annesi hanım hanımcık bir kızımız geliyor desene.

evet canım sonradan değiştirmek istedim ama dolmuş dediler belkide karşılaşırız

arkadalar tüp bebek değerlerim
12.gün değerim 19.69
14.gün değerim 52 çıktı
16.gün değerim 74.49
18.gün değerim 186.6
20.gün değerim 345.3
24.gün değerim 853.8
merkezden hemşire hanım bizim beklediğimiz değerden düşük dedi Süleyman beyde çıkmıştı yarın sonuç için arayacaklar hayırlısı olur inşallah

keşke daha önce katılsaydın aramızaa destek olurduk birbirimizee..
biz seni tanımasakta sen bizi takip ediyomuşsunn..
iyi yaptın ama şimdi yazmakla.umut tüp bebekteki hamişleri görünce mutlu oluyorum.
gözünaydın keseyi görmüşsü bende pazartesi gördüm..çok bekledim gerçekten bu günleri yaşamak için çok olumsuzluk
yaşamadım ama demekki vakti şimdiymiş.inşallah rabbim tamamınada erdirir...hepimizin hamileliklerini..AMİN.
haftaya perşembede kalpatışı için gidicem şimdi rahatım ama hafta başından başlarım artık.
stres yapmaya:18:
inşallah hayırlısıyla o aşamayıda atlatırız..
ee bahsetsene kendinden bu kaçıncı denemen..

Canım sağlıklı olduğunu görmüşsün ya, Allahım inşallah sağlıcakla kucağımıza almayı da nasip etsin.
Kızlar terbiyeli olur göstermezler kendilerini ama yine de pek belli olmaz :)) Yeğenim neredeyse son aya kadar saklamıştı.
Bizimki maşallah açmış bacakları benimki burda bakın dercesine poz vermişti geçen ay :)))
Bakalım haftaya gittiğimizde neyle karşılaşıcaz.
Hareketlerini hissetmeye başladın mı?

Aycen aklım hep sende. Bugün Süleyman bey arayacak mı seni? Bizi habersiz bırakma.
Senin durum muamma oldu. Ne olduğunu da anlamadık. Hadi hayırlısı canım.

merhaba kızlarrr....
bütün yazılanları okuyamadım ama güzel haberler gördüm çok çok sevindim...
benimde sonucum pozitif..
11. gün kan testimde 113.10 çıktı
14. günümde 419.20 ye yükselmişti...

Maaşallah cnmm ..tebrik ederimm. ne güzel bi haberrr
.rabbim tamamına erdirsin.

teşekkür ederim canım benimde dr. ulun bey senin kaçıncı denemendi bizde güzel haberlerimizi yazacağız canım merak etme duanı esirgeme rabbim dualarımızı kabul etsin.

rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın..))) 3.üncü denememdi canım ilk ikisini başka merkezde denedik olmadı bunda çok umutluyduk ama yine olmadı... canım sonucunu aldıktan sonra dr la görüştün mü ne açıklama yaptımı? bu hafta bende görüşcem bakalım de diyecek..

Son düzenleme:

merhaba.... inşallah bebeğin sana sıkı sıkı tutunmuştur içini ferah tut bol bol dua et canım....:

hamile arkadaşlar hepiniz inşallah sağ sağlim kucağınıza alırsınız bebişlerinizi hamilelerin duası geri çevrilmezmiş bizler için dua edin lütfen...

kızlar kendilerini gizlermiş erkekler ne var ne yok meydanda olur gösterirmiş öyle diyolar.rabbim sağlıklısını nasip etsin hiç farketmez ama kız galiba benim bebiş canım inş siz çok beklemeden öğrenirsiniz cinsiyetini.hareketlerini arada hissediyorum herzaman hep değil sadece arada yattığımda falan hissediyorum canım

hamile arkadaşlar hepiniz inşallah sağ sağlim kucağınıza alırsınız bebişlerinizi hamilelerin duası geri çevrilmezmiş bizler için dua edin lütfen...

Amin amin..
Dua etmezmiyiz. Bebeğimle ilgili birşeyler yaşadığım zaman ilk yaptığım şey önce şükredip, tüm isteyenlere de nasip etsin diye Allah'a dua etmek.
İnşallah Allahım emeklerimizi boşa çıkarmaz, tez zamanda, vakti zamanında hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bütün isteyenlere, kimsenin kucağını boş bırakmasın Rabbim, sağlıcakla kucağımıza almayı hayırlı evlat(lar) olarak yetiştirmeyi nasip etsin. amin..

Biz öğrenmiştik zaten canım oğluşumuz olucak inşallah, iki muayenenede de aynı şeyi söyledi Süleyman bey, yine de belki değişir mi diye haftaya ne görcez bakalım :)
Sağlıklı olsunlar da, hayırlısıyla kucağımıza alalaım inşallah.
Yavaş yavaş daha fazla hissetmeye başlayacaksın. Bizimki 3 hafta oldu hareketlerini hissettiriyor, her hafta öncekinden daha farklı şeyler yapıyor, maşallah çok hareketli olucak galiba, sürekli kıpır kıpır ve dışardan gözüküyor :))

cimcimem cok sevındımmmm gormusun teyzoşumu kalp atısıda cok güzel maşşallahçok sevındım canım

sadecikkk gosterır inşallah bıdakineçok nazlı olcak benım teyzoşum

ben fazla gıremıyorum artık mide bulantılarım oluyo..yemekte yıyemedıgımden halsiz düşüyorum yatıyorum hep...
geçmişe bakamadım yine hamişler varsa rabbım kucaklarına almayı nasıp etsınnn inşalah
tedavıdekelere de güzel sonuçlar nasıp etsın rabbım dualrım sızlerle

içime su serptin şeymacım,allah mutluluğunu daim etsin,dualarımdasın :)

Aycen aklım hep sende. Bugün Süleyman bey arayacak mı seni? Bizi habersiz bırakma.
Senin durum muamma oldu. Ne olduğunu da anlamadık. Hadi hayırlısı canım.

canım valla bende karmakarışık oldum ne diyeceğimi nasıl davranacağımı bilemiyorum allahım neyse benim için hayırlısı onu nasip et diyorum didem hemşire aradı pazartesi kese için gidicektik zaten testi birde burda tekrarlıyalım dedi ona göre bakalım ne gerekiyorsa onu yaparız dedi şimdilik beklemekten başka çaremiz yok . yani pazartesi 11:30 randevum var gidelim bakalım allah kerim.yavrum sağlıkla doğarsa mucize bir bebek olacak galiba

ne güzel canım allah tamamına erdirsinsağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…