Tebrik ederimm arkadaşımm..Rabbim tamamına erdirsin..
benimde doktorum ulun beydi.umutta 2. denememde hamile kaldım busefer olmasaydıda yine orda denerdim yine ..
güveniyorum doktoruma ve merkezee
bu arada günlerimizde yakınn..
keseyi gördünmü peki.
selam kızlar bugün doktordaydım bebiş gene kapatmış toplamış bacaklarını öyle duruyordu bir eliylede kulağını tutmuş ultrason resimde bile eli kulağında çıktı.hiç şekil değiştirmedi uyuyordu hareket etmedi doktor teyzesi güldü bu nasış duruş öyle bir durmuşki mümkün değil görmek dedi ama ben kıza benzettim kıza benziyor dedi.şimdilik sadece benziyorla kaldım..hala net öğrenemedim cinsiyetini bebğim çok nazlı çookk
Aynen öyle arkadasım bizi bizden baskası anlamıyo.Allah tan eşimde öyle diyo sen hazırım de bugün gideriz diyo sagolsun.hıımm demek 11.30 u sen kapmışsın :) ben erken istedim ama 14.30a denk geldi 11,30 doluymus diye meger o senmişsin canım belki karşılaşırız
ben hep okuyordum sizi yabancı değilsiniz bana aslında :) hep takip ettim rabbim bugün keseyi görmeyide nasip etti çok şükür ve bende artık yazma vakti dedim :)
ALLAHım çok büyük sende uzun bi süreç gçirmişsin ama mukafatı büyük rabbimin sağlıkla sıhhatle kucaklayalım inşallah evlatlarımızı birde kalp atışlarını duysaydım tam süper olacak ama vakit nasıl geçecek bilmiyorum ....
selam kızlar bugün doktordaydım bebiş gene kapatmış toplamış bacaklarını öyle duruyordu bir eliylede kulağını tutmuş ultrason resimde bile eli kulağında çıktı.hiç şekil değiştirmedi uyuyordu hareket etmedi doktor teyzesi güldü bu nasış duruş öyle bir durmuşki mümkün değil görmek dedi ama ben kıza benzettim kıza benziyor dedi.şimdilik sadece benziyorla kaldım..hala net öğrenemedim cinsiyetini bebğim çok nazlı çookk
arkadalar tüp bebek değerlerim
12.gün değerim 19.69
14.gün değerim 52 çıktı
16.gün değerim 74.49
18.gün değerim 186.6
20.gün değerim 345.3
24.gün değerim 853.8
merkezden hemşire hanım bizim beklediğimiz değerden düşük dedi Süleyman beyde çıkmıştı yarın sonuç için arayacaklar hayırlısı olur inşallah
merhaba kızlarrr....
bütün yazılanları okuyamadım ama güzel haberler gördüm çok çok sevindim...
benimde sonucum pozitif..
11. gün kan testimde 113.10 çıktı
14. günümde 419.20 ye yükselmişti...
Maaşallah cnmm ..tebrik ederimm. ne güzel bi haberrr
.rabbim tamamına erdirsin.
teşekkür ederim canım benimde dr. ulun bey senin kaçıncı denemendi bizde güzel haberlerimizi yazacağız canım merak etme duanı esirgeme rabbim dualarımızı kabul etsin.
arkadalar tüp bebek değerlerim
12.gün değerim 19.69
14.gün değerim 52 çıktı
16.gün değerim 74.49
18.gün değerim 186.6
20.gün değerim 345.3
24.gün değerim 853.8
merkezden hemşire hanım bizim beklediğimiz değerden düşük dedi Süleyman beyde çıkmıştı yarın sonuç için arayacaklar hayırlısı olur inşallah
Canım sağlıklı olduğunu görmüşsün ya, Allahım inşallah sağlıcakla kucağımıza almayı da nasip etsin.
Kızlar terbiyeli olur göstermezler kendilerini ama yine de pek belli olmaz :)) Yeğenim neredeyse son aya kadar saklamıştı.
Bizimki maşallah açmış bacakları benimki burda bakın dercesine poz vermişti geçen ay :)))
Bakalım haftaya gittiğimizde neyle karşılaşıcaz.
Hareketlerini hissetmeye başladın mı?
Çok edepli bebek, kızdır o kesin kız. Nasıl toplamış bacaklarını edepli edepli uyuyor annesi hanım hanımcık bir kızımız geliyor desene.
hamile arkadaşlar hepiniz inşallah sağ sağlim kucağınıza alırsınız bebişlerinizihamilelerin duası geri çevrilmezmiş bizler için dua edin lütfen...
kızlar kendilerini gizlermiş erkekler ne var ne yok meydanda olur gösterirmiş öyle diyolar.rabbim sağlıklısını nasip etsin hiç farketmez ama kız galiba benim bebişcanım inş siz çok beklemeden öğrenirsiniz cinsiyetini.hareketlerini arada hissediyorum herzaman hep değil sadece arada yattığımda falan hissediyorum canım
canım benim içini ferah tut benim de eşimin morfoloji sorunu vardı testin birinde %2, birinde %1 çıkmıştı ama onların içinden en iyilerini seçip döllediler bak şimdi ben hamileyimmm :)) inşallah sende olacaksın Allahın izniyle, dualarımız hep sizinle... paraya gelince de arkadaşım Allah yardımcın olsun ama umut tüp diğer yerlere nazaran daha uuygun fiyatı... ihtiyaç kredisi falan alsanız en azından taksitle ödemiş olursunuz ?? üzülecek hiçbişey yok bak bu sayfada Allahın izniyle kaç tane hamiş var sende onların içinde olacaksın inş)
Allah razı olsun arkadaşım inşallah sizinde güzel habelerinizi alacağız.. bu topik çok uğurlu :)))
Çok teşekkür ederim :)) ya ben oraya yazmayı unutmuşum haklısın
Aycen aklım hep sende. Bugün Süleyman bey arayacak mı seni? Bizi habersiz bırakma.
Senin durum muamma oldu. Ne olduğunu da anlamadık. Hadi hayırlısı canım.
merhaba kızlarrr....
bütün yazılanları okuyamadım ama güzel haberler gördüm çok çok sevindim...
benimde sonucum pozitif..
11. gün kan testimde 113.10 çıktı
14. günümde 419.20 ye yükselmişti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?