arkadaşlarr yaa kilolarnız nasıll 85 ve üstü kiloyla hamile kalan varmı aranısdaaa
canım ben 66.400 le hamile kaldım.geçen eylüldeki tedavimden sonra 70 e kadar çıkmıştım..
ve çok kafama takmıştım nasıl yeni tedaviye başlıycam diye..çok veremedim ama yinede iyidir..
transferden bu yana aynı kilodayım hiç almamışımm..
sen takma cnm ya hamile kaldınyaa ..
bu arada nasıl gidiyo kese görmeye ne zaman giidiyosunn
canım keseyi dün gordüm 5 haftalık dedi 10 gün sonra tekrar gtcemmmm inş
rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın..))) 3.üncü denememdi canım ilk ikisini başka merkezde denedik olmadı bunda çok umutluyduk ama yine olmadı... canım sonucunu aldıktan sonra dr la görüştün mü ne açıklama yaptımı? bu hafta bende görüşcem bakalım de diyecek..
Kızlar ya 2 gündür akıntım var. Yani hamileliğimin hemen hemen başından beri şeffaf hafif akıntılarım vardı zaten bu normalmiş. Ancak dün 2 bu sabah 1 defa olmak üzere; Kokusuz ama koyu sarı renkli, daha katı kıvamlı böyle balgam gibi 3 defa akıntım geldi. Bu ne demek acaba sizlerde böyle bir şey oldu mu?
Bugünde bakacağım gelmeye devam ederse yarın merkezi arayıp soracağım. Bi kaç formda gördüm, düşük belirtisi falan yazmış, kimine doktor bu akıntı yüzünden progestan iğne vermiş. Yuh artık o kadar değildir umarım.
Yeni kurtulmuşum progestandan bir daha mı kullanacağım aman Allah'ım yaaaa.
Öküz altında buzağı arar oldum, herşeyden huylanıyorum, tedirgin oluyorum
Sizlerde var mı böyle bir akıntı durumu?
evet benim de sarı renkli akıntım oldu ama kıvamı balgam gibi değildi pek. zaten progestan kullanıyorum. ama onunla ilgili mi bilmiyorum. çok da takma için rahat etmiyorsa ara sor. bebeğini de tedirgin etme..
merhaba canlarımm inşallahh çok güzel bi hafta olsun bir sürü hamiş haberi aldığımız bi hafta olsun :)
sevgili hamişler durumlar nasıl???
ben bugün tam beş haftalık oldum :)))
mide bulantım falan hiç yok çok şükür.. olacak olsa şimdiden başlardı dimi ??
Merhaba cnmm..
inşallah cnm benimmmmmm
ben iyiyim cnm vala hiç bişeyim yok şimdilik bulantı filan ..
yata yata geçiriyorum iyice tembelleştim ..
aman aman 5 haftalık olmuşşşşşş mu miniğinnn
evet yaa büyümüş dimi teyzesi elma çekirdeği kadarmışşş :))))))
bana sadece sabahları uyanmak zor geliyor ne kadar erkende yatsam zor uyanıyorum :))
valla bu hesaplamayı internette bi siteden yaptım blastokist transfer tarihine göre otomatik hesapladı kaç haftalık olduğunu falan doğrudur heralde :)))
kızlar şuan umutta yım bekliyorum kan verdim inşallah değerim yükselmiştir.dua edin ne olur
kızlar şuan umutta yım bekliyorum kan verdim inşallah değerim yükselmiştir.dua edin ne olur
merhaba canlarımm inşallahh çok güzel bi hafta olsun bir sürü hamiş haberi aldığımız bi hafta olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?