Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

arkadaşlarr yaa kilolarnız nasıll 85 ve üstü kiloyla hamile kalan varmı aranısdaaa

canım ben 66.400 le hamile kaldım.geçen eylüldeki tedavimden sonra 70 e kadar çıkmıştım..
ve çok kafama takmıştım nasıl yeni tedaviye başlıycam diye..çok veremedim ama yinede iyidir..
transferden bu yana aynı kilodayım hiç almamışımm..
sen takma cnm ya hamile kaldınyaa ..
bu arada nasıl gidiyo kese görmeye ne zaman giidiyosunn

Son düzenleme:

canım keseyi dün gordüm 5 haftalık dedi 10 gün sonra tekrar gtcemmmm inş

amin canım benimde 3. denememdi ilk ikisi ege üniversitesinde yapıldı izmirde .evet canım dr. sonucu öğrendikten bir gün sonra aradı morellerin bozuk olduğunu falan biliyorum umudunuzu kaybetmeyin tüp bebekten başka çaremiz olmadığı için umutlu olalım diye morel vermeye çalıştı ben sonra kendisine mail gönderdim moralin düzeldiği zaman muhakkak beni ara konuşalım dedi ama ben aramadım morel verici söz duymak istemiyorum çünkü ben dr. memnunum canım. sizin sorun neydi? çok zor olduğunu biliyorum canım seni o kadar iyi anlıyorum ki anlatamam. umudumuzu kaybetmek yok olacak canım bizimde tüm isteyenlerin de rabbim dualarımızı kabul etsin. AMİN

Kızlar ya 2 gündür akıntım var. Yani hamileliğimin hemen hemen başından beri şeffaf hafif akıntılarım vardı zaten bu normalmiş. Ancak dün 2 bu sabah 1 defa olmak üzere; Kokusuz ama koyu sarı renkli, daha katı kıvamlı böyle balgam gibi 3 defa akıntım geldi. Bu ne demek acaba sizlerde böyle bir şey oldu mu?
Bugünde bakacağım gelmeye devam ederse yarın merkezi arayıp soracağım. Bi kaç formda gördüm, düşük belirtisi falan yazmış, kimine doktor bu akıntı yüzünden progestan iğne vermiş. Yuh artık o kadar değildir umarım.
Yeni kurtulmuşum progestandan bir daha mı kullanacağım aman Allah'ım yaaaa.
Öküz altında buzağı arar oldum, herşeyden huylanıyorum, tedirgin oluyorum
Sizlerde var mı böyle bir akıntı durumu?

flzsk bnm pek nete girme şansım olmuyor malesef o yüzden msjlarına geç cvp verebilirim kusura bakma lütfen :)
bnm ikinci denememdi ilk deneme ocak ayında oldu şubatta negatifi aldım ve ulun hoca bize en erken 2 ay ara verebilirsiniz dedi ve bizde öyle yptık nisan adetimle tekrar başladık ...ulun hoca bize çok umutlu konuştu embryolarınız mükemmel 2. yada 3. denemede olacak bu iş dedi ve olduda çok şükür:)
ALLAHım herkeze naasip etsin inşallah...
benim doktorum salı tekrar çağırdı ama bebeği görmek için erken değilmi kafam karıştı
takvimimde 2 gün önde bnm ?

evet benim de sarı renkli akıntım oldu ama kıvamı balgam gibi değildi pek. zaten progestan kullanıyorum. ama onunla ilgili mi bilmiyorum. çok da takma için rahat etmiyorsa ara sor. bebeğini de tedirgin etme..

evet benim de sarı renkli akıntım oldu ama kıvamı balgam gibi değildi pek. zaten progestan kullanıyorum. ama onunla ilgili mi bilmiyorum. çok da takma için rahat etmiyorsa ara sor. bebeğini de tedirgin etme..

bugün biraz netten araştırdım canım. Hatta Bahçeci sağlık grubunun sabit bir formunda okudum. Bayan aynı sorunu yazıyor bizim doktorlarımızdan cevap olarak merak etme Kanama olmadıkça bebeğe bir şey olmaz yazmışlar içim rahatladı. Bu akıntılar normal sanırım çünkü formlardan okuduğum kadarıyla herkes yaşıyormuş. Şimdilik akıntım da durdu zaten içim biraz daha rahat

merhaba canlarımm inşallahh çok güzel bi hafta olsun bir sürü hamiş haberi aldığımız bi hafta olsun :)
sevgili hamişler durumlar nasıl???
ben bugün tam beş haftalık oldum :)))
mide bulantım falan hiç yok çok şükür.. olacak olsa şimdiden başlardı dimi ??

Merhaba cnmm..
inşallah cnm benimmmmmm
ben iyiyim cnm vala hiç bişeyim yok şimdilik bulantı filan ..
yata yata geçiriyorum iyice tembelleştim ..
aman aman 5 haftalık olmuşşşşşş mu miniğinnn

Merhaba cnmm..
inşallah cnm benimmmmmm
ben iyiyim cnm vala hiç bişeyim yok şimdilik bulantı filan ..
yata yata geçiriyorum iyice tembelleştim ..
aman aman 5 haftalık olmuşşşşşş mu miniğinnn

evet yaa büyümüş dimi teyzesi elma çekirdeği kadarmışşş :))))))
bana sadece sabahları uyanmak zor geliyor ne kadar erkende yatsam zor uyanıyorum :))
valla bu hesaplamayı internette bi siteden yaptım blastokist transfer tarihine göre otomatik hesapladı kaç haftalık olduğunu falan doğrudur heralde :)))

2 hafta sonra üzüm tanesi olacak seymacığım

Maşallah bebeğine de sana da, inşallah böyle güzel gider hamileliğin.

kızlar bugün umuta gidiyoruuz hatta birazdan cıkacaz yola.Rabbim hepimizin gönlüne göre versin.bu arada dün türbe ziyareti yaptık Allah kabul etsin.hepinize dua ettim bebeği olmayanlara hayırlı evlatlar, hamiş olanlarında hayırlısıyla kucağına almalarını istedim.

benim bulantım tam 6. haftada başladı. ama öncesinde de hafif hafif vardı. 6. hafta gelince patladı :) inş. sende olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…