- 6 Ağustos 2011
- 1.723
- 112
- 88
kızlar şuan umutta yım bekliyorum kan verdim inşallah değerim yükselmiştir.dua edin ne olur
inşallah allah razı olsun, hepimizi güzel geçsin Allahımm Amin :))Maşallah bebeğine de sana da, inşallah böyle güzel gider hamileliğin.
Rabbim gönlüne göre versin inşallah sonucunda güzel haberi alırsın Allah utandırmasın.kızlar bugün umuta gidiyoruuz hatta birazdan cıkacaz yola.Rabbim hepimizin gönlüne göre versin.bu arada dün türbe ziyareti yaptık Allah kabul etsin.hepinize dua ettim bebeği olmayanlara hayırlı evlatlar, hamiş olanlarında hayırlısıyla kucağına almalarını istedim.
benim bulantım tam 6. haftada başladı. ama öncesinde de hafif hafif vardı. 6. hafta gelince patladı :) inş. sende olmaz.
kızlarr aycen nisan topiğine bunları yazmış yeni..
aynen kopyalıyorumm
"kızlar geldim maalesef olmadı dış gebelik iğne yaptılar değeri düşürmek için cumartesi tekrar test yaptıracağım bakalım değer düşücek mi".....
aynen kopyalıyorumm
"kızlar geldim maalesef olmadı dış gebelik iğne yaptılar değeri düşürmek için cumartesi tekrar test yaptıracağım bakalım değer düşücek mi".....
aynen kopyalıyorumm
evet kızlartopiğe yazamadım değerim yükselmişti 1.480 olmuştu ama maalesef kese rahimin dışında gördüğü için maalesef iğne yapıldı şimdi değerin düşmesini bekliyoruz cumartesi tekrar test yaptıracağız
evet kızlartopiğe yazamadım değerim yükselmişti 1.480 olmuştu ama maalesef kese rahimin dışında gördüğü için maalesef iğne yapıldı şimdi değerin düşmesini bekliyoruz cumartesi tekrar test yaptıracağız
Arkadaslar bugün randevum vardı ulun beyle tanıstım sonunda.güzel ve sıcak bi tanısma oldu yumurtalarım iyiymis vitamin verdi benden hormon esimden sperm tahlili istedi bi de genetik testi istedi siz bu tahlilleri nerde yaptırdınız saglık ocagı mı devlet hastanesi mi?bilenler yardımcı olursanız cok sevinicem
Arkadaslar bugün randevum vardı ulun beyle tanıstım sonunda.güzel ve sıcak bi tanısma oldu yumurtalarım iyiymis vitamin verdi benden hormon esimden sperm tahlili istedi bi de genetik testi istedi siz bu tahlilleri nerde yaptırdınız saglık ocagı mı devlet hastanesi mi?bilenler yardımcı olursanız cok sevinicem
amin canım benimde 3. denememdi ilk ikisi ege üniversitesinde yapıldı izmirde .evet canım dr. sonucu öğrendikten bir gün sonra aradı morellerin bozuk olduğunu falan biliyorum umudunuzu kaybetmeyin tüp bebekten başka çaremiz olmadığı için umutlu olalım diye morel vermeye çalıştı ben sonra kendisine mail gönderdim moralin düzeldiği zaman muhakkak beni ara konuşalım dedi ama ben aramadım morel verici söz duymak istemiyorum çünkü ben dr. memnunum canım. sizin sorun neydi? çok zor olduğunu biliyorum canım seni o kadar iyi anlıyorum ki anlatamam. umudumuzu kaybetmek yok olacak canım bizimde tüm isteyenlerin de rabbim dualarımızı kabul etsin. AMİN
arkadaşlar ya sizin bulantınız varmıı bide bulantıları olanlar kaçıncı haftada başlamıştı..
benim bulantım yok cnmm..halsizlik var sadece senin başladımı yoksa
yok canımda bende merak ettimmm bendede uyku problemi var bıraksan 24 saaat uyucammmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?