Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

kızlar şuan umutta yım bekliyorum kan verdim inşallah değerim yükselmiştir.dua edin ne olur

Canım hadi bakalım inşallah hayır haberlerini alırız.
Dualarımız seninle.

canım şimdi mesajına tekrar baktım da saat 11:16 da yazmışsın şuan saat 12:52 sonuç çıkmıştır.
Off çok gerildim hadi bizi haberdar et. Allahım yüzünü güldürsün inşallah.

Son düzenleme:
kızlarr aycen nisan topiğine bunları yazmış yeni..

aynen kopyalıyorumm

"kızlar geldim maalesef olmadı dış gebelik iğne yaptılar değeri düşürmek için cumartesi tekrar test yaptıracağım bakalım değer düşücek mi".....

Maşallah bebeğine de sana da, inşallah böyle güzel gider hamileliğin.
inşallah allah razı olsun, hepimizi güzel geçsin Allahımm Amin :))

Rabbim gönlüne göre versin inşallah sonucunda güzel haberi alırsın Allah utandırmasın.

benim bulantım tam 6. haftada başladı. ama öncesinde de hafif hafif vardı. 6. hafta gelince patladı :) inş. sende olmaz.

hmm daha net belli değil diyosun hadi bakalım inşallah olmaz şimdilik öle gibi gidiyo ama hayırlısı

(((

Sağol Flzask merak ediyordum çok.
Demek kısmet değilmiş, hakkında hayırlısı buymuş.
Rabbim dermansız dert vermesin başka acılarla sınamasın bizleri.

hayırlısı olsun inşallah..Rabbim geçemiyeceği sınava sokmasın ,yar ve yardımcısı olsun inşallah...

evet kızlar topiğe yazamadım değerim yükselmişti 1.480 olmuştu ama maalesef kese rahimin dışında gördüğü için maalesef iğne yapıldı şimdi değerin düşmesini bekliyoruz cumartesi tekrar test yaptıracağız

Şimdi üzülme demek boş ama hayırlısı böyleymiş demek ki. Daha vakti zamanı gelmemiş. Hamile kalabiliyorsun sonuçta, inşallah bir sonraki denemende hayırlısıyla sağlıklısıyla kavuşursun bebeğine. Allah bu süreci kolaylıkla atlatmanı nasip etsin.

Aycenim üzülme diyeceğim üzülmemek elde değil biliyorum evet, ben bile duyunca çok üzüldüm ama napalım taktiri ilahi. Hepimiz zorlu bir sınavdan geçiyoruz biliyorsun, sen şuan bizden daha zorunu yaşıyorsun. Sık dişini sabret arkadaşım. Bir sonrakine olacaktır Allah'ın izniyle.

Lâ Tahzen! Innallâhe Meassabirin. (Üzülme Allah sabredenlerle beraberdir)

Ey gönül; acılara sabret. Çünkü onlar seni kahretmek için değil sınamak, terbiye etmek, kemale erdirmek için gelirler.
Hem de geçicidirler, ebediyen kalmayacaklar. İmana ve ümide sarıl.
Bil ki hiçbir gece ebedi değil, her karanlığın sonunda bir fecir saklıdır.

geçmiş olsun. ne diyeceğimi bilemiyorum. allah tekrarını yaşatmasın.

Canım üzülme diyecem ama boş olacak biliyorum ben bile okuyunca üzüldüm napalım Allah ın dediği olur. Rabbim yardımcın olsun isyan etme bol bol dua et hayırlısı böyleymiş ama umudunu yitirme elbet bizde bigün anne olacaz er yada geç.hakkımızda herseyin hayırlısı olsun canım

Arkadaslar bugün randevum vardı ulun beyle tanıstım sonunda.güzel ve sıcak bi tanısma oldu yumurtalarım iyiymis vitamin verdi benden hormon esimden sperm tahlili istedi bi de genetik testi istedi siz bu tahlilleri nerde yaptırdınız saglık ocagı mı devlet hastanesi mi?bilenler yardımcı olursanız cok sevinicem

canım genetik testlerini eğer istanbuldaysan..zeynep kamil hastanesinde yaptırabilirsin..biz benimkininde eşimimn testlerinide orda yaptırdık..tıbbı genetik bölümünden randevu alıyosun.

Sağlık ocağı o testlerin hepsini yapmıyor maalesef. En güzeli eğitim araştırma hastaneleri. Ben Haydarpaşa Numune den kadın doğum doktorundan randevu almış, doktora durumumu anlatmıştım o da bana o tahlilleri yazmıştı. Oradan yaptırmıştım. Tahlil sonuçlarını ise internette sayfası var oradan çıktısını alıyorsun sakın geri gitme tahlil sonucu almaya. haydarpasanumune.gov.tr mi neydi adresi oradan almıştım.

ben sakaryadayım burdada arastırma hastanesi var oraya gideyim o zaman tesekkürler cimcimex ve flzask.bide herhangi bi günde yapılıyomu bazı testler adetin belirli günlerinde yapılıyo ya bunlarda da öyle bişey varmı ? amh ,tsh,ft4,prolaktin tahlili için soruyorum arkadaslar

Selam arkadaslar bende umut tup bebekte tedavi gorenlerdenim hatirlyaniz varsa dr suleyman bey ve dun transferim gerceklesti cok suk
ur evde dinlemedeyim bu arada5. gun embiriyosu bakalim allahta hayirli fka ara ara agrilarin hafif derecede bisey hissetmiyorum insallah hepimizbebekleriize kavusuruz hayirlisiyla

AMİNNNNNNNN inşallah dualarımız kabul olacak... canım eşimin hareketli siperm mi az bende sorun yok gibi görünüyo ama belkide bendede vardır problem bilemiyorum.. inanırmısın insanların boş telkinlerini duymamak için kimseye söylemiyorum tedavi oldugumu cuma günü bende görüşeceğim beni teselli etmesine değil doğru yönlendimesine ihtiyacım var çünkü doktorumuza umut bağlıyoruz biz inşallah boşa çıkmaz hayırlısı inş. bundan sonra ne yapmayı düşünüyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…