bende hamişim benimde duam kabul olur ozmansaaaa sende dualarımdasınnn canımmm bebeğimle beraber dua edicez
benim bulantım yok cnmm..halsizlik var sadece senin başladımı yoksa
Kizlarrrr biseyler danismak istiyorumm yardimci olabilirseniz cokk sevindirirsinz beni.dun transferim yapildi.Simdi benim bebisimtutunmusmudur bu tutunma; si nezaman oluyor kasiklarimda ara araa basski gibi biseyler hissediyorumadet sancisinin hafifi seklinde bugun birazda belim agridi gibi hep yatarakmi gecirmem gerek arada tur atyorum evde aksamlari 10 dkyuruyorum ilk gigunden beri ama bebege dair bisey hissedemiyorum uzuluyorum acikcasiii sizlerin nasildi daha erkenmi
Kizlarrrr biseyler danismak istiyorumm yardimci olabilirseniz cokk sevindirirsinz beni.dun transferim yapildi.Simdi benim bebisimtutunmusmudur bu tutunma; si nezaman oluyor kasiklarimda ara araa basski gibi biseyler hissediyorumadet sancisinin hafifi seklinde bugun birazda belim agridi gibi hep yatarakmi gecirmem gerek arada tur atyorum evde aksamlari 10 dkyuruyorum ilk gigunden beri ama bebege dair bisey hissedemiyorum uzuluyorum acikcasiii sizlerin nasildi daha erkenmi
Daha çok erken canım.
Hiç boşuna kendinde belirti arama çünkü olmuyor inan bana. 12. gün gebelik testimi yaptım değerim yüksek çıktığı halde bende belirti yoktu emin ol. Ne zaman ki adet tarihin geçiyor 1 aylık oluyor bebek o zaman başlıyor adet sancısı gibi ağrılar vb...
Sen sen ol kendini dinleme habire belirti arama çün
kü olmuyor. Rahat ol Allah'a dua et akışına bırak Allah ne yazdıysa o olacak. Sabret canım. İnşallah
olumlu sonuç alırsın. Hakkında hayırlısı.
canım ilk 48 saat önemliymiş.bebeğin tutunması için..
yok cnm hep yatarak geçirme tabi zaten 3 gün istrihat edin diyolar ..
3 gün dikkat et hareketlerine..jel kullanıyosan zaten yürüyüş yapmak zorundasın.
yataktada sürekli sırt üstü yatma sağ dön sola dön ani hareketlerden kacın yerden bişey almak için.eğilme
bişeyler hissetmen şu an çok erken cnm....3. günden sonra ben artık çok yatmadım eve turladım ama yine kendimi yormadan..
sende dikkat et.kendini yıpratma güzelce geçirmeye bak günlerini.daha erken.5 veya 6 gün geçsin..bakalımm..
Canim cok tesekkur ediyorum icime su serptinn inan Allah Allah diyorum ters giden bisey mi var diyorummm bende Alla korusun hakkimizda hayirli insallah Allah kimsenin kucagini bos birakmasinn insallah
Evet canim yatarak gecirmemeye calisiyorum normalde calisiyorum ama trasferden sonra izin aldim dinleniyorum oturuyoRum kalkiyorum geziyorum ama hic is yapmiyorum ya birde kasik agrimin disinda bugun sanki kabiz olacakmisi gibi geliyor ama korkuyorum sizin nasdil oldunuzmu hic bole kayisi yiyorum yuruyus yapiyorum suda cokicmeye calisiyorum ama ne onerirsinz bana
Kızlar az evel clexane iğnemi olacaktım oturdum hüngür hüngür ağladım. Artık iğne olmak istemiyorum. Ben iğneden nefret ederim olduğum iğneler 70 i buldu herhalde dayanamıyorum artık buna. Eziyet gibi geliyor ağladım ağladım eşimde yapmadı iğneyi.
Zaten kendi kendime yapamıyorum eşim yapıyor. Psikolojim bozulmuş durumda iğne görmek istemiyorum artık...
Benim gibi olan var mı aranızda?
AMİNNNNNNNN inşallah dualarımız kabul olacak... canım eşimin hareketli siperm mi az bende sorun yok gibi görünüyo ama belkide bendede vardır problem bilemiyorum.. inanırmısın insanların boş telkinlerini duymamak için kimseye söylemiyorum tedavi oldugumu cuma günü bende görüşeceğim beni teselli etmesine değil doğru yönlendimesine ihtiyacım var çünkü doktorumuza umut bağlıyoruz biz inşallah boşa çıkmaz hayırlısı inş. bundan sonra ne yapmayı düşünüyorsun?
arkadaşlar ya sizin bulantınız varmıı bide bulantıları olanlar kaçıncı haftada başlamıştı..
Kızlar az evel clexane iğnemi olacaktım oturdum hüngür hüngür ağladım. Artık iğne olmak istemiyorum. Ben iğneden nefret ederim olduğum iğneler 70 i buldu herhalde dayanamıyorum artık buna. Eziyet gibi geliyor ağladım ağladım eşimde yapmadı iğneyi.
Zaten kendi kendime yapamıyorum eşim yapıyor. Psikolojim bozulmuş durumda iğne görmek istemiyorum artık...
Benim gibi olan var mı aranızda?[/
canım biraz daha sabır az kaldı ama geçen bende iğneden gına geldi popom mosmor oldu yumruk gibi beze oldu canım acıyodu doktoru aradım jeli sabah akşam kullan dedi. öyle yapıyorum bi kaç gündür iğneden kurtuldum jeli sabah akşam kullanıyorum. ben onda bi sıkıntı yaşamıyorum sıktıktan sonra yürüyorum hiç geri de gelmiyo
canım benm de bulantım falan hiç olmadı ama daha belli olmaz başlayabilir diyenler var bence olcak olsa olurdu gibime geliyo inşallah olmaz :) bende uykuya meraklıyım sadece :))
Benim gibi olan var mı aranızda?[/
canım biraz daha sabır az kaldı ama geçen bende iğneden gına geldi popom mosmor oldu yumruk gibi beze oldu canım acıyodu doktoru aradım jeli sabah akşam kullan dedi. öyle yapıyorum bi kaç gündür iğneden kurtuldum jeli sabah akşam kullanıyorum. ben onda bi sıkıntı yaşamıyorum sıktıktan sonra yürüyorum hiç geri de gelmiyo
jel de ben de sorun yaşamıyordum ama son zamanlarda istediğim kadar yürüyeyim yine de beyaz parça parça geri geliyordu. Bir de son zamanlarda koyu sarı balgam kıvamında akıntılarım başladı, doktor jeli 1 e düşürdü progestan hap verdi sabah akşam hap alıyorum, öğlenleyin de jel sıkıp yürüyorum artık bu şekilde devam ediyorum.
Koyu sarı akıntınız gelirse mutlaka doktorunuzla paylaşın sakın gözardı etmeyin.
İğnelere gelince acısından sızısından değil, artık psikolojim bozuldu iğne görmek istemiyorum.
canım o kabzızlığı hiç sorma bendede oldu transferin 3. günü çok fenaydım ben.ne yaptıysma geçmedi.duphalac şurup aldım.hergün 2-3 bardak kayısı suyu içtim ama fayda etmedi.ama kabızda olsam çok şükür sonucum iyi oldu..Rabim nasip ednce herşekilde oluyo ben korkmuştum kabız olunca olmadı herhalde dedim ama çok şükürr. RABBİME.:26::26::26:
Ayy canim gercekten zorr valla bende ksyisiii komp. Falan icyorm banada dua edin ne olur 9 sene nin sonund bende muradima eriyim sag salim hamilelerin duasi kabul olurmus canim benim
canım yaa biraz daha sabrett..bende kullanıyorum cleaxanı..transferden bu yana.pogestan desen aynı zaten daaha yeni kesti.ulun hoca.bütün iğnelerimide hep kendim yaptımm..çok kıssa aralıklarla ben çok tedavi gördüm .iğnerlerden hiç sıkılmadım yeterki bu günleri göreyim dedim.cnm sende ne kadar istiyodun hamile olmak niye eziyet gibi gelsin öyle düşünmee..ne olur... normal yoldan olmadığımız için zor tabi.ama inşalla geçerr bu durumunn..ay cnm bide iğneleri saymışsınn
Vallahi ben saglicakla hamile kalayimda hic farketmezz hergun igne vurulmaya raziyim az disinizi sikin ne olurrr yaaaa
Sıkıyorum zaten dişlerimi sıka sıka bugüne geldim.
Allahım sana da hayırlı hamilelikler nasip etsin inşallah.
şuan için beklemedeyim canım maddi olarak kendimizi toparlamamız gerek çünkü. 4. denememi de umutta denerim çünkü eşim tese ameliyatı oldu 3 tüp sperm donduruldu. eşimin bir daha ameliyat olmasını istemem çünkü yapılan ameliyatta bir problem çıktı onada üzülüyorum. nasibimizde varsa olur . insanların niye çocuk yapmıyorsun ne zaman olacak sizin çocuğunuz gibi konuşmaları öyle çok yoruyor ki ister istemez üzülüyorsun . benim çevremden ailelerimiz dışında pek bilen yok sadece eşimin işinden izin alması problem olduğu için hakimi ve eşi biliyor onlarda destek oluyor. ben bir daha ki denememde ne anneme ne de kayınvalideme kimseye söylemek istemiyorum. dr. görüştükten sonra yazarsın merak ederim canım. allahtan umut kesilmez canım dualarını esirgeme. ümitsizliğe de kapılma. rabbim dualarımızı kabul etsin . AMİN.......
merb acimcimex 16haftalık hamişimbndeşuan şükür.....bnde kan pıhtılşamsı var ...cleaxen iğneyi 28şubatdan beri kulanıyorum göbekten oluyorum kendim vuruyorum.eşim yapamıyor.iğne bana...ve doğuma kadar kulancam buiğneyi...lütfen kimse şikayte olrak algılamaın ama gerçekten insanın dengesi bozuluyor iğneden herşey bebeğimiziçin ama çok etkiliyor insanı iğneler...yaşayınca anlıyormuş insan gerçekten....bebeğimiyi olsun iğne neki ama.....şuda var psikolojinietkiliyor iğnler bubi gerçekk....seni eniyi anlayanlardanım cimcimexim....sabır etcez dayancaz bebeğimiz için...bnm göbeğimi görsen kanlı ve mosmor oldu...çürüdü resmen göbeğim ve artık acımaya başladı göbekten kola yada bacağa başlıcam canım ...göbeğim kanıyor artık iğneyi çekerken....tekrar söylüyorum herşeye şükür gene......iğne olayı zormuş ama......rabbim herkesin kucağını doldursun inşlh.......
Canim cok tesekkur ediyorum icime su serptinn inan Allah Allah diyorum ters giden bisey mi var diyorummm bende Alla korusun hakkimizda hayirli insallah Allah kimsenin kucagini bos birakmasinn insallah
Evet canim yatarak gecirmemeye calisiyorum normalde calisiyorum ama trasferden sonra izin aldim dinleniyorum oturuyoRum kalkiyorum geziyorum ama hic is yapmiyorum ya birde kasik agrimin disinda bugun sanki kabiz olacakmisi gibi geliyor ama korkuyorum sizin nasdil oldunuzmu hic bole kayisi yiyorum yuruyus yapiyorum suda cokicmeye calisiyorum ama ne onerirsinz bana
arkadaşlar ya sizin bulantınız varmıı bide bulantıları olanlar kaçıncı haftada başlamıştı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?