Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Slm kizlarrr nasilsinizzz bakalimm nasil geciyorrr hayarr hersey yolundadirrr insallahhhhh kizlar bu arada benim bugun ikinci gunum akintimsanki var ama su gibbii az amaaaaa sizce olaniniz varmiydiiiii

meraba nurcanan ben asla yakınmadım ve yakınmamda 4 sene bebğim olmadı bnm ve ağladdım zamanlar okadar çokki kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez asla... ben sadece iğnennin bana etkisini anlatmak istedim sadece.....olay budur... yakınmak ne haddime bnm asla böyle bişey olamaz.... ki bukadar ağır bir tedaviyi görmüşken .......herşeye şükür derim her zaman ......iğnenin bukadar dokunacağını bilemezdim bukadar...yaşanmadan bilimiyor bazı şeyler.....rabbim herkesin yardımcısı olsun.......yüzü gülsün....

merhaba .... sadece sana yönelik değildi sözlerim yanlış anlamyın LÜTFEN ... sizleri en iyi anlıyacak kişilerden biriyim uzun zamandır kullanıyorum o iğneyi sadece tedavimde değil cişddi damar problemim var... inan baygınlık geçirip hastanelik bile oldum ama bir kere olsun şikayette bulunmadım ki sizler mutlu sona ulaşmak üzeresiniz bizler ise keşke tutsada iğneler neki herşey vız gelir diyip du ediyoruz....ALLAAH KİMSENİN KUCAĞINI BOŞ BIRAKMASIN...

Son düzenleme:
Sıkıyorum zaten dişlerimi sıka sıka bugüne geldim.
Allahım sana da hayırlı hamilelikler nasip etsin inşallah.
Amin canim Allah razi olsun insallah sende sag salim bebegini kucaginaaa alirsinnninsallah

Alllah herkesin yardımcısı olsun......

Amin cumlemizin insallah iclerinde bizlerinde

Canimbende limdn geldigi kadar hareket etmeye calisiyorum yavas sakin olarak tabiki ama bilmiyorum icim sikiliyor acaba mi diyorum tutuyomu tutmu benimlemi bazen cok rahatim hicbisey olmamis gib bazen bi bakiyorum kasiklarima adet sancis gibi anlayamiyorummmmm Allah yardimcimiz olsunnn

Ain canim Allah razi olsunnnn ka bizlik basladi bendeee yaa b etcem bilmiyorum yuruyrum ayisi yuyorum ananass yiyorum ananain bir zarari olmaz insallah gerci mideme baski yapiyor suannn amaaa

Kabizlik gercekten cok kotu biseyyy seni cok iyi anliyorum canimmmm bende ayniiiyimmm halaaa federsiniz kusura bakmayin bole yaiyorum am en iyi birbirimizi bizler anlarizzz ishal olmak dahami
yi sizce

Vallahi hamile psikoloji herhalde zaten dokunsan ağlayacak moddayım. Bu iğneler iyice sinirlerimi bozdu beni yıprattı. 2 ay içinde olduğum iğneler 70 i buldu.
Bir yandan seviniyorum çok şükür bebeğim tuttu onun için katlanıyorum bu kadar eziyete, zahmete yeter ki o sağlıkla doğsun bi kucağıma alayim başka bir şey istemiyorum ama bu iğnelerde hayatımın bir diğer gerçeği yani. Başa gelen çekilir diye bir laf var artık bizde bu yola girdik ne dese doktor kabul. 100 iğne verse hepisini olacağız çaresi yok.
Benim bir önceki yazımda, iğneye verdiğim o anlık tepkimdi. Bu ne şikayetti ne de isyandı. Ama bazıları bunu yanlış anlamış olsa gerek okuyup sinirlenmiş hatta bunu dile getirmişler. Bizlerde kolay bebek sahibi olmadık bizlerde çektik o yollarda yürüdük. Bu iğneleri bende ilk defa olmuyorum. Benimde ilk tedavim değil. Hepimiz bu yollardan geçtik. Yazdığım yazım ne bencillikti ne de şımarıklıktı. Lütfen gereksiz yorumlar yapıp ortamı germeyelim.
Ben bu formda hiç kimsenin kalbini kırmamaya dikkat ediyorum, yazılarımla kimseyi incittiğimi de düşünmüyorum. Bana da çıkıp kimse okudukça sinir oluyorum vb.. yazmasın
Yazdıklarıma sinir olan varsa okumasın, olur da okursa benimle muhattap dahi olmasın, bana cevapta yazmasın çok rica ediyorum.

Canim neyse nee darisi bizlerinnnn basina Allah kucagina almayi sanada bizlerede nasip etsinnnn canimmmm duaaa et bizlerede

CAnimmmmm cokkkkk sikiliyooooo yaaaaa

"Sıkılan can iyidir kolay çıkmaz" derdi annem bana küçükken, ben de çok sıkılırdım :)
Şaka bi yana haikaten tedavi süreci iğneler vb... hepsi faso fiso da şu 12. günü bekleme kısmı adamı resmen öldürüyor.
bir de hep yatıyorsun yapacak bir şey de yok vakit geçmek bilmiyor. Neyse sık dişini Kaçıncı günün bugün?
Ya bir de ben bunları soruyorum ediyorum ama senin transferin yapılmıştı değil mi?
Şimdi kimler var transferi yapılmış, 12. günü bekleyen?
Dua etmez olur muyum herkes dualarımda kimseyi ayırmıyorum. Allah'ım bu yolda ilerleyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.

Son düzenleme:

Cannniimmm aynen ole valla benim annemdeee ole derrr.
Gercektende bekleme sureci hic gecmiyor gerci bir yandangecsin bir yanannn da gecmesin istiyorum devamlida dua
ediyorum hayirlisi Allahtan.
Ama cok garip birdygu benim yasadiklarimi sizlerde yasadiniz beni cok iyi anladiginiz icin fazla anlatamiyorum suan ki ruh halimi bu arada canim senin dr kimdi nasil bir islemlerden ge tiniz sorun varmiydi. Bana anltsana kisacasi vebrde transferden sonraa tam olarak hatirliyorsan kisaca mlatsana musaitsennnnn canimmm ya burdaki diger arkadasarda anlatalim

arkadaşlar yanlış anlaşıldım galiba......sadece yazdıklarınızı okuyunca o an yazmak istedim ....hamilelik psikolejisini bilemem tabi... sadece yakınmayın dedim.... bizlere hamileliğinizin güzelliklerinden bahsedin ki bizlerin umutları yok olmasın.... bizim psikojimiz bunları kaldırmıyorr....hamile arkadaşlar hepiniz hayırlısıyla bebişlerinizi kucağınıza alırsınız inşallah.... inanın her hamilelik haberini okuduğumda sevinçten oturup hüngür hüngür ağlıyorum...... ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN ........

Canim uzulme tabiki pisikolojilerini suan icin bilemeyiizzzz Allah insallah hayirlisiyla bizlereee de yasatacakk kii onlari anlayacazzz onlar bizim suankiiii durumumuzuu cok iy biliyor ve anliyorrrrr.

Canim sen ne asamadaydinnnn transfer olduu beklemedemisinnn kacinci gu embiriyosu dr kimdiii cokmu sordummmm.

haklısın canım.... benim 1 yıl içinde 3 başarısız denemem oldu belkide bundan dolayı biraz fazla tepki gösterdim.... canım ben ilk iki denememi başka merkezde yaptırdım 3.üncü ve son denememi ulun hocayla yola çıktım 4.üncü gün emriyosu idi 1.kalite olduğunu söylediler ama malesef 16 mayısta negatif sonuç aldım......beklemeddeyim şimdilik canım senin doktorun kimdi..... inşallah senden güzel haber alcazzzz

Son düzenleme:

Benim doktorum Ulun bey.
transferden sonra hiçbir belirti olmuyor.
tek hissettiğim yumurtalıklarım da batmalar oluyordu, o da ne kadar çok yumurta toplanırsa o kadar batma olurmuş. Başka belirtim olmadı. Hiç umudum yoktu. Çünkü o kadar yorulmuştum ki bu çocuk işine. Her ay hamile miyimdir acaba diye düşünüp adet olmaya o kadar alışmıştım ki. Transferden sonra da adet olacam kesin dedim. 7. gündü sanırım sabah uyandım tuvalete gittim, ben de kanama oldu aha dedim adetim başlıyor. Az az gelmeye başlamıştı sökmeye çalışıyorum herhalde bitti işte buraya kadar dedim. O sabahı hiç unutmayacağım. Ayla hemşireyi aradım hemen; sakın ilaçlarını bırakma iğnelere ve ilaçlara devam et dedi. Hem iğne oluyordum hem de kendi kendime söyleniyordum; olmadı, bu bebek tutmadı, kanamam da oldu gitti işte niye oluyorum bu iğneleri boşuna öfff pöffff söylendim durdum :) Neyse uzun sürmedi kanamam durdu hemen.
9. gün dayanamadım test yapacam diye tutturdum gittim eczaneye 2 tane test aldım. Bir de 1 mayıstı nöbetçi eczane aradık, eşim söylendi durdu ne gerek var bekle işte 12. gün demişler bu ne acele diye diye o söylendi ben söylendim Neyse bulduk nöbetçi eczaneyi aldım 2 tane testi attım çantama. Eve geldim hemen ilkini yaptım ana 2. çizgi silik Ertesi sabah bir daha yaptım yine 2. çizgi silik. 11. gün korkudan bişi yapmadım. Çok gerilmiştim var mı yok mu diye. 12. gün Umut'a gittim ama kalbim nasıl atıyordu anlatamam. hiç yaptırmak istemedim o testi ya çıkmazsa diye diye verdim kanımı :) Sonra Ayla hemşirem aradı müjdeyi verdi sağolsun
Yani böyle şekerim Belirti melirti yoktu hiç. 12. gün değerim 168 çıktı. bi kaç gün sonra da karın ağrılarım başladı belirtiler anca başladı yani. Darısı sana inşallah.

Kızlar ben çok duygusalım sizlerde öyle misiniz? Sebepsiz yere ağlayabileme potansiyeline sahibim.

Kızlar ben çok duygusalım sizlerde öyle misiniz? Sebepsiz yere ağlayabileme potansiyeline sahibim.

yok cimcimem yaa bana hiç uğramadı o duygusallık :)) hamile olduğuma bi adet olmayarak bide uyku halinden inanıyorum :) onun dışında bulantıymış aşermeymiş yaşamadım henüz :) hee şu var bide diyebilirim ki öğrendiğimden bu yana hiç tatlı çikolata göresim yok hep tuzlu ekşi şeylere gidiyo elim :)))

Canim herseyd bir hayir varr kismett Allahtan hayirlisini istiyecegizzz 16 mayista test yaptinmi negatif cikti adetmi oldun ve dr ulun bey ne dedi muayene istedimi canim dua et birde bi bakmissin normal olmussss :) Canim benim dr da suleyman bey cok rahat bir dr bakali. Benm ilk denememm Alla insallah cok aratmaz ve saglicakla ilk seferde olur cok zor sureclerr

Hi m anliyorumm canim benimde hic bir belirtim yokkk Allah Allah diyorum bende hafif kasik batmalarim bel Grimm disinda tabiki bugun benimde trsnsfer gunumu saymazsam 4. Gunum bende kendi kendime soz verdi bekliyecm diye 12. Gunu test yapcam diyeee ama dayanamiyada bilirimmmm bakalim birdde acaba tutunmasi sirasinda illa kanama olmasi gerekirmi acaba onu cok merak ediyorum bugujne kadar bir kanamam olmadi cunku birde sfedersnz ishal olunuyormu bi bayanlar oyle yazmista bir alkasi varmi

benim şu an tek sorunum mide bulantısı. dün arkadaşlarım gelmişti. onlar da diyorlar uyku var mı duygusallık var mı diye. ben normalde çok duygusalımdır ama bu aralar öyle bir halim yok hiç. uykum da öyle çok yok. eskisine göre daha uzun uyuyorum ama gün içinde kafamı koyacak yer aramıyorum yani.
bir bulantı var yoksa inanmıayacağım hamile olduğuma :)

aynen ben de öyleyim. Tuzlu ekşi yiyorum hep, uyku hat safa da, bütün gün uyuyorum yemek bile yapamıyorum sadece ek olarak duygusalım sanırım tv haberleri bile izlerken gözlerim doluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…