- 6 Ağustos 2011
- 1.723
- 112
- 88
benim şu an tek sorunum mide bulantısı. dün arkadaşlarım gelmişti. onlar da diyorlar uyku var mı duygusallık var mı diye. ben normalde çok duygusalımdır ama bu aralar öyle bir halim yok hiç. uykum da öyle çok yok. eskisine göre daha uzun uyuyorum ama gün içinde kafamı koyacak yer aramıyorum yani.
bir bulantı var yoksa inanmıayacağım hamile olduğuma :)
Canim herseyd bir hayir varr kismett Allahtan hayirlisini istiyecegizzz 16 mayista test yaptinmi negatif cikti adetmi oldun ve dr ulun bey ne dedi muayene istedimi canim dua et birde bi bakmissin normal olmussss :) Canim benim dr da suleyman bey cok rahat bir dr bakali. Benm ilk denememm Alla insallah cok aratmaz ve saglicakla ilk seferde olur cok zor sureclerr
Hi m anliyorumm canim benimde hic bir belirtim yokkk Allah Allah diyorum bende hafif kasik batmalarim bel Grimm disinda tabiki bugun benimde trsnsfer gunumu saymazsam 4. Gunum bende kendi kendime soz verdi bekliyecm diye 12. Gunu test yapcam diyeee ama dayanamiyada bilirimmmm bakalim birdde acaba tutunmasi sirasinda illa kanama olmasi gerekirmi acaba onu cok merak ediyorum bugujne kadar bir kanamam olmadi cunku birde sfedersnz ishal olunuyormu bi bayanlar oyle yazmista bir alkasi varmi
selam kızlar ben bugün keseyi gördüm...
onun dışındada bi belirtim yok zaten..:)
arada sancı bi de biraz halsizlik var...
kalp atışını ne zaman duydunuz siz???????????
canım tutunması için kanama olması şart değil. Hatta sağlıklı olan durum kanamanın olmaması.
ishal olunmuyor aksine kullandığımız ilaçlar kabızlık yapıyor. Bir iki kişi ishal olduysa bilemem tesadüftür.
Canım belirti arama dedikce bunları belirti mi acaba diye soruyorsun. Belirti arama. 12. gün testinde hamile bile çıksan inan belirtiler kaç gün sonra başlıyor.
Kendinizi üzmeyin strese sokmayın o belirti mi bu belirti mi demeyin. Herkesin vücut yapısı farklı herkesde hamilelik farklı Bak buradaki arkadaşlarımıza kimileri çok mide bulantısı kusma sıkıntısı yaşıyor kimimiz de hiç yok bu belirtiler. O yüzden beklemeye devam edeceğiz. 9-10. gün gibi idrar testinde çıkabiliyor biraz daha sık dişini.
sakın 4. gün test falan yapma çok erken varsa bile çıkmaz ve kendini boşa üzmüş olursun... ben de dayanamyıp 9. gün yaptım test ama en azından o zamana kdar dayan... yazmşısın ya kanama mı olması lazım diye.. benim hiç öle bişeyim olmadı çok şükür kanama falan yaşamadım ama bebişim tutundu.. o kişinin bünyesiyle alakalı cimcimenin dediği gibi herkeste farklı etkiler oluyo... kendini dinleme biliyorum çok zor ama biraz daha sabır
Hi m anliyorumm canim benimde hic bir belirtim yokkk Allah Allah diyorum bende hafif kasik batmalarim bel Grimm disinda tabiki bugun benimde trsnsfer gunumu saymazsam 4. Gunum bende kendi kendime soz verdi bekliyecm diye 12. Gunu test yapcam diyeee ama dayanamiyada bilirimmmm bakalim birdde acaba tutunmasi sirasinda illa kanama olmasi gerekirmi acaba onu cok merak ediyorum bugujne kadar bir kanamam olmadi cunku birde sfedersnz ishal olunuyormu bi bayanlar oyle yazmista bir alkasi varmi
tatlımmmm benimde hiç belirtim olmamıştı kasık ağrım dışında..
bugün keseyi gördüm hala belirtim yok...
kanamamda hiç olmadı inşallahta olmaz...
zaman geçmez şimdi sana anlıyorum ama inşallah güzel sonuç alacaksın sende öyle hissettim senin için...
tatlımmmm benimde hiç belirtim olmamıştı kasık ağrım dışında..
bugün keseyi gördüm hala belirtim yok...
kanamamda hiç olmadı inşallahta olmaz...
zaman geçmez şimdi sana anlıyorum ama inşallah güzel sonuç alacaksın sende öyle hissettim senin için...
selam kızlar ben bugün keseyi gördüm...
onun dışındada bi belirtim yok zaten..:)
arada sancı bi de biraz halsizlik var...
kalp atışını ne zaman duydunuz siz???????????
gözün aydın cnm görmüşsünn keseyi:Nazar:
darısı pıt pıtları duymaya..
ulun bey beni keseyi gördükten 10 gün sonrası çağırmıştı..kalp atışları için
dün günümdü çok şükür gördümm pıt pıtlarıı.:26:
Canm Allah razi olsun snden oyle hissettigine cok sevindim insallah bende sizler gibi HAMİLEYİMMMM diye haykirayimmm istiyorum senin ve senin gibi cici hamileerde insallah bebesini sag salim kucagina alir Amin
uzun süredir topiği dışarıdan takip ediyorumm ..sizlerle sevinip sizlerle üzülüyorum.
belki eskiler hatırlar beni .
9 nisanda tedavim negatifle sonuçlanmıştı ve benim 4. denememdi..eşim son kez miktotese olmuştu emre bey'de..
ve 2 tüp dondurulmuş spermimiz varr ..
allahın izni ilee bu ay yine başladım tedaviye.3 gündür iğne oluyorum..uzun protokol uygulanıyor ve doktorum ulun bey..
hala şaşıyorum kendime 5.denemem gerçekleşecekk.ben bu kadar güçlü olduğumu bilmiyordumm.
malum 4 deneme ve 4 negatif alan biriyim..
rabbim inşallah bu kez anne adayı olmayı banada nasip eyler..
isteyen ve bu uğurda uğraş veren bütün arkadaşlara allah gönüllerinden geçirdiklerini hayırlı eylesin..
Arkadaşım hay MAAŞALAH yav. İnşallah ben hissediyorum olacak. Bizim de 4. olacaktı ama eşimle kafaları denkleştiremedik. Bu yıl vazgeçtik sanırım. Hayırlısı artık.
uzun süredir topiği dışarıdan takip ediyorumm ..sizlerle sevinip sizlerle üzülüyorum.
belki eskiler hatırlar beni .
9 nisanda tedavim negatifle sonuçlanmıştı ve benim 4. denememdi..eşim son kez miktotese olmuştu emre bey'de..
ve 2 tüp dondurulmuş spermimiz varr ..
allahın izni ilee bu ay yine başladım tedaviye.3 gündür iğne oluyorum..uzun protokol uygulanıyor ve doktorum ulun bey..
hala şaşıyorum kendime 5.denemem gerçekleşecekk.ben bu kadar güçlü olduğumu bilmiyordumm.
malum 4 deneme ve 4 negatif alan biriyim..
rabbim inşallah bu kez anne adayı olmayı banada nasip eyler..
isteyen ve bu uğurda uğraş veren bütün arkadaşlara allah gönüllerinden geçirdiklerini hayırlı eylesin..
canım nerdesin yahuu topikte görünmüyorsun uzun süredirr
hadi beni anladık biraz topikten uzak durmak istedim.sen niye girmedinn merak ediyordumm.bugunde yazını görmesydim arayacaktım..
maşallahh oğluşunnn 22 haftalık olmuşşş..zaman ne çabuk geçiyor dimi..senle tedavim başlayack derken benim tedavim ertelenmiş vede bir türlü başlayamamıştım..
sen yolu yarıladın bileeeMAŞALLAH..allahımm hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah..
Canım hoşgeldin tekrar, seni burada görmek ne güzel, hayırlı olsun inşallah tedavin.
29 unda başlıcaktın iğnelere, arayamadım seni. Ben de şeker yüklemesi için araştırma yapıyordum bir haftadır, stresi ayrı tabi birşey çıkarsa diye, neyse dün yaptırdım, sonuç iyi çıktı çok şükür. P.tesi günü kontrolüm var, süleyman beye göstericem.
Dualarım seninle ve isteyen herkesle..
amin..üzüldümm yazıkk o aşamalara kadar gelip bebeği kaybetmek daha zor olanıdırr.allah sabır versin..Aynı anda yazmışız :))
Amin, tüm hamilelere ve isteyenlere nasip etsin inşallah Allahım.
Biraz yoğun geçti bu hafta, okuyordum akşamları ama pek girip yazamadım.
Hayırlısı canım ya, herşeyde bir hayır vardır, sen de inşallah bu denemende hayırlısıyla kavuşursun, biliyorsun ben de eylülde başlıcaktım olmadı, histeroskopi, bekleme, dk hapı derken.
Benden yaklaşık 1 ay önde giden bir tanıdığın kızı 5,5 aylık doğum yaptı, tabi bebeği kaybettiler, zor bir durum Allah kimseye göstermesin, hep hayırlısı ve sağlıklısını isteyelim Allahtan.
Seni zaten biliyorum inancın kuvvetli maşallah, çok da dua aldın, güçlüsün de, olucak inşallah hayırlısıyla.
amin..üzüldümm yazıkk o aşamalara kadar gelip bebeği kaybetmek daha zor olanıdırr.allah sabır versin..
rabbim hiç kimseye göstermesin..allah kimseyi sağlığıyla ve evladıyla sınamasın..
bu kez bu tedavimde daha iyi hissediyorum,umarım bu içimdeki güç hiç bir zaman kırılmaz..
allah sonumuzu hayır eylesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?