Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Uyku çok zorlamıyor vallahi, yatıp uyuyorum vakit geçiyor en azından ama bulantı zor iş Allah yardımcın olsun. insanın hali kalmaz.
3 aylık olalım Allah'ın izniyle hepsi bitecek inşallah. En rahat dönem ikinci 3 aylık dönemmiş. yani 4-5-6 aylarmış sonrası yine zorlayacakmış. öyle söyledi doğum yapan yakınlarım :)

selam kızlar ben bugün keseyi gördüm...
onun dışındada bi belirtim yok zaten..:)
arada sancı bi de biraz halsizlik var...
kalp atışını ne zaman duydunuz siz???????????

canım tutunması için kanama olması şart değil. Hatta sağlıklı olan durum kanamanın olmaması.
ishal olunmuyor aksine kullandığımız ilaçlar kabızlık yapıyor. Bir iki kişi ishal olduysa bilemem tesadüftür.
Canım belirti arama dedikce bunları belirti mi acaba diye soruyorsun. Belirti arama. 12. gün testinde hamile bile çıksan inan belirtiler kaç gün sonra başlıyor.
Kendinizi üzmeyin strese sokmayın o belirti mi bu belirti mi demeyin. Herkesin vücut yapısı farklı herkesde hamilelik farklı Bak buradaki arkadaşlarımıza kimileri çok mide bulantısı kusma sıkıntısı yaşıyor kimimiz de hiç yok bu belirtiler. O yüzden beklemeye devam edeceğiz. 9-10. gün gibi idrar testinde çıkabiliyor biraz daha sık dişini.

Son düzenleme:
sakın 4. gün test falan yapma çok erken varsa bile çıkmaz ve kendini boşa üzmüş olursun... ben de dayanamyıp 9. gün yaptım test ama en azından o zamana kdar dayan... yazmşısın ya kanama mı olması lazım diye.. benim hiç öle bişeyim olmadı çok şükür kanama falan yaşamadım ama bebişim tutundu.. o kişinin bünyesiyle alakalı cimcimenin dediği gibi herkeste farklı etkiler oluyo... kendini dinleme biliyorum çok zor ama biraz daha sabır

gözün aydın cnm görmüşsünn keseyi:Nazar:
darısı pıt pıtları duymaya..
ulun bey beni keseyi gördükten 10 gün sonrası çağırmıştı..kalp atışları için
dün günümdü çok şükür gördümm pıt pıtlarıı.:26:

maşallahhh...
seninde gözün aydın herşeyin yolunda olmasına çok sevindim...
allah isteyen herkese yaşatsın bu mutluluğu bu heyecanı..

Saol canim kusura bakma inan istem disine bilim guc aliyorum kafamda ister istemez biseyler beliriyorrrr eli de degil siz gectiginz icin bu yollardann. Size soruyorummm her defasinda yardimci o.uyorsuuzz saolllun tekraradan kesinlikle herkesin vucut dili farkli her
es farkli yasar unu biliyorum ama her bisey hissettigmde soru sorasim geliyorrrr.

Yok test yapmam gucm yok okadar daha erkennn bekliyecemm sabirliyidir aslinda ama ne bilim yukardada yazdim bira en iyi sizler anlarsiniz bizi :) mesela vucudumu dinlemiyorum ve adet olacam gibi arada bir agri giriyo anlatamam kasiliyorum biraz izaniyorum geciyor Allahim insallah bizlerinde yuzunu guldurur sizler gibii ( amin)

Ve kizlar inanilmaz sinirliyim adet olmaya yakin genelde si irli o,uyorummm bu ondan daha farkli Allah sonumu hyir etsin insallah.

Son düzenleme:

tatlımmmm benimde hiç belirtim olmamıştı kasık ağrım dışında..
bugün keseyi gördüm hala belirtim yok...
kanamamda hiç olmadı inşallahta olmaz...
zaman geçmez şimdi sana anlıyorum ama inşallah güzel sonuç alacaksın sende öyle hissettim senin için...

Canim Allah razi olsunnn senden aminnnn saoollll

Son düzenleme:

Canm Allah razi olsun snden oyle hissettigine cok sevindim insallah bende sizler gibi HAMİLEYİMMMM diye haykirayimmm istiyorum senin ve senin gibi cici hamileerde insallah bebesini sag salim kucagina alir Amin

uzun süredir topiği dışarıdan takip ediyorumm ..sizlerle sevinip sizlerle üzülüyorum.

belki eskiler hatırlar beni .
9 nisanda tedavim negatifle sonuçlanmıştı ve benim 4. denememdi..eşim son kez miktotese olmuştu emre bey'de..
ve 2 tüp dondurulmuş spermimiz varr ..
allahın izni ilee bu ay yine başladım tedaviye.3 gündür iğne oluyorum..uzun protokol uygulanıyor ve doktorum ulun bey..
hala şaşıyorum kendime 5.denemem gerçekleşecekk .ben bu kadar güçlü olduğumu bilmiyordumm.
malum 4 deneme ve 4 negatif alan biriyim..
rabbim inşallah bu kez anne adayı olmayı banada nasip eyler..
isteyen ve bu uğurda uğraş veren bütün arkadaşlara allah gönüllerinden geçirdiklerini hayırlı eylesin..

Hayırlı olsun kalbi de duyarsın, sağlıcakla kucağına da alırsın inşallah. Kese için çağırdıklarında 6+4 de gitmiştim, hem keseyi gördük hem kalp atışını duyduk.

Bak duydun kalbi de, sıra hissetmeye geldi, şimdi heyecanla önce üç ayını doldurup sonra hissetmeyi bekleyeceksin :) Onları da konuşucaz inşallah burada. Heyecanlar hiç bitmiyormuş ben onu anladım bu süreçte :)) Ben de ptesi günü kontrole gideceğim inşallah.

Canm Allah razi olsun snden oyle hissettigine cok sevindim insallah bende sizler gibi HAMİLEYİMMMM diye haykirayimmm istiyorum senin ve senin gibi cici hamileerde insallah bebesini sag salim kucagina alir Amin

Transferin hayırlı olsun, inşallah bebişin sımsıkı tutunur, bol bol dua et, Allah hakkında hayırlısını nasip etsin, belirti aramadan geçirmeye çalış bu 12 günü, kanama olması gerekmiyor, herkeste belirti ve kanama olmuyor, belirti sandığımız şeyler ilaçlardan ve geçirdiğimiz işlemlerden. Güzel haberlerini bekliyoruz inşallah.

Arkadaşım hay MAAŞALAH yav. İnşallah ben hissediyorum olacak. Bizim de 4. olacaktı ama eşimle kafaları denkleştiremedik. Bu yıl vazgeçtik sanırım. Hayırlısı artık.

Arkadaşım hay MAAŞALAH yav. İnşallah ben hissediyorum olacak. Bizim de 4. olacaktı ama eşimle kafaları denkleştiremedik. Bu yıl vazgeçtik sanırım. Hayırlısı artık.

sağol canım bu kezz beklemeyelim dedik..1.2.3 denemelrrin arasında uzun seneler var..
arka arkaya denemelrde daha başalılı olunuyormuş diye okumuştum bir yerde..ona keza ulun beyde aynı şeyi söyledi.çok ara vermişsiniz dedi..
inşallah hissettiğin gibi bu kez olurr ,sanada bana da rabbim nasip eyler..
bizdee de eşim bir daha denemeyelim dedi durdu ama ben ısrar edince kabul etti.
umarım sizde çok ara vermeden dener ve mutlu sona ulaşırsınızz ..hakkımızda hayırlısı olsun canım.

canım nerdesin yahuu topikte görünmüyorsun uzun süredirr
hadi beni anladık biraz topikten uzak durmak istedim.sen niye girmedinn merak ediyordumm.bugunde yazını görmesydim arayacaktım..
maşallahh oğluşunnn 22 haftalık olmuşşş..zaman ne çabuk geçiyor dimi..senle tedavim başlayack derken benim tedavim ertelenmiş vede bir türlü başlayamamıştım..
sen yolu yarıladın bileee MAŞALLAH..allahımm hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah..

Canım hoşgeldin tekrar, seni burada görmek ne güzel, hayırlı olsun inşallah tedavin.
29 unda başlıcaktın iğnelere, arayamadım seni. Ben de şeker yüklemesi için araştırma yapıyordum bir haftadır, stresi ayrı tabi birşey çıkarsa diye, neyse dün yaptırdım, sonuç iyi çıktı çok şükür. P.tesi günü kontrolüm var, süleyman beye göstericem.
Dualarım seninle ve isteyen herkesle..

Aynı anda yazmışız :))
Amin, tüm hamilelere ve isteyenlere nasip etsin inşallah Allahım.
Biraz yoğun geçti bu hafta, okuyordum akşamları ama pek girip yazamadım.
Hayırlısı canım ya, herşeyde bir hayır vardır, sen de inşallah bu denemende hayırlısıyla kavuşursun, biliyorsun ben de eylülde başlıcaktım olmadı, histeroskopi, bekleme, dk hapı derken.
Benden yaklaşık 1 ay önde giden bir tanıdığın kızı 5,5 aylık doğum yaptı, tabi bebeği kaybettiler, zor bir durum Allah kimseye göstermesin, hep hayırlısı ve sağlıklısını isteyelim Allahtan.
Seni zaten biliyorum inancın kuvvetli maşallah, çok da dua aldın, güçlüsün de, olucak inşallah hayırlısıyla.

hoşbuldum canım
inşallah rabbim bu güzel ayların hürmetinee dualarımı kabul eyler..huzundan ellerimi boş çevirmezz umarım..:18:
hamile kalmakla ada bitmiyorr desenee ,kese görmesi,kalp atışı duyması,tarama testleri vs bitmiyor desene..
neyseee hamiş olalımdaaa hepsine razıyımm rabbim bir kezz bile off demicemmm ,şikayet etmiyeceğimmm inşallah..
4.denemde clacsenn iğne yüzünden göbeğimde koca koca morluklarım vardı ,çok zor oluyordu o iğneyi yapmak,1 ay sonrası ama geçiyorrr işteeee,hepsi unutuluyor..keşke hamile kalsaydımda göbeğim kalbura dönseydiii,yaşanan acılar unutuluyor..o morluklara rağmen şikayet etmedimm,hamile kalsamda allahın izni ile şikayet etmiyeceğim..
eğer evladımın olması benim için hayırlı olacaksaa olsunn..hayırsız olacksada rabbim hayırlı eyler umarım..
senin adına sevindim canım çok şükür şeker çıkmamış..bakalım bize ne haberler verecksin pazartesi günü..

amin..üzüldümm yazıkk o aşamalara kadar gelip bebeği kaybetmek daha zor olanıdırr.allah sabır versin..
rabbim hiç kimseye göstermesin..allah kimseyi sağlığıyla ve evladıyla sınamasın..
bu kez bu tedavimde daha iyi hissediyorum,umarım bu içimdeki güç hiç bir zaman kırılmaz..
allah sonumuzu hayır eylesin.

Allah yar ve yardımcın olsun.
Dualarım seninle olacak. Allah'ım yüzünü güldürsün inşallah.
Dua et sürekli iste; dualarında ısrarcı ol. Allahım hayırlısını ver hayırlı değilse hayra çevir yine ver diye dua et

“Allah-u Azze ve Celle her gece dünya semasına iner tâki son gecenin üçte birlik vakti geçene dek.
“Kim Bana duada bulunursa Onun duasına icabet ede.yim. Kim bir şeyler isterse, onun da isteğini vereyim, Kim de mağfiret isterse ona (da) mağfiret edeyim?” diye buyurur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…