Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Klaraaaa canim cok tesekkur ederimmmm saolll Allah razi olsunnn canimmm Allah bebeegiini saaglicaklaaa kucagina. Allmayi nasip etsinn

Klaraaaa canim cok tesekkur ederimmmm saolll Allah razi olsunnn canimmm Allah bebeegiini saaglicaklaaa kucagina. Allmayi nasip etsinn

kızlar önümüzdeki ay sonu adetimle tedaviye başlıyorum:)sanırım kısa protokol olacak,yanlış mı biliyorum yoksa!aranızda kısa protokol ile hamiş kalan var mı?

kızlar önümüzdeki ay sonu adetimle tedaviye başlıyorum:)sanırım kısa protokol olacak,yanlış mı biliyorum yoksa!aranızda kısa protokol ile hamiş kalan var mı?

Canim selam oncelkle basliyacagn tedevin hayirli olsun Allah bosa giturmesinnn bizlerinde icindeinsallah benim transferi gercelesti vebklemedyim Allahn izniyle 5. Gunum ama ben kisa mi uzun mu protokol bilmiyorum benim dr saolsun beni. Sansim ne soru sormama musede etti nede bisey acikliyoduuu kendi kendine biseyler yapti Allahta nasip ederse olacak bebegimm.dr kim canim hangi hst

saol canım,ewet Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın,sana hayırlı olsun, transferinin 5.günü değil mi?bildiğim kadarıyla adetin 2.günü başlandığında kısa 21.günü başlandığındaysa da uzun protokol oluyor.sen kaçıncı gün başladın?bu arada umut tüp bebek merkezi ULUN BEY,peki ya senin merkez ve doktor?kaç embriyo oldu kaçı döllendi,beni biraz bilgilendirir misin?çooooook heycanlıyım :=)

Kızlar nerelerdesiniz? Yoksa hepiniz Taksim'e mi gittiniz? Aman haaa dikkat bebeklerimize sahip çıkalım evde oturun çıkmayın bi yere.

kızlar dün merkeze gittim maalesef benim dış gebelikti.testi tekrar yaptırdık düşmüş mü diye ama maalesef yükselmiş salı tekrar test istedi düşmesse kürtaj dedi doktor bakalım hayırlısı

kızlar dün merkeze gittim maalesef benim dış gebelikti.testi tekrar yaptırdık düşmüş mü diye ama maalesef yükselmiş salı tekrar test istedi düşmesse kürtaj dedi doktor bakalım hayırlısı

Canım çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun.

Kızlar iğne konusunda git gide daha kötü hale geldim.
Her akşam karından clexane iğnemi olacağım sırada başlıyorum ağlamaya. Sinir sistemim iyice bozulmuş durumda. Normalde benim iğne fobim var, bu tüp bebekte yediğim iğnelerin haddi hesabı yok, biraz korkumu yenmeye başlamıştım ki; clexane iğneye başlayacağım zaman bir arkadaşım ile konuşurken çok acıyor morartıyor dedi o günden beri iğneye olan fobim geri geldi. iğne olamıyorum. oturup hüngür hüngür ağlıyorum elim ayağım titriyor ve bu korkumu yenemiyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum bugün de iğnemi olamadım o kadar ağladım ki eşim yapmam dedi.
Perşembe günü Ulun beyle randevum var bu konuyu konuşacağım. Her tüp bebekte bu iğneler şart mı? Bu sadece önlem olarak mı yapılıyor? Bana pıhtılaşma testi falan yapılmadı. Bende pıhtılaşma var mı yok mu bilmiyorum. Öfff çok kötüyüm moralim çok bozuk. stres içindeyim.

canımm;
bu konuda anlıyorum seni,iğneye karşı fobin varmış.ama iğneni mutlaka ol bencee, ulun bey gerekli görmeseydi sana bu iğneyi sonradan vermezdi diye düşünüyorum.takip ettiğim kadarıyla sen 2.kez iğneni olmuyorsunn,kendi canımdan çok bebeğini düşün bence tatlımm..birde allahın sevgili kulusunkii çok uğraşmadan ilk denemde hamile kaldın..
bak benn 5. denemeye başladımm vede eşim 3 kez ameliyat geçirdi..nerdeyse 10.yıldırdaa azosperm denen illet ile savaş veriyorum..benimmmm
kanda pıhtılaşma
rahip üst duvarında çökme
eşim zaten azosperm
yumurta kalitesizliğim var
sadece dondurulmuş 2 tüp spermle denem şansım var.
kendimden örnek vermemin nedeni ,kendini benim yerime yada benimle benzer durumda olanların yerine koykii biraz rahatla teselli ol ,bebişini ve teyzelerini üzme iğneni ol diye yazdım..
bir de şu pencereden bak senin şuan olduğun iğneleri ömrü boyunca olmak zorunda olan şeker hastaları varr..tek dertleri hayatta kalmak..ama sen bu iğneyi sadece belki 9 ay olacaksın sonunda ömre bedel ,mutlu sona, cennet kokulu evladına ulaşacaksın canım..
bu iğneyi olmamakla bebeğine zarar veriyorsun gibi geliyor bana,sonradan pişman olacağın şeyler yapma olurmu.

Son düzenleme:

Bunları ben de söylüyorum kendime. Ama iğneyi görünce elim ayağım boşalıyor.
Eşim bu gece Ulun hocayı aradı, durumu anlattı yapamadım iğnesini dedi. Bir günden bir şey olmaz ama 12. haftaya kadar devam edeceğiz iğneye dedi. Yani 3 kutu daha iğne olacağım. Bugün tam 2 ayımı doldurdum.
Kendi kendime bişi yok iğne acıtmıyor kendine gel 70 tane iğne oldun bunu da ol acıtmıyor diyorum ama eşim iğneyi eline alınca başlıyorum ağlamaya. Psikolojim çok bozuldu. Eşim diyor ki bu stresin bebeğe daha çok zarar verecek yapma ama elimde olan bir şey değil. Yarın sağlık ocağına gideceğim iğne yazdırmaya iğnemi de sağlık ocağında yaptıracağım. Şu 3 ayı doldursam Allahın izniyle.

kısa süren tüp bebekle bir hamilelik yaşadım, benimde pıhtılaşma var o iğneye çok isyan etmeye başlamıştım ve hcg değerim düştü akşam iğne saatim gelince nasıl canım yandı tarif edemem..lütfen kendini kasmadan farklı bölgelere yap kalça bacak kol değiştir biliyorum yakıyor çok ama inan onu vurulmak bile mululukmuş

Allahımm inşallah bu sefer çabalarını boşa çıkarmaz inşallahh bu mutlu haberi sende alırsın. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.

çok geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun.

merhaba arkadaşlar bi kaç gündür giremedim... dün merkeze gittim ve keseyi gördük içinde pırpır eden o minicik yawrumu gördüm onunla tanıştık dün anlayacağınız ve kalp atışını dinledim, çok çok başka bi duyguymuş bu. Allahım sana yalvarırım burda bekleyen arkadaşlarıma da bu duyguyu hayırlısıyla nasip et...

Ben seni geçen seneden hatırlıyorum.
O zamanlar aşılama yaptırmıştım ben de tutmamıştı. Kısmet değilmiş.
Yılmak yola devam et. Dün sağlık ocağına gittim ilaçlarımı yazdırmaya doktorum ve hemşiresi çok iyi insanlar bana tüp bebek olayımın başından beri çok yardımcı oluyorlar ilaçlarımı yazıyor, takip ediyor, iğnelerimi yapıyorlar benim için hep dua ettiler sağolsunlar. Hemşiremizin ablası da 3 defa tüp denemiş tutmamış, hatta sonuncusunu bizim Ulun bey de denemiş ama kısmet işte. Şimdilik beklemedeymiş.
Sağlık ocağındaki Doktorumun bizim gibi bir hastası daha varmış ama o bayan 35 yaşın üstündeymiş, 6. denemesinde tüp bebeği tutmuş. İkiz tutmuş hem de. Doktorum her gittiğimde onu anlatıyor bana o da çok iyi bebekleri çok iyi diye. Ama bu son gittiğimde bebekleri biraz üzmüş annelerini düşük riski olmuş doktor da rahim ağzını dikmiş yatıyormuş şimdi, Allah yardımcısı olsun. Yani hiç bir şeye kolay sahip olunmuyor enfal33cüm yılmak yok yola devam. Rabbim o kadar büyük ki, bizleri ağır bir imtihandan geçiriyor. Sabrın sonu selamet derler hep. Dene canım 5. dene inşallah tutar 6 ya gerek kalmaz ama olur da tutmazsa 6. da dene bak tutuyor milletin 6-7-8 denemelerinde tutuyor onlarda 5 de olmadı deyip bıraksalardı bugün bu mutluluklarını yaşayamayacaklardı. Umarım bu son denemen olur bebeğin tutar.
Allah yar ve yardımcınız olsun. Dualarım sizlerle nerede varsa bu sıkıntı ile boğuşan Rabbim hepinizi tez elden feraha çıkarsın, hepinize hayırlı birer evlat nasip etsin.

Gözünaydın Şeyma, miniğini görmüşsün pıt pıtları duymuşsun, çok güzel.
Amin canım amin, Allahım isteyen herkese yaşatsın inşallah bu duyguyu.

Saat kaçta umuttaydın, ben de 14:00 de ordaydım dün, karşılaşmış olabilir miyiz.

Bizimki de büyümüş maşallah 25,5 cm ve 526 gram olmuş, haftasıyla uyumlu dedi doktorumuz.

çoookkk teşekkür ederim... ohh maşallahhh senin ki artık kocaman olmuş :)))) bizde sağlıkla görürüz inşallah o günleri :)
ben dün saat 12:00 gibi ordaydım 12:30 gibi de çıktım merkezden karşılaşmamışızdır yani
ben bi daha 19 haziranda gidicem saat 11:00 de randevum, belki o zamn denk geliriz :)

canım maaşallah sende keseyi kalp atışlarını görmüşsün ..:Nazar:
ne güzel bi duygu gerçekten o ekranda görünce için bi tuhaf oluyoo.
Rabbim herkese yaşatsın inş.
senin kontrol 19 hazirandaymış benimki 21 haziran aynı gün olsaydı tanışırdıkk

Maaşallahhh :Nazar::Nazar:
kocaman olmuşş bebeğinnnnn ..cnm...
darısı bizlerin başınaa:26:

Selam kızlarrrrrrrr
ne oldu burası sessizleşti yokmu tedaviye başlayannnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…