Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Görürsünüz inşallah sizlerde, zaman çabuk geçiyor bir noktadan sonra.
Büyük ihtimal doktorumu değiştiricem canım, belki bir gün karşılaşırız bir yerde.

Kocaman oldu tabi teyzeleri, kız bakıyoruz artık :)
Artık karnımda küçük vurma hareketlerinin izlerini görmek yerine vurunca dalgalanmalar oluyor :))
Sizler de göreceksiniz inşallah, isteyen herkese yaşatsın Rabbim..

bebeğimi gördüm bugünnn kalp atışını duydummm miniğiminnnnn.....

Hayırlı olsun duymuşsun o gümbür gümbür atan minik kalbi, şimdi sırada ikili testiniz var, hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah.

minar sanırım bugün 9.günün az kaldı yani sonucaa,sabırsızlıkla iyi haberlerini bekliyorum,iyi haberlerle gel inşallah :))))

ben bu ay sonunda başlıyorum rabbim izin verirse,bir iki sayfa önce de yazmıştım,ama cevap alamadım

Şimdiden hayırlı olsun. Allah yardımcın olsun.
Geçen bir kaç gündür kimsecikler ortalarda yoktu. Herhalde GeziPark'a gittiler :) Form boş kalmış

minar sanırım bugün 9.günün az kaldı yani sonucaa,sabırsızlıkla iyi haberlerini bekliyorum,iyi haberlerle gel inşallah :))))

Minar bizi habersiz bırakma.

idrardan gebelik testi al 2 tane, yarın yap, 11. gün de yap.

Hatta ben 9. ve 10. gün yapmıştım 2. çizgiyi silik görmüştüm. 11 gün korkudan bişi yapmamıştım.

12. gün de git kanda baktır merak içindeyiz :18:

flz gerçekten tanışmak isterdim kısmet artık :) klaram bende değiştiricem bu gideceğim kontrol ücretsiz diye gidiyorum :)))))))))) ondan sonra bşka bi doktora başlıcam inşallah burası bana hem uzak hem malum muayene çok pahalı yoksa sonuna kadar süleyman beyle devam etmek isterdim :S

HERKESE HAYIRLI KANDİLLER:13::13::13: arkadaşlar birbirimize dua edelim inşallah... ........

Son düzenleme:
Miraç kandiliniz mübarek olsun...canlarımmm
rabbim etttiğiniz ne kadar dua varsa hepsini bu mübarek gecede
kabul eder inşallah...hayırlı kandiller..

Hayırlı kandiller arkadaşlar, Rabbim bu mübarek gece hürmetine dualarımızı kabul etsin inşallah, hepimiz için herşeyin hayırlısını nasip etsin.

Bugün detaylı ultrasonumuz vardı, ayrıca 4 boyutlu halini gördük, resim ve cd sini aldık, bambaşka birşey o halde görmek, her zamanki ultrason rsimlerine göre çok farklıymış. Yalnız bizim yaramaz elini getirdi yüzünün önüne doktor ne yaptıysa çektiremedi eli oradan, en sonunda keçi gibi inatçı dedi :)) hakkaten karnımı salladı, vurduk, oynattık yok banamısın demedi, doktor başka şeylere baktı sonra tekrar denedi tık yok, elini açıyor kapatıyor ama yüzünün önünde :) Doktor elini çeksin diye vuruyor, bizimki tekme sallıyor. Sağolsun doktor çok iyi, ilgili, 28.haftada tekrar gel de 2 poz borcum olsun o zaman bakalım çekip verelim dedi. Tabi bu işin şov kısmı çok şükür görünürde bir sorun çıkmadı. Haftamıza göre de önde gözüküyoruz, boyumuz 27,3 cm kilomuz 579 gram çıktı, 24.hafta kilosu dedi. Ölçülen değerlere göre doğum 29.09.2013 oldu.

Tetanoz aşımın ilk dozunu oldum, bir ay sonra ikinci dozu olucam. Bu arada bahsedildiği gibi canımı yakmadı ve sonrasında da bir şikayetim olmadı, tabi şimdilik, inşallah olmaz.

Darısı sizlerin başına inşallah..

çok güzel bir duygu olsa gerek,rabbim o duyguları bana ve tüm isteyenlere tez zamanda yaşatsın.seninde bebişini sağ salim kucağına versin,sen hamişsin bize de dua et olur mu? çooookkkkk güzel yazmışsın bu arada :)

İyi akşamlar miraç kandiliniz mübarek olsun.. bende yarın tedaviye başlıyorum.. Eşim emre beyin hastası ok umut konuşmadı ama biz yine şansımızı denemek istiyoruz..Hakkımızda hayırlısı olsun

Kızlar nasılsınız?
Bugün kontrolüm vardı miniğime baktık.
Ulun bey 15 gün sonra tekrar çağırdı :)
kalp atışlarını dinledik yine. Çıkmış meydana şekli şemali var eski ultrasonlar gibi değil, bebek olduğu belli koca kafalı bişi benim bebeğim

cnm gözün aydın cok sevındım bende ulun Bey'in hastasıyım.2 tdavımde umutta oldu 2side olumsuz sonuç aldım..bu aradalar gebelik aşısı çıkmış sanırım sen yaptırdınmı..aşıyı yaptıranların çoğu hamile kalmış sanırım bende bu konuyu araştırıyorum.3.denersem acaba aşı fayda edermi bılemıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…