çoookkk teşekkür ederim... ohh maşallahhh senin ki artık kocaman olmuş :)))) bizde sağlıkla görürüz inşallah o günleri :)
ben dün saat 12:00 gibi ordaydım 12:30 gibi de çıktım merkezden karşılaşmamışızdır yani
ben bi daha 19 haziranda gidicem saat 11:00 de randevum, belki o zamn denk geliriz :)
canım maaşallah sende keseyi kalp atışlarını görmüşsün ..:Nazar:
ne güzel bi duygu gerçekten o ekranda görünce için bi tuhaf oluyoo.
Rabbim herkese yaşatsın inş.
senin kontrol 19 hazirandaymış benimki 21 haziran aynı gün olsaydı tanışırdıkk
Maaşallahhh :Nazar::Nazar:
kocaman olmuşş bebeğinnnnn ..cnm...
darısı bizlerin başınaa:26:
bebeğimi gördüm bugünnn kalp atışını duydummm miniğiminnnnn.....
Selam kızlarrrrrrrr
ne oldu burası sessizleşti yokmu tedaviye başlayannnnnn
Canim selam oncelkle basliyacagn tedevin hayirli olsun Allah bosa giturmesinnn bizlerinde icindeinsallah benim transferi gercelesti vebklemedyim Allahn izniyle 5. Gunum ama ben kisa mi uzun mu protokol bilmiyorum benim dr saolsun beni. Sansim ne soru sormama musede etti nede bisey acikliyoduuu kendi kendine biseyler yapti Allahta nasip ederse olacak bebegimm.dr kim canim hangi hst
ben bu ay sonunda başlıyorum rabbim izin verirse,bir iki sayfa önce de yazmıştım,ama cevap alamadım
minar sanırım bugün 9.günün az kaldı yani sonucaa,sabırsızlıkla iyi haberlerini bekliyorum,iyi haberlerle gel inşallah :))))
ben bu ay sonunda başlıyorum rabbim izin verirse,bir iki sayfa önce de yazmıştım,ama cevap alamadım
Şimdiden hayırlı olsun. Allah yardımcın olsun.
Geçen bir kaç gündür kimsecikler ortalarda yoktu. Herhalde GeziPark'a gittiler :) Form boş kalmış
şimdiden hayırlı olsun...... inşallah sonuç da güzel olur...
Hayırlı olsun şimdidenn o zaman...
çok güzel bir duygu olsa gerek,rabbim o duyguları bana ve tüm isteyenlere tez zamanda yaşatsın.seninde bebişini sağ salim kucağına versin,sen hamişsin bize de dua et olur mu? çooookkkkk güzel yazmışsın bu arada :)Hayırlı kandiller arkadaşlar, Rabbim bu mübarek gece hürmetine dualarımızı kabul etsin inşallah, hepimiz için herşeyin hayırlısını nasip etsin.
Bugün detaylı ultrasonumuz vardı, ayrıca 4 boyutlu halini gördük, resim ve cd sini aldık, bambaşka birşey o halde görmek, her zamanki ultrason rsimlerine göre çok farklıymış. Yalnız bizim yaramaz elini getirdi yüzünün önüne doktor ne yaptıysa çektiremedi eli oradan, en sonunda keçi gibi inatçı dedi :)) hakkaten karnımı salladı, vurduk, oynattık yok banamısın demedi, doktor başka şeylere baktı sonra tekrar denedi tık yok, elini açıyor kapatıyor ama yüzünün önünde :) Doktor elini çeksin diye vuruyor, bizimki tekme sallıyor. Sağolsun doktor çok iyi, ilgili, 28.haftada tekrar gel de 2 poz borcum olsun o zaman bakalım çekip verelim dedi. Tabi bu işin şov kısmı çok şükür görünürde bir sorun çıkmadı. Haftamıza göre de önde gözüküyoruz, boyumuz 27,3 cm kilomuz 579 gram çıktı, 24.hafta kilosu dedi. Ölçülen değerlere göre doğum 29.09.2013 oldu.
Tetanoz aşımın ilk dozunu oldum, bir ay sonra ikinci dozu olucam. Bu arada bahsedildiği gibi canımı yakmadı ve sonrasında da bir şikayetim olmadı, tabi şimdilik, inşallah olmaz.
Darısı sizlerin başına inşallah..
Kızlar nasılsınız?
Bugün kontrolüm vardı miniğime baktık.
Ulun bey 15 gün sonra tekrar çağırdı :)
kalp atışlarını dinledik yine. Çıkmış meydana şekli şemali var eski ultrasonlar gibi değil, bebek olduğu belli koca kafalı bişi benim bebeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?