çok güzel bir duygu olsa gerek,rabbim o duyguları bana ve tüm isteyenlere tez zamanda yaşatsın.seninde bebişini sağ salim kucağına versin,sen hamişsin bize de dua et olur mu? çooookkkkk güzel yazmışsın bu arada :)
cnm gözün aydın cok sevındım bende ulun Bey'in hastasıyım.2 tdavımde umutta oldu 2side olumsuz sonuç aldım..bu aradalar gebelik aşısı çıkmış sanırım sen yaptırdınmı..aşıyı yaptıranların çoğu hamile kalmış sanırım bende bu konuyu araştırıyorum.3.denersem acaba aşı fayda edermi bılemıyorum :)
Dün itibariye tedaviye başladım ve bir yola çıktım. Rabbim benim ve beni gibi bu yolda yürüyen tüm arkadaşlarımın yardımcısı olsun ...
hayırlı olsun cnmm..tedavinn sonu inşallahh güzel olurr..allah yardımcın olsun.
Diğer sayfada gördüm salı günü gidicekmişsin .ondan sonra seni 3 sonra bi daha çağırırlar genelde öyle ..
Sonrada bi 3 gün sonra tekrar zaten yumurtalar istenilen büyüklüğü gelmişse tedavi tamamlanır..
Dün itibariye tedaviye başladım ve bir yola çıktım. Rabbim benim ve beni gibi bu yolda yürüyen tüm arkadaşlarımın yardımcısı olsun ...
amin ilk defa tüp bebek tedavisi yaptırıyorum nasıl olacak bilmyorum toplam kaç kez kontrolle çağrıyorlar
sizde hamilesiniz rabbim sağlıkla kucağınada almayı nasip eder inşallah
arkadaşlar.. eşinin morfolojisi kötü olduğu için tese olan varmı? ve bu şekşlde tüp bebekle hamile kalan acil yardım alarmı
Kızlar nasılsınız?
Bugün kontrolüm vardı miniğime baktık.
Ulun bey 15 gün sonra tekrar çağırdı :)
kalp atışlarını dinledik yine. Çıkmış meydana şekli şemali var eski ultrasonlar gibi değil, bebek olduğu belli koca kafalı bişi benim bebeğim
eşimin bir akrabasının o şekilde ikizleri oldu allah ol dedikten sonra oluyo
minarcım hadi güzel haberler ver kaç gündür yoksun merak etttim valla
minar sanırım bugün 9.günün az kaldı yani sonucaa,sabırsızlıkla iyi haberlerini bekliyorum,iyi haberlerle gel inşallah :))))
Minar bizi habersiz bırakma.
idrardan gebelik testi al 2 tane, yarın yap, 11. gün de yap.
Hatta ben 9. ve 10. gün yapmıştım 2. çizgiyi silik görmüştüm. 11 gün korkudan bişi yapmamıştım.
12. gün de git kanda baktır merak içindeyiz :18:
minar arkadaşım nerelerdesin... iyisin inşallah,....
minarcım hadi güzel haberler ver kaç gündür yoksun merak etttim valla
evet canımmm bende senin gibi bekliyorum Allah hayra yorsunnn hepimizin kalbinden geceniii inşallah
canımmmmcımmm saolll hayatımmm bakalımm yaa bende dayanamadım bugun 11. günümm ve sabah erkenden idrar testi yaptımm ve silik cıktııı ama inanılmaz heycan var elim ayağım titrediii ne kadar değişik bir duyguu yaaa Allahımm inşallah devamına erdirrir hepimizin kucağını doldururr sağlıcaklaa yaa bişey sorucaamm acaba diyorum ilaçlar yuzunden ıkıncı cızgıı çıkmamıstır değilmi
burdayım evdeki pc problem varrr ondan fazla gıremıyorummm..
Allah yolunu açık etsinn
canımm bakalım 11. günüm hafif silik cıktı ama cenabı hak devamını getırır ınsallah dualarımm bu yondeee sizleride merak ediyorummm senin nasılll gıdıyorr
seni umutlandırmak istemem ama olmasa silik çıkmazdı %99.9 hamilesinnnnnnnnnnnnşimdiden tebrikler canım... ben bile çok heyecanlandım inşallah herşey güzel olur...
Amin canımm inşallah Allah duysun sesiniiiiiiiii çok ihtiyacım varr bakalımm yarın büyük günlerden bir tanesi Allah kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah hepimizin sağ salimm muradımızııı versinnnnnnnnnnnn inşallah yarınnnn kocaman harflerleeee hamileyim diye yazarımmmmmmmmmm Dua edin ne olurrrrrrrrrrrrrrrrr Sizlerde benşm dualarımdasınızzzz.
inşallah bizleribde yüzü gülsün artık... bu arada sanada geçmiş olsun arkadaşım durumuna çok üzüldüm inşallh diğer ihtimale gerek kalmaz kendiliğinden geçer..sakın sıkma canını herşeyde vardır bir hayır... senin ilk tedavinmiydi, ve doktorun kimdi? çokmu sordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?