Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Amin. Dualarım hep isteyen herkes için, inan her zaman dualarımdasınız.
Tedaviye başlıyormuşsun hayırlı olsun, inşallah sağlıcakla hayırlısıyla kavuşursun bebeğine.
Allah yardımcınız olsun bu yolda.
İnşallah daha güzellerini sizler de yazacaksınız.

Canım ben aşı yaptırmadım ama duydum bu formda bir arkadaşımız 3. denemesinde o aşıyı yaptırdı ve şuan hamile
Senin de Allah yardımcın olsun. İnşallah tutar bebeğin bu son denemen olur.

Dün itibariye tedaviye başladım ve bir yola çıktım. Rabbim benim ve beni gibi bu yolda yürüyen tüm arkadaşlarımın yardımcısı olsun ...

Dün itibariye tedaviye başladım ve bir yola çıktım. Rabbim benim ve beni gibi bu yolda yürüyen tüm arkadaşlarımın yardımcısı olsun ...

Hayırlı olsun cnmm..tedavinn sonu inşallahh güzel olurr..Allah yardımcın olsun.
diğer sayfada gördüm salı günü gidicekmişsin .ondan sonra seni 3 sonra bi daha çağırırlar genelde öyle ..
sonrada bi 3 gün sonra tekrar zaten yumurtalar istenilen büyüklüğü gelmişse tedavi tamamlanır..

amin ilk defa tüp bebek tedavisi yaptırıyorum nasıl olacak bilmyorum toplam kaç kez kontrolle çağrıyorlar

sizde hamilesiniz rabbim sağlıkla kucağınada almayı nasip eder inşallah

merhaba arkadaşım.....tedavin hayırlı olsun... rabbim inşallah sonucunuda güzel eylesin....doktorun kim?

Son düzenleme:
amin ilk defa tüp bebek tedavisi yaptırıyorum nasıl olacak bilmyorum toplam kaç kez kontrolle çağrıyorlar

sizde hamilesiniz rabbim sağlıkla kucağınada almayı nasip eder inşallah

tabi cnm nerden biliceksin..
ben muayene 3 sefer giidm yumurtalara bakılıyo
4.muayenemde yumurtalarım toplandı.5. defa giidiğimde transfer için gitmiştim.
sağol cnm Allah razı olsun .
Rabbim isteyen herkese yaşatsın.

arkadaşlar.. eşinin morfolojisi kötü olduğu için tese olan varmı? ve bu şekşlde tüp bebekle hamile kalan acil yardım alarmı

kızlae ben hala değerleri düşüremiyor ben hala adet oluyorum doktorum 1.5 -2 ayı bulur diyo tabiki buda bende stres yapıyo

maşallah. ne güzel ya ben de çok merak ediyorum bebişimi. hafataya randevum nasıl bekleyeceğim?:44:

eşimin bir akrabasının o şekilde ikizleri oldu allah ol dedikten sonra oluyo

inşallah bizleribde yüzü gülsün artık... bu arada sanada geçmiş olsun arkadaşım durumuna çok üzüldüm inşallh diğer ihtimale gerek kalmaz kendiliğinden geçer..sakın sıkma canını herşeyde vardır bir hayır... senin ilk tedavinmiydi, ve doktorun kimdi? çokmu sordum

minar sanırım bugün 9.günün az kaldı yani sonucaa,sabırsızlıkla iyi haberlerini bekliyorum,iyi haberlerle gel inşallah :))))

evet canımmm bende senin gibi bekliyorum Allah hayra yorsunnn hepimizin kalbinden geceniii inşallah

canımmmmcımmm saolll hayatımmm bakalımm yaa bende dayanamadım bugun 11. günümm ve sabah erkenden idrar testi yaptımm ve silik cıktııı ama inanılmaz heycan var elim ayağım titrediii ne kadar değişik bir duyguu yaaa Allahımm inşallah devamına erdirrir hepimizin kucağını doldururr sağlıcaklaa yaa bişey sorucaamm acaba diyorum ilaçlar yuzunden ıkıncı cızgıı çıkmamıstır değilmi

minar arkadaşım nerelerdesin... iyisin inşallah,....

burdayım evdeki pc problem varrr ondan fazla gıremıyorummm..

Allah yolunu açık etsinn

minarcım hadi güzel haberler ver kaç gündür yoksun merak etttim valla

canımm bakalım 11. günüm hafif silik cıktı ama cenabı hak devamını getırır ınsallah dualarımm bu yondeee sizleride merak ediyorummm senin nasılll gıdıyorr

seni umutlandırmak istemem ama olmasa silik çıkmazdı %99.9 hamilesinnnnnnnnnnnnşimdiden tebrikler canım... ben bile çok heyecanlandım inşallah herşey güzel olur...

seni umutlandırmak istemem ama olmasa silik çıkmazdı %99.9 hamilesinnnnnnnnnnnnşimdiden tebrikler canım... ben bile çok heyecanlandım inşallah herşey güzel olur...

Amin canımm inşallah Allah duysun sesiniiiiiiiii çok ihtiyacım varr bakalımm yarın büyük günlerden bir tanesi Allah kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah hepimizin sağ salimm muradımızııı versinnnnnnnnnnnn inşallah yarınnnn kocaman harflerleeee hamileyim diye yazarımmmmmmmmmm Dua edin ne olurrrrrrrrrrrrrrrrr Sizlerde benşm dualarımdasınızzzz.

AMİNNNNNNNNNNNNN
dualarım seninle canım..sonuç belli ama .... yarın seni sabırsızlıkla bekliycem burda.... BU MÜBAREK 3 AYLARIN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE SENİN VE BU YOLDA UĞRAŞ VEREN TÜM ARKADAŞLARIMIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN.... İNŞALLAH BENİMDE:2::2:

Son düzenleme:
Minar hamilesin canım, Hayırlı olsun.
Ben de hep acaba ilaçlardan dolayı mı silik çıkıyor diye düşünüyorum. Kan testinde atarsın artık sevinç çığlıklarını

canım çok teşekkür ederim inşallah geçicek doktorum Süleyman bey 2 aşılama 3.tüp bebek 4.deniycem ama biraz zamana ihtiyacım var

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…