Amin canımm inşallah Allah duysun sesiniiiiiiiii çok ihtiyacım varr bakalımm yarın büyük günlerden bir tanesi Allah kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah hepimizin sağ salimm muradımızııı versinnnnnnnnnnnn inşallah yarınnnn kocaman harflerleeee hamileyim diye yazarımmmmmmmmmm Dua edin ne olurrrrrrrrrrrrrrrrr Sizlerde benşm dualarımdasınızzzz.
Kızlar nasılsınız?
Bugün kontrolüm vardı miniğime baktık.
Ulun bey 15 gün sonra tekrar çağırdı :)
kalp atışlarını dinledik yine. Çıkmış meydana şekli şemali var eski ultrasonlar gibi değil, bebek olduğu belli koca kafalı bişi benim bebeğim
amin. Dualarım hep isteyen herkes için, inan her zaman dualarımdasınız.
Tedaviye başlıyormuşsun hayırlı olsun, inşallah sağlıcakla hayırlısıyla kavuşursun bebeğine.
Allah yardımcınız olsun bu yolda.
Inşallah daha güzellerini sizler de yazacaksınız.
tedavin hayırlı uğurlu olsun canım,allah utandırmasın.hangi merkez hangi dr,sorununuz ne,kısa protokol mu uzun mu,kusura bakma çok soru sordum ama ben de bu ay sonuna doğru tedaviye başlıycam çok heyecanlıyım :)dün itibariye tedaviye başladım ve bir yola çıktım. Rabbim benim ve beni gibi bu yolda yürüyen tüm arkadaşlarımın yardımcısı olsun ...
evet canımmm bende senin gibi bekliyorum allah hayra yorsunnn hepimizin kalbinden geceniii inşallah
canımmmmcımmm saolll hayatımmm bakalımm yaa bende dayanamadım bugun 11. Günümm ve sabah erkenden idrar testi yaptımm ve silik cıktııı ama inanılmaz heycan var elim ayağım titrediii ne kadar değişik bir duyguu yaaa allahımm inşallah devamına erdirrir hepimizin kucağını doldururr sağlıcaklaa yaa bişey sorucaamm acaba diyorum ilaçlar yuzunden ıkıncı cızgıı çıkmamıstır değilmi
burdayım evdeki pc problem varrr ondan fazla gıremıyorummm..
Allah yolunu açık etsinn
canımm bakalım 11. Günüm hafif silik cıktı ama cenabı hak devamını getırır ınsallah dualarımm bu yondeee sizleride merak ediyorummm senin nasılll gıdıyorr
Kizlar. Gunaydinnnnnn
Bugun gunlerdennnn buyuk gunnnn insallah guzel pozitif haberlerle donerimmmm.dua edinn dualariniza ihtiyacimm varAllahim sen yardim et el acmis yalvaran biz kullarina dualarimi zi dualarimi kabul et gobislerimize sonrada kucaklarimizi bebislerlee doldur amin
onun o koca kafasına kurban olsunlarAllah sağlıklı,imanlı mutlu ömürler nasib etsin...
Kizlar. Gunaydinnnnnn
Bugun gunlerdennnn buyuk gunnnn insallah guzel pozitif haberlerle donerimmmm.dua edinn dualariniza ihtiyacimm varAllahim sen yardim et el acmis yalvaran biz kullarina dualarimi zi dualarimi kabul et gobislerimize sonrada kucaklarimizi bebislerlee doldur amin
Günaydınn cnm ..
ben inanıyorumm güzel haberlerle geliceksin inşallahhhhhh:26:
dualarım seninlee..:26:
Sonucu almışsındır Minar haydi yaz şuraya kocaman Hamileyim yazısı.
Kizlar onceliklee iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ediyorum saollllun sonucumu yarim saat icinde aldimmm labaratuardaki kizlerla kose kapmaca oynadim res menn be i ariyorlarmiss mujdeyi vermekkk icinnn sonucum evet POZATİFcok sevindim fakat oranim cok dusuk geldi biraz morelim bozuldu acikcasi Cenabi haktan hayirlisini nasip etmesni diliyorum p.tesi tekrardan dan
Gidip an vereckmsim dua edin iki ye katlasinnnn
Düşük dediğin kaç çıktı hayatım?
Sıkma canını bakalım hayırlısı
Canimm baya dusuk geldi ne bili sizle daha kidemlisinizzz bnde 12. Gunum 37.9 bimiyorum cenabi haktan hayirl;si insallah guc kuvvet verir p.tesi tekrar gel dendi hayirliiisi
canım hayırlı olsun rabbim kucağınada almayı nasip etsin .böyle değeri düşük olupta bebeğini kucağına alanı çok okudum topiklerde o yüzden kafana takma pazartesi değerlerin kat kat yükselir inşalah
hmmm evet canım düşükmüş. Neyse bakalım Rabbim ne yazdıysa
Amin canim hayirlisi ve sagliklisiyla insallah gun dogmadan neler dogar p.tesi ola hayir ola
Dualarinizi eksik etmeyin ne olur,Allah razi olsun sizlerden. (Amin)
Saol canim insallah benimde ole bir mucizem olur amin canim hayirlisiyla
p.tesi ola hayr ola insaallah hakkimda hayirlisi
hmmm evet canım düşükmüş. Neyse bakalım Rabbim ne yazdıysa
Amin canim hayirlisi ve sagliklisiyla insallah gun dogmadan neler dogar p.tesi ola hayir ola
Dualarinizi eksik etmeyin ne olur,Allah razi olsun sizlerden. (Amin)
Dualarım seninle canım Allah yar ve yardımcın olsun.
Demaydemay görmen lazım ultrason da kocaman kafası gövdesinden büyük kafası var kollarını da gördüm çubuk gibi minicik bir çizgi aman Allahım çok heyecanlanıyorum. Bir an önce geçse şu 9 ay sağlıkla doğsa da kucağıma alsam öpsem koklasam.
Amin canım Allah'ım nerede varsa hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin.
canimm baya dusuk geldi ne bili sizle daha kidemlisinizzz bnde 12. Gunum 37.9 bimiyorum cenabi haktan hayirl;si insallah guc kuvvet verir p.tesi tekrar gel dendi hayirliiisi
Canim benim hep dua ediyorum Allahtan baska kimimizvarki evet gun domadan neler dogar Allah yoktan var eder yeterki ol desin insallah benimm mucizemde annesine siki siki tutunuyordur Allah guc kuvvet versin tamamina ererim nsallah saglicakla saoll canm Allah razi olsun senden de iyi dileklerin icin cok tesekkur ediyorum p.tesi cok guclu olarak bebisimlehoppppp....! Hemen öyle olumsuz düşünmek yok!rabbime sığın,bol bol dua et,gün doğmadan neler doğar.inşallah değerlerin kat kat artar sağlıklı ve güzel bi hamilelik yaşarsın.p.te,si iyi haberlerle gel,sen we meleğin allaha emanet
merhaba arkadaşım.....tedavin hayırlı olsun... rabbim inşallah sonucunuda güzel eylesin....doktorun kim?
tabi cnm nerden biliceksin..
ben muayene 3 sefer giidm yumurtalara bakılıyo
4.muayenemde yumurtalarım toplandı.5. defa giidiğimde transfer için gitmiştim.
sağol cnm Allah razı olsun .
Rabbim isteyen herkese yaşatsın.
evet canımmm bende senin gibi bekliyorum Allah hayra yorsunnn hepimizin kalbinden geceniii inşallah
canımmmmcımmm saolll hayatımmm bakalımm yaa bende dayanamadım bugun 11. günümm ve sabah erkenden idrar testi yaptımm ve silik cıktııı ama inanılmaz heycan var elim ayağım titrediii ne kadar değişik bir duyguu yaaa Allahımm inşallah devamına erdirrir hepimizin kucağını doldururr sağlıcaklaa yaa bişey sorucaamm acaba diyorum ilaçlar yuzunden ıkıncı cızgıı çıkmamıstır değilmi
burdayım evdeki pc problem varrr ondan fazla gıremıyorummm..
Allah yolunu açık etsinn
canımm bakalım 11. günüm hafif silik cıktı ama cenabı hak devamını getırır ınsallah dualarımm bu yondeee sizleride merak ediyorummm senin nasılll gıdıyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?