Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

canım inşallah güzel haberlerle gelirsin .

onun o koca kafasına kurban olsunlar Allah sağlıklı,imanlı mutlu ömürler nasib etsin...

ewet canım başlıyorum tedaviye ay sonuna doğru.çok heyecanlıyım,inşallah isteyen herkese nur topu gibi evlatlar nasib etsin rabbim.

dün itibariye tedaviye başladım ve bir yola çıktım. Rabbim benim ve beni gibi bu yolda yürüyen tüm arkadaşlarımın yardımcısı olsun ...
tedavin hayırlı uğurlu olsun canım,allah utandırmasın.hangi merkez hangi dr,sorununuz ne,kısa protokol mu uzun mu,kusura bakma çok soru sordum ama ben de bu ay sonuna doğru tedaviye başlıycam çok heyecanlıyım :)

ayyyy hadi inşallahhhhh,içim bi hoş oldu,allahım tamamına erdirsin,kan testi sonucunu burdan paylaş olur mu?bol bol dua edicem senin için,sende et olur mu? S.a

Kizlar. Gunaydinnnnnn

Bugun gunlerdennnn buyuk gunnnn insallah guzel pozitif haberlerle donerimmmm.dua edinn dualariniza ihtiyacimm varAllahim sen yardim et el acmis yalvaran biz kullarina dualarimi zi dualarimi kabul et gobislerimize sonrada kucaklarimizi bebislerlee doldur amin

Günaydınn cnm ..
ben inanıyorumm güzel haberlerle geliceksin inşallahhhhhh:26:
dualarım seninlee..:26:

onun o koca kafasına kurban olsunlar Allah sağlıklı,imanlı mutlu ömürler nasib etsin...

Demaydemay görmen lazım ultrason da kocaman kafası gövdesinden büyük kafası var kollarını da gördüm çubuk gibi minicik bir çizgi aman Allahım çok heyecanlanıyorum. Bir an önce geçse şu 9 ay sağlıkla doğsa da kucağıma alsam öpsem koklasam.
Amin canım Allah'ım nerede varsa hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin.

Sonucu almışsındır Minar haydi yaz şuraya kocaman Hamileyim yazısı.

Günaydınn cnm ..
ben inanıyorumm güzel haberlerle geliceksin inşallahhhhhh:26:
dualarım seninlee..:26:

Sonucu almışsındır Minar haydi yaz şuraya kocaman Hamileyim yazısı.

Kizlar onceliklee iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ediyorum saollllun sonucumu yarim saat icinde aldimmm labaratuardaki kizlerla kose kapmaca oynadim res menn be i ariyorlarmiss mujdeyi vermekkk icinnn sonucum evet POZATİF cok sevindim fakat oranim cok dusuk geldi biraz morelim bozuldu acikcasi Cenabi haktan hayirlisini nasip etmesni diliyorum p.tesi tekrardan dan
Gidip an vereckmsim dua edin iki ye katlasinnnn

Son düzenleme:

Düşük dediğin kaç çıktı hayatım?
Sıkma canını bakalım hayırlısı

canım hayırlı olsun rabbim kucağınada almayı nasip etsin .böyle değeri düşük olupta bebeğini kucağına alanı çok okudum topiklerde o yüzden kafana takma pazartesi değerlerin kat kat yükselir inşalah

Canimm baya dusuk geldi ne bili sizle daha kidemlisinizzz bnde 12. Gunum 37.9 bimiyorum cenabi haktan hayirl;si insallah guc kuvvet verir p.tesi tekrar gel dendi hayirliiisi

hmmm evet canım düşükmüş. Neyse bakalım Rabbim ne yazdıysa o bekleyelim pazartesiyi. Hakkında hayırlısı olsun.

Saol canim insallah benimde ole bir mucizem olur amin canim hayirlisiyla
p.tesi ola hayr ola insaallah hakkimda hayirlisi

rabbimin mucizesi işte,heyecanlanılmaz mı ayyyy minnak daha o annesi çooook minnak.bide bi bakmışsın ki hoooop diye ilk yaş gününü kutluyosunuz :) zaman öyle akıyor kii...göz açıp kapayıncaya kadar çabuk al o mis kokulu meleğini kolllarına inşallah,evet canım Allah-u Teala hepimizin göbişlerini tek tek eli yüzgün evlatlarla doldursun(AMİN)

canimm baya dusuk geldi ne bili sizle daha kidemlisinizzz bnde 12. Gunum 37.9 bimiyorum cenabi haktan hayirl;si insallah guc kuvvet verir p.tesi tekrar gel dendi hayirliiisi

hoppppp....! Hemen öyle olumsuz düşünmek yok!rabbime sığın,bol bol dua et,gün doğmadan neler doğar.inşallah değerlerin kat kat artar sağlıklı ve güzel bi hamilelik yaşarsın.p.tesi iyi haberlerle gel,sen we meleğin allaha emanet

Canim benim hep dua ediyorum Allahtan baska kimimizvarki evet gun domadan neler dogar Allah yoktan var eder yeterki ol desin insallah benimm mucizemde annesine siki siki tutunuyordur Allah guc kuvvet versin tamamina ererim nsallah saglicakla saoll canm Allah razi olsun senden de iyi dileklerin icin cok tesekkur ediyorum p.tesi cok guclu olarak bebisimle gelecem
aranizaaaaaaa.

Son düzenleme:
merhaba arkadaşım.....tedavin hayırlı olsun... rabbim inşallah sonucunuda güzel eylesin....doktorun kim?

AMİN Doktorum ulun hoca eşimin doktoru ise emre hoca

Amin

Yumurta toplama işlemi zor oluyor mu bazı arkadaşlar çok kolay diyor bazıları ise zor iyice kafam karıştı tabi benim yumurtalarım toplnır mı bilmiyorum

AMİN :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…