Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

allah yardımcın olsun inşallah rabbim gönlüne göre verir.

minar inşallaaahhh değerinnn çok yükselir Allah yardımcın olsun dualarımız seninle
oym82 arkadaşım bende yumurta toplama işleminden korkuyodum ama o kadar basitmişki hatta en basit işlem çünkü uyuyosun hiç bişey anlamıyosun güven bana için rahat olsun çok kolay :)
cimcime maşallaaaahh senin ki kocamann olmuşş :)) yerim onu ben yaa annelerinin güzel bebişleri :)

bugün sonucun yükselmiştir inşallah...
merak ettim...

Minarcım hayır haberlerini bekliyoruz canım. İnşallah güzel haberlerle gelirsin. Dualarımız seninle...

Ay evet seymacığım 15 gün sonra ultrason resminde görürsün sende Allah'ın izniyle koca kafalı bebeğini
Gövdesinden büyük kafası var ama artık bebeğe benziyor bugüne kadar ki görüntüleri hep solucan gibiydi bir şeye benzemiyordu. Ama bu son görüntüde resmen belli bebek olduğu çubuk gibi kollarını da gördüm ay yerim ben onun kollarını ah bi doğsun mıncıklayacağım onu inşallah. Allah'ım yeter ki sağlıklı, sıhhatli, eksiksiz doğmasını nasip etsin. Nerede varsa hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin Allah'ım.

hayırlısı olsun canım dualarımdasın

Selam kızlar, seymacım ben seni dinledim ve çarşamba günü için ulun bey den randevu aldım, gidip muayane olacağım merak ettiklerimi soracağım eğer herhangi bi problem yoksa ağustos gibi olsun istiyorum, bu geçen zaman süresinde de ilaç falan verirlerse kullanırım diyorum. Allahım sizinde bebeklerinizi sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin, dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlarım

Merhaba,

bende ilk defa 8 haziran da suleyman bey'e gittim ve muayene oldum esime ve bana 2 ay kullanmak icin hap verdi ve agustosda goruselim dedi. Insallah bende burada hamileyim yazabilirim, dualariniz da bana da yer verirseniz cok sevinirim.

Merhaba,

bende ilk defa 8 haziran da suleyman bey'e gittim ve muayene oldum esime ve bana 2 ay kullanmak icin hap verdi ve agustosda goruselim dedi. Insallah bende burada hamileyim yazabilirim, dualariniz da bana da yer verirseniz cok sevinirim.

Yani ağustosda yalnız olmayacağım:) sizde sorun neydi cnm? verdiği hap nedir dualarımızda seninde yerin olacaktır mutlaka.

Merhaba,

Selam kızlar ikinizin de tedavisi hayırlı olsun. Allah göbişlerinizi en kısa sürede doldursun, yüzünü güldürsün inşallah.

Yani ağustosda yalnız olmayacağım:) sizde sorun neydi cnm? verdiği hap nedir dualarımızda seninde yerin olacaktır mutlaka.

Cok tesekkur ederim cevap yazdigin icin,sperm sayisi ve hareketliligi normalinden daha asagidaymis direk tup bebek onerdi ilk gittigimiz urolog bizde umutta boylece gitmis olduk. Iki ay surecek esime efa daily ve coenz kapsul bende folbiol ve beneksol b12, sana belki b12 vermez cunku ben gitmeden once kan testi yaptirmistim cok dusuk cikti

Amin insallah oyle olur:) sanirim sen hamilesin hayirli ugurlu olsun.

Evet canım ben hamileyim.
Ulun beyin hastasıyım ilk denemede yüzümüz güldü çok şükür.
Rabbim nerede isteyen varsa herkese nasip etsin inşallah.

Evet canım ben hamileyim.
Ulun beyin hastasıyım ilk denemede yüzümüz güldü çok şükür.
Rabbim nerede isteyen varsa herkese nasip etsin inşallah.

Ne guzel insallah bizim de öyle olur sağolsun suleyman bey de ilk de olur buyuk ihtimalle olur dedi insallah yani :) biraz fazla panik yapiyorum sanirim, ilk gidisimiz oldugu icin cok kotuydum giderken ama doktor beyle konusunca rahatladim.

canım ne yaptın,çok merak ettik hepimiz seni

tedavin şimdiden hayırlı olsun canım,iyi haberlerle gel,benim dr da ulun bey bende ay sonuna doğru başlıyorum tedaviye Allah hepimizin yardımcısı olsun

Merhaba,

canım öncelikle tedavin hayırlı uğurlu olsun,inşallah hepimiz buraya büyük harflerle HAMİLEYİİİİM diye yazıcaz.müminin mümine ettiği dua kabul olurmuş,DUALARDA BULUŞMAK ÜMİDİYLE...HOŞGELDİN

Cimcimexxx nasılsın canım,nasıl gidiyor bakalım?

iyiyim çok şükür. Güzel gidiyor ama hala inanamıyorum içimde bir bebek olduğuna
Hareketlerini ne zaman hissedersem o zaman inanmaya başlayacağım sanırım.
Rabbim size de yaşatsın bu duyguları inşallah.

Hoşgeldin aramıza, tedavin şimdiden hayırlı ve bebişli olsun inşallah.

Merhaba,

Benim de doktorum Süleyman beydi, hakkında hayırlısı olsun, inşallah en kısa sürede bebişine kavuşursun.

Canimm baya dusuk geldi ne bili sizle daha kidemlisinizzz bnde 12. Gunum 37.9 bimiyorum cenabi haktan hayirl;si insallah guc kuvvet verir p.tesi tekrar gel dendi hayirliiisi

İnşallah değerin artmıştır, güzel haberini bekliyoruz.

Yumurta toplama genel anestezi ile olduğundan hiçbirşey hissetmiyorsun. Niye toplanmasın yumurtaların, şimdiden olumsuz düşünmek yok. İnşallah vakti zamanı gelmiştir ve kavuşursun bebeğine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…