canim benim hep dua ediyorum allahtan baska kimimizvarki evet gun domadan neler dogar allah yoktan var eder yeterki ol desin insallah benimm mucizemde annesine siki siki tutunuyordur allah guc kuvvet versin tamamina ererim nsallah saglicakla saoll canm allah razi olsun senden de iyi dileklerin icin cok tesekkur ediyorum p.tesi cok guclu olarak bebisimleGelecem
aranizaaaaaaa.
Kizlar onceliklee iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ediyorum saollllun sonucumu yarim saat icinde aldimmm labaratuardaki kizlerla kose kapmaca oynadim res menn be i ariyorlarmiss mujdeyi vermekkk icinnn sonucum evet POZATİFcok sevindim fakat oranim cok dusuk geldi biraz morelim bozuldu acikcasi Cenabi haktan hayirlisini nasip etmesni diliyorum p.tesi tekrardan dan
Gidip an vereckmsim dua edin iki ye katlasinnnn
minar inşallaaahhh değerinnn çok yükselir Allah yardımcın olsun dualarımız seninle
oym82 arkadaşım bende yumurta toplama işleminden korkuyodum ama o kadar basitmişki hatta en basit işlem çünkü uyuyosun hiç bişey anlamıyosun güven bana için rahat olsun çok kolay :)
cimcime maşallaaaahh senin ki kocamann olmuşş :)) yerim onu ben yaa annelerinin güzel bebişleri :)
Kizlar onceliklee iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ediyorum saollllun sonucumu yarim saat icinde aldimmm labaratuardaki kizlerla kose kapmaca oynadim res menn be i ariyorlarmiss mujdeyi vermekkk icinnn sonucum evet POZATİFcok sevindim fakat oranim cok dusuk geldi biraz morelim bozuldu acikcasi Cenabi haktan hayirlisini nasip etmesni diliyorum p.tesi tekrardan dan
Gidip an vereckmsim dua edin iki ye katlasinnnn
minar inşallaaahhh değerinnn çok yükselir Allah yardımcın olsun dualarımız seninle
oym82 arkadaşım bende yumurta toplama işleminden korkuyodum ama o kadar basitmişki hatta en basit işlem çünkü uyuyosun hiç bişey anlamıyosun güven bana için rahat olsun çok kolay :)
cimcime maşallaaaahh senin ki kocamann olmuşş :)) yerim onu ben yaa annelerinin güzel bebişleri :)
Selam kızlar, seymacım ben seni dinledim ve çarşamba günü için ulun bey den randevu aldım, gidip muayane olacağım merak ettiklerimi soracağım eğer herhangi bi problem yoksa ağustos gibi olsun istiyorum, bu geçen zaman süresinde de ilaç falan verirlerse kullanırım diyorum. Allahım sizinde bebeklerinizi sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin, dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlarım
Merhaba,
bende ilk defa 8 haziran da suleyman bey'e gittim ve muayene oldum esime ve bana 2 ay kullanmak icin hap verdi ve agustosda goruselim dedi. Insallah bende burada hamileyim yazabilirim, dualariniz da bana da yer verirseniz cok sevinirim.
Selam kızlar, seymacım ben seni dinledim ve çarşamba günü için ulun bey den randevu aldım, gidip muayane olacağım merak ettiklerimi soracağım eğer herhangi bi problem yoksa ağustos gibi olsun istiyorum, bu geçen zaman süresinde de ilaç falan verirlerse kullanırım diyorum. Allahım sizinde bebeklerinizi sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin, dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlarım
Merhaba,
bende ilk defa 8 haziran da suleyman bey'e gittim ve muayene oldum esime ve bana 2 ay kullanmak icin hap verdi ve agustosda goruselim dedi. Insallah bende burada hamileyim yazabilirim, dualariniz da bana da yer verirseniz cok sevinirim.
Yani ağustosda yalnız olmayacağım:) sizde sorun neydi cnm? verdiği hap nedir dualarımızda seninde yerin olacaktır mutlaka.
Selam kızlar ikinizin de tedavisi hayırlı olsun. Allah göbişlerinizi en kısa sürede doldursun, yüzünü güldürsün inşallah.
Amin insallah oyle olur:) sanirim sen hamilesin hayirli ugurlu olsun.
Evet canım ben hamileyim.
Ulun beyin hastasıyım ilk denemede yüzümüz güldü çok şükür.
Rabbim nerede isteyen varsa herkese nasip etsin inşallah.
Canim benim hep dua ediyorum Allahtan baska kimimizvarki evet gun domadan neler dogar Allah yoktan var eder yeterki ol desin insallah benimm mucizemde annesine siki siki tutunuyordur Allah guc kuvvet versin tamamina ererim nsallah saglicakla saoll canm Allah razi olsun senden de iyi dileklerin icin cok tesekkur ediyorum p.tesi cok guclu olarak bebisimlegelecem
aranizaaaaaaa.
tedavin şimdiden hayırlı olsun canım,iyi haberlerle gel,benim dr da ulun bey bende ay sonuna doğru başlıyorum tedaviye Allah hepimizin yardımcısı olsunSelam kızlar, seymacım ben seni dinledim ve çarşamba günü için ulun bey den randevu aldım, gidip muayane olacağım merak ettiklerimi soracağım eğer herhangi bi problem yoksa ağustos gibi olsun istiyorum, bu geçen zaman süresinde de ilaç falan verirlerse kullanırım diyorum. Allahım sizinde bebeklerinizi sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin, dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlarım
Merhaba,
Cimcimexxx nasılsın canım,nasıl gidiyor bakalım?
Merhaba,
Canimm baya dusuk geldi ne bili sizle daha kidemlisinizzz bnde 12. Gunum 37.9 bimiyorum cenabi haktan hayirl;si insallah guc kuvvet verir p.tesi tekrar gel dendi hayirliiisi
AMİN Doktorum ulun hoca eşimin doktoru ise emre hoca
Amin
Yumurta toplama işlemi zor oluyor mu bazı arkadaşlar çok kolay diyor bazıları ise zor iyice kafam karıştı tabi benim yumurtalarım toplnır mı bilmiyorum
AMİN :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?