canım öncelikle tedavin hayırlı uğurlu olsun,inşallah hepimiz buraya büyük harflerle HAMİLEYİİİİM diye yazıcaz.müminin mümine ettiği dua kabul olurmuş,DUALARDA BULUŞMAK ÜMİDİYLE...HOŞGELDİN
Selam kızlar, seymacım ben seni dinledim ve çarşamba günü için ulun bey den randevu aldım, gidip muayane olacağım merak ettiklerimi soracağım eğer herhangi bi problem yoksa ağustos gibi olsun istiyorum, bu geçen zaman süresinde de ilaç falan verirlerse kullanırım diyorum. Allahım sizinde bebeklerinizi sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin, dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlarım
Merhaba,
bende ilk defa 8 haziran da suleyman bey'e gittim ve muayene oldum esime ve bana 2 ay kullanmak icin hap verdi ve agustosda goruselim dedi. Insallah bende burada hamileyim yazabilirim, dualariniz da bana da yer verirseniz cok sevinirim.
Cimcimexxx nasılsın canım,nasıl gidiyor bakalım?
Cok tesekkur ederim cevap yazdigin icin,sperm sayisi ve hareketliligi normalinden daha asagidaymis direk tup bebek onerdi ilk gittigimiz urolog bizde umutta boylece gitmis olduk. Iki ay surecek esime efa daily ve coenz kapsul bende folbiol ve beneksol b12, sana belki b12 vermez cunku ben gitmeden once kan testi yaptirmistim cok dusuk cikti
canımmm çok sevindim valla iyiki almışsın randevu bi yerden başlamış oldun yine ağustos diye tutturma ben sana ne dedim belkide ağustos ta hamilelik haberini alacaksın doktora bırak sen ne zaman uygun görürse o zman başlar zaten canımcımm :)) Allahımm inşallah başladığın bu yolda seni utandırmasın ve mutlu sona kavuştursun :)))
Amin seymacım güzel dileklerin için teşekkür ederim:)) evet beklemek istemiyorum artık bakalım doktor ne diyecek, nasıl yönlendirecek ona göre hareket edeceğiz bizde yarın önemli gün bekliyorum heyecanla umarım sende iyisindir bebişinle birlikte
Teşekkür ederim cimcimexxx ben seni takip ediyordum, allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Selam kızlar ikinizin de tedavisi hayırlı olsun. Allah göbişlerinizi en kısa sürede doldursun, yüzünü güldürsün inşallah.
Aranizda tup bebek raporu cikaran var mi? Internette bakiyorum da cok gec cikiyomus filan yaziyo gerci daha rahim filmi cektirmem lazim rapor icin gerekli diyolar ne yapmam lazim iyice kafam karisti
Rapor çıkarmayacaksan bile, tüp bebek için rahim filmi zaten isteniyor. Yani onu her ne şart olursa olsun çektireceksin sanırım.
Kesin olarak söylemiyorum ama ben bu şekilde biliyorum.
Ayrıca rapor için kimisi 10 dakika da almış diye duydum. Rapor çıkaranlar seni yönlendirsin. İstanbul da mısın?
Sakaryadan gidip geliyoruz:) hasta iliskileri varya bayanin adi aklima gelmiyo oyle bisey demedi istenilen tahlil listesinde de yok sanirim, sen rahim filmi cektirmis miydin?
iyiyim çok şükür. Güzel gidiyor ama hala inanamıyorum içimde bir bebek olduğuna
Hareketlerini ne zaman hissedersem o zaman inanmaya başlayacağım sanırım.
Rabbim size de yaşatsın bu duyguları inşallah.
Kızlar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim, çok sağolun iyki siz VARSINIZ:)) yarın gidicez bakalım çok heyecanlıyım
Bu arada hamile arkadaşlarım allahım hayırlısı ile kucağınıza almayıda göstersin, öpüp koklamayıda.
Allahım bu yolda yürüyen herkesin yüzünü güldürsün.
Sakaryadan gidip geliyoruz:) hasta iliskileri varya bayanin adi aklima gelmiyo oyle bisey demedi istenilen tahlil listesinde de yok sanirim, sen rahim filmi cektirmis miydin?
bende sakarya'dan gelip gidiyorummşuan tedavinin iğne aşamsındayım,cumartesi tekrar kontrolum var..
rahim filmini bende geçen ay çektirdimm .ulun beyin önerdiği 2 merkez var.ikisinden birini seçebilirsin.
ben tam 3 kez rahim filmi çektirdim.diğerlerinde çok acı çekmiştim.ama geçen ay çektirdiğim rahim filminde hiç bir şey hissetmedim,sanırım kullandıkları cihazdan kaynaklanıyor..normal muayene gibiydi.korkarak gitmiştim ne ağrı nede sızı oldu şükürler olsun..
slm kızlar bende umutta umut arayanlardanım.şu an süleyman beyi bekliyorum merkezde.Umarım herşey olumlu gider,emeklerimize değer.Bu benim 2 denemem ilki izmirde kentte olmuştu.Bu defa içim çok huzurlu süleyman bey çok pozitif sanırım o beni de pozitife yönlendiriyor.Zira kentte hiç böyle değildim.Herşeyin hayırlısı...
Ay bende sakaryaliyim bütün sakaryalilar toplandik toplandikne güzel agustosta beraberiz bizde esimle ilac kullaniyoruz suanda.bende rapor cikarmak .istiyorum ama uzun sürerse bekleyemem gibi geliyo hayırlısı .arastiriyorum su siralar. benimde rahim filmim var ama 2yil önceden kabul ederlermi bilmem
canımmm çok sevindim valla iyiki almışsın randevu bi yerden başlamış oldun yine ağustos diye tutturma ben sana ne dedim belkide ağustos ta hamilelik haberini alacaksın doktora bırak sen ne zaman uygun görürse o zman başlar zaten canımcımm :)) Allahımm inşallah başladığın bu yolda seni utandırmasın ve mutlu sona kavuştursun :)))
Amin seymacım güzel dileklerin için teşekkür ederim:)) evet beklemek istemiyorum artık bakalım doktor ne diyecek, nasıl yönlendirecek ona göre hareket edeceğiz bizde yarın önemli gün bekliyorum heyecanla umarım sende iyisindir bebişinle birlikte
canım çok şükür iyiyim biraz halsiz oluyorum bide bi kaç sabahtır midem bulanıyo hemen bişeyler yiyip bastırıyorum sonra olmuyo çok şükür sadece sabah açken bunada şükür :)) benimde kontrolüm haftaya çarşamba bakalım büyüdü mü bebişim :))
Rapor çıkarmayacaksan bile, tüp bebek için rahim filmi zaten isteniyor. Yani onu her ne şart olursa olsun çektireceksin sanırım.
Kesin olarak söylemiyorum ama ben bu şekilde biliyorum.
Ayrıca rapor için kimisi 10 dakika da almış diye duydum. Rapor çıkaranlar seni yönlendirsin. İstanbul da mısın?
canım benimde tüp bebiş biliyorsun ve benden hiç rahim filmi istemediler :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?