Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Hosbuldum :)) insallah en kisa zamanda hepimiz yazariz, amin.

canımmm çok sevindim valla iyiki almışsın randevu bi yerden başlamış oldun yine ağustos diye tutturma ben sana ne dedim belkide ağustos ta hamilelik haberini alacaksın doktora bırak sen ne zaman uygun görürse o zman başlar zaten canımcımm :)) Allahımm inşallah başladığın bu yolda seni utandırmasın ve mutlu sona kavuştursun :)))

Merhaba,

bende ilk defa 8 haziran da suleyman bey'e gittim ve muayene oldum esime ve bana 2 ay kullanmak icin hap verdi ve agustosda goruselim dedi. Insallah bende burada hamileyim yazabilirim, dualariniz da bana da yer verirseniz cok sevinirim.

merhaba pilise
benim de doktorum süleyman beydi. ilk denemem de bu güzel duyguyu tattım. süleyman bey çok iyi bi doktor bu konuda için kesinlikle rahat olsun. Allahımm inşallaahh sağlıcakla göbişlerinizi doldurur...

Cimcimexxx nasılsın canım,nasıl gidiyor bakalım?

Kızlar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim, çok sağolun iyki siz VARSINIZ:)) yarın gidicez bakalım çok heyecanlıyım
Bu arada hamile arkadaşlarım allahım hayırlısı ile kucağınıza almayıda göstersin, öpüp koklamayıda.
Allahım bu yolda yürüyen herkesin yüzünü güldürsün.

Bizde de morfoloji bozukluğu var, bakalım bize ne önerecek neler diyecek doktor bey heyecanla bekliyorum:)
Sizinde tedaviniz hayırlısı ile sonuçlanır inş.

Aranizda tup bebek raporu cikaran var mi? Internette bakiyorum da cok gec cikiyomus filan yaziyo gerci daha rahim filmi cektirmem lazim rapor icin gerekli diyolar ne yapmam lazim iyice kafam karisti

Aranizda tup bebek raporu cikaran var mi? Internette bakiyorum da cok gec cikiyomus filan yaziyo gerci daha rahim filmi cektirmem lazim rapor icin gerekli diyolar ne yapmam lazim iyice kafam karisti

Rapor çıkarmayacaksan bile, tüp bebek için rahim filmi zaten isteniyor. Yani onu her ne şart olursa olsun çektireceksin sanırım.
Kesin olarak söylemiyorum ama ben bu şekilde biliyorum.
Ayrıca rapor için kimisi 10 dakika da almış diye duydum. Rapor çıkaranlar seni yönlendirsin. İstanbul da mısın?

Sakaryadan gidip geliyoruz:) hasta iliskileri varya bayanin adi aklima gelmiyo oyle bisey demedi istenilen tahlil listesinde de yok sanirim, sen rahim filmi cektirmis miydin?

Sakaryadan gidip geliyoruz:) hasta iliskileri varya bayanin adi aklima gelmiyo oyle bisey demedi istenilen tahlil listesinde de yok sanirim, sen rahim filmi cektirmis miydin?

bende sakarya'dan gelip gidiyorumm şuan tedavinin iğne aşamsındayım,cumartesi tekrar kontrolum var..
rahim filmini bende geçen ay çektirdimm .ulun beyin önerdiği 2 merkez var.ikisinden birini seçebilirsin.
ben tam 3 kez rahim filmi çektirdim.diğerlerinde çok acı çekmiştim.ama geçen ay çektirdiğim rahim filminde hiç bir şey hissetmedim,sanırım kullandıkları cihazdan kaynaklanıyor..normal muayene gibiydi.korkarak gitmiştim ne ağrı nede sızı oldu şükürler olsun..

Son düzenleme:

Allah iyilik wersin canım,ne kadarlık oldun?eee bizler zor çocuk sahibi olabiliyoruz,esas ne zaman kucağımıza aldık o zaman inanıcaz heralde :) bu arada amiiinnnnnn..................

sende iyi ki varsın,aslında hepimiz iyi ki varız;kimseye anlatamadıklarımızı ya da artık konuşsak sıkılır mı başkaları diye düşünmekten kendimizi burda,KK da buluyoruz :)

benden de hsg(rahim filmi)istenmedi.2-2,5 yıl önceki filmi gösterdim ulun beye o zaman temizdi,ama şimdi bilemem,zaten tıkanıklık olsa bile tüp bebekte bu bir problem değil bildiğim kadarıyla :)

Evet canım ben ilk hamile kalamıyorum diye Medipol hastanesinde bir doktora gitmiştim. Oradaki doktor benden rahim film istemişti.
Ben de Fındıkzade de Radyomar diye bir merkezde çektirmiştim hiç acımamıştı 0 acı muayene olur gibi çekildi. Daha sonra Ulun beye muayeneye giderken de götürmüştüm yanımda o da bakmıştı. Yani Ulun bey benden özellikle istemedi elimde vardı götürmüştüm. Ama bana Medipol deki kadın doğum doktoru tüp bebek ya da aşılama yaptıracağın zaman mecbursun zaten çektireceksin bu filmi demişti.
Ondan duymuştum bu lafı başka bir yerden değil.
Senin ismini hatırlayamadığın bayan Neslihan hanım sanırım.
Haydi bakalım tedaviniz şimdiden hayırlı olsun Adapazarı grubu Allah yardımcınız olsun.

Ay bende sakaryaliyim bütün sakaryalilar toplandik toplandik ne güzel agustosta beraberiz bizde esimle ilac kullaniyoruz suanda.bende rapor cikarmak .istiyorum ama uzun sürerse bekleyemem gibi geliyo hayırlısı .arastiriyorum su siralar. benimde rahim filmim var ama 2yil önceden kabul ederlermi bilmem

slm kızlar bende umutta umut arayanlardanım.şu an süleyman beyi bekliyorum merkezde.Umarım herşey olumlu gider,emeklerimize değer.Bu benim 2 denemem ilki izmirde kentte olmuştu.Bu defa içim çok huzurlu süleyman bey çok pozitif sanırım o beni de pozitife yönlendiriyor.Zira kentte hiç böyle değildim.Herşeyin hayırlısı...

Insallah bu sefer olur, bende cok heyecanlanmistim beklerken ama suleyman bey cok samimiydi sagolsun cok rahatladim. Allah yardimcin olsun.

Sakarya daki ozel hastanelerden birinde cektirmeyi dusunuyorum ama cok korkuyorum. Bi de biz iki ay ilac tedavisi gorecegimiz icin bu arada raporu halledelim diye dusunduk esimle insallah cok ugrastirmazlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…