Sakarya daki ozel hastanelerden birinde cektirmeyi dusunuyorum ama cok korkuyorum. Bi de biz iki ay ilac tedavisi gorecegimiz icin bu arada raporu halledelim diye dusunduk esimle insallah cok ugrastirmazlar.
canım çok şükür iyiyim biraz halsiz oluyorum bide bi kaç sabahtır midem bulanıyo hemen bişeyler yiyip bastırıyorum sonra olmuyo çok şükür sadece sabah açken bunada şükür :)) benimde kontrolüm haftaya çarşamba bakalım büyüdü mü bebişim :))
canım benimde tüp bebiş biliyorsun ve benden hiç rahim filmi istemediler :S
Dedim ya bana Medipol hastanesindeki bir doktor söylemişti. Ben de gidip çektirmiştim. O zamanlar henüz Merkez Umutla tanışmamıştım daha
bende özel hastanede cektirdim anesteziyle cekti doktorum hiç bisey duymadım uyudum uyandim sadece özelde cektirirsen korkma.bende senin gibi raporu düşündüm ama bu filmden emin degilim bazı hastaneler herseyi tekrar istiyomus rahim filmini tekrar kendi hastanelerinde olmasını istiyolarmıs önce bi arastır istersen kabul etmezlerse bosuna özele para verme canim.ben randevu alabildim sonunda eğitim ve arastirmadan 25 inde gidicem bunları sormak için öğrenince sanada söylerim
Dün bizde eşimle umutta tedavimize başlangıç yaptık hayırlısıyla. doktorumuz emre bey esşimden testis ultrasonu istedi. Bunu nereden yaptırabiliriz bileniniz yaptıranınız varmı? zeynep kamilden veya üsküdar devlet hastanesinden yaptırabiliyormuyuz?
Birde randevu almak istedim eşime bununla ilgili radyoloji seçtim ama olmadı ürolojıyımi seçmeliydim ??
Arkadaşlar bi yardım edermisiniz!!!
minar inşallaaahhh değerinnn çok yükselir Allah yardımcın olsun dualarımız seninle
oym82 arkadaşım bende yumurta toplama işleminden korkuyodum ama o kadar basitmişki hatta en basit işlem çünkü uyuyosun hiç bişey anlamıyosun güven bana için rahat olsun çok kolay :)
cimcime maşallaaaahh senin ki kocamann olmuşş :)) yerim onu ben yaa annelerinin güzel bebişleri :)
Hoşgeldin aramıza, tedavin şimdiden hayırlı ve bebişli olsun inşallah.
Benim de doktorum Süleyman beydi, hakkında hayırlısı olsun, inşallah en kısa sürede bebişine kavuşursun.
İnşallah değerin artmıştır, güzel haberini bekliyoruz.
Yumurta toplama genel anestezi ile olduğundan hiçbirşey hissetmiyorsun. Niye toplanmasın yumurtaların, şimdiden olumsuz düşünmek yok. İnşallah vakti zamanı gelmiştir ve kavuşursun bebeğine.
herkese merhaba,
bende umut tüp bebek de 3.denemem başlayacağım 2 sefer süleyman bey de denedim bu sefer ulun bey ile görüşmek istiyorum ulun beyin hastası olanlar onun hakkında bildiklerini söyleyebilirler mi
herkese merhaba,
bende umut tüp bebek de 3.denemem başlayacağım 2 sefer süleyman bey de denedim bu sefer ulun bey ile görüşmek istiyorum ulun beyin hastası olanlar onun hakkında bildiklerini söyleyebilirler mi
merhaba canım,yeni tedavin hayırlı olsun,umut bey çok iyi bir doktor,ben onunla görüşmeye gittiğim de bana ne dedi biliyor musun?annesi kistlerle 2 çocuk yapmış ve 30lu yaşlarda rahimi alınmış,sırf bu olay için bu işi yapmaya karar vermiş ulun bey,yani empati yapabiliyor bu çok önemli bişey,bende bu ayın 20-25i gibi başlıyorum ulun beyle.Allah bu yolda emek veren bizlere yardım etsin,umarım uzun yazarak sıkmamışımdır seni...
a.s arkadaşım tedavin hayırlı olsun.umarım hamile kalır ve sende evlatsızlıktan kurtulanlardan olursun.Selam kızlar, bugün bizimde Ulun Bey ile görüşmemiz vardı, bana ve eşime birkaç vitamin verdi, bazı da testler istedi, olumlu konuştu, hayırlısı bakalım, bu arada benden rahim filmi istemedi bazı arkadaşlardan istenmiş, daha sonra mı isteyecek acaba bilemedim.
a.s arkadaşım tedavin hayırlı olsun.umarım hamile kalır ve sende evlatsızlıktan kurtulanlardan olursun.
bende ulun hocanın hastasıyım.rahim filmi istemediyse senden,demekki rahimle ilgili bir sorunun yok..zaten tüplerde tıkanıklık vs gibi şeylerden şüphelendiği hastalardan istiyor rahim filmini..
ben şimdiye dek 3 kez çektirdim.ve şuan 5. tüpbebek tedavisindeyim..son çektirdiğim rahim filmini kendi isteğimle çektirdim.ulun hoca gerek görmemişti,zaten problem olsaa ben ultrasyonda görürüm demişti,ama sen kafana çok takmışsın istersen git çektir dedi.bende çektirdim sonuçç onun dediği gibi çıktı hiç bir sorun çıkmadı çok şükür..
gereksiz yere 350 tl para vermiş oldumm.doktoru dinleseydim param cebimde kalacaktı..
sen güven doktorunaaa ,onun dediklerine uy yeter..hakkında hayırlısı olsun canım..
merhaba arkadaşım;;herkese merhaba,
sen doktoru dinleme kendi kafanın dikine git tabiii.
sorma ya bilizzz taa sakaryadan rahim filmi çektirmeye istanbula gittimm doktor gerek yok demişti ama ben ısrar edip bilmişlik taslayıncaa adamda git çektir dedi ne desin .param cebimi deldii sankii ama artık dinlicem hiç bir şeyi kafama takmıcam bu tedavide inşallah.
a.s arkadaşım tedavin hayırlı olsun.umarım hamile kalır ve sende evlatsızlıktan kurtulanlardan olursun.
bende ulun hocanın hastasıyım.rahim filmi istemediyse senden,demekki rahimle ilgili bir sorunun yok..zaten tüplerde tıkanıklık vs gibi şeylerden şüphelendiği hastalardan istiyor rahim filmini..
ben şimdiye dek 3 kez çektirdim.ve şuan 5. tüpbebek tedavisindeyim..son çektirdiğim rahim filmini kendi isteğimle çektirdim.ulun hoca gerek görmemişti,zaten problem olsaa ben ultrasyonda görürüm demişti,ama sen kafana çok takmışsın istersen git çektir dedi.bende çektirdim sonuçç onun dediği gibi çıktı hiç bir sorun çıkmadı çok şükür..
gereksiz yere 350 tl para vermiş oldumm.doktoru dinleseydim param cebimde kalacaktı..
sen güven doktorunaaa ,onun dediklerine uy yeter..hakkında hayırlısı olsun canım..
Insallah bu sefer olur, bende cok heyecanlanmistim beklerken ama suleyman bey cok samimiydi sagolsun cok rahatladim. Allah yardimcin olsun.
hayırlı olsun inşallah herşey dilediğiniz gibi olur.Benim ilk tüp bebek tedavim ve şuan tedavim devam ediyor doktorumda ulun hoca çok ilgili bir doktor şuana kadar memnunum :)
merhaba canım,yeni tedavin hayırlı olsun,umut bey çok iyi bir doktor,ben onunla görüşmeye gittiğim de bana ne dedi biliyor musun?annesi kistlerle 2 çocuk yapmış ve 30lu yaşlarda rahimi alınmış,sırf bu olay için bu işi yapmaya karar vermiş ulun bey,yani empati yapabiliyor bu çok önemli bişey,bende bu ayın 20-25i gibi başlıyorum ulun beyle.Allah bu yolda emek veren bizlere yardım etsin,umarım uzun yazarak sıkmamışımdır seni...
merhaba arkadaşım;;
benim doktorum ulun bey,ben memnunum kendisinden,ultrasyonu çok iyi,her soruma yanıt alabiliyorum,sanki karşımda doktor değilde ,aileden biri var gibi,hal hatır sorması ,herşeyi eksileriyle ve artılarıyla aktarıyor hastaya..herşeyden öte güler yüzlü birisi,görünce stres heycan kalmıyorr..
süleyman beye gelince ,geçen cuma ulun bey olmadığı için ona muayene oldum.bir kere besmele ile ultrasyon aletini eline alması ve muaye etmesi güzel bir davranıştı.ve bana durumum hakkında açıklama yaptı.her ikiside çok iyi..
bence doktorunu değiştirmemen senin için daha iyi olur,sonuçta seni ve problemlerini süleyman hoca ulun hocadan daha iyi bilir .tabi yinede sen bilirsin bu benim nacizane tavsiyem ve izlenimlerim.umarım yardımcı olabilmişimdir..
doktorlar sonuçta vesile umarım bu kezzz doğru kararı verip uygun bir zamanda tedavine başlar ve hamile kalırsınn.allah yardımcın olsun.
Daha önce hiç anestezi almadım biraz oda korkutuyorbeni
Eşimden sperm çıkmazsa yumurta toplanmadan tedavim iptal edilecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?