Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Sakarya daki ozel hastanelerden birinde cektirmeyi dusunuyorum ama cok korkuyorum. Bi de biz iki ay ilac tedavisi gorecegimiz icin bu arada raporu halledelim diye dusunduk esimle insallah cok ugrastirmazlar.

bende özel hastanede cektirdim anesteziyle cekti doktorum hiç bisey duymadım uyudum uyandim sadece özelde cektirirsen korkma.bende senin gibi raporu düşündüm ama bu filmden emin degilim bazı hastaneler herseyi tekrar istiyomus rahim filmini tekrar kendi hastanelerinde olmasını istiyolarmıs önce bi arastır istersen kabul etmezlerse bosuna özele para verme canim.ben randevu alabildim sonunda eğitim ve arastirmadan 25 inde gidicem bunları sormak için öğrenince sanada söylerim

Dün bizde eşimle umutta tedavimize başlangıç yaptık hayırlısıyla. doktorumuz emre bey esşimden testis ultrasonu istedi. Bunu nereden yaptırabiliriz bileniniz yaptıranınız varmı? zeynep kamilden veya üsküdar devlet hastanesinden yaptırabiliyormuyuz?

Birde randevu almak istedim eşime bununla ilgili radyoloji seçtim ama olmadı ürolojıyımi seçmeliydim ??

Arkadaşlar bi yardım edermisiniz!!!

Sagol canim yaa ben dun baktim da en erken 27 ve 28 haziranda yer vardi. Haklisin illa ki burda cektirmen lazim diyebilirler ben daha once hastanede cektirmeye cesaret edip randevu icin aradim bi kac ay evvel randevu yok hepsi dolu demislerdi

Urolojiyi secmeliydin sanirim cunku esimde ultrasonla muayene olmustu ve urologa gidiyodu

herkese merhaba,

bende umut tüp bebek de 3.denemem başlayacağım 2 sefer süleyman bey de denedim bu sefer ulun bey ile görüşmek istiyorum ulun beyin hastası olanlar onun hakkında bildiklerini söyleyebilirler mi

Daha önce hiç anestezi almadım biraz oda korkutuyor beni

Eşimden sperm çıkmazsa yumurta toplanmadan tedavim iptal edilecek

herkese merhaba,

bende umut tüp bebek de 3.denemem başlayacağım 2 sefer süleyman bey de denedim bu sefer ulun bey ile görüşmek istiyorum ulun beyin hastası olanlar onun hakkında bildiklerini söyleyebilirler mi

hayırlı olsun inşallah herşey dilediğiniz gibi olur.Benim ilk tüp bebek tedavim ve şuan tedavim devam ediyor doktorumda ulun hoca çok ilgili bir doktor şuana kadar memnunum :)

Son düzenleme:
Selam kızlar, bugün bizimde Ulun Bey ile görüşmemiz vardı, bana ve eşime birkaç vitamin verdi, bazı da testler istedi, olumlu konuştu, hayırlısı bakalım, bu arada benden rahim filmi istemedi bazı arkadaşlardan istenmiş, daha sonra mı isteyecek acaba bilemedim.

herkese merhaba,

merhaba canım,yeni tedavin hayırlı olsun,umut bey çok iyi bir doktor,ben onunla görüşmeye gittiğim de bana ne dedi biliyor musun?annesi kistlerle 2 çocuk yapmış ve 30lu yaşlarda rahimi alınmış,sırf bu olay için bu işi yapmaya karar vermiş ulun bey,yani empati yapabiliyor bu çok önemli bişey,bende bu ayın 20-25i gibi başlıyorum ulun beyle.Allah bu yolda emek veren bizlere yardım etsin,umarım uzun yazarak sıkmamışımdır seni...

aaa ilk defa duydum bilmiyordum.
Ama doktorluk ne kutsal bir meslektir. Maalesef her doktor kıymetini bilmiyor. Kimisi hayır duaları, kimileri de beddualar alıyor.
Ulun bey hep hayır duaları alan birisi, işi gücü rast gitsin, Allah ondan bin kez razı olsun, hepimizin yüzünü güldürdü Allah'ta onu güldürsün inşallah.

a.s arkadaşım tedavin hayırlı olsun.umarım hamile kalır ve sende evlatsızlıktan kurtulanlardan olursun.
bende ulun hocanın hastasıyım.rahim filmi istemediyse senden,demekki rahimle ilgili bir sorunun yok..zaten tüplerde tıkanıklık vs gibi şeylerden şüphelendiği hastalardan istiyor rahim filmini..
ben şimdiye dek 3 kez çektirdim. ve şuan 5. tüpbebek tedavisindeyim..son çektirdiğim rahim filmini kendi isteğimle çektirdim.ulun hoca gerek görmemişti,zaten problem olsaa ben ultrasyonda görürüm demişti,ama sen kafana çok takmışsın istersen git çektir dedi.bende çektirdimsonuçç onun dediği gibi çıktı hiç bir sorun çıkmadı çok şükür..
gereksiz yere 350 tl para vermiş oldumm.doktoru dinleseydim param cebimde kalacaktı..
sen güven doktorunaaa ,onun dediklerine uy yeter..hakkında hayırlısı olsun canım..

sen doktoru dinleme kendi kafanın dikine git tabiii.

herkese merhaba,

merhaba arkadaşım;;
benim doktorum ulun bey,ben memnunum kendisinden,ultrasyonu çok iyi,her soruma yanıt alabiliyorum,sanki karşımda doktor değilde ,aileden biri var gibi,hal hatır sorması ,herşeyi eksileriyle ve artılarıyla aktarıyor hastaya..herşeyden öte güler yüzlü birisi,görünce stres heycan kalmıyorr..
süleyman beye gelince ,geçen cuma ulun bey olmadığı için ona muayene oldum.bir kere besmele ile ultrasyon aletini eline alması ve muaye etmesi güzel bir davranıştı.ve bana durumum hakkında açıklama yaptı.her ikiside çok iyi..
bence doktorunu değiştirmemen senin için daha iyi olur,sonuçta seni ve problemlerini süleyman hoca ulun hocadan daha iyi bilir .tabi yinede sen bilirsin bu benim nacizane tavsiyem ve izlenimlerim.umarım yardımcı olabilmişimdir..
doktorlar sonuçta vesile umarım bu kezzz doğru kararı verip uygun bir zamanda tedavine başlar ve hamile kalırsınn.allah yardımcın olsun.

sen doktoru dinleme kendi kafanın dikine git tabiii.

sorma ya bilizzz taa sakaryadan rahim filmi çektirmeye istanbula gittimm doktor gerek yok demişti ama ben ısrar edip bilmişlik taslayıncaa adamda git çektir dedi ne desin .param cebimi deldii sankiiama artık dinlicem hiç bir şeyi kafama takmıcam bu tedavide inşallah.

neyse olan olmuşş bundan sonraa artık hiç kafaya takmak yok bu tedavide tamamen relax olucaksınn ..
kızarımm bak yoksaaaa
beni örnek al sonuca ulaş mamamı

Son düzenleme:

Teşekkür ederim arkadaşım sağol evet ulun bey çok iyi o ne derse ona göre hareket edeceğiz hayırlısı artık, seninde tedavin hayırlı olsun, umarım bu kez bebeğine kavuşursun...

Insallah bu sefer olur, bende cok heyecanlanmistim beklerken ama suleyman bey cok samimiydi sagolsun cok rahatladim. Allah yardimcin olsun.

sağol canım teşekkürler...bugün başladık tedaviye.rezerv azlığı var bende o yüzden femara protokolü deniyoruz,150 lik gonal f le başladık.Bi de şu azaklık olmasa uçakla git gel bayağı yorucu oluyor...

hayırlı olsun inşallah herşey dilediğiniz gibi olur.Benim ilk tüp bebek tedavim ve şuan tedavim devam ediyor doktorumda ulun hoca çok ilgili bir doktor şuana kadar memnunum :)

sağol yorumların için teşekkür ederim.inşallah tedavin hayırlı olur

ulun bey sanada uğur getirr ve inşallah seninde tedavin hayırlı olur

sağol canım yorumların için.yaa aslında süleyman bey den memnunum da çok iyi bir doktor bunu biliyorum çok güleryüzlü ve hastasınıda anlıyor.ama ben ikinci tedavimde süleyman beyle başladığımda başka bir tanıdıkta ulun bey de başlamıştı tedaviye ona transfer sırasında rahim kasılmasını önleyici ilaçlarda vermişti.bana verilmemişti.aklımda bir kaç soru işareti kaldı eşimde azospermi ve 1 tüp spermimiz kaldı bu yüzden ulun bey de başlama kararı aldım.inşallah hayırlı olur

Daha önce hiç anestezi almadım biraz oda korkutuyor beni

Eşimden sperm çıkmazsa yumurta toplanmadan tedavim iptal edilecek

heleki anestezi den hiç korkma çok manyak bişey o çok iyi kafa yapıyo öyle güzel uyuyosun ki dünya umrunda değil uyandığında herşey bitmiş oluyo :)
diğer konuya gelince sperm çıkar neden çıkmasın sen yeter ki inan.. eşinden sperm de alacaklar senin yumoşlarını da toplayacaklar ve döllenecek onlar, sonra senin de civcivlerin olacak sonra bir ya da iki (kişiye göre şartlara göre değişiyo) transfer yapılcak ve 12 gün sonra ben HAMİLEYİM diye yazacaksın inşallah Rabbimin yardımıyla.. ama ilk önce buna çok inan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…