Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

merhaba seni hangi doktorla başladın süleyman bey mi ulun bey mi

kızlar bilen yokmu kimsenin başına gelmedimi. testis ultrasonu için nereden yaptırabiliriz

Daha önce hiç anestezi almadım biraz oda korkutuyor beni

Eşimden sperm çıkmazsa yumurta toplanmadan tedavim iptal edilecek

Sen şimdi bunları düşünüp stres yaşama, bu işte en önemli şey olacağına inanmak, senin yaşayacağın stres yumurta gelişimini de etkiler. Allah nasip eder inşallah sperm de çıkar yumurta da toplanır, sağlıklı embriyoların gelişir ve sonucu güzel olur. Anestezi de işin en güzel kısmı, uyuyorsun uyanıyorsun hoooop bitmiş herşey :)

bende çok şaşırmıştım duyduğumda,ulun beyi pek göremedim yüzyüze ama onunla ilgili çok olumlu şey duydum,tutmasa bile tekrar ona gidicem(inşallah tutar ama)aminnnnnnnnnnn ne güzel bir sürü insandan hayır duası almak :)

kızlar bilen yokmu kimsenin başına gelmedimi. testis ultrasonu için nereden yaptırabiliriz

cnm bizede emre bey geçen sene ultrason vermişti biz göztepedeki medikal parkta çektirmiştik
200 tl ye.
hastanelerden randevu alman için ilk önce ürolojiye randevu alıp gitmen lazım..orası sizi yönledirir sanırım.

arkadaşlar merhaba
ben de sizdenim bilgilerinize ihtiyacım var 2 defa aşılama tedavimiz olumsuz sonuclandı ve yaklaşık 5 yıllıkevli oldugumuz için tüp bebek denememiz lazım dedi dr ama ben aşılmayı yaptırdığım yerde yaptırmak istemiyorum ya bahçeci yada alman hastanesi var aklımda siz tabiki bahçeci diyeceksiniz heralde maşallah hepinizin tutmus

slm.canım sanırım en taze anne sensin.maşallah onun için bilgileri en taze olanda sensin tabi.bilgilerine ihtiyacım var.cevaplarsan sevinirim.şimdi ben nasipse önümüzdeki ay tedaviye başlıcam.bu ikinci denemem ama ilk denememin üstünden 3 yıl geçti.ayrıntıları unuttum tabi.şimdi benim kısa protokol olacak.iğnelere kaçıncı gün başlanıyordu?sabah yapılması zorunlumuydu?ultrasona ilk ne zaman gidiyorduk?kaç günde bir kan verip ultrasona giriyorduk(ve kaçıncı güne kadar) opu,transfer arası,ve transferden sonrada iğne yapılıyormuydu? yoksa sadece jelmi kullanıyorduk?tedavi ramazana geleceği için iğneleri bu kadar merak edişim.yani asıl merak ettiğim oruç tutabilecekmiyim?
doktora haftaya gidicem.o zamana kadar meraktan çatlarım ben :)

Öfff kızlar bana dua edin işim rast gitsin inşallah.
Ulun beyin verdiği tahlilleri yaptırmak için bugün saat 10:00'a Numune hastanesinden, gebe polikliniğinden bir uzman doktordan randevu aldım. İnşallah lanet bir doktora denk gelmem de tahlillerimi yazar.
Çünkü ilk tüp bebek yaptıracağım zaman tedaviye başlamadan önce yapılması gereken tahlillerim içinde numuneden başka bir doktordan randevu almıştım, yani tahlilimi yazdı ama bana demediğini bırakmamıştı asistan doktor hemde. Hocası kolidor da volta atıyordu yakasından okumuştum ismini aa bu benim gideceğim doktor demiştim. odasına bir girdim genç ukala bir kız vardı asistanmış. Bana neler demişti sen bana gelip bu tahlilleri yazar mısın diyemezsin, özele gidiyorsunuz tahlillerinizi de orada yaptırın, benim sana tahlil yazmam için benim hastam olman lazım ben ne istersem onu yazarım sen bana kağıt uzatıp bunları yaz diyemezsin.
Abboooooooooo, o an dedim ki hani bu doktorları tv de görüyoruz dayak yiyorlar ya az bile yiyorlar bi dayakta ben atsam bu zilliye.
Bu ne ya sanki senin hastan olsam benim gebeliğimi adam gibi takip edebileceksin. Devlet hastanesine Allah'ım kimseleri düşürmesin.
Bugün eğer aksilik yaşarsam çevremde 4-5 doktor tanıdığım var onlarla konuşacağım bu konuyu. Bana devlet hastanesinde çalışan her türlü tahlilimi yazdırabileceğim bir kadın doğum doktoru bulsunlar başka türlü olmaz bu iş. 9 ay boyunca aynı stres yaşanmaz. Daha bu 2. tahlilim. Önümüzde uzun yol var ay tahlilde aynı dert aynı çile çekilmez.

Cok haklisin valla doktorlarin havasindan yanina yaklasilmiyo devlet hastanelerinde bende suleyman beyin verdigi tahlilleri yaptirmak icin devlet hastanesinden randevu aldim ama normal kadin dogumcu da yok gebe izlemden aldim bende sansimi deneyecegim artik:) Insallah hepsini halledersin cok yorulmadan Allah yardimcin olsun.

merhaba seni hangi doktorla başladın süleyman bey mi ulun bey mi

evet canım Süleyman bey. çok seviyorum doktorumu çok pozitif ve herşeyi açıkca cevaplıyor şiddetle tavsiye ederim :)
Allah yardımcın olsun.

Rabbim yardımcın olsun inşallah senin ve tüm isteyenlerin... nerde yaptıracağına gelince tabiki dediğin gibi biz umut tüp bebek merkezi deriz çok şükür benim de çoğu arkadaşımında yüzü güldü :) maliyet açısından da karşılaştır belki karar vermende oda etkili olur. ya orası ya burası hangisi olur bilmem ama inşallah en yakın zamanda sende hamileyimm diye yazarsın :)

taze anne :)) seve seve bildiklerimi paylaşırım arkadaşım.
iğnelere adetin 2. günü hiç bir engel yoksa (ki inşallah yoktur) başlanıyor. bu süreçte yumurtaları takip ediyo ona göre iğnelerin dozunu ayarlıyor, iğneleri sabah 10'la öğlen 3 arası bi saatte yap demişti. hergün 14,30 da yapıyodum ben. kan tahlili benden en son yumurta toplama gününden iki gün önce falan almışlardı. devamlı kan tahlili yok yani. sadece ilk gittiğinde kan tahlili yaptırmıştık eşimle birlikte oda bulaşıcı bi hastalık varmı falan diye.
göbekten yapılan iğneler yalaşık 10-11 gün devam ediyo sonra yumurta toplanıyo oda narkozlu olduğundan hiçbişey anlamıyosun gerçekten çok kolay bi işlem. yumurta toplandığı gün eşinden sperm alıyolar. ertesi gün şu kadar yumurtanız döllendi diye arıyorlar. onların kalitesine göre transfer gününe karar veriyorlar. benim 5. gün transferi oldu. transferden sonra bana vitamin, coraspin, sabahları crınone jel, akşamları progestan iğne verdi. gebelik testine kadar bunları kullan dedi. ama bazı arkadaşlara bu süreçte yine göbekten iğne verilmiş bana verilmedi. gebelik testim pozitif çıkınca çok şükür progestann iğneyi kesti jeli sabah akşama çıkardı. şuan hala devam ediyorum bu ilaçlara. canım benim ramazana denk geliyosa tedavin oruç tutamazsın çünkü iğne hep var malesefki :S hakkında hayırlısı olsun umarım biraz olsun aydınlatabilmişimdir. :) Rabbim en kısa zamanda göbüşünü doldursun. :)

Ay çok şükür iyi bir doktora denk geldim.
Önce karnımdan güzelce bir muayene ettiler. Bebeğimin kalp atışlarını dinlettiler.
Doktor da; bu çok yaramaz olacak haberin olsun, dedi. Ultrasonun monitörünü bana çevirdi sesi de dışarı verdi hem kalp atışlarını duydum hemde hareketlerini gösterdi bak bu başı, ayakları, kolları, kafası görüyor musun nasıl yaramaz dedi :)
Ay hakikatten nasıl hareketli görmeniz lazım, kımıl kımıl, kurtlu benim bebeğim :)
Ay yerim onu ben çok güzeldi çooooooooooooook hem de çok
Allah'ım nerede varsa tüm isteyenlere bu duyguları yaşatsın inşallah. Sizlere de tez elden nasip etsin Rabbim hepinize hayırlı evlatlar versin inşallah.
Tahlillerimin de hepsini yazdı sağolsun işi gücü rast gitsin inşallah.
Bir de kan aldıktan sonra başım çok döndü kanı alan hemşire bana çikolatalı gofret verdi Allah razı olsun.

Son düzenleme:

Hadi cnm gözün aydın iyi bi doktora denk geldin bu sefer darısı artık bana pazartesi
bende iyi bi doktora denk gelirim inş.
bebeğinede maaşallah büyüyo artık annesi..hemde yaramazmışşş..
olsun sağlıklı olsundaa hareketlii olsunnnn.
cnm kaç tüp kan aldılar geçen bende sağlık ocağın da 3 tüp verdimm o zaman fena olmuştumm. hemen..
sonuçlar ne zaman çıkar dedilerr bide..

Arkadaslar tup bebek oncesi istenenler neler ben ramazandan sonra dusunuyorum o ara yaptirmam mantikli olur heralde aslinda fulya yakin bana ama rapordan faydalanabilmek icin umutu dusunuyorum sizde raporlumu yaptirdiniz ne kadar tuttu yaklasik erkek kad.dog hic muayene olmadim tedirgin olucam o yuzden ama..yardimci olun lutfen

çok teşekkür ederim canım.duana da kocaman AMİİİİİİİİİİİN diyorum.Rabbim sağsalim kucağına kavuştursun inşallah bebeğini

bende raporlu yaptırıcam canım nasipse.ama rapor hemen çıkmıyor.ramazan sonrası düşünüyorsan ilk adetinde gitmeye başla hastaneye.ben Zeynep kamile gidiyorum.önce ulun bey e gittim.muayene oldum.sonra tahliller ve rapor için buraya gitmeye başladım.rapor çıkınca başlayacağız nasipse.rapor için adetinin 2. günü git.randevu almana gerek yok.direk tüp bebek bölümüne gidip ben rapor çıkaracağım diyorsun.onlar bi kağıt veriyorlar.önce labaratuvara kan veriyorsun sonra tekrar tüp bebeğe dönüp ultrasona giriyorsun.sonra genel cerrahi,pskiyatri ve dahiliye bölümlerine muayene olyorsun.ayrıca akciğer filmi ve ekg çektiriyorsun.o verdikleri kağıt varya;her gittiğin doktor onu dolduruyor.işin bitince o kağıdı kurula veriyorsun ve sana bi rapor veriyorlar.bu arada eşinde ürolojiden randevu alıyor.sperm ve kan veriyor.senin ve eşinin raporuyla;resmi evraklarla(nüfus kayır örneği,hizmet dökümü,evlilik cüzdanı,nufus cüzdanı....) birlikte 13,30-15,00 saatleri arasında gene tüp bebek bölümüne gidiyorsun.sıraya girip kayıt yaptırıyorsun.ondan sonra doktorun yanına giriyorsun.eğer eksik yoksa dosya açıyorlar.sonra tekrar masaya gidiyorsun.sekreter sana bi dosya numarası verip sizi konsaye gönderiyor.ben bu aşamadyım.sonra olanlarıda yazarım istersen.ama dediğim gibi rapor işi vakit alıyor.doktorunla görüştükten sonra hemen hastanedeki işlemlere başla.

gerçekten iyi bi doktora denk gelmişsin.arada böyle iyileride çıkıyor.bundan sonra hep aynı doktora gidersin sende.hem bebeğini daha sık görmüş olursun.gerçekten çok güzel anlattıkların.maşallah Rabbim bizede nasip etsin inşallah

cimcimexxcim ne istedi ki doktor? gebe takip tahlillerini sağlık ocakları da yapıyor aslında sadece idrar tahlilini yapmıyorlar.

Rapor cikartmak icin rahim filmi cektirmek gerekiyo mu peki bizde rapor cikarticaz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…