Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

4 tüp kan aldılar, bir de idrar tahlili.
Ay evet çok şükür iyi doktora denk geldim ama çok dua ettim gitmeden önce. Darısı sana inşallah sen de iyi bir doktora denk gelirsin.
Sonuçları az evel kontrol ettim çıkmaya başlamışlar, ama hepsinin tam olarak çıkması salı gününü bulur dediler. numune.gov.tr den takip ediyorum buradan alacağım sonuçların çıktılarını, numunenin doktora gitmeyeceğim. Sonuçları alıp direk Ulun beye gideceğim.

cimcimexxcim ne istedi ki doktor? gebe takip tahlillerini sağlık ocakları da yapıyor aslında sadece idrar tahlilini yapmıyorlar.

Canım Ulun beyin istediklerinde Rubella falan da var sağlık ocağı hepsini yapmıyor. 7 adet kan 2 adet idrar tahlili istedi. Sağlık ocağı hepsini yapmıyor hatta öyle ki normal hastaneler bile yapmıyor eğitim araştırmada her tahlil var. Geçen Üsküdar devlet hastanesine gittim hepsi yoktu Doktor hepsini yapmıyor bu hastane dedi. Ben de yeniden numuneden aldım randevu.
Geçen hafta sağlık ocağı benden 1 tüp kan aldı tahlil yaptılar sonuçları Ulun beye verdim baktı etti normal güzel değerler dedi. Ama demek ki eksik gördü ki o gün verdi diğer tahlilleri.

Evet bundan sonra isteyecekleri her tahlilde o doktora gideceğim.
Amin canım tez elden nasip etsin hemde

Rapor cikartmak icin rahim filmi cektirmek gerekiyo mu peki bizde rapor cikarticaz insallah

canım ben onu yazmayı unuttum.evet istiyorlar.ayrıca smear ve vajen kültür istiyorlar.ama bunları dışarda da yaptırsan kabul ediyorlar.son 6 ay içinde yaptırdınsa tekrar yaptırmana gerek yok.daha eskiyse yeniden yaptırman gerek.bana ulun bey fındıkzadede radyomar ı önermişti.rahim filmi için.merkezden geldiğimi söyleyince indirimde yaptılar.yalan olmasın net hatırlamıyorum ama 300 tl civarıydı.çok konforlu hiç acı hissetmeden çekiyorlar.tavsiye ederim.smear ve kültürüde özelde yaptırdım(100 tl) çünkü devlette sıra beklemek istemedim.rapor bian önce çıksın diye.bunları dilediğin yerde yaptır ama bence hsg için fındıkzadeye git mutlaka.adetin ilk günü arayıp randevu alacaksın.oraya varınca 15 dk içinde bitiyor işin.sonucuda hemen eline veriyorlar.başka soracağın olursa memnuniyetle cevaplarım.

Ben de Radyomar da çektirmiştim. Ayrıca anadolu yakasındna gidecekler için servisi de var haberiniz olsun. Telefonda söyleyin nerede oturdugunuzu Servisi ayarlıyorlar onlar

Cnm benim cok saol detayli anlatmissin.ben asilamami medipolde yaptirdim raporlu orada cikardilar iki kad.dog.bir urolojiden imza alip raporu cikartmistim.orada n almayi dusunuyorum cnm dahiliye cerrah falan neden acaba.sen o yakadami oturuyorsun cnm

Cnm benim cok saol detayli anlatmissin.ben asilamami medipolde yaptirdim raporlu orada cikardilar iki kad.dog.bir urolojiden imza alip raporu cikartmistim.orada n almayi dusunuyorum cnm dahiliye cerrah falan neden acaba.sen o yakadami oturuyorsun cnm

canım merkeze bidaha sor istersen ama benim bildiğim kadarıyla tüp bebek raporunu özelden kabul etmiyorlar.araştırma hastanesinden çıkartman gerekiyor.ben kocaelide oturuyorum.umuttepe hastanesi dışarı rapor vermiyormuş onun için bize en yakın Zeynep kamil var.o bölümler senin sağlıklı olup olmadığına bakıyorlar.bi nevi anne olabilir diye rapor veriyorlar işte :) normalde çok güzel bi uygulama bi sorun varsa önce tedavi olursun ama işte normal yolla hamile kalanların hiçbiri rapor falan almıyor,biz hem hamile kalamıyor hemde olur raporu almak zorunda kalıyoruz ya acık canı sıkılıyor tabi insanın.

Özel hastanenin raporunu devlet tanımaz ki.
İlk defa duydum yaf herkes devlet hastanesinden rapor çıkarıyor özelden kabul olsaydı herkes gider çıkarırdı.
Canım sen onu bir daha araştır. Ben rapor olayından anlamam ama bildiğim kadarıyla devlet sgk yani özeli tanımaz.

Aynen cnm iste imtihan diyelim gunahlarimiza kefaret olsun medipolde arastirma hast bida sorayimda h.ici ogreneyim iice sen yolu yarilamissin insallah bi aksilik cikmaz kocaelinden nasil gidiosun uzak baya sizde sorun neydi bide fiyat berdilermi

Bilmiyorum aklim karisti ama medipol egitim arastirma hast fie gecio ve bi para karsiligi o raporu verdiler drum tup icinde cikaralim tedaviye baslayalim demisti bahcecide eg.ars.hast alman lazim dedi pzt kismetse arayayim ognym medipolden

Bilmiyorum aklim karisti ama medipol egitim arastirma hast fie gecio ve bi para karsiligi o raporu verdiler drum tup icinde cikaralim tedaviye baslayalim demisti bahcecide eg.ars.hast alman lazim dedi pzt kismetse arayayim ognym medipolden

Canım inşallah kabul olur. Ben bu işten hiç anlamam çünkü raporlu değildim.
Ama bu formdan okuduklarım hep devlet hastanesinden çıkardılar. Erkekte ya da kadında ağır sorun olmadıkça hemen rapor vermiyorlar.
Biraz uğraştırıyorlar tabi bunları hep burada formlarda okudum.
Dene bakalım seninki kabul olursa burdan soranlara da fikir veririz onlarda Medipol de kolayca çıkarsınlar o zaman. Uğraşmasınlar yazık. Çok zor işler bunlar. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Amin cnm bakalim umarim olurda orda cikarilir sonrasi icinde senin durumun ne suan tedavidemisin

Ayyy cnm hamismissin kus.bakma allahim kucaginada almayi nasip etsin saglikli bi sekilde dr kimdi cnm

Aynen cnm iste imtihan diyelim gunahlarimiza kefaret olsun medipolde arastirma hast bida sorayimda h.ici ogreneyim iice sen yolu yarilamissin insallah bi aksilik cikmaz kocaelinden nasil gidiosun uzak baya sizde sorun neydi bide fiyat berdilermi

gidiyorum canım mecbur ne yapayım.ta nerelerden gelenler var halimize şükür.inşallah sorun çıkmaz dediğin gibi artık korkuyorum sorun çıkacak diye.raporlu olarak 2000tl + ilaçlar dediler.tedaviye başladığımız gün peşin alıyorlarmış.benim bi tüpüm alındı diğeride tıkalı.tubal faktör yani.sor bakalım ne diyecekler

Anladim cnm dedigin gb nerelerden gelenler var..ayni zamanda baslicaz kismetse insallah son ugrasimiz olur daha once asilama yup olmusmuydu

Anladim cnm dedigin gb nerelerden gelenler var..ayni zamanda baslicaz kismetse insallah son ugrasimiz olur daha once asilama yup olmusmuydu

bakalım.ikimizde bizim için en hayırlı zamanda başlar ve kavuşuruz bebişlerimize.bu benim 2. tüp bebek denemem olacak.ilkini Kocaeli ü. denemiştik.ilki negatif olunca tekrar oraya gidesim gelmedi açıkçası.

anladım canım. rubella falan onları geçen sene tüp yaptırnca yaptırmıştım dr isterse onu gösteririm

anladım canım. rubella falan onları geçen sene tüp yaptırnca yaptırmıştım dr isterse onu gösteririm

canım rubellayı benden Ulun bey tüp bebeğe başlamadan önce de istemişti yani 2,5 ay önce yaptırdım yine istedi.
Ulun bey herşeyi kontrol altında tutan bir doktor hiçbirşeyi oluruna bırakmıyor. Bence çok iyi bir doktor ama maalesef muayene ücreti fazla olduğundan dolayı 3. ayımı doldurunca bırakmak zorundayım. Çok isterdim doğumumu da o gerçekleştirsin ama maalesef tamamen duygusal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…