- 22 Ocak 2011
- 808
- 23
- 318
Rapor cikartmak icin rahim filmi cektirmek gerekiyo mu peki bizde rapor cikarticaz insallah
Hadi cnm gözün aydın iyi bi doktora denk geldin bu sefer darısı artık bana pazartesi
bende iyi bi doktora denk gelirim inş.
bebeğinede maaşallah büyüyo artık annesi..hemde yaramazmışşş..
olsun sağlıklı olsundaa hareketlii olsunnnn.
cnm kaç tüp kan aldılar geçen bende sağlık ocağın da 3 tüp verdimm o zaman fena olmuştumm. hemen..
sonuçlar ne zaman çıkar dedilerr bide..
cimcimexxcim ne istedi ki doktor? gebe takip tahlillerini sağlık ocakları da yapıyor aslında sadece idrar tahlilini yapmıyorlar.
gerçekten iyi bi doktora denk gelmişsin.arada böyle iyileride çıkıyor.bundan sonra hep aynı doktora gidersin sende.hem bebeğini daha sık görmüş olursun.gerçekten çok güzel anlattıkların.maşallahRabbim bizede nasip etsin inşallah
Rapor cikartmak icin rahim filmi cektirmek gerekiyo mu peki bizde rapor cikarticaz insallah
canım ben onu yazmayı unuttum.evet istiyorlar.ayrıca smear ve vajen kültür istiyorlar.ama bunları dışarda da yaptırsan kabul ediyorlar.son 6 ay içinde yaptırdınsa tekrar yaptırmana gerek yok.daha eskiyse yeniden yaptırman gerek.bana ulun bey fındıkzadede radyomar ı önermişti.rahim filmi için.merkezden geldiğimi söyleyince indirimde yaptılar.yalan olmasın net hatırlamıyorum ama 300 tl civarıydı.çok konforlu hiç acı hissetmeden çekiyorlar.tavsiye ederim.smear ve kültürüde özelde yaptırdım(100 tl) çünkü devlette sıra beklemek istemedim.rapor bian önce çıksın diye.bunları dilediğin yerde yaptır ama bence hsg için fındıkzadeye git mutlaka.adetin ilk günü arayıp randevu alacaksın.oraya varınca 15 dk içinde bitiyor işin.sonucuda hemen eline veriyorlar.başka soracağın olursa memnuniyetle cevaplarım.
bende raporlu yaptırıcam canım nasipse.ama rapor hemen çıkmıyor.ramazan sonrası düşünüyorsan ilk adetinde gitmeye başla hastaneye.ben Zeynep kamile gidiyorum.önce ulun bey e gittim.muayene oldum.sonra tahliller ve rapor için buraya gitmeye başladım.rapor çıkınca başlayacağız nasipse.rapor için adetinin 2. günü git.randevu almana gerek yok.direk tüp bebek bölümüne gidip ben rapor çıkaracağım diyorsun.onlar bi kağıt veriyorlar.önce labaratuvara kan veriyorsun sonra tekrar tüp bebeğe dönüp ultrasona giriyorsun.sonra genel cerrahi,pskiyatri ve dahiliye bölümlerine muayene olyorsun.ayrıca akciğer filmi ve ekg çektiriyorsun.o verdikleri kağıt varya;her gittiğin doktor onu dolduruyor.işin bitince o kağıdı kurula veriyorsun ve sana bi rapor veriyorlar.bu arada eşinde ürolojiden randevu alıyor.sperm ve kan veriyor.senin ve eşinin raporuyla;resmi evraklarla(nüfus kayır örneği,hizmet dökümü,evlilik cüzdanı,nufus cüzdanı....) birlikte 13,30-15,00 saatleri arasında gene tüp bebek bölümüne gidiyorsun.sıraya girip kayıt yaptırıyorsun.ondan sonra doktorun yanına giriyorsun.eğer eksik yoksa dosya açıyorlar.sonra tekrar masaya gidiyorsun.sekreter sana bi dosya numarası verip sizi konsaye gönderiyor.ben bu aşamadyım.sonra olanlarıda yazarım istersen.ama dediğim gibi rapor işi vakit alıyor.doktorunla görüştükten sonra hemen hastanedeki işlemlere başla.
Cnm benim cok saol detayli anlatmissin.ben asilamami medipolde yaptirdim raporlu orada cikardilar iki kad.dog.bir urolojiden imza alip raporu cikartmistim.orada n almayi dusunuyorum cnm dahiliye cerrah falan neden acaba.sen o yakadami oturuyorsun cnm
Cnm benim cok saol detayli anlatmissin.ben asilamami medipolde yaptirdim raporlu orada cikardilar iki kad.dog.bir urolojiden imza alip raporu cikartmistim.orada n almayi dusunuyorum cnm dahiliye cerrah falan neden acaba.sen o yakadami oturuyorsun cnm
Aynen cnm iste imtihan diyelim gunahlarimiza kefaret olsun medipolde arastirma hast bida sorayimda h.ici ogreneyim iice sen yolu yarilamissin insallah bi aksilik cikmaz kocaelinden nasil gidiosun uzak baya sizde sorun neydi bide fiyat berdilermicanım merkeze bidaha sor istersen ama benim bildiğim kadarıyla tüp bebek raporunu özelden kabul etmiyorlar.araştırma hastanesinden çıkartman gerekiyor.ben kocaelide oturuyorum.umuttepe hastanesi dışarı rapor vermiyormuş onun için bize en yakın Zeynep kamil var.o bölümler senin sağlıklı olup olmadığına bakıyorlar.bi nevi anne olabilir diye rapor veriyorlar işte :) normalde çok güzel bi uygulama bi sorun varsa önce tedavi olursun ama işte normal yolla hamile kalanların hiçbiri rapor falan almıyor,biz hem hamile kalamıyor hemde olur raporu almak zorunda kalıyoruz ya acık canı sıkılıyor tabi insanın.
Özel hastanenin raporunu devlet tanımaz ki.
İlk defa duydum yaf herkes devlet hastanesinden rapor çıkarıyor özelden kabul olsaydı herkes gider çıkarırdı.
Canım sen onu bir daha araştır. Ben rapor olayından anlamam ama bildiğim kadarıyla devlet sgk yani özeli tanımaz.
Bilmiyorum aklim karisti ama medipol egitim arastirma hast fie gecio ve bi para karsiligi o raporu verdiler drum tup icinde cikaralim tedaviye baslayalim demisti bahcecide eg.ars.hast alman lazim dedi pzt kismetse arayayim ognym medipolden
Amin cnm bakalim umarim olurda orda cikarilir sonrasi icinde senin durumun ne suan tedavidemisinCanım inşallah kabul olur. Ben bu işten hiç anlamam çünkü raporlu değildim.
Ama bu formdan okuduklarım hep devlet hastanesinden çıkardılar. Erkekte ya da kadında ağır sorun olmadıkça hemen rapor vermiyorlar.
Biraz uğraştırıyorlar tabi bunları hep burada formlarda okudum.
Dene bakalım seninki kabul olursa burdan soranlara da fikir veririz onlarda Medipol de kolayca çıkarsınlar o zaman. Uğraşmasınlar yazık. Çok zor işler bunlar. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Aynen cnm iste imtihan diyelim gunahlarimiza kefaret olsun medipolde arastirma hast bida sorayimda h.ici ogreneyim iice sen yolu yarilamissin insallah bi aksilik cikmaz kocaelinden nasil gidiosun uzak baya sizde sorun neydi bide fiyat berdilermi
gidiyorum canım mecbur ne yapayım.ta nerelerden gelenler var halimize şükür.inşallah sorun çıkmaz dediğin gibi artık korkuyorum sorun çıkacak diye.raporlu olarak 2000tl + ilaçlar dediler.tedaviye başladığımız gün peşin alıyorlarmış.benim bi tüpüm alındı diğeride tıkalı.tubal faktör yani.sor bakalım ne diyecekler
Anladim cnm dedigin gb nerelerden gelenler var..ayni zamanda baslicaz kismetse insallah son ugrasimiz olur daha once asilama yup olmusmuydu
Canım Ulun beyin istediklerinde Rubella falan da var sağlık ocağı hepsini yapmıyor. 7 adet kan 2 adet idrar tahlili istedi. Sağlık ocağı hepsini yapmıyor hatta öyle ki normal hastaneler bile yapmıyor eğitim araştırmada her tahlil var. Geçen Üsküdar devlet hastanesine gittim hepsi yoktu Doktor hepsini yapmıyor bu hastane dedi. Ben de yeniden numuneden aldım randevu.
Geçen hafta sağlık ocağı benden 1 tüp kan aldı tahlil yaptılar sonuçları Ulun beye verdim baktı etti normal güzel değerler dedi. Ama demek ki eksik gördü ki o gün verdi diğer tahlilleri.
Ayyy cnm hamismissin kus.bakma allahim kucaginada almayi nasip etsin saglikli bi sekilde dr kimdi cnm
anladım canım. rubella falan onları geçen sene tüp yaptırnca yaptırmıştım dr isterse onu gösteririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?