Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Yarın herşey belli olacak arkdaşlar lütfen dualarınızı eksik etmeyin

Eşimin artık psikolojisi bozuldu (

Allah yardımcınız olsun, dualarımız sizlerle. Aslında tb tedavisinde bayanların daha çok morale ihtiyacı varken eşine destek vermek durumundasın, hep pozitif ol. İnşallah hayırlı güzel sonuçlar alırsınız.

bakalım.ikimizde bizim için en hayırlı zamanda başlar ve kavuşuruz bebişlerimize.bu benim 2. tüp bebek denemem olacak.ilkini Kocaeli ü. denemiştik.ilki negatif olunca tekrar oraya gidesim gelmedi açıkçası.

Hakkimizda hayirlisi olur insALLAH.

Forumda okumustum findikzadede acisiz rahim filmi cektiren arkdaslari tam olarak adi ne idi bi ark.icin lazim birde benim 3 yil olmustur cektireli tekrar istenirmi

Zakkumx cnm sen hamis misin eski sayfalri okudum yada saat gec oldu yanlismi okudum.tup yaptirdin tutmadi sonra ki aylar oldu die

Zakkumx cnm sen hamis misin eski sayfalri okudum yada saat gec oldu yanlismi okudum.tup yaptirdin tutmadi sonra ki aylar oldu die

yok canım saatin azizliği :) evet bi kez tüp bebek denedim.bu 2. ve innnnnnnnşallah son olacak :) sen ne zaman başlıyorsun tedaviye?su rapor işini sorunca yarın bizede haber ver.dediğin gibi aynı zamanlarda gidicez sanırım tedaviye.birbirimize destek oluruz.özelden de yazışırız.bu arada sizdeki sorun neydi yazmamışsın.merak ettim.şey bide yaşını.ben 30 yaşımdayım bazıllarına göre çok yaşlı bazılarına göre çok genç :) ilk denemeyi 27 yaşımdayken yapmıştık.olsaydı şimdi 2 yaşında olacaktı nasip değilmiş.işin kötü tarafı dondurulmuşta yok.onun için baştan başlıcaz :)

slm arakadaşlar herkese mutlu hafta olsun,
kızlar bişey sorcam süleyman bey gebelik aşısı yapıyor mu bilgisi olan varmı?

minarcım nerelerdesin.. tatildeydim takip edemedim seni ama değerlerinin düşük olduğunu yazmışsın inşallah yükselmiştir güzel haberler ver bizlere)))

slm arakadaşlar herkese mutlu hafta olsun,
kızlar bişey sorcam süleyman bey gebelik aşısı yapıyor mu bilgisi olan varmı?

merhaba arkadaşım.. süleyman hocada yapıyor gebelik aşısı transferimin olduğu gün bir hastasına yapmıştı kadının 7inci denamesiymiş.. genelde 5 6 başarısız denemeden sonra yapıyorlarmış. tabi sende istertsen .. benim doktorum ulun hocaydı benim 3 üncü denememdi bende istedim gebelik aşısını ama bana yapmadı.gereksiz maddi külfet dedi.. zaten aşının etkisi tam kanıtlanmamış... hakkında hayırlısı sen doktoruna güven onlar işinin ehli...

canım bende süleyman bey de 2 kez tüp bebek denedim olmadı bizdeki problem azosperm 1 tüp sperm kaldı elimizde ve bu mallesef belki de son şans demek o yüzden hem gebelik aşısı denemek hemde doktorumu değiştirsem mi diye düşünüyorum bu sefer ulun beyde denesem offff o kadar içim karardı ki napsam acaba?

canım seni çok iyi anlıyorum sıkma canını.. bende senin gibi doktorumu değiştirsem mi diye düşünmekteyim ama değiştirirsemde sadece psikolojim için değiştireceğim ... gercekten ikiside çok başarılı doktorlar.. unutmaki doktorlar sadece vesile herşey ALLAHIN ELİNDE ... o ol desin olur... inşallah bizlerde mutlu sona ulaşacağız rabbim sana ve bu yolda uğraş veren herkezin yardımcısı olsun inş benimde

evet canım doğru söylüyosun sadece psikolojim rahat edecek değiştirince sen hangi doktorda tedavi oluyosun.
ama bir yandan da psikolojim değişirse kafam da rahat edecek en azından acabalarım kalmaz diye düşünüyorum neyse eylüle daha çok var inşallah ozamana kadar doğru karar çıkar.Rabbim büyük herkesin yolunu açık etsin

canım yaa söylemişsin doktorun kim olduğunu ben yine sormuşum kusura bakma şaşkınlık işte
şimdiden heycanlıyım kimbilir bana eylülde neler olur

canım yaa söylemişsin doktorun kim olduğunu ben yine sormuşum kusura bakma şaşkınlık işte
şimdiden heycanlıyım kimbilir bana eylülde neler olur

inşallah herşey güzel olacak... valla bende bahceciye geçmeyi düşünüyorum ama bilmiyorum doktorumuda seviyorum aslında iyi bir hekim... valla ora veya bura hiç farketmez .....biran önce anne olmak istiyorum.. canım doktorun tutmamasını neye bağladı bişiy söyledimi.? bize morfolojiden kaynaklı olduğunu söyledi.. eşiminde tese olma ihtimali varmış tabi emre bey karar verecek... bakalım rabbim neyler neylerse güzel eyler))))

arkadaşlar minardan haberi olan varmı yani özelden falan görüşen inşallah bi saorun yoktur çok merak ettim valla habersiz bırakmazdı bizi:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…