Yarın herşey belli olacak arkdaşlar lütfen dualarınızı eksik etmeyin
Eşimin artık psikolojisi bozuldu(
bakalım.ikimizde bizim için en hayırlı zamanda başlar ve kavuşuruz bebişlerimize.bu benim 2. tüp bebek denemem olacak.ilkini Kocaeli ü. denemiştik.ilki negatif olunca tekrar oraya gidesim gelmedi açıkçası.
Forumda okumustum findikzadede acisiz rahim filmi cektiren arkdaslari tam olarak adi ne idi bi ark.icin lazim birde benim 3 yil olmustur cektireli tekrar istenirmi
Radyomar Fındıkzade Kızılelma caddesinde.
Zakkumx cnm sen hamis misin eski sayfalri okudum yada saat gec oldu yanlismi okudum.tup yaptirdin tutmadi sonra ki aylar oldu die
iyi geceler canım.nasılsın?bebişin nasıl?
slm arakadaşlar herkese mutlu hafta olsun,
kızlar bişey sorcam süleyman bey gebelik aşısı yapıyor mu bilgisi olan varmı?
Canim benim hep dua ediyorum Allahtan baska kimimizvarki evet gun domadan neler dogar Allah yoktan var eder yeterki ol desin insallah benimm mucizemde annesine siki siki tutunuyordur Allah guc kuvvet versin tamamina ererim nsallah saglicakla saoll canm Allah razi olsun senden de iyi dileklerin icin cok tesekkur ediyorum p.tesi cok guclu olarak bebisimlegelecem
aranizaaaaaaa.
slm arakadaşlar herkese mutlu hafta olsun,
kızlar bişey sorcam süleyman bey gebelik aşısı yapıyor mu bilgisi olan varmı?
merhaba arkadaşım.. süleyman hocada yapıyor gebelik aşısı transferimin olduğu gün bir hastasına yapmıştı kadının 7inci denamesiymiş.. genelde 5 6 başarısız denemeden sonra yapıyorlarmış. tabi sende istertsen .. benim doktorum ulun hocaydı benim 3 üncü denememdi bende istedim gebelik aşısını ama bana yapmadı.gereksiz maddi külfet dedi.. zaten aşının etkisi tam kanıtlanmamış... hakkında hayırlısı sen doktoruna güven onlar işinin ehli...
canım bende süleyman bey de 2 kez tüp bebek denedim olmadı bizdeki problem azosperm 1 tüp sperm kaldı elimizde ve bu mallesef belki de son şans demek o yüzden hem gebelik aşısı denemek hemde doktorumu değiştirsem mi diye düşünüyorum bu sefer ulun beyde denesem offff o kadar içim karardı ki napsam acaba?
canım seni çok iyi anlıyorum sıkma canını.. bende senin gibi doktorumu değiştirsem mi diye düşünmekteyim ama değiştirirsemde sadece psikolojim için değiştireceğim ... gercekten ikiside çok başarılı doktorlar.. unutmaki doktorlar sadece vesile herşey ALLAHIN ELİNDE ... o ol desin olur... inşallah bizlerde mutlu sona ulaşacağız rabbim sana ve bu yolda uğraş veren herkezin yardımcısı olsun inş benimde
merhaba arkadaşım.. süleyman hocada yapıyor gebelik aşısı transferimin olduğu gün bir hastasına yapmıştı kadının 7inci denamesiymiş.. genelde 5 6 başarısız denemeden sonra yapıyorlarmış. tabi sende istertsen .. benim doktorum ulun hocaydı benim 3 üncü denememdi bende istedim gebelik aşısını ama bana yapmadı.gereksiz maddi külfet dedi.. zaten aşının etkisi tam kanıtlanmamış... hakkında hayırlısı sen doktoruna güven onlar işinin ehli...
canım yaa söylemişsin doktorun kim olduğunu ben yine sormuşum kusura bakma şaşkınlık işte
şimdiden heycanlıyım kimbilir bana eylülde neler olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?