Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

saatin azizligi derken anlayamadim.ramazandan sonra diyorum dis 20 lik dislerim var cerrahlik bilmiorum o ara onlari halletsem diorum ama korkuyorum karmasik benimki.bende prolaktin yuksek bide pko dedi dr esimdede harekette sorun var ole iste cnm yasim 27 insallah son tedavimiz olur sen baslicakmisin raporu halledince

kızlar dediğiniz gb medipoldeki rapor sadece orada yaptırırsan gecerliymiş biz aslında çapaya gitmiştik orada 3 ay ilaçlarla tedavi sonrası bi kağıt vermişlerdi kad.doğ vermem için sonra rapor verceklerdi şimdi kad.doğ gitsem muayene etmek isterlermi?

canım benim eşim zaten mikrotese oldu azosperm bizdeki problem bulunan spermlerin büyük bir çoğunluğu hareket siziçlerinde çok az hareketli sperm var tutmaması sperme bağlı olabilir dediler ama embiryolarım geliştiğinde süleyman bey çok umutlu konuşmuştu herşey güzel ilerliyor dedi ama sonuç 2 negatif tüp bebek denemesi oldu

çapadan rapor almak için infertilite bölümüne gitmelisinz. kadın doguma değil.

Dün işlemlerimiz yapıldı öncelikle eşimi ameliyata aldılar eşim içerdeyken sanki zaman durdu zaman geçtikçe ümitlerim tükenmeye başlamıştı ki sekreter bana seslendi sizi yumurta toplama işlemi için hazırlamamız gerekiyor dediklerinde yaşadığım mutluluğu anlatmam mümkün değil.Evet eşimden sperm bulundu çok iyi değilmiş ama benim için bir büyük bir mutluluk
Bugün merkezden aradılar 10 yumurta toplanmıştı ve 2 tanesinin dölendiği söylediler şimdi yeni gelecek haberleri beklemeye başladık

canımm çokk sevindimmmmmm gerçektennnnnnnn...
orda beklemek o kadar zorkii bilirim..
ama çok şükür bulunmuş spermm..
inşallah 2 tane embriyon sana bebğini getirir.
peki başka sperm dondurma şansınız oldumu..

Çok sevindim, merak etmiştim, inşallah sağlıcakla gelişir embriyolar,sonrasında da annelerine bebiş olurlar.
Biz de senden gelecek güzel haberleri bekliyoruz.

Evet şükürler olsun bulundu ama çok fazla değil bulunanlarında morfolojisinin çok iyi olmadığını söylediler ama olsun bu bile benim için mükemmel bir olay allahlığım hakkımda hayırlısı neyse onu bana nasip etsin

Çok sevindim, merak etmiştim, inşallah sağlıcakla gelişir embriyolar,sonrasında da annelerine bebiş olurlar.
Biz de senden gelecek güzel haberleri bekliyoruz.

inşallah bende güzel haberler vermek çok istiyorum

GEBELERİN DUASI KABUL OLURMUŞ LÜTFEN DUALARINIZI BENDEN EKSİK ETMEYİN

Son düzenleme:

senin adına o kadar çok sevindimkii anlatamam aynı duyguları bir zamanlar bende yaşamıştım sperm blulundu dedikleri an dünyalar benim olmuştu.İnşallah haıtrlı haberlerini alacağız.benim eşimde bulunan spermlerde çok kaliteli değiller ama içimdden bir ses senin hamile kalacağını söylüyor.inşallah 2 minik embiryon sana sımsıkı tutunurlar

merhabalar öncelikle geçmiş olsun.
bende raporlu yaptırmaı düşünüyorum. siz baağı ilerlemişsiniz rapor konusunda maşallah. bizde yeni başlıcaz tecrübelerini ve bu konudaki bilginizi bizimle paylaşırsanız sevinirim. eşim azosperm doktorumuz emre bey görüştük biz raporu çıkarınca tese olacak eşim. rapor için ilk aşama nedir ben ve eşim hangi bölümlerden randevü alıcaz. ve dışarda yaptırdığınız testleride yazarsanız çok iyi olur.
zeynep kamil bize yakın oraya gittik ve danışmadan bi kağıt aldık istenilen belgelerle ilgili şuan için tek yaptıgımız bu. siz şimdi ilk adımı anlatabilirmisiniz?
bide dize nasıl özelden msj atıcam bunu biliyormusunuz?

merhabalar eşimde mikro tese olacak rapor çıkarmayı bekliyoruz. Nekadar sperm bulundu sizde? sanırım doktorunuz emre bey? Siz birlikte hazırlandınız herhalde? emre bey bizede sordu düşünün dedi ya birlikte hazırlancaz yada eşimde bulurlarsa donduracaklar ne yapsak bilmiyoruz gerçi düşünecek vakit çok rapor nezaman çıkar bilmiyorum sizin raporlu mu?

merhaba,
konuya cevap vermek istiedim.benim eşimde azosperm eşim ilk ameliyat oldu onda bulunduktan sonra ben hazırlandım ama şimdiki aklım olsa birlikte hazırlanıp taze spermler ile denemek isterdim kısmet
eylülde 3.tüp bebek denememi yapacağım İnşallah sizde de bol bol sperm bulunur

hayılısı arkadaşım... biz elimizden geleni yapıcaz.. sonrası rabbimin elinde .... valla bizimde aynı canım morfoloji si kötüymüş emriyolarımız çok hızlı ilerlemiş onun için 5 gün transferi olacaktı 4 gün treansfer edildi ..geride kalanlar aniden ölmüş bu yüzden dr sana verdiklerimizde rahimde bir iki gün yaşayıp birden ölmüş olmalı dedi... artık emre bey ne diycek bilmiyorum... eşimin tese olmasını istemiyorum... inşallah ilaç tedavisi uygular...

ne güzel arkadaşım cok sevindim...inşallah dahada güzel haberler alırsaın canım... bizide haberdar et....

kolay gelsin. ben de raporla tüp bebek yaptırdım. raporu çapadan aldım. zeynep kamil le uygulamada farklar var mı bilmiyorum. sorun bendeydi. çapada öncelikle kendim için infertilite bölümnden randevu aldım. zaten ilk muayeneden sonra onlar yönlendiriyorlar ne yapman gerektiiği ile ilgili.

erkek faktörü yoksa aşılama yapmadan rapor vermezler. ama sizde erkek faktörü var. rapor almanız daha kolay olacaktır.

allah yardımcınız olsun.

amin canım inşallah kolay olur nekadar sürdü rapor almanız?

Kızlar 5-6 gün ortalarda görünmeyeceğim haberiniz olsun.
Bugün ufak bir kanama geçirdim doktor yatacaksın wc dışında ayağa kalkmayacaksın dedi. Ben de bu gece tası tarağı toplayıp anneme gideceğim. Hem progestan iğneleri geri verdi pazartesiye kadar iğne olacağım Annemin orada hemşire şansım çok yüksek Hem umut kliniğe de yakın olacağım. Annem de de internet yok, benim telde internetim sınırsız ama aksi gibi telimde arızanmıştı dün servise vermiştim. yani anlayacağınız internetten uzak 5-6 gün geçireceğim.
Beni özleyin arkadaşlar....
Aaa bu arada bebeğim erkekmiş Bugün Ulun bey söyledi :)

arkadaşm öncelikle geçmiş olsun... ilk yazım biraz tepki almama sebep oldu ama kusura bakma bazen sözlerimizin karşaıdakini kırabileceğini düşünemiyoruz bunun içinde ayrıca özür dilerim.. o zaman yeni sonuç almıştım ve fazla hassaslaşmıştım ... bizleri en iyi sizler anlarsınız... inşallah rabiim bebeğine ve sana sağlık versin...

amin canım inşallah kolay olur nekadar sürdü rapor almanız?

şu kadar sürdü diyemem çünkü ben tüp bebek raporu almadan önce de orada tedavi gördüm. rapor için gerekli tahlillerin bazısı vardı bazısı yoktu elimde. ama rapor veririz kararı çıktıktan sonra 1-1,5 ay kadar sürmüş olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…