Dün işlemlerimiz yapıldı öncelikle eşimi ameliyata aldılar eşim içerdeyken sanki zaman durdu zaman geçtikçe ümitlerim tükenmeye başlamıştı ki sekreter bana seslendi sizi yumurta toplama işlemi için hazırlamamız gerekiyor dediklerinde yaşadığım mutluluğu anlatmam mümkün değil.Evet eşimden sperm bulundu çok iyi değilmiş ama benim için bir büyük bir mutluluk
Bugün merkezden aradılar 10 yumurta toplanmıştı ve 2 tanesinin dölendiği söylediler şimdi yeni gelecek haberleri beklemeye başladık
merhabalar öncelikle geçmiş olsun.
bende raporlu yaptırmaı düşünüyorum. siz baağı ilerlemişsiniz rapor konusunda maşallah. bizde yeni başlıcaz tecrübelerini ve bu konudaki bilginizi bizimle paylaşırsanız sevinirim. eşim azosperm doktorumuz emre bey görüştük biz raporu çıkarınca tese olacak eşim. rapor için ilk aşama nedir ben ve eşim hangi bölümlerden randevü alıcaz. ve dışarda yaptırdığınız testleride yazarsanız çok iyi olur.
zeynep kamil bize yakın oraya gittik ve danışmadan bi kağıt aldık istenilen belgelerle ilgili şuan için tek yaptıgımız bu. siz şimdi ilk adımı anlatabilirmisiniz?
bide dize nasıl özelden msj atıcam bunu biliyormusunuz?
şu kadar sürdü diyemem çünkü ben tüp bebek raporu almadan önce de orada tedavi gördüm. rapor için gerekli tahlillerin bazısı vardı bazısı yoktu elimde. ama rapor veririz kararı çıktıktan sonra 1-1,5 ay kadar sürmüş olabilir.
canım bende bişey sorabilirmiyim?şu reçete işi kafamı karıştırdı.zeynep kamildeki dr biz yazacağız biz ne yazarsak onu kullanacaksın diye söyledi.merkezi aradım onlarda Neslihan hanımla bağlantıya geçin o size söyleyecek hangi ilaçların yazılacağını dediler.dr doluymuş en erken cuma akşamına alabildim randevuyu.o zamandan önce çıkarsa rapor nasıl olacak?sen nasıl yapmıştın?
zeynep kamil dışarıda tüp bebek yapmak üzere rapor veriyor mu? ben vermiyor diye biliyorum sanki.
ilaç işi şöyle. raporda hangi maddeden kaç doz devlet ödeyecek onu yazıyorlar. ama reçeteyi kendi doktorun yazıyor. rapordaki dozlara uygun olarak.
Kızlar 5-6 gün ortalarda görünmeyeceğim haberiniz olsun.
Bugün ufak bir kanama geçirdim doktor yatacaksın wc dışında ayağa kalkmayacaksın dedi. Ben de bu gece tası tarağı toplayıp anneme gideceğim. Hem progestan iğneleri geri verdi pazartesiye kadar iğne olacağım Annemin orada hemşire şansım çok yüksek Hem umut kliniğe de yakın olacağım. Annem de de internet yok, benim telde internetim sınırsız ama aksi gibi telimde arızanmıştı dün servise vermiştim. yani anlayacağınız internetten uzak 5-6 gün geçireceğim.
Beni özleyin arkadaşlar....
Aaa bu arada bebeğim erkekmiş Bugün Ulun bey söyledi :)
Öffff ya kanamam yine başladı
Çok tedirginim
Burada bir arkadas yazmisti zeynep kamil veriyo diye iyide vermese zaten danisma bize kagit verdi rapor almak icin gerekli islemler yaziyo ozaman oyle bir kagit olmazdi oylee degilmi¡
Öffff ya kanamam yine başladı
Çok tedirginim
Kızlar 5-6 gün ortalarda görünmeyeceğim haberiniz olsun.
Bugün ufak bir kanama geçirdim doktor yatacaksın wc dışında ayağa kalkmayacaksın dedi. Ben de bu gece tası tarağı toplayıp anneme gideceğim. Hem progestan iğneleri geri verdi pazartesiye kadar iğne olacağım Annemin orada hemşire şansım çok yüksek Hem umut kliniğe de yakın olacağım. Annem de de internet yok, benim telde internetim sınırsız ama aksi gibi telimde arızanmıştı dün servise vermiştim. yani anlayacağınız internetten uzak 5-6 gün geçireceğim.
Beni özleyin arkadaşlar....
Aaa bu arada bebeğim erkekmiş Bugün Ulun bey söyledi :)
kızlaaaaaaaarrrr çok şükür sonunda pazartesi tedaviye başlıyorum,bu mübarek günlerde hepimizin tedavileri,çabaları boşa çıkmasın Allah utandırmasın.noluuurrrrrrrrrrrrr bana dua edin nolurrrrrrrrrrrrrr :)
Selam kızlar bugün evime döndüm. Malum haftasonu eşim bakacak bana. Yarında benim buradan eve hemşire gelecek iğnemi yapmak için. Annemi de serbest bırakayim dedim.
Kanamam durdu çok şükür. En cuma sabahı geldi şimdilik birşey yok. Yatmaya devam edeceğim. haftaya cuma kontrole gideceğim. Cumaya kadar yatış.
Hepinize teşekkür ediyorum. Dualarınızı esirgemeyin.
tedavin hayırlı olsun arkadaşımmm.. inşallah sonunda güzeel haberlerinide paylaşırsın bizlerle...dualarımdasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?