Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

gözün aydın canım.Allah hayırlı haberler almayı nasip eder inşallah.10-15 gün sonra tekrar GÖZÜN AYDIN diye yazarız inşallah

canım bizde bende sorun var.onun için farklılıklar olabailir ama ben gened e anlatayım.eşin üroloji bölümünden randevu alacak.o zaten neler yapması gerektiğini anlatır.senin randevu almana gerek yok.adetinin 2.günü tüp bebek bölümüne gidip rapor için geldiğini söyle onlar kaydını yapıyor.önce kan veriyorsun sonrada ultrasona giriyorsun.diğer yapman gerekenleri kağıtla vermişler zaten.ilk aşama bu sonrası gelir zaten.özel msj atmak için benim ismimi tıklayıp özel msj yaz diyor sol tarafta onu tıkla yaz.Allah yardımcın olsun.bende beklemedeyim.yarın öğleden sonra arıcam tekrar

canım bende bişey sorabilirmiyim?şu reçete işi kafamı karıştırdı.zeynep kamildeki dr biz yazacağız biz ne yazarsak onu kullanacaksın diye söyledi.merkezi aradım onlarda Neslihan hanımla bağlantıya geçin o size söyleyecek hangi ilaçların yazılacağını dediler.dr doluymuş en erken cuma akşamına alabildim randevuyu.o zamandan önce çıkarsa rapor nasıl olacak?sen nasıl yapmıştın?

zeynep kamil dışarıda tüp bebek yapmak üzere rapor veriyor mu? ben vermiyor diye biliyorum sanki.

ilaç işi şöyle. raporda hangi maddeden kaç doz devlet ödeyecek onu yazıyorlar. ama reçeteyi kendi doktorun yazıyor. rapordaki dozlara uygun olarak.

Burada bir arkadas yazmisti zeynep kamil veriyo diye iyide vermese zaten danisma bize kagit verdi rapor almak icin gerekli islemler yaziyo ozaman oyle bir kagit olmazdi oylee degilmi¡

Öffff ya kanamam yine başladı
Çok tedirginim

Geçmiş olsun cimcimex , inşallah biran önce geçer kanaman. Annem bana hamileyken 9 ay kanaması olmuş, böyle iğne ilaç falan da kullanmamış o zaman. İğnelere isyan yok bu defa :) Hem dinlenmiş olursun bu 5-6 günde hem de anne eli iyi gelir sana. Sen de pozitif olmaya çalış, iyi düşün iyi olsun inşallah.
Bu arada oğluşun geliyormuş hayırlı olsun, sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah Allah.

herkese hayırlı cumalar arkadaşlar... rabbim bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine evlat hasreti çeken bütün kullarına hayırlısıyla o güzel duyguyu tattırsın inşallah hamile arkadaşlarımızada sağsağlim kucaklarına almayı nasip etsin rabbim.... bu günün feyzi hepimizin üzerine olsun inşallah

Son düzenleme:
kızlaaaaaaaarrrr çok şükür sonunda pazartesi tedaviye başlıyorum,bu mübarek günlerde hepimizin tedavileri,çabaları boşa çıkmasın Allah utandırmasın.noluuurrrrrrrrrrrrr bana dua edin nolurrrrrrrrrrrrrr :)

canım benim çokkk geçmiş olsun we son olsun işallah,annen yakınında bu bi şans senin için benim annem b.esirde mesela.bak oğluşun orda onu da kendini de üzmemeye çalış lütfen,minik PRENSİMİZİ bol bol öp dicem ama karnını öpemeyeceğin için neyseeeee :) kocan öpsün benim yerime olur mu :)

Canım arada yazıyım dedim sana belki görür cevap verirsin diye,aklım sende,nete girebildiğin ilk fırsatta haber wer bizlere olurmu,merak ediyorum seni,allahın izniyle hiç bişey olmıycak,sağ salim kucağına alıcaksın bebişini allaha emanet ol

Merhaba seyma_8187 ben
eski üyelerdenim ama uzun zamandır yazmıyorum.Şimdi okurken size rast geldim.Bende hamileliğimin 9.haftasındayım Allaha çok şükür.Rabbim tüm isteyenleri bizide sağlıkla evlatlarımıza kavuştursun inşallah. 2.denememde kavuştum çok şükür bu mutluluğa ,Sizin dr kimdi

Son düzenleme:

tedavin hayırlı olsun arkadaşımmm.. inşallah sonunda güzeel haberlerinide paylaşırsın bizlerle... dualarımdasın

Selam kızlar bugün evime döndüm. Malum haftasonu eşim bakacak bana. Yarında benim buradan eve hemşire gelecek iğnemi yapmak için. Annemi de serbest bırakayim dedim.
Kanamam durdu çok şükür. En cuma sabahı geldi şimdilik birşey yok. Yatmaya devam edeceğim. haftaya cuma kontrole gideceğim. Cumaya kadar yatış.
Hepinize teşekkür ediyorum. Dualarınızı esirgemeyin.

iyi cnmmmmmm çok şükürrrr durmuşş kanamannnn:26:
bi daha olmaz inşallah bu miink seni çok korkuttuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…