Merhaba seyma_8187 ben
eski üyelerdenim ama uzun zamandır yazmıyorum.Şimdi okurken size rast geldim.Bende hamileliğimin 9.haftasındayım Allaha çok şükür.Rabbim tüm isteyenleri bizide sağlıkla evlatlarımıza kavuştursun inşallah. 2.denememde kavuştum çok şükür bu mutluluğa ,Sizin dr kimdi
senin adına o kadar çok sevindimkii anlatamam aynı duyguları bir zamanlar bende yaşamıştım sperm blulundu dedikleri an dünyalar benim olmuştu.İnşallah haıtrlı haberlerini alacağız.benim eşimde bulunan spermlerde çok kaliteli değiller ama içimdden bir ses senin hamile kalacağını söylüyor.inşallah 2 minik embiryon sana sımsıkı tutunurlar
merhabalar eşimde mikro tese olacak rapor çıkarmayı bekliyoruz. Nekadar sperm bulundu sizde? sanırım doktorunuz emre bey? Siz birlikte hazırlandınız herhalde? emre bey bizede sordu düşünün dedi ya birlikte hazırlancaz yada eşimde bulurlarsa donduracaklar ne yapsak bilmiyoruz gerçi düşünecek vakit çok rapor nezaman çıkar bilmiyorum sizin raporlu mu?
ne güzel arkadaşım cok sevindim...inşallah dahada güzel haberler alırsaın canım... bizide haberdar et....
gözün aydın canım.Allah hayırlı haberler almayı nasip eder inşallah.10-15 gün sonra tekrar GÖZÜN AYDIN diye yazarız inşallah
Öffff ya kanamam yine başladı
Çok tedirginim
Geçmiş olsun ....
merhaba arkadaşlar bende umut tüp bebek süleyman tosunda tedavi gördüm.şu an kızım 1 yaşına girdi.darısı başınıza...kesinlikle süleyman tosun.ilk denememde hamile kaldım.şükürler olsun...
İnşallah sadece bir tanesi iyimiş onuda transfer ettiler ..
inşallah o mucizem tek embriyom beni bırakmaz
Öffff ya kanamam yine başladı
Çok tedirginim
seni çok iyi anlıyorum benmde sürekli kahverengi lekelenmelerim oluyordu ..ulun bey ilaçlarımda düznleme yaptı jeli bıraktırıp çift doz progesteron iğne kullandım şükür şuanda bi şey yok ama tedirgin olmamak elde değil bende sürekli oturup ağlardım ilk başlarda şimdi ara ara geldiğinde çok korksamda çok üzülüp bebeklerimi üzmek istemiyorum :)
seninkide bitecektir allahın izni ile ...
selam kızlar nasılsınız çoktandır takılamadım kızlar rahatsızlanan arkadaşlarıma geçmiş olsun diyorum tedavideki arkadaşlarıma hayırlısı olsun hakkınızda diyorum ve rabbim herkesin kucağını bebeğinle doldursun diyorum.kızlar ben bugün bebeğimi görmeye gittim kontrolüm vardı artık normal bir ebbek gibi heryeri belli o parmakları tek tek belli oluyor artık doktor teyzesi sağlıklı bir bebek dedi maşallah bebeğimeve cinsiyetimiz kesinleştii kızım oluyor kesin olaraakk
Allah razı olsun nurcanan,sende durumlar nasıl dr kim?sizlerde hep benim dualarımdasınız,bizi bizden başkası bu kadar iyi anlamaz...
Hayırlı olsun kızın, sağlıklı sıhhatli olsun inşallah.
Saklamasından belliydi zaten, böylelikle bu tez bir kez daha doğrulanmış oldu :)
Hareketlerini de baya bir hissetmeye başlamışsındır artık..
Bana da 2 doz progestan iğne verdi. 5 gündür de tek doz oluyorum bugün son kez olacağım progestan hap ve jele geçeceğim. Hakkımızda hayırlısı insan korkuyor bebeğimi kaybedeceğim sanıyor. Çok zor işmiş gebelik.
Kimisi ne kolay hamile kalıyor hamileliği de kuş gibi geçiyor bana bak bir de zaten zor buldum tüp bebekle oldu bir de üstüne ağır geçiriyorum. Neyse buna da şükür. Sağ salim 9 ayı tamamlayıp Allah'ın izniyle bebeğimi de kucağıma alsam başka bir şey istemiyorum.
hahahaha kesinlikle doğru tez Katılıyorum.
12. haftamdayım benimki açmış bal başak meydanda yatıyor doktorum baktı erkek bu dedi. Daha çok erken değil mi yaffff?
Millet kaçıncı haftada ggösteriyor desenize benim oğlan edepsiz olacak
meraba herkese hayırlı günler herksin emekleri boşa gitmez inşlhz......meraba cimcimex şuan 20haftaya girdim şükür oğluşumla ....dr ben 12haftada ikli teste gtdim. baktı yüzdeyüz erkek dedi....yani erkek hemen belli oluyormuş sanırım....yani duyduğuma göre ..doktorumda bana öyle dedi.....sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlar inşlh......tatlı tüplerimiz ...rabbim isteyen herkese buduyguyu nasip etsin inşlh....helede karnında hissetdiğin zaman dahada güzel .....şuan bebeğim içimde oynuyor sürekli...bu duyguyu tüm arkadaşlarım tatsın sürekli dua ediyorum herkese .....
seni çok iyi anlıyorum benmde sürekli kahverengi lekelenmelerim oluyordu ..ulun bey ilaçlarımda düznleme yaptı jeli bıraktırıp çift doz progesteron iğne kullandım şükür şuanda bi şey yok ama tedirgin olmamak elde değil bende sürekli oturup ağlardım ilk başlarda şimdi ara ara geldiğinde çok korksamda çok üzülüp bebeklerimi üzmek istemiyorum :)
seninkide bitecektir allahın izni ile ...
meraba herkese hayırlı günler herksin emekleri boşa gitmez inşlhz......meraba cimcimex şuan 20haftaya girdim şükür oğluşumla ....dr ben 12haftada ikli teste gtdim. baktı yüzdeyüz erkek dedi....yani erkek hemen belli oluyormuş sanırım....yani duyduğuma göre ..doktorumda bana öyle dedi.....sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlar inşlh......tatlı tüplerimiz ...rabbim isteyen herkese buduyguyu nasip etsin inşlh....helede karnında hissetdiğin zaman dahada güzel .....şuan bebeğim içimde oynuyor sürekli...bu duyguyu tüm arkadaşlarım tatsın sürekli dua ediyorum herkese .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?