Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

gerçi sen şeymaya yazmışsın ama ben cevap vermek istedim Allah sağ salim bebeğini kucağına almayı nasib etsin,özel olmayacaksa sizin probleminiz ne,bir de doktorunuz kim?cevap verirsen sevinirim,benim gibi yeni başlayacaklara umut olursun şimdiden teşekkürler...

İnşallah sadece bir tanesi iyimiş onuda transfer ettiler ..

Evet doktorumuz emre hocaydı biz birlikte hazırlanmaya karar verdik iyikide böyle karar vermişim çünkü eşimden adet sayıda sperm bulundu onlarda çok iyi değillerdi.Spremler dondurulsaydı belki hiçbiri yaşamayacaktı elde edilen o tek embriyomda olmayabilirdi.Çok araştırdım birlikte hazırlanmak bana daha mantıklı geldi İnşallah sizi eşinizde de bolca sperm bulunur ve yumurtalarınızın hepsi dölenir sonrada size tutunarak hiç bırakmaz

ne güzel arkadaşım cok sevindim...inşallah dahada güzel haberler alırsaın canım... bizide haberdar et....

inşallah o mucizem tek embriyom beni bırakmaz

gözün aydın canım.Allah hayırlı haberler almayı nasip eder inşallah.10-15 gün sonra tekrar GÖZÜN AYDIN diye yazarız inşallah

AMİNNNN

Günaydın kızlar hepinizin geçmiş kandili mübarek olsun.
Allah'ım hepimize bol bebişli, mutlu, sağlıklı seneler görmemizi nasip etsin.

Öffff ya kanamam yine başladı
Çok tedirginim

seni çok iyi anlıyorum benmde sürekli kahverengi lekelenmelerim oluyordu ..ulun bey ilaçlarımda düznleme yaptı jeli bıraktırıp çift doz progesteron iğne kullandım şükür şuanda bi şey yok ama tedirgin olmamak elde değil bende sürekli oturup ağlardım ilk başlarda şimdi ara ara geldiğinde çok korksamda çok üzülüp bebeklerimi üzmek istemiyorum :)
seninkide bitecektir allahın izni ile ...

Bana da 2 doz progestan iğne verdi. 5 gündür de tek doz oluyorum bugün son kez olacağım progestan hap ve jele geçeceğim. Hakkımızda hayırlısı insan korkuyor bebeğimi kaybedeceğim sanıyor. Çok zor işmiş gebelik.
Kimisi ne kolay hamile kalıyor hamileliği de kuş gibi geçiyor bana bak bir de zaten zor buldum tüp bebekle oldu bir de üstüne ağır geçiriyorum. Neyse buna da şükür. Sağ salim 9 ayı tamamlayıp Allah'ın izniyle bebeğimi de kucağıma alsam başka bir şey istemiyorum.

selam kızlar nasılsınız çoktandır takılamadım kızlar rahatsızlanan arkadaşlarıma geçmiş olsun diyorum tedavideki arkadaşlarıma hayırlısı olsun hakkınızda diyorum ve rabbim herkesin kucağını bebeğinle doldursun diyorum.kızlar ben bugün bebeğimi görmeye gittim kontrolüm vardı artık normal bir ebbek gibi heryeri belli o parmakları tek tek belli oluyor artık doktor teyzesi sağlıklı bir bebek dedi maşallah bebeğime ve cinsiyetimiz kesinleştii kızım oluyor kesin olaraakk

Hayırlı olsun kızın, sağlıklı sıhhatli olsun inşallah.
Saklamasından belliydi zaten, böylelikle bu tez bir kez daha doğrulanmış oldu :)
Hareketlerini de baya bir hissetmeye başlamışsındır artık..

Son düzenleme:

oooo maşalllah ))güzelimiz geliyo yani... teyzesi yesin onu.... rabbim sağlık sıhhat versin inşallah...

Son düzenleme:
Allah razı olsun nurcanan,sende durumlar nasıl dr kim?sizlerde hep benim dualarımdasınız,bizi bizden başkası bu kadar iyi anlamaz...

haklısın arkadaşım bizi bizden iyi kimse anlayamaz...bu topiğin amacıda bu.. yolumuz uzun sınavımız büyük bu yolda birbirimize destek olacağız inşallah... sonunda bizlerde başaracağız... valla ben beklemedeyim şimdilik eşimin birkaç genetik araştırması daha yapıldı onların çıkmasını bekliyoruz... tabi emre beyde eşimi muayene edecek..benim drum ulun hoca başımıza birde morfoloji çıktı valla bu kadar önemliyse nede ilk ona bakmıyorlar nerdeyse eşimin 10 yıl içinde 20 tane spermiyogramı var hiç ya bakılmamış yada önemsenmemiş anlamadım şimdi ise doktor tamamen tutmamasını buna bağladı... tedavimin gidişatını emre bey belirleyecek... hayırlısı inşallah

hahahaha kesinlikle doğru tez Katılıyorum.
12. haftamdayım benimki açmış bal başak meydanda yatıyor doktorum baktı erkek bu dedi. Daha çok erken değil mi yaffff?
Millet kaçıncı haftada ggösteriyor desenize benim oğlan edepsiz olacak

insan zor bulunca sanıyorki yine o kadar bekelyeceğim diye korkuyor tabi işin içinde ilerleyen yaş faktörüde girince korkular dahda artıyor ...bende yaklaşık 25 gün çift doz oldum iğnemi ve hapa geçtim tabiki 3 ay boyunca kullanmamaız gereken clexaneda cabası :)ama bunada şükür ve hamd olsun çoğu iğnenin sonunda ağlama krzlerine girip isyanın eşiğinden döndüm sonrassında bi çok hikaye okuyup kendimden utandım 4 aşılama iki tüp bebkte kavuştum ben mucizeme ve çok şanslı hissediyorum bunlara rağmen kendimi
rabbim herkese nasip etsin sürekli dua ediyorum arkadşlar sizin için rabbim tezden sağlıkla kavuştursun evlatlarınıza gebelerde sağlıkla alsın kucaklarına..amin

meraba herkese hayırlı günler herksin emekleri boşa gitmez inşlhz......meraba cimcimex şuan 20haftaya girdim şükür oğluşumla ....dr ben 12haftada ikli teste gtdim. baktı yüzdeyüz erkek dedi....yani erkek hemen belli oluyormuş sanırım....yani duyduğuma göre ..doktorumda bana öyle dedi.....sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlar inşlh......tatlı tüplerimiz ...rabbim isteyen herkese buduyguyu nasip etsin inşlh....helede karnında hissetdiğin zaman dahada güzel .....şuan bebeğim içimde oynuyor sürekli...bu duyguyu tüm arkadaşlarım tatsın sürekli dua ediyorum herkese .....

Maaşallah oğluşunaaaaaa cnmm .
Rabbim tamamına erdirsin.
onun içinde hareketlerini hissetmek ne kadar güzeldir kimbilir.,bize daha çok varrr
benimde haftaya cuma ikili testim var benimde belli olur inş.

Sorma cnm ya benim de bu 3. oldu ilkinde Bana da Ulun bey jeli bıraktırıp iğneleri 2 ye çıkartmıştı. Yediğim iğneleri 170 i buldu. İğne fobisi olan birisiyimdir. Eşim artık yenmişsindir korkunu diyor ama maalesef yenemedim her iğnemde ilk defa iğne oluyormuş gibi sızı sarıyor beni.
Bir ara benimde psikolojim bozuldu bu clexane iğnelerde oturdum hüngür hüngür ağladım iğne olmak istemiyorum artık bıktım diye. Ama ne yaparsın nafile iğnelere devam.
Bizim kaderimiz böylemiş demek ki. Allah'ım hayırlısıyla 9 ayımı tamamlayıp doğururum inşallah. Bebek için katlanıyorum herşeye.

Erkek işte açıyorlar. Kızlar derli toplu edepli oluyorlar :)
Gerçi benim bir kız arkadaşımda 13. haftada kızı göstermiş.

Merhaba PATK,
Uzun zamandır gözükmüyordun merak etmiştim, hatta kaç gündür aramaya niyetlendim araya bişeyler girdi hep. Maşallah 20.haftaya gelmiş yarılamışsın. Nasıl gidiyor, hazırlıklar başladı mı?
Çok güzel di mi hareketlerini hissetmek, içinde bir varlığın yaşadığını hissetmek, Allah herkese nasip etsin inşallah bu duyguları yaşamayı.
Hepimize de sağlıcakla hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…