Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

iyim klRACIM BUGÜN 20haftamıza girdik eymoşumla şükür...ilk hareketini 18haftanın içimde hisetdim...şükür.....5gündür beya hissediyorum..böyle içerden bir vuruyor çok kuvvetli maşlah...çok kıpırkıpır bnm bebeğim....hareket iyi derler inşlh...hayatımda tatdığım en güzel duygu muş...eşimde üzülüyor sen hissediyorsun ben hissedemiyorum diye..ufak tefek bişeyler aldım...hep arkadaşların bebeğini alırdım derdm hep nezaman kendi bebeğime alcam derdim....şükürler olsun nasipoldu....aldığımda eve geldim ağladım baktım baktım ağladımhep mutluluktan tabiki.....rabbim isteyen emek veren tüm arkadaşlaıma nasip etsiin inşlhhhh

Sakaryada rapor cikarmak isteyen arkadaslar ben gittim ögrendim rahim filmimi kabul ettiler buna cok sevindim fazla ugrastirmicaklar galiba memnun kaldim

Slm kızlar dün transfer oldum biri 8 hucreli diğeri compact iki embriyo kondu.hayırlısıyla allah yüzümüzü güldürür inşallah.transfer sonrası hakkında bilgi verir misiniz tecrübeli arkadaşlar

Slm kızlar dün transfer oldum biri 8 hucreli diğeri compact iki embriyo kondu.hayırlısıyla allah yüzümüzü güldürür inşallah.transfer sonrası hakkında bilgi verir misiniz tecrübeli arkadaşlar

iğnelerini ol 3 gün yat wc harici ve crinone jel harici kalkma
4. gün ağır olmamak şartıyla normal hayatına geri dön
Ve sakın 12. güne kadar kendini dinleyip belirti arama. Emin ol ki 1,5 - 2 aylık olmadan hiçbir gebelik belirtisi olmuyor.
Allah yardımcın olsun. İnşallah bebeğin sana sıkı sıkı tutunur.

öncelikle hayırlı olsun arkadaşım..
ve şunu net söyleyim tutacakssa tutuyor ne kadar kendini kollasanda dikkat etsende nasip te yoksa olmuyor..
ben ilk transferimde çok dikkat ettim tutmadı ikincide çok dikkat etmedim hatta transferin ertesi günü kabız olmayım derken olayı abartmışım ki günü lavaboda geçirdim aşırı karın ağrılarıyla ishal olmuştum yine dedim olmuycak ama sonucumuz pozitifti herkes ananas ye iç dedi ilkinde sürekli ananas yedim ikincide ağzıma sürmedim ..yatmayı abartmadım..
bnmde ilki morula idi 4. gün transferi yani olumlu sonuç aldığım ikinci deneme ise compactı yani inşallah sende olumlu sonuç alırsın ...
çok gel gitlerin olacktr eminm bi diyeceksin yok tutmadı beş dk sonra yok yok oldu bu kez :) karışık ruh halleri yaşayacaksın
ağır kaldırma kabız olma bol su iç ilaç iğnelerini kullan gerisi allaha kalmış..
birde ben duaya çok inanırım sürkli dua ettim ve esmaül hüsna çektim ya varis ya musavvir ya halık ya bari ve el muhyi sürekli elimde tesbihle vakit geçirmeyede yardımcı oluyor..
10 gün sonra güzel haberini alırız inşallah..

Sağol cnm tavsiyelerine uyucam:))inşallah sen gibi kavuşurum bende bebişlerime:))

İnşallah canım ya,iyi dileklerin için teşekkürler...ilkdefa compact transferle ilgili pozitifi gören biri olarak sen bana büyük moral kaynağı oldun,umarım aynı sonucu bende alırım.

canım morfoloji kaç çıkmıştı sizde,bizim sayı 55milyon morfoloji yüzde iki.bizde kaç yerde spermiogram yaptırdık hepsi iyi dedi,en son umutta yapılan teste ulun bey; yüzde iki, morfololoji önemli ama olur bu sayıyla neden olmasın demişti,ben geçen p.tesi tedaviye başlıyodum ama reglim gecikince randevuyu yarına aldım,bakalm artık hayırlısı neyse o olsun hepimiz için....

demay bugün ben de Umutta olacağım randevun kaçta?

Selam kızlar bende Umut ta tedaviye başlayanlardanım dr. um ulun bey verdiği testler vardı, hepsini yaptırdım, diğerlerini pek anlamasam da
Prolaktin 30.8 çıktı referans aralığı 4.8 - 23.3 bu durumda benim ki yüksek kafam karıştı ya çok mu yüksek bu oran doktor bey gelmene gerek yok faksla ben bakarım demişti. sabah faksladım ama henüz ulun bey aramadı. Siz de yaptırmışsınızdır, bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim. Teşekkür ederim.

proloaktin hormonun yüksek biraz ama bence problem olmaz,benim de bu değerlerdeydi sanırım,hatırlayamıyorum,ulun hoca problem değil dedi,ben bu sabah başladım tedaviye

proloaktin hormonun yüksek biraz ama bence problem olmaz,benim de bu değerlerdeydi sanırım,hatırlayamıyorum,ulun hoca problem değil dedi,ben bu sabah başladım tedaviye

Tedavin hayırlı olsun arkadaşım, evet ulun hoca aradı ve sorun yok dedi, hatta tüp bebekte prolaktinin birazda yüksek olması iyiymiş öyle dedi

Kizlar tedavileriniz hayirla sonuclanir insALLAH bende ymutta baslicam rapor icin yeni basladim.on gorysmeyede gitmedim daha ilk gittigimizde emre bey de orda oluyormu birde kan tahlili ne istiyorlar raporla yaptiran varmi

Kizlar tedavileriniz hayirla sonuclanir insALLAH bende ymutta baslicam rapor icin yeni basladim.on gorysmeyede gitmedim daha ilk gittigimizde emre bey de orda oluyormu birde kan tahlili ne istiyorlar raporla yaptiran varmi

ön görüşmeye gittiğinde daha önce yapılan tetkiklerini istiyorlar,birde eşin için test,tahminen senden f3-f4-prolaktin-vs gibi testler eşinden de spermiogram testi istenecek.sen testlerini devlet hastanesinde yapabilirsin sonucu fakslıycaksın umuta,fakat eşinin spermiogram testinin umutta yapılması lazım,sonuçlara göre hangi tedaviye başlayacağını söyleyecekler,ben dün başladım iğnelere,raporsuz.raporla yaptıran arkadaşlar bilgi verirler burdan sana,hayırlı uğurlu olsun şimdiden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…