Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

seninde tedavin hayırlı olsun canım,başladın mı iğnelere?

Yok canım ben testlerimi yaptırdım ama eşim henüz umutta spermiyogram yaptırmadı, bide ben ağustos adetimle başlıycam, ramazan ayını geçireyim de buarada iğnelere ne zaman başlanıyor bilgim yok sen ne aşamadasın arkadaşım siz de problem neydi?

İğnelerden kastınız nedir? Tedavidekiler mi?
Adetin 2. günü başlıyor karından olanlar.
Başka iğnelerden mi bahsediyorsunuz?

İğnelerden kastınız nedir? Tedavidekiler mi?
Adetin 2. günü başlıyor karından olanlar.
Başka iğnelerden mi bahsediyorsunuz?

Tedavideki iğnelerden bahsediyoruz, canım ama zaten sen cevap vermişsin teşekkür ederim, kendimiz kendimize yapıyoruz değil mi ben kendime ağda bile yapamıyorum:)) Canım çok yanıyor, iğneleri nasıl vurucam bilmiyorum, ama bebeğim olduğunu hayal ederek her zorluğu yapabileceğimi hissediyorum, allah yardımcımız olsun...

canım ben (gonal f 300) göbekten yapılan iğne ve femara ile başladım tedavime,iğneleri kendimiz yapıyoruz evet ama çok tırsak biri olarak ben kendime yapabiliyorum düşün yani :) hiç acımıyor.

canım ben (gonal f 300) göbekten yapılan iğne ve femara ile başladım tedavime,iğneleri kendimiz yapıyoruz evet ama çok tırsak biri olarak ben kendime yapabiliyorum düşün yani :) hiç acımıyor.

demay iyi yapmışsın ben yapamadım kendime hep eşim yaptı bana.

Ah aaaahhhhh ben de senin gibi nasıl olacam o iğneleri, ben iğne olamam dedim dedim döndüm deli gibi ortalarda.
O iğneler bir şey değilmiş. Karından olanlar o kadar ince ki ucları battığını hissetmiyorsun. inan rahat ol.
Benim 3,55 aydır kanamam var ara ara başlıyor duruyor işte o kanamalar başlayınca kalçamdan sabah akşam progestan iğne oluyorum. Olduğum iğnelerin sayısı 180 rahat olmuştur. 200 e doğru gidiyorum. Artık psikolojim o kadar bozuk ki zor dayanıyorum.
:18:

Dusuk olmazin diye dimi sabah aksam igneleri ALLAH yardimcin olsun canim yaa artik igne olmana gerek kalmasinnn

Anladim cnm saolssin tedavin hayirli olsun dr ulun beymi bide fiyat ne kadar raporsuz

kızlar size bişey sorucam.benim tedaviye az kaldı ya,şiddetli baş ağrılarım,mide ağrılarım,uykusuzluk başladı bende(gündüzde sürekli uyumak istiyorum) biliyorum ki hepsi stresten.içten içe korkuyorum ya gene olmazsa diye kendi kendimi sürekli telkin etmeye çalışıyorum olumlu düşün diye ama dilimle rahatım desemde bedenim tam tersini söylüyor.rahatlamak için neler yapabilirim?sizler neler yapmıştınız tedavi öncesi?yarın memlekete gidiyorum.anne babamla olmak iyi gelir dedim bilmiyorum
bide benim 2-3 kilo vermem lazım ama diyet yaparsamda dirençsiz kalırmıyım diye karasızım.ulun beyin verdiği vitamin falan da var bilemedim.sizce hangisi daha iyi zayıflamakmı?yoksa direnç kazandıracak ne varsa kalori hesabı yapmadan tüketmekmi?

Canım dont panic.
Üzülme stres yapma.
Ben tüp bebek tedavim sırasında; hep Allah'a dua ettim dedim ki; 'Allah'ım bana kaldıramacağım yükü verme'
Unutma ki herşey Allah'tan olursa da Allah'tan olmazsa da Allah'tan doktorlar ve tedavi hepsi birer aracı, birer vesile.
Ben tedavim boyunca bunları düşündüm. Tüp bebeğim tutmazsa kime kızacam? kime sinirlenecem Allah'a mı? Tövbe haşaaaa.
Bak şuan bile kanamam var 15 gündür ayağa kalkamıyorum daha da yatmaya devam edeceğim ama emin ol ki isyan etmiyorum veren Allah alan Allah hakkımda ne karar verdiyse hepsi başım üstüne. Kurbanlık koyun gibi beklemedeyim. Hiç panik yapmıyorum hakkımda ne yazdıysa onu yaşayacağım. Emin ol ki Allah hakkımızda ne yazdıysa herşeyin hayırlısını yazmıştır. Kendini Allah'a teslim et ona sığın dua et. O en iyisini bilir. Ben tedaviye başlamadan bir kaç ay önce çok tedirgindim, stresliydim sonra oturdum düşündüm; ne yapıyorum ben dedim ben niye kendimi kendimiz kasıyorum ki zaten hakkımda ne yazıldıysa onu yaşayacağım bunca telaşın nedeni ne ki dedim kendime. Ve ayıldım resmen. Tedavim süresinde o kadar sakindim ki. Eşim bile şaşırmıştı ben normal de fazla evhamlı, panik atik, aceleci, telaşlı bir insanımdır. Ama herşey bitti birden. Sadece dua ettim hep dedim ki 'Allahım kaldıramacağım yükü verme' Çok şükür hamile kaldım bebeğim bana tutundu ama şimdi de bak bu kanama ile uğraşıyorum şimdi de diyorum yiyecek ekmeği varsa yaşar.
Canım çok uzun yazdım kafanı şişirdim ama sakin ol.
Diyet konusuna gelince diyetini yap sen vücut zayıf falan düşmez. ben de 3 kilo verebildim tedaviden önce. doktorum Ulun bey verebildiğin kadar ver demişti. Anca 3 kg verebildim.
Kendini üzme canım. Akışına bırak üzülsen de sevilen de Rabbim ne yazdıysa onu yaşayacaksın başka şansımız yok.
Sen dualarında ısrarcı ol. Allah'ım hakkında hayırlı olanı versin sana ve tüm isteyenlere.
Allah yar ve yardımcın olsun. En kısa sürede sana hayırlı bir evlat diliyorum.

Allah razı olsun canım.kafa şişirmek ne demek vakit ayırıp uzun uzun yazmışsınya daha ne isteyeyim.inan aynı şeyleri bende kendi kendime söylüyorum ama diyorum ya demekki sadece dille söylüyorum çünkü bedenim tam aksini yapıyor.dua sürekli ediyorum zaten.ama ben o duadan korkarım çünkü insan başına gelince çok ağır yükleri kaldırabiliyr.Allah hayırlısı ile hepimizin dualrını kabul etsin.senin bebişin sıkı sıkı tutunur annesine benimki/bizimkilerde hemen peşinden gelir inşallah.eminim senin kadar iyi yürekli bi annesi olduğunu bilse zaten asla bırakmaz seni.

Canım arkadaşım umarım en kısa zamanda kanaman durur, zaman çabucak geçer ve bebeğini kucağına alırsın o mis kokusunu içine çekersin de bütün sıkıntıların, acıların bitiverir. Allah yardımcın olsun...

sizleri uzun süredir dışarıdan takip ediyordum.çoğu arkadaş bilir 9 nisanda 4.negatifimi almıştım..
5. denemeye 29 mayıs itibariyle iğnelerle yeni bir tedaviye başlamıştım ve bu kez uzun protokolü.
21 haziranda yumuşlarım toplandı,26 haziranda transferim gerçekleşti..8 temmuz bhcg tarihim..
umarımm bu kez rabbiim bu tedaviyi, anne baba olamıza vesile eyler.
bizler ve tüm bebek sahibi olmak isteyen kullar için hayırlı ve tez zamanda,sağlıklı ve en hayırlısından,rahmetinden bebekler nasip etsin..AMİN...

Canım Rabbim yüzüne gülsün inşallah. Sana ve senin gibi bu yolda yürüyen herkesin elinden tutsun Allahım. Hepinize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.

canım benim yaaa, İnşalah bu son olur ve o mis kokulu meleğine kavuşursun bu kez.Allah bu yolda hepimizin yar ve yardımcısı olsun(amin)

meraba enfalcim rabbim inşlh bukez yüzünü güldürür.. hayırlı sağlıklı evlatlar verrir.inşlh..emek veren herkesin duacısıyım inşlh sizlerde bizgibi bu güzel duyguları tez zamanda yaşarsınız....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…