canım benim yaaa, İnşalah bu son olur ve o mis kokulu meleğine kavuşursun bu kez.Allah bu yolda hepimizin yar ve yardımcısı olsun(amin)
sizleri uzun süredir dışarıdan takip ediyordum.çoğu arkadaş bilir 9 nisanda 4.negatifimi almıştım..
5. denemeye 29 mayıs itibariyle iğnelerle yeni bir tedaviye başlamıştım ve bu kez uzun protokolü.
21 haziranda yumuşlarım toplandı,26 haziranda transferim gerçekleşti..8 temmuz bhcg tarihim..
umarımm bu kez rabbiim bu tedaviyi, anne baba olamıza vesile eyler.
bizler ve tüm bebek sahibi olmak isteyen kullar için hayırlı ve tez zamanda,sağlıklı ve en hayırlısından,rahmetinden bebekler nasip etsin..AMİN...
Slm kızlar dün transfer oldum biri 8 hucreli diğeri compact iki embriyo kondu.hayırlısıyla allah yüzümüzü güldürür inşallah.transfer sonrası hakkında bilgi verir misiniz tecrübeli arkadaşlar
inşallah canım inşallah..amin rabbim isteyen tüm kullarına hayırlı evlatlar versin..Canım Rabbim yüzüne gülsün inşallah. Sana ve senin gibi bu yolda yürüyen herkesin elinden tutsun Allahım. Hepinize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.
amin...umarım bu son olur.o kadar dua ediyorum ki sizlere ve kendime ,rabbim katında kabul olur inşallah.canım benim yaaa, İnşalah bu son olur ve o mis kokulu meleğine kavuşursun bu kez.Allah bu yolda hepimizin yar ve yardımcısı olsun(amin)
merhaba canım.aminn..bizleri de dularına katman çok hoş allah senden razı olsun.inşallah sen ve diğer hamile arkadaşlar bebişlerinizi sağlıklı ve hayırlı şekilde kucağınıza alırsınız..bizlerde de en kısa zamanda hamilelik duygusunu yaşamayı nasip etsin inşallah..amin..meraba enfalcim rabbim inşlh bukez yüzünü güldürür.. hayırlı sağlıklı evlatlar verrir.inşlh..emek veren herkesin duacısıyım inşlh sizlerde bizgibi bu güzel duyguları tez zamanda yaşarsınız....
merhaba canım,Cnm benimde2.denemem aynıtarihlerde transfer olmuşuz süleyman bey dr.um ama transferi ulun bey yaptı. Belirti var mı sende???
allahım.bizlerde annelik duygusunu tadalım ne olur,yavrumuzu kucağımıza alıp sevelim,uyutalım,ninnilerle büyütelim,analı babalı hep güzel günlerini görelim yavrumuzun,hastalandığımız da bir bardak su verecek evlatlarımız olsun,bayramda seyranda gözlerimiz yollarda kalmasın,kapımızı çalacak ellerimi öpecek evlatlarımız olsun,yaşlandığımızda yanımıza gelecek ,arayıp hatrımızı soracak,gözlerimize sevinç katacak hayırlı evlatlar nasip eyle ya rabbim..sessiz hanelerimizde çocuk sesleri duymak istiyoruzzz..ellerimizi huzurundan boş geri çevirme yarabbi..amin..
arkidişler nasılsınızzzzzzzzz?bu gün gonalf 300 ünitemin 5.sini vurdum femara hapım da bitti yarın kontrolüm var bakalım ne dicek ulun hoca?yarın 9-11 saatleri arasında umuttayım,bu saatlerde orda olacak arkidişlerim olacak mı merak ettim.bu arada topik hareketlenmiş ne güzelll,umarım ilerleyen günlerde ben ve tedavideki diğer arkadaşlarım hamileyimmmmm yazısıyla daha da hareketlendiririz,herşey gönlünüzce olsun,birbirimize dua etmeyin unutmayalım lütfennnnnnnnn :))))))
selam venüscum, izmirden alisalis ben
hayırılısı olsuncanım, bu compactın ne özelliği varmış , ilk defa duydum.... bu arada umutluyum_ben de hamile haberin varmı,,, mini tüp topiğinde yazışmıştık hani..... ara sıra oraya uğra tatılm...... güzel haberini vermeyi unutma ama..... öptüm seni.
25haziran transfer tarihim kağıda 8 temmuz yazmışlar ilkinde beklemeden yapmıştımtest husranla sonuçlanmıştı,bu defa bekleyeceğim:))) totem yaptım kendi kendime . İkimiz içinde hayırlısı olsun arkadaşım...merhaba canım,
şimdiden hayırlı olsun tedavim ,inşallah sende bende hamişizdir..bebeklerimiz bizi bırakmamıştır umarım.
benim doktorum ulun bey.sen benden 1 gün önce transfer olmuşsun galiba.neden pazartesiyi bekliyorsun anlamdım.senin test tarihin temmuz 7 olması gerek..benim 8 temmuz pazartesiye denk geliyor ama o gün hastanelerde uğraşmak istemiyorum,sağlık ocağına verilen kanda öğleden sonra çıkıyor,o kadar zaman beklemek istemiyorum.özelde yaptırsan 35-40 tl civarı ücret talep edliyor.
bu gibi nedenler yüzünden ben sakaryada kadındoğum hastanesinde pazar günü acilde yaptıracağım testi,hem ücret ödemiyorsun hemde 1 saat içinde çıkıyorr sonuç.yani 7 temmuzda yapacğım testimi.zaten 11.gün oluyor.
belirtilere gelince kendimi dinlememeye çalışşamda olmuyor
ama bu kez diğer denememden çok daha farklı şeyler yaşıyorum, umarım hayra alamettir.
tabi o kadar ilaç alıyoruz onların da etkisi büyük,ilaç yüzünden diyip geçiyorum
bazende kasık ağrım olunca benimm bebişler kazma kürek çalışmaya başladılar diyorumm,gülüp gçiyorum..
en çok da dualar sarıldımm,duasız anım geçmiyor desem yeridir.
hatta hiç takılmamaya çalış belirti yaşayıp negatif alan,hiç belirti yaşamayıp pozitif alan da var..ara ara sıkıntı etsemde 12 gün bebeklerimin benimle olduğunu bilmek güzell bir duygu..
çok uzun yazmışımmm kusura bakmaaallah yar ve yardımcımız olsun..acizim hiç bir şey yapamıyorum dua ile sadece rabbimden istiyorum..
sizin güzel haberlerinizle topiğmiz hareketlenecek inşallahhhh
Ben cuma günü umuttayımmmmm o gün orda olucak varsaa tanışırdık..
cimcimex var ama saatler uymuyo onunlaa..
geçen hafta cuma cimcimexxx te bende umuttaydık ama dediğin gibi saatlerimiz uymadı,ona torpil geçiyolar sona bırakıyolar kimsecikler yokken daha çokkkkkk ilgilensinler diye :))))))
Slm canım hatırladım seni tabi ki, compact blastın bi. Önceki seviyesi gibi bi şey çok iyi kalitede dedi embriyolog.şuan beklemedeyim umarım müjdeli haberi veririm 8 temmuzda:))umut damı başladın sende tedaviye?nasıl durumun?
geçen hafta cuma cimcimexxx te bende umuttaydık ama dediğin gibi saatlerimiz uymadı,ona torpil geçiyolar sona bırakıyolar kimsecikler yokken daha çokkkkkk ilgilensinler diye :))))))
hahahahaaaa benimle çok ilgilendikleri doğru canım. Ama maalesef kanamalı hamilelik geçirdiğim için bu ilgi.
Her hafta bebeğimi görüyorum bir yandan şanslıyım bir yandan şanssız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?