Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

kızlar geldim umuttan,5 gün gonal f 300 vermişti ulun bey,bu gün tekrar 3günlük 300er doz daha verdi bi de yanında yumurtaların çatlamasını önleyici baskılayıcı iğne de verdi. herşey güzel çikolata kistlerinin arasında da yumurtalar büyümüş bu iyi bişey dedi. c.tesi tekrar gidcem :) haaa bi de ben ordayken bi çift vardı beta hcg sonucunu bekliyordu,ikimizi aynı anda üst kata çağırdılar 5 dk sonra kız sonucunu sordu ordaki hemşire de gel öp beni söliim dedi,kız donalakdı yani sonuç pozitifffff veeedee 500 küsürlerde bi bi değer söledi.kız ve yanında kuzeni vardı nasıl ağladılar anlatamam,eşi de gizli saklı ağladı ayyyy kıyamam yaaa :)ben bile o kadarsevindim ki hemencecik gözlerim doluverdi,amannnnnn uzun yazdım affola ama o kadar mutlu oldum ki tanımadığım biri dahi olsa böle bişeye şahit olmak beni uçuruyo.oleyyyyyyy :))))))

aman canıım rabbim kinseyi evlatsızlıkla sınamasaın.nrdeyde 10 yıl olacak b,zimde,çeken bilir.
derdi veren dermanınıda vermiştir inşallah.

slm arkadaşlar,
tedaviye yeni başlayan arkadaşlarıma Rabbim bu mübarek aylarda sevindirici haber almayı nasip etsin peşinizden inşallah eylülde bende geleceğim
amin.canım seni diğer azo topiğinden tanıyorum.bende neredeyse1 yıldır o topikteydim,ama şidi girip oraya yazmak gelmiyor içimden,sadece dışarıdan takip ediyorum..umarım bu tedavininin sonunda rabbim seni istegine yaklaştırır, çok uğraşmadan evlat sahibi olursun.

iyi bakalım bekle o zaman ..amin canım,sendeki belirtilerden biraz bahsedermisin?vucudunda ne gibi değişiklikler var?

maşallah senden güzel haberler var desene..umarım sendende pozitif haberler alırız,pozitif alan çifti okurken bende duygulandım,pozitif haberini alınca bende ağlamaktan heder olurum gibi geliyor..rabbim o halleri yaşamayı bizede nasip etsin inşallah..amin..

ayyyy enfal yaaa hemşire dedi ya kıza gel beni öp diye valla ben o kızın yerinde olsam yalardım suratını mutluluktan :) ayyy güzel haberlerimizi alalım da heder olalım canım yaaaa,muhtemelen benim önümüzdeki hafta ortası opu olacak ayyy Allahımmm nolurrr bu mübarek günlerde bize de tontiş tontiş bebeler nasib et nolurrrrrrr(amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnn)

demaycım Allahım o müjdeli haberi duymayı sana da nasip etsin millete değil de oturup sevinçten kendine ağla ağla gözlerin şişsin kocaman olsun inşallah

Yazdıklarını okudum da kendim geldim aklıma. Ben de senin gibi gonalf oluyordum kontrole gidiyordum, orada bir çiftin bhcg sini duymuştum Ulun bey gözünüz aydın demişti. Benim de gözlerim dolmuştu. Çok sevinmiştim Allah'ım demiştim bana da bu sevinci yaşatacak mısın acaba demiştim. Çok şükür ben yaşadım şimdi tek dileğim nerede varsa isteyen Rabbim herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Sende bizlere müjde verir de sevinçten bizleri ağlatırsın inşallah.

yaaa cimcimexxx yaaaa valla ağlattın beni be aşkolsun Allah razı olsun senden o kadar sevindirdin ki beni,sonumda sana benzer inşallah(amin)seninde meleğin sağ salim doğsun, sana ,vatanına hayırlı bi evlat olsun,rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın,kimsyi evlat acısıyla da evlat hasretiyle de sınamasın(amin)

Demay'cım hayırlı olur inşallah.Allah hayırlısını nasip etsin.Bugün bende koşuyolu umuttaydım bizde yarın iğnelere başlıyoruz hayırlısıyla.Benim doktorum ulun bey.4 DEFA BAŞKA YERLERDE DENEME YAPTIK olmadı.İnşallah Allah yüzümüze güler bu defa.

Benimde hamile olduğuma ilk şahit olan kişi cimcimexxx
sağolsun kan verdiğim hastanede beklemiyim diye o davet etmişti.evine.
kahvaltımızı yaptık.konuşurken zaman geçti zaten.ve sonucu öğrendik ..
ben bi ağlıyorum bi gülüyorum deli gibi oldum valla
inanamadım ekrana baktım baktım dönüp tekrar baktımmmm
Rabbim isteyen herkese yaşatsınnnnnn inş..:26::26:

ne güzel cnm herşey iyi gidiyoomuş maaşallah.
opudada bir sürü kaliteli yumoşun olur inş.
benim bile okurken gözlerim doldu hep heves ederdim merkezde böyle şeyler duyunca .
Rabbim bizlere nasip etti inşallah sizlerdende alırızzzz pozitiffff

canım senin için de hayırlısı olsun,Allah utandırmasın.benim doktorum da ulun bey saat kaç gibi ordaydın? inşallah bu defa yüzün güler emeklerin boşa çıkmaz(amin)

ya siz bu gün beni ağlatmaya kararlısınız galiba dokunsan ağlayacak durumdayım,canım benim Allah sesini duysun bu mübarek günlerde,senin bebişe de sana da uzun,sağlıklı,hayırlı,mutlu ömürler versin rabbim(aminnnnnn)

canım senin için de hayırlısı olsun,Allah utandırmasın.benim doktorum da ulun bey saat kaç gibi ordaydın? inşallah bu defa yüzün güler emeklerin boşa çıkmaz(amin)

Saat 11 de oradaydık demaycım. AMİİİİN inşallah Allah utandırmasın.Bakalım tavsiye üzerine ulun beyi tercih ettim.Benim yaş 44 son aşamalardayım menopoz sıkıntılarım başlıyor bakalım hayırlısı ALLAH yüzümüzü güldürsün nur topu gigi evlat tattırsın inşallah canım.

kızlar transferden sonraki o 12 gün için de,kullandığınız jeller toz pembesi renginde geri gelmişmiydi?
benim 4.6. gun ve bugun 2 kez olmaz üzre jelim toz pembesi rengin de geldi..
bu gün 2 kez gelince braz tırstımm,sizde doktorumu aramalımıyım,
hamile kalanlar ve transferi olan arkadaşlar sizlerdede böyle bir durum olmuşmuydu??:18::18:trasferimin bugun 7.günü..

Son düzenleme:

Canım bu konuyu konuşmuştuk bugün ama için rahat etsin istiyorsan ulun beyi ara istersen, stres yapmamış olursun kendine.

Canım bu konuyu konuşmuştuk bugün ama için rahat etsin istiyorsan ulun beyi ara istersen, stres yapmamış olursun kendine.

senle konuştuktan sonra oldu,ard arda 2 kez daha gelince,birde gelen jel cevizden biraz küçük olunca tırstımm:18:

küçük bir araştırma yaptım nette,bu durumla karşılaşanlar doktor önerisi ile jeli kesip,progestanı 2 ye çıkarmışlar..
yarında aynısı olursa ulun beyi arayacağım..

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn arkadaşım...bu arada hemşire mevzusuna çok güldüm allah da seni güldürsün emiiii

Bazen jel öyle birikip toplu olarak geliyormuş, bende de geliyordu löp löp bazen, aslında daha iyi, çünkü çok bekleyince içerde yeşil falan da geliyor
Benim test günüm 28 ocakmış, 2 şubatta kahverengimsi gelmiş, şimdi buldum msj ı. Dediğim gibi doktor da söylemişti, kanama olmuş ve pıhtılaşmış bu nedenle kahverengi gelir demişti. Rahimde bebeğin tutunması için damarlar genişliyormuş bazen de çatlayıp böyle kanamalar yapabiliyormuş. Kan sulandırıcı iğne kullandığın için pıhtılaşma henüz oluşmamış olabilir.
Belki tahriş etmiş de olabilrsin, o zamanda oluyormuş böyle.
Bence de sen her durumda ulun beyi ara, hatta şimdi bile arayabilirsin cebinden, hem için rahat etmiş olur. Arayınca buraya da yaz emi..

canım bendede parca parca gelmişti ama pembe değildi... sakın o tutunma kanaması olmasınnnnnnnnnn

Ben de 2,5-3 cm lik çift taraflı çikolata kistiyle hamile kaldım çok şükür. Doktorum Süleyman beydi, dr farketmez de yazdım işte.
Sen ve seninle beraber tedavide olan ve sonuç bekleyen tüm arkadaşlarım inşallah tedavileriniz olumlu sonuçlanır, hayırlı pozitif haberlerinizi bekliyoruz.
Biz bile burada okurken nasıl seviniyoruz hamile haberlerine, birebir yaşamak daha farklı olsa gerek. İnşallah sizler de bizi sevindireceksiniz. Allahım nerde varsa herkesin gönlüne göre versin inşallah.

aaa saat 11 falandı bizde çıktığımızda,yaşı problem etmek yok bi sperm bi yumurta yeter.hem Cenab-ı Allah isterse bi yumurtayla iki evlat ta verebilir sana buna inanmak lazım sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…