aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn arkadaşım...bu arada hemşire mevzusuna çok güldüm allah da seni güldürsün emiiii
dediğin gibi claccen iğne yüzünden pıhtılaşmayıp dışarı atıyor olabilir.ulun hocayı arayınca ararım seni,yada buraya yazarım..tahriş de olmuş olabilir ama jeli yaparken ağrı hisstmiyorum.neyse bakalım yarın ola hayır ola..:26:Bazen jel öyle birikip toplu olarak geliyormuş, bende de geliyordu löp löp bazen, aslında daha iyi, çünkü çok bekleyince içerde yeşil falan da geliyor
Benim test günüm 28 ocakmış, 2 şubatta kahverengimsi gelmiş, şimdi buldum msj ı. Dediğim gibi doktor da söylemişti, kanama olmuş ve pıhtılaşmış bu nedenle kahverengi gelir demişti. Rahimde bebeğin tutunması için damarlar genişliyormuş bazen de çatlayıp böyle kanamalar yapabiliyormuş. Kan sulandırıcı iğne kullandığın için pıhtılaşma henüz oluşmamış olabilir.
Belki tahriş etmiş de olabilrsin, o zamanda oluyormuş böyle.
Bence de sen her durumda ulun beyi ara, hatta şimdi bile arayabilirsin cebinden, hem için rahat etmiş olur. Arayınca buraya da yaz emi..
oyyyy nurcan ağzın bal yesinn emiiiiicanım bendede parca parca gelmişti ama pembe değildi... sakın o tutunma kanaması olmasınnnnnnnnnn
ben de 2,5-3 cm lik çift taraflı çikolata kistiyle hamile kaldım çok şükür. Doktorum süleyman beydi, dr farketmez de yazdım işte.
Sen ve seninle beraber tedavide olan ve sonuç bekleyen tüm arkadaşlarım inşallah tedavileriniz olumlu sonuçlanır, hayırlı pozitif haberlerinizi bekliyoruz.
Biz bile burada okurken nasıl seviniyoruz hamile haberlerine, birebir yaşamak daha farklı olsa gerek. Inşallah sizler de bizi sevindireceksiniz. Allahım nerde varsa herkesin gönlüne göre versin inşallah.
dediğin gibi claccen iğne yüzünden pıhtılaşmayıp dışarı atıyor olabilir.ulun hocayı arayınca ararım seni,yada buraya yazarım..tahriş de olmuş olabilir ama jeli yaparken ağrı hisstmiyorum.neyse bakalım yarın ola hayır ola..:26:
oyyyy nurcan ağzın bal yesinn emiiiiikeşke öyle tutunma kanaması olsaaa 5. denemem de rabbim yüzümü güldürse.. inşallahhh..
Merhaba uzun suredir yazmiyorum ama okuyorum hergun insallah herkesin dualari kabul olur hayirlisiyla evlat sahibi olmak hepimize nasip olur sayenizde hergun baska bisey ogreniyorum ilk denemem olacak insallah hakkimda hayirlisi olur. Simdilik rapor pesindeyim ben :) burda okumustum yine radyomari gecen hafta orda rahim filmimi cektirdim oneren herkesten Allah razi olsun. Transferi olan arkadaslar inanin sizinle beraber bende heyecanlanip gun sayiyorum insallah iyi haberler alirsiniz.
Bende ramazandan sonra rapor işlemlerine başlıycam fakat merak ediyorum rahim filminde canınız çok acıdı mı? bide bu radyomari nerdedir fiyatı ne kadar yardımcı olursanız çok sevinirim.
kızlar geldim umuttan,5 gün gonal f 300 vermişti ulun bey,bu gün tekrar 3günlük 300er doz daha verdi bi de yanında yumurtaların çatlamasını önleyici baskılayıcı iğne de verdi. herşey güzel çikolata kistlerinin arasında da yumurtalar büyümüş bu iyi bişey dedi. c.tesi tekrar gidcem :) haaa bi de ben ordayken bi çift vardı beta hcg sonucunu bekliyordu,ikimizi aynı anda üst kata çağırdılar 5 dk sonra kız sonucunu sordu ordaki hemşire de gel öp beni söliim dedi,kız donalakdı yani sonuç pozitifffff veeedee 500 küsürlerde bi bi değer söledi.kız ve yanında kuzeni vardı nasıl ağladılar anlatamam,eşi de gizli saklı ağladı ayyyy kıyamam yaaa :)ben bile o kadarsevindim ki hemencecik gözlerim doluverdi,amannnnnn uzun yazdım affola ama o kadar mutlu oldum ki tanımadığım biri dahi olsa böle bişeye şahit olmak beni uçuruyo.oleyyyyyyy :))))))
zaten ilk seninle yazışmıştık daha tedaviye başlamadan bir ay önce,sen bana çok moral oldun:) allah biliyo ya,kader kısmet meselesi ama durumumuz birbirimize benzediği için ümitlenmedim desem yalan olur,çooookkk site gezdim "çikolata kistiyle hamile kalan var mı" diye,ama artık eskisi kadar umursamıyorum çünkü sizler gibi can arkadaşlarım var :d
herkeslere günaydınlarrrrrr.... alllah hepimize evlat sevgisini tattırsın inşallah.... özlemini çektiğim tek şey bu .
Aglattin beniinsALLAH sende butun isteyenlerde bende yasariz bu duyguyu hayirlisiyla
Kusura bakma arkadaşım birkaç yerde çik.kisti ile ilgili yazdığım için hatırlayamadım birden. Bizim durumumuzda olup ta doğal yolla olan da çok var yeter ki Rabbim ol desin. İnşallah sonucun hayırlı olumlu olur. Allah isteyen herkesleri kavuştursun yavrusuna..
Mikro tese az sayıda sperm
tek embriyo transferi
sonuç
hamileyimmmmmmmm
Allah sağ salim kucağına da almayı nasib etsin inşalahhhhhhhhhh çok sevindim çookkkkkkkMikro tese az sayıda sperm
tek embriyo transferi
sonuç
hamileyimmmmmmmm
tek embriyo transferi
sonuç
hamileyimmmmmmmm
tek embriyo transferi
sonuç
hamileyimmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?