Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

dediğin gibi claccen iğne yüzünden pıhtılaşmayıp dışarı atıyor olabilir.ulun hocayı arayınca ararım seni,yada buraya yazarım..tahriş de olmuş olabilir ama jeli yaparken ağrı hisstmiyorum.neyse bakalım yarın ola hayır ola..:26:

canım bendede parca parca gelmişti ama pembe değildi... sakın o tutunma kanaması olmasınnnnnnnnnn
oyyyy nurcan ağzın bal yesinn emiiiii keşke öyle tutunma kanaması olsaaa 5. denemem de rabbim yüzümü güldürse..inşallahhh..

zaten ilk seninle yazışmıştık daha tedaviye başlamadan bir ay önce,sen bana çok moral oldun:) allah biliyo ya,kader kısmet meselesi ama durumumuz birbirimize benzediği için ümitlenmedim desem yalan olur,çooookkk site gezdim "çikolata kistiyle hamile kalan var mı" diye,ama artık eskisi kadar umursamıyorum çünkü sizler gibi can arkadaşlarım var :d

arkadaşım inşalllah...güzel düşünelim güzel olsun dimi... inşallah sende sevinçten gözyaşlarını yersin

herkeslere günaydınlarrrrrr.... alllah hepimize evlat sevgisini tattırsın inşallah.... özlemini çektiğim tek şey bu .

Son düzenleme:
Merhaba uzun suredir yazmiyorum ama okuyorum hergun insallah herkesin dualari kabul olur hayirlisiyla evlat sahibi olmak hepimize nasip olur sayenizde hergun baska bisey ogreniyorum ilk denemem olacak insallah hakkimda hayirlisi olur. Simdilik rapor pesindeyim ben :) burda okumustum yine radyomari gecen hafta orda rahim filmimi cektirdim oneren herkesten Allah razi olsun. Transferi olan arkadaslar inanin sizinle beraber bende heyecanlanip gun sayiyorum insallah iyi haberler alirsiniz.

Bende ramazandan sonra rapor işlemlerine başlıycam fakat merak ediyorum rahim filminde canınız çok acıdı mı? bide bu radyomari nerdedir fiyatı ne kadar yardımcı olursanız çok sevinirim.

Bende ramazandan sonra rapor işlemlerine başlıycam fakat merak ediyorum rahim filminde canınız çok acıdı mı? bide bu radyomari nerdedir fiyatı ne kadar yardımcı olursanız çok sevinirim.

Kader arkadasim bende rapor islemlerini halletmeye calisiyorum ramazandan sonra ya kaldi raporu nereden cikariyorsun?
Radyomarin findikzadede old biliyorum nette n telini bulup arayabilirsin ben orda cektirmemistim ama radyomarin acisiz oldugunu biliyorum cnm

Aglattin beni insALLAH sende butun isteyenlerde bende yasariz bu duyguyu hayirlisiyla

Kusura bakma arkadaşım birkaç yerde çik.kisti ile ilgili yazdığım için hatırlayamadım birden. Bizim durumumuzda olup ta doğal yolla olan da çok var yeter ki Rabbim ol desin. İnşallah sonucun hayırlı olumlu olur. Allah isteyen herkesleri kavuştursun yavrusuna..

Aglattin beni insALLAH sende butun isteyenlerde bende yasariz bu duyguyu hayirlisiyla

bunlar seviçten ağlamalarımız,hergün birbirimizin güzel haberlerinden ağlayalım başka bişey istemem,bu arada" RABBİM nasib etmeyeceği şeyin duasını bile ettirmezmiş"bunu düşünüp teskin olalım hep beraber inşallah

olabilir canım benim ne kusuru,bende bi kere doğal yollarla hamile kalmıştım öğrendikten bi kaç gün içinde düşük yapıp kürtaj olmuştum,dediğin gibi rabbim ol desin yeter ki...senin de bebeğine uzun, sağlıklı,hayırlı seneler versin rabbim(amin)

Bende agri veya aci olacak endisesi ile gittim ama herhangi bir agrim olmadi zaten agrisiz oldugu konusunda kendilerine guvenleri tam ve cok guzel ilgileniyolar. Findikzade de yerleri ama istanbulu pek bilmiyorum ama tramvay duragi var hemen sokagin alt tarafinda :) fiyati da biz 350tl odedik

Mikro tese az sayıda sperm

tek embriyo transferi

sonuç

hamileyimmmmmmmm

:) İnanki bugün aklıma geldin, geçmişe baktım bugünlerde test günün olması gerekiyordu, bir de uzun zamandır yazmadın ya. Rabbim ol dedikten sonra tek de yetermiş..
Hayırlı olsun, Allahım sağlıcakla hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin inşallah

Darısı diğer sonuç bekleyen ve tedavide olan arkadaşlarımızın başına inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…