Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Mikro tese az sayıda sperm

tek embriyo transferi

sonuç

hamileyimmmmmmmm

canım gözün aydınnnnnnnnnnnn
rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin sağlıcakla kucağınada alırsın meleğini inş
güzel haberi bizim topiktekilerede var canım dualarını almış olursun
ohhhhhhhhhhh

günaydın arkadaşlarrrrrrrrrr
bende size güzel bi haber vermek istedim...
biz geçen sene temmuzda umut tüp bebek merkezinde ilk tüp bebek tedavimize başlamıştık...
sonuç negatif oldu ama geride 8 dondurulmuş bebişim vardı onlar umuttu bana
ulun hoca dondurulmuşlardan önce histeroskopi önermişti...i
bu ay histeroskopi olup gelecek ay dondurulmuş embriyo tedavisine başlayacaktım...
geç adet olduğum için ulun hocayla konuştum ve adet sökücü kullandım...
herzaman ilaç bittikten 4 gün sonra adet olurdum bu defa olmadım...
dün ilaç biteli 6 gün olmuştu idrar testi yaptı 2. çizgi çok belirgin çıktı
kan testi yaptırdım veeeee değerim 1696
rabbim mucizemi tedaviye başlamadan hemen önce nasip etti hemde onca seneden sonra
rabbim bu mucizeyi hepinize nasip eder inşşşşşşşş
ben uzun zamandır yazmıyordum ama ara ara takip ediyordum...
oym arkadaşım haberini okuyunca yazayım dedim...
inş herşey dilediğiniz gibi olur rabbim çifter çifter nasip eder bebişlerinizi

canım baharla seni bulayım diye geldim buraya
hala bahardan dolayı şoktayım ben
eşim diyor baharın hamile haberi sana yaramadı aptal gibi bişey oldun

canımm benimmmm
iyi yaptınnnnn..
bende dün öyleydim.şoktaaaaa çenelerim ağrıdı artık sevinçten sürekli sırıtmaktan .
.ama gece hep bugünki kontrolü düşünmekten uyuyamadımm
çok stres oluyorummmmm hayırlısıyla atlatsaydımm..
:26:

hamileleik takvimi çok yakıştı sana canım maşallah

saol canım aslında erken ama arkadaşlar yapmamı istedi eee bende istiyordum yaptım hemen

Aman da aman sayfamızda kimleri görüyoruz bahar ve esra

günaydın tatlımmmm oym nin haberini okuyunca dayanamadım geldim bi zamanlar ne umutlarla yazıştığımız topiğe
ama umut tüp bebek hala benim için çok değerli çünkü meleğimin 8 kardeşi orda dondurulmuş vaziyette

canım baharla seni bulayım diye geldim buraya
hala bahardan dolayı şoktayım ben
eşim diyor baharın hamile haberi sana yaramadı aptal gibi bişey oldun

kıyamam yaaaaa canım benim hepiniz benimle beraber şaşkına döndünüz
inş rabbim bu mucizeyi hepinize naip eder

canım benm merak etme bi aksilik çıkmayacak
cinsiyet belli olacakmı bugün canım
ha birde kaçta gideceksin

amin canım inşallah
ben bi kendim için hiç bir zaman istemedim
şu an senin hamile olman benim olmamdan daha bile önemliydi benim için
ben senin hamile olmanı Allahın mucizesi olarak görüyorum
şükrediyorum

amin canım inşallah
ben bi kendim için hiç bir zaman istemedim
şu an senin hamile olman benim olmamdan daha bile önemliydi benim için
ben senin hamile olmanı Allahın mucizesi olarak görüyorum
şükrediyorum

iyi yürekli arkadaşım benimmmmmm
rabbim o güzel gönlünün mucizesini verir en kısa zamanda inş
canım bebişimmmmmm rabbimin bize gönderdiği bi mucize zaten şükürler olsun

Merhaba, hayırlı olsun mucizen, bebeğin, Allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin inşallah.
Allahın hikmetinden sual olunmazın en güzel örneklerini yaşıyoruz böyle haberler aldıkça.
enfal ve flzask dan dolayı azo topiğinde arada görüyordum sizleri, dün de tesadüfen orda okumuştum haberini ve çok sevinmiştim. Rabbim istedikten sonra önünde hiçbirşey duramıyor işte. Allah isteyen herkeslere nasip etsin inşallah.

Mikro tese az sayıda sperm

tek embriyo transferi

sonuç

hamileyimmmmmmmm

tebrikler, gözünüz aydın olsun. allah tamamına erdirsin.

tebrik ederim. ben de dondurulmuş transferine hazırlanırken doğal yoldan hamile kaldım. harika bir haber, bir mucize. gözünüz aydın. allah tamamına erdirsin. :)

ooo maşallahhh... negüzel haber bu içim kıpır kıpır oldu vallla... rabbim mucizeni sağsağlim kucağınada almayı nasip etsin inşalllah.....

Merhaba,

Bu senenin başında gördüğüm tedavi sonrası elimde bazı ilaçlar, fazla aldığımdan dolayı artmıştır. ihtiyacı olan arkadaşlara piyasa fiyatından daha uygun bir ücret karşılığı vermek isterim. İletişime geçmek isteyen arkadaşlar bana 0533 356 40 5 nolu telefondan ulaşabilirler.

özellikleri :

2 kutu Gonal –F 450 IU /0.75 ml
Enjeksiyonlu Çözelti için Toz ve Çözücü

1 kutu Kutu içeriği ;
1 flakon enjeksiyonluk çözelti için toz
1 kullanıma hazır şırıngada çözücü
6 tek kullanımlık şırınga üzeri FSH üniteleri ile uygulama için dereceli

OVİTRELLE 250 mikrogram enjeksiyonluk çözelti için toz ve çözücü ( yumurta çatlatıcı iğne) - 1 adet

ben topiğimiz hareketlenecek dememişmiydim yaaaaaaaaaa hamile kalan arkadaşları tebrik eder sağ salim kucaklarına almalarını,tedavideki arkadaşlarım ve tabii benim de sizlerin arkasından gelmelerini dilerim

canlarım ben geçen cuma başladım tedaviye yarın tekrar kontrole gidicem,sizlere sorum şu; benim opum kaçıncı gün olacak,bide afedersiniz akıntım var sarımsı çektikçe uzayan cinstenbunlar iğnelerden kaynaklanıyor değil mi?bi de son sorum;çatlatma iğnesinden sonra iğne kullanacak mıyım,kullanacaksam ne için, neye yarayacak yani?detay lütfennnnnnnn:44:

Benim tedavimde iğnelere başladığım günü birinci gün sayarsak 12.gün opum olmuş, yumurta gelişimine göre birkaç gün öne gelebilir yada daha sonra olabilir.

Akıntı konusunu hatırlayamadım canım ama yumurta çatlama zamanı yaklaştığı için olabilir, yarın gittiğinde doktora da sorabilirsin.

Çatlatma iğnesinden sonra göbekten olacağın tek bir iğne var onu da transferden sonra yapacaksın, opudan ve transfer olduktan sonra sana hangi ilaçları nasıl kullanacağına dair birer kağıt veriyorlar, iğneyi de onunla beraber veriyorlar ve tarihini de belirtiyorlar, belirttikleri tarihte yapıyorsun. Kalan küçük yumurtaların atılması için bu iğne..

Kalçadan olacağın iğneler de opudan sonra başlayacak, bu da progestan desteği için, yani bebeğin tutunmasını kolaylaştırmak için.

Son olarak da pıhtılaşma sorunun varsa yada doktor gerekli görürse kan sulandırıcı iğne var göbekten, ben kullanmadım ne zaman başlanıyor bilmiyorum.

Umarım faydalı olmuştur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…