Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Allah razı olsun canım, nasıl faydası oldu bilemezsin.iki iğne vermişti ulun bey baskılayıcı ama ben yine de korkuyorum kendiliğinden çatlar diye,çatlatma iğnesinden sonra bi iğne var göbekten demişsin canımı yakar mı o iğne?korkum yok ama yine de önceden bilmek istiyor insan başına neler geleceğini,bu arada pıhtılaşma sorunum var mı yok mu bilemiyorum,herhangi bi test istemediler ama sanırım riske atmamak için coraspin verirler(daha önce yumurtlama tedavisi olmuştum ordan biliyorum)çok teşekkür ederim uzun yazıp, zaman ayırıp bilgilendirdiğin için

Faydası olduysa ne mutlu...
Cetrotide erken çatlamayı önleyen iğne, erken çatlamazlar merak etme, yarınki kontrolde söyle zaten, tahminimce iki gün daha engelleyici iğne kullanırsın sonrası içinde çatlatma iğnelerini verirler. Çatlatma iğneleri iki tane biri ovitrelle diğeri decapepty, ikisini de mutlaka onların belirttiği saatte ve aynı anda göbekten yapıyorsun. Bir iğne var dediğim de decapepty den bir tane daha verecekler sonradan onu yapacaksın. Yani diğer göbekten yapılanlarla aynı, acıtmaz :)
Pıhtılaşma için her ihtimale karşı coraspin başlatıyorlar, ben de kullandım.

Flzask canım bugün kontrolün vardı, nasıl geçti, bebek ne alemde, büyümüş mü, rahatladın mı biraz, ikili test yapıldı mı, merak ettim.

Ben de bugün tetanoz aşımın ikinci dozunu oldum, aşı yeri hafif ağrıyor, başka bir yan etki olmadı çok şükür. 5 ay sonraya da 3.doz için gün verdiler, sonrasında da senede 1 yapılarak 5 doza tamamlandığında 10 sene koruma oluyormuş. Ben bu aşıyı zaten bebek için yaptırdım, dolayısıyla bugünden sonrasının ona pek faydası olmayacağından yaptırmıcam galiba.

Benim 2 nisanda iğnelerim başlamıştı, opum ise 16 nisanda yapılmıştı, 21 nisan pazar sabahı 8 de transferim gerçekleşmişti.

akıntı oluyor normal o korkmana gerek yok hepimizde oldu o.

Transferden sonra kalçandan iğne olacaksın 12. güne kadar. Ama ben o kadar şanslı olamadım maalesef 3 defa kanama geçirdim hep o progestan iğnelerle ayaktayım. Benim olduğum iğneler 180 i geçti. Hem karnım hem kalçalarım ağrıyor artık. Umarım kimse benim kadar şanssız olmaz.
Allah yardımcın olsun inşallah hayır haberlerini alırız.

merkezden geldim... ulun hoca muayenede iyi dedi. p.tesi tekrar çağırdı ama kendisi şehir dışında olacakmış yerine süleyman bey girecekmiş cimcimexxx ve klaram dediğiniz gibi akıntı olması normalmiş hatta iyiymiş,muayenede beklediğimden iyi yumoşların dedivee yine tahmin ettiğiniz gibi 13.-14. gün opum olacakmış.çarşamba yada perşembe duaa edin noluuurrr.

Hadi hayırlısı canım.
Allah yardımcın olsun.

ayyyyyyyyy maaşallahhhhhhhhh cnmmmmmm çok sevindim..
Rabbimin mucizesiiiii..hayırlı olsun..rabbim tamamına erdirsin..
:

allah sağ salim kucağına da almayı nasib etsin inşalahhhhhhhhhh çok sevindim çookkkkkkk Tey tey teyyyyyyyyyyyyy.tilililililililililililililillililili............

allah kucagina almayi da nasip etsin insallah cok sevindim.

ısteyen herkese allah bu duyguyu yasatsin insallah.

tebrik ederim
allah anneli babalı büyütsün

tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

evet hamileyim ve inanamıyorum

hepinize çoooook teşekkür ediyorum

klaram evet rabbim ol dedikten sonra her şey mümkün

evet hamileyim ve inanamıyorum

hepinize çoooook teşekkür ediyorum

klaram evet rabbim ol dedikten sonra her şey mümkün

Aaaaaaaa ben nasıl kaçırmışım bu haberi?
Çok sevindim Allah'ım çok güzel bir haber bu müthiş
Hayırlı olsun Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Maşallah sana kocaman hem de MAŞALLAH

evet müthiş bir şey bu

allah hepimize evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin

umut anneleri çoğalıyor ne güzel rabbim tamamına erdirsin oym ve bahar ...
ALLAHım cümlesinin evladnı korusun....

kızlar nasılsınız epeydir giremiyorum ben dış gebelik geçirmiştim ama değerimin düşmesi 1.5 ayı aldı adetim hala devam ediyo biraz kilo verip yılbaşı gibi tekrar yeniden 4.tüp bebeğe başlıyacağım(bu son eşimi zor ikna ettim )bu sefer inşallah rabbim yüzümüze güler sizler neler yapıyosunuz umut anneleri baya bir artmış maşallah sübhallah

Geçmiş olsun Aycen Allah tekrarını yaşatmasın.
Umarım bu son denemen olur ve sen de bizler gibi minik mucizene kavuşursun.
Allah yardımcın olsun.

muayene olacaksan 225 tl vereceksin canım sadece görüşeceksen vermeyeceksin diye biliyorum

Tedaviye baslamak icin muayene olman gerek zaten.ama asilamami tupmu ona karar vermeleri icin de muayene olmamizi istemiolarmi cnm.birde daha once erkek dr gitmedim esimde pek istemiyor nasil yapicam bilmiyorum

ALLAH yardimcin olsun canim inaniyorum guzel haberlerini yazacaksin burda

Tedaviye baslamak icin muayene olman gerek zaten.ama asilamami tupmu ona karar vermeleri icin de muayene olmamizi istemiolarmi cnm.birde daha once erkek dr gitmedim esimde pek istemiyor nasil yapicam bilmiyorum
ön görüşme yazdığın için sadece fikir almak istediğini sanmıştım,ama tedaviye başlayacaksan her halükarda muayene olman lazım,ister aşılama ister tüp olsun bi yol izlemeleri gerekli drların,senin için hangisi hayırlıysa o olsun ama tüp daha iyi çünkü bana göre aşılama zaman ve para kaybı tabi problemin küçükse.açıkçası erkek dr olayına gelince ben tesettürlüyüm belki bir alakası yok ama onları erkek olarak görmememiz lazım,onların işi bu,muayenede en çok sevdiğim taraf ışıkları kapatıyor olmaları zaten bi hemşirede sizinle olacak o arada, ilk gittiğinde eşinle gidersen belki kendi kendine razı olur.Allah yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…