Allah razı olsun canım, nasıl faydası oldu bilemezsin.iki iğne vermişti ulun bey baskılayıcı ama ben yine de korkuyorum kendiliğinden çatlar diye,çatlatma iğnesinden sonra bi iğne var göbekten demişsin canımı yakar mı o iğne?korkum yok ama yine de önceden bilmek istiyor insan başına neler geleceğini,bu arada pıhtılaşma sorunum var mı yok mu bilemiyorum,herhangi bi test istemediler ama sanırım riske atmamak için coraspin verirler(daha önce yumurtlama tedavisi olmuştum ordan biliyorum)çok teşekkür ederim uzun yazıp, zaman ayırıp bilgilendirdiğin içinBenim tedavimde iğnelere başladığım günü birinci gün sayarsak 12.gün opum olmuş, yumurta gelişimine göre birkaç gün öne gelebilir yada daha sonra olabilir.
Akıntı konusunu hatırlayamadım canım ama yumurta çatlama zamanı yaklaştığı için olabilir, yarın gittiğinde doktora da sorabilirsin.
Çatlatma iğnesinden sonra göbekten olacağın tek bir iğne var onu da transferden sonra yapacaksın, opudan ve transfer olduktan sonra sana hangi ilaçları nasıl kullanacağına dair birer kağıt veriyorlar, iğneyi de onunla beraber veriyorlar ve tarihini de belirtiyorlar, belirttikleri tarihte yapıyorsun. Kalan küçük yumurtaların atılması için bu iğne..
Kalçadan olacağın iğneler de opudan sonra başlayacak, bu da progestan desteği için, yani bebeğin tutunmasını kolaylaştırmak için.
Son olarak da pıhtılaşma sorunun varsa yada doktor gerekli görürse kan sulandırıcı iğne var göbekten, ben kullanmadım ne zaman başlanıyor bilmiyorum.
Umarım faydalı olmuştur..
muayene olacaksan 225 tl vereceksin canım sadece görüşeceksen vermeyeceksin diye biliyorumKizlar umutta on gorusme ucreti odeniyormu?
Allah razı olsun canım, nasıl faydası oldu bilemezsin.iki iğne vermişti ulun bey baskılayıcı ama ben yine de korkuyorum kendiliğinden çatlar diye,çatlatma iğnesinden sonra bi iğne var göbekten demişsin canımı yakar mı o iğne?korkum yok ama yine de önceden bilmek istiyor insan başına neler geleceğini,bu arada pıhtılaşma sorunum var mı yok mu bilemiyorum,herhangi bi test istemediler ama sanırım riske atmamak için coraspin verirler(daha önce yumurtlama tedavisi olmuştum ordan biliyorum)çok teşekkür ederim uzun yazıp, zaman ayırıp bilgilendirdiğin için
canlarım ben geçen cuma başladım tedaviye yarın tekrar kontrole gidicem,sizlere sorum şu; benim opum kaçıncı gün olacak,bide afedersiniz akıntım var sarımsı çektikçe uzayan cinstenbunlar iğnelerden kaynaklanıyor değil mi?bi de son sorum;çatlatma iğnesinden sonra iğne kullanacak mıyım,kullanacaksam ne için, neye yarayacak yani?detay lütfennnnnnnn:44:
merkezden geldim... ulun hoca muayenede iyi dedi. p.tesi tekrar çağırdı ama kendisi şehir dışında olacakmış yerine süleyman bey girecekmiş cimcimexxx ve klaram dediğiniz gibi akıntı olması normalmiş hatta iyiymiş,muayenede beklediğimden iyi yumoşların dedivee yine tahmin ettiğiniz gibi 13.-14. gün opum olacakmış.çarşamba yada perşembe duaa edin noluuurrr.
ayyyyyyyyy maaşallahhhhhhhhh cnmmmmmm çok sevindim..
Rabbimin mucizesiiiii..hayırlı olsun..rabbim tamamına erdirsin..
:
allah sağ salim kucağına da almayı nasib etsin inşalahhhhhhhhhh çok sevindim çookkkkkkkTey tey teyyyyyyyyyyyyy.tilililililililililililililillililili............
:) inanki bugün aklıma geldin, geçmişe baktım bugünlerde test günün olması gerekiyordu, bir de uzun zamandır yazmadın ya. Rabbim ol dedikten sonra tek de yetermiş..
hayırlı olsun, allahım sağlıcakla hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin inşallah
Darısı diğer sonuç bekleyen ve tedavide olan arkadaşlarımızın başına inşallah...
allah kucagina almayi da nasip etsin insallah cok sevindim.
ısteyen herkese allah bu duyguyu yasatsin insallah.
Canım gözün aydınnnnnnnnnnnn
Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin sağlıcakla kucağınada alırsın meleğini inş
Güzel haberi bizim topiktekilerede var canım dualarını almış olursun
Ohhhhhhhhhhh
tebrik ederim
allah anneli babalı büyütsün
tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
tebrikler, gözünüz aydın olsun. Allah tamamına erdirsin.
Tebrik ederim. Ben de dondurulmuş transferine hazırlanırken doğal yoldan hamile kaldım. Harika bir haber, bir mucize. Gözünüz aydın. Allah tamamına erdirsin. :)
evet hamileyim ve inanamıyorum
hepinize çoooook teşekkür ediyorum
klaram evet rabbim ol dedikten sonra her şey mümkün
aaaaaaaa ben nasıl kaçırmışım bu haberi?
çok sevindim allah'ım çok güzel bir haber bu müthiş
hayırlı olsun allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Maşallah sana kocaman hem de maşallah
kızlar nasılsınız epeydir giremiyorum ben dış gebelik geçirmiştim ama değerimin düşmesi 1.5 ayı aldı adetim hala devam ediyo biraz kilo verip yılbaşı gibi tekrar yeniden 4.tüp bebeğe başlıyacağım(bu son eşimi zor ikna ettim )bu sefer inşallah rabbim yüzümüze güler sizler neler yapıyosunuz umut anneleri baya bir artmış maşallah sübhallah
muayene olacaksan 225 tl vereceksin canım sadece görüşeceksen vermeyeceksin diye biliyorum
merkezden geldim... ulun hoca muayenede iyi dedi. p.tesi tekrar çağırdı ama kendisi şehir dışında olacakmış yerine süleyman bey girecekmiş cimcimexxx ve klaram dediğiniz gibi akıntı olması normalmiş hatta iyiymiş,muayenede beklediğimden iyi yumoşların dedivee yine tahmin ettiğiniz gibi 13.-14. gün opum olacakmış.çarşamba yada perşembe duaa edin noluuurrr.
Allah razı olsun canım iyi dileklerin için teşekkürler.Hadi hayırlısı canım.
Allah yardımcın olsun.
ön görüşme yazdığın için sadece fikir almak istediğini sanmıştım,ama tedaviye başlayacaksan her halükarda muayene olman lazım,ister aşılama ister tüp olsun bi yol izlemeleri gerekli drların,senin için hangisi hayırlıysa o olsun ama tüp daha iyi çünkü bana göre aşılama zaman ve para kaybı tabi problemin küçükse.açıkçası erkek dr olayına gelince ben tesettürlüyüm belki bir alakası yok ama onları erkek olarak görmememiz lazım,onların işi bu,muayenede en çok sevdiğim taraf ışıkları kapatıyor olmaları zaten bi hemşirede sizinle olacak o arada, ilk gittiğinde eşinle gidersen belki kendi kendine razı olur.Allah yardımcın olsun.Tedaviye baslamak icin muayene olman gerek zaten.ama asilamami tupmu ona karar vermeleri icin de muayene olmamizi istemiolarmi cnm.birde daha once erkek dr gitmedim esimde pek istemiyor nasil yapicam bilmiyorum
Allah razı olsun canım inşallah ben ve benim gibi bu yolda emek harcayan herkese Rabbim mükafatını verirALLAH yardimcin olsun canim inaniyorum guzel haberlerini yazacaksin burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?