Tedaviye baslamak icin muayene olman gerek zaten.ama asilamami tupmu ona karar vermeleri icin de muayene olmamizi istemiolarmi cnm.birde daha once erkek dr gitmedim esimde pek istemiyor nasil yapicam bilmiyorum
Geçmiş olsun Aycen Allah tekrarını yaşatmasın.
Umarım bu son denemen olur ve sen de bizler gibi minik mucizene kavuşursun.
Allah yardımcın olsun.
bir an önce hayırlısı ile ocak ayı bir gelse
aycen canım geçmiş olsun Rabbim tekrar yaşatmasın inşallah,tam da pes ettiğin anda oluyor zaten mucizeler iyi ki eşini ikna etmişssin bir mucize de sen yaşakızlar nasılsınız epeydir giremiyorum ben dış gebelik geçirmiştim ama değerimin düşmesi 1.5 ayı aldı adetim hala devam ediyo biraz kilo verip yılbaşı gibi tekrar yeniden 4.tüp bebeğe başlıyacağım(bu son eşimi zor ikna ettim )bu sefer inşallah rabbim yüzümüze güler sizler neler yapıyosunuz umut anneleri baya bir artmış maşallah sübhallah
inşallah canımAynen ben de çok istiyorum.
Ocakta bebeğim kucağımda olacak Allah izin verirse.
aycen canım geçmiş olsun Rabbim tekrar yaşatmasın inşallah,tam da pes ettiğin anda oluyor zaten mucizeler iyi ki eşini ikna etmişssin bir mucize de sen yaşa.ALLAH UTANDIRMASIN...
hoşgeldin canım,ee ne zaman start veriliyor?Nihayet istanbuldayım dondurulmuş embriyolar için tekrardan aranızdayım
Nihayet istanbuldayım dondurulmuş embriyolar için tekrardan aranızdayım
Nihayet istanbuldayım dondurulmuş embriyolar için tekrardan aranızdayım
bugün sonuç alacak ikii arkadaş vardı sanrıım umarım güzel haber verirler ..
bu arada günaydın umut annelerive adayları
günaydın arkadaşım ..evet enfal33 ve venüs35 arkadaşımız var inşallah güğzel haberlerini alırız... valla bende heyecan yaptım şimdik ya:18:
Tedaviye baslamak icin muayene olman gerek zaten.ama asilamami tupmu ona karar vermeleri icin de muayene olmamizi istemiolarmi cnm.birde daha once erkek dr gitmedim esimde pek istemiyor nasil yapicam bilmiyorum
inşallah güzel haber alırız HEYECANLA takip ediyr olacağım :)
rabbim o pozitif anının heyecanını herkese yaşatsın inşallah
evet hamileyim ve inanamıyorum
hepinize çoooook teşekkür ediyorum
klaram evet rabbim ol dedikten sonra her şey mümkün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?