Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Tedaviye baslamak icin muayene olman gerek zaten.ama asilamami tupmu ona karar vermeleri icin de muayene olmamizi istemiolarmi cnm.birde daha once erkek dr gitmedim esimde pek istemiyor nasil yapicam bilmiyorum

Merhaba canim bende daha once hic erkek dr a gitmemistim ilk defa suleyman beye gittim ama kendimi rahatsiz hissetmedim zaten isiklari da kapatmisti uzerimde de gayet genis bir ortu vardi hemsirede odadaydi, rahim filmi cektirirken cok utanmistim erkek hekimdi ama hep dua ettim cektirirken bile Allahim gunaha giriyorsak affet diye ayrica doktorlar da hem umutta hem de radyomar da gayet anlayisli ve nasil desem yani bize degilde monitore bakiyolar nasil bir psikoloji oldugunu artik bizden daha iyi anliyolardir diye dusunuyorum bende tesetturluyum ama bu elimizde olan bi durum degil diye dusunuyorum yani muayene olmak, yine de karar senin internet sitelerinde bayan jinekolog da gormustum sanirim ama fulya daydi. Allah yardimcisii olsun canim hepimizin.

aycen canım geçmiş olsun Rabbim tekrar yaşatmasın inşallah,tam da pes ettiğin anda oluyor zaten mucizeler iyi ki eşini ikna etmişssin bir mucize de sen yaşa.ALLAH UTANDIRMASIN...

Aynen ben de çok istiyorum.
Ocakta bebeğim kucağımda olacak Allah izin verirse.
inşallah canım

aycen canım geçmiş olsun Rabbim tekrar yaşatmasın inşallah,tam da pes ettiğin anda oluyor zaten mucizeler iyi ki eşini ikna etmişssin bir mucize de sen yaşa.ALLAH UTANDIRMASIN...

çok zor ikna oldu ben çok istediğim için istedi yoksa pek yaptırmaya niyeti yoktu canım çok şükür bu sefer hayırlısı ile mevlam kucağıma almayı nasip eder inşallah

bugün sonuç alacak ikii arkadaş vardı sanrıım umarım güzel haber verirler ..
bu arada günaydın umut annelerive adayları

bir an önce hayırlısı ile ocak ayı bir gelse

gelir cnm bi bakmışsın gelmiş.ben eylülde negatif aldığımda nasıl yaz gelicek ne zaman başlıycam dedim.
şimdi hamişimm..
sende inşallah bu defa sonuna kadar giden güzel bi hamilelik geçirirsin.

Nihayet istanbuldayım dondurulmuş embriyolar için tekrardan aranızdayım

Hoşgeldinnnn cnmm..hadi inş. sendende bi hamişş haberi bekliyoruz inş.bu mübarek günlerdeee..Rabbim herkesin yüzünü güldürsün.tedavide olan arkadaşlar inş. güzel haberler verirler..

bugün sonuç alacak ikii arkadaş vardı sanrıım umarım güzel haber verirler ..
bu arada günaydın umut annelerive adayları

günaydın arkadaşım ..evet enfal33 ve venüs35 arkadaşımız var inşallah güğzel haberlerini alırız... valla bende heyecan yaptım şimdik ya:18:

enfal ve venüs hadi güzel haberlerinizi bekliyoruzzzz... kutlama yapcazz

Son düzenleme:
günaydın arkadaşım ..evet enfal33 ve venüs35 arkadaşımız var inşallah güğzel haberlerini alırız... valla bende heyecan yaptım şimdik ya:18:

inşallah güzel haber alırız HEYECANLA takip ediyr olacağım :)
rabbim o pozitif anının heyecanını herkese yaşatsın inşallah

Tedaviye baslamak icin muayene olman gerek zaten.ama asilamami tupmu ona karar vermeleri icin de muayene olmamizi istemiolarmi cnm.birde daha once erkek dr gitmedim esimde pek istemiyor nasil yapicam bilmiyorum

canım benim merhaba... galiba ilk tedavin inşallah son olur.. arkadaşım umutta ücretsiz görüşme yapamıyorsun.....ama sadece bilgi almaak istiyorsan girişte neslihan hanımla görüşebilirsin o seni yönlendirecektir... eğer umutta yaptırmaya karar verdiysen o üçreti bikereye mahsus ödeyeceksin zaten....sonra tedaviye nezaman başlanırsa başlansın bidaha ödemiyosun.... canım bişey daha bahceci fulyada ücretsiz dr la öngörüşme yapabiliyorsun bayan doktor var orda.....yanlış hatırlamıyosam rapor için uğraşıyodun sen orada rapor geçersiz birde fiyatları biraz daha yüksek... hakkında hayırlısı olsun canım....

Son düzenleme:
Kızlar bugün kanda BetaHcg si bakılacak birisi vardı.

Hadi kimdi o müjde versin bize bekliyoruz......

Son düzenleme:
kızlar uzun zamandır girmiyorum nasılsınız hamişler çoğaldı mı cinsiyetler belli oldumu bebişlerde sizlerde sağlıklısınızdır inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…