- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 41
kızlar uzun zamandır girmiyorum nasılsınız hamişler çoğaldı mı cinsiyetler belli oldumu bebişlerde sizlerde sağlıklısınızdır inşallah
Canim sizde sorun azospermmiydi.drnuz emre beymi
Nihayet istanbuldayım dondurulmuş embriyolar için tekrardan aranızdayım[/QUOTE
Tekrardan hoşgeldin o zaman :)
hakkında hayırlısı olsun arkadaşım.... bir bakmışsın ocak ayını beklerken kendiliğinden gelivermiş bebişin.... inşalllahhhhhh
gelir cnm bi bakmışsın gelmiş.ben eylülde negatif aldığımda nasıl yaz gelicek ne zaman başlıycam dedim.
şimdi hamişimm..
sende inşallah bu defa sonuna kadar giden güzel bi hamilelik geçirirsin.
Hoşgeldinnnn cnmm..hadi inş. sendende bi hamişş haberi bekliyoruz inş.bu mübarek günlerdeee..Rabbim herkesin yüzünü güldürsün.tedavide olan arkadaşlar inş. güzel haberler verirler..
ön görüşme yazdığın için sadece fikir almak istediğini sanmıştım,ama tedaviye başlayacaksan her halükarda muayene olman lazım,ister aşılama ister tüp olsun bi yol izlemeleri gerekli drların,senin için hangisi hayırlıysa o olsun ama tüp daha iyi çünkü bana göre aşılama zaman ve para kaybı tabi problemin küçükse.açıkçası erkek dr olayına gelince ben tesettürlüyüm belki bir alakası yok ama onları erkek olarak görmememiz lazım,onların işi bu,muayenede en çok sevdiğim taraf ışıkları kapatıyor olmaları zaten bi hemşirede sizinle olacak o arada, ilk gittiğinde eşinle gidersen belki kendi kendine razı olur.Allah yardımcın olsun.
ön görüşme yazdığın için sadece fikir almak istediğini sanmıştım,ama tedaviye başlayacaksan her halükarda muayene olman lazım,ister aşılama ister tüp olsun bi yol izlemeleri gerekli drların,senin için hangisi hayırlıysa o olsun ama tüp daha iyi çünkü bana göre aşılama zaman ve para kaybı tabi problemin küçükse.açıkçası erkek dr olayına gelince ben tesettürlüyüm belki bir alakası yok ama onları erkek olarak görmememiz lazım,onların işi bu,muayenede en çok sevdiğim taraf ışıkları kapatıyor olmaları zaten bi hemşirede sizinle olacak o arada, ilk gittiğinde eşinle gidersen belki kendi kendine razı olur.Allah yardımcın olsun.
Merhaba canim bende daha once hic erkek dr a gitmemistim ilk defa suleyman beye gittim ama kendimi rahatsiz hissetmedim zaten isiklari da kapatmisti uzerimde de gayet genis bir ortu vardi hemsirede odadaydi, rahim filmi cektirirken cok utanmistim erkek hekimdi ama hep dua ettim cektirirken bile Allahim gunaha giriyorsak affet diyeayrica doktorlar da hem umutta hem de radyomar da gayet anlayisli ve nasil desem yani bize degilde monitore bakiyolar nasil bir psikoloji oldugunu artik bizden daha iyi anliyolardir diye dusunuyorum bende tesetturluyum ama bu elimizde olan bi durum degil diye dusunuyorum yani muayene olmak, yine de karar senin internet sitelerinde bayan jinekolog da gormustum sanirim ama fulya daydi. Allah yardimcisii olsun canim hepimizin.
izcanım benim merhaba... galiba ilk tedavin inşallah son olur.. arkadaşım umutta ücretsiz görüşme yapamıyorsun.....ama sadece bilgi almaak istiyorsan girişte neslihan hanımla görüşebilirsin o seni yönlendirecektir... eğer umutta yaptırmaya karar verdiysen o üçreti bikereye mahsus ödeyeceksin zaten....sonra tedaviye nezaman başlanırsa başlansın bidaha ödemiyosun.... canım bişey daha bahceci fulyada ücretsiz dr la öngörüşme yapabiliyorsun bayan doktor var orda.....yanlış hatırlamıyosam rapor için uğraşıyodun sen orada rapor geçersiz birde fiyatları biraz daha yüksek... hakkında hayırlısı olsun canım....
çarşamba opum olacak kızlar,heyecan dorukta :18:
çarşamba opum olacak kızlar,heyecan dorukta :18:
hoşgeldin canım,ee ne zaman start veriliyor?
hoşgeldin arkadaşımmmmm..... hadi bakim yumoşlarını al ve iyi ısıt üşütmesinler daha fazla
gelir cnm bi bakmışsın gelmiş.ben eylülde negatif aldığımda nasıl yaz gelicek ne zaman başlıycam dedim.
şimdi hamişimm..
sende inşallah bu defa sonuna kadar giden güzel bi hamilelik geçirirsin.
Hoşgeldinnnn cnmm..hadi inş. sendende bi hamişş haberi bekliyoruz inş.bu mübarek günlerdeee..Rabbim herkesin yüzünü güldürsün.tedavide olan arkadaşlar inş. güzel haberler verirler..
Nihayet istanbuldayım dondurulmuş embriyolar için tekrardan aranızdayım[/QUOTE
Tekrardan hoşgeldin o zaman :)
Hoşbulduk :)
Maalesef negatif arkadaşlar .Süleyman beyin hastasıydım fakat transferimi ulun bey yapmıştı.Olmadı oysa embriyolar 1.kaliteydi neden tutunamadılar anlamıyorum...
ne demek canım, biraz rahatlatabildiysem ne mutlu bana.ama dediğim gibi hiç pişman olmayacaksın inşallah,tabii Allahın izniyleHaklisin canim iki defa asilama oldu zaten tup die dusunuyorum bende.bilmiyorum daha once erkek dr gitmedimya bir garip oldum dusununcede dinen bi sakincasi yok 3 defa bayana gidiosun olumlu sonuc alamazsan erkek de olabilir die biliorum ama isigi kapatmalari anlaattiklarin icime su serpti sagolasin cnm
amin canım Allah razı olsun,isteyen bütün kardeşlerime nasib etsin Rabbim(amin)hadi hayırlısı olsun inşallah rabbim kolaylıklar nasip etsin
cimcimexxx Allah razı olsun canim ilk günden bu güne kadar olan desteğin için.merak etme canım Allahın izniyle( negatif-pozitif )sonuç ne olursa olsun burdan yazıcam,benim kadar pimpirikli biri bu kadar sakin olsun görülmüş şey değil,Rabbime tevekkül ettim ne yazdıysa o! tabi sonuç olumsuz olursa çok üzülücem herkes gibi ama asla sebep aramıycam.VEREN O ALAN OCanım Allah yardımcın olsun
Şimdiden tembihliyorum bizi merakta bırakma 12. gün sonucunu mutlaka bize yaz
Bak bugün 2 kişiden haber bekliyoruz ses seda yok. Sen de aynısını yapma bize
Hoşbuduk ben aslında buralarda çok eskiyim uzunca ara vermiştim Birkaç gün içinde adet göreceğim adetin 2.inci günü başlıyorum
Aynen canım :)
Hoşbulduk
inşallah hayırlı sonuçlarla ayrılmak nasip olur gerçi benim umut tüp bebek merkezinde ikinci tedavim ilk tedavimden oğlumvar şimdi oğluma kardeş için buralardayım
OOO SEN KIDEMYLİYMİŞSİN ZATEN BENDE KİME HOŞGELDİN DİYORUM DİYORUMHoşbulduk :)O ZAMAN ALLAH İKİNCİ ÇOCUĞUNU KUCAĞINA ALMAYI VE OĞLUNA Bİ KARDEŞ VERMEYİ NASİB ETSİN DİYİM
Maalesef negatif arkadaşlar .Süleyman beyin hastasıydım fakat transferimi ulun bey yapmıştı.Olmadı oysa embriyolar 1.kaliteydi neden tutunamadılar anlamıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?