Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

kızlar uzun zamandır girmiyorum nasılsınız hamişler çoğaldı mı cinsiyetler belli oldumu bebişlerde sizlerde sağlıklısınızdır inşallah

Hoş geldin cnm nasılsın neler yapıyosun.
şu an tedavide arkadaşlar var inşallah onlardan hamiş haberi bekliyoruz.
benim bildiğim cimcimexin oğlu olucak.
benimde cuma günü kontrolde doktor amcası kız benzetti..
öyl işte cnmm..

canım inşallah bu sefer sorunsuz olur yavrumuzu kucağımıza sağlıklı bir bicimde almayınasip eder rabbim

Haklisin canim iki defa asilama oldu zaten tup die dusunuyorum bende.bilmiyorum daha once erkek dr gitmedimya bir garip oldum dusununcede dinen bi sakincasi yok 3 defa bayana gidiosun olumlu sonuc alamazsan erkek de olabilir die biliorum ama isigi kapatmalari anlaattiklarin icime su serpti sagolasin cnm

Sizler sayesinde dahada rahatladim cok sagolun.evet fulyada rapor gecmiyor canim dahada yakin olmasina ragmen umuta baslamayi dusunuyorum kirmizilar geldi iki gun sonra rapor icin istenen tahlileri yaptiricam daha da yaklasiyorum tedaviye ALLAHİM hepimizin hayirli dualarimizi kabul etsin

iz

Canim benim umarim hepimizin son edavisi olur olumlu soniclarla geliriz hepimiz evet cnm rapor cikariyorum su donem hepimizin hakkimizda hayirlisi ne ise ole olsun...

çarşamba opum olacak kızlar,heyecan dorukta :18:

Canım Allah yardımcın olsun
Şimdiden tembihliyorum bizi merakta bırakma 12. gün sonucunu mutlaka bize yaz
Bak bugün 2 kişiden haber bekliyoruz ses seda yok. Sen de aynısını yapma bize

Maalesef negatif arkadaşlar .Süleyman beyin hastasıydım fakat transferimi ulun bey yapmıştı.Olmadı oysa embriyolar 1.kaliteydi neden tutunamadılar anlamıyorum...

hoşgeldin canım,ee ne zaman start veriliyor?

Hoşbuduk ben aslında buralarda çok eskiyim uzunca ara vermiştim Birkaç gün içinde adet göreceğim adetin 2.inci günü başlıyorum

hoşgeldin arkadaşımmmmm..... hadi bakim yumoşlarını al ve iyi ısıt üşütmesinler daha fazla

Aynen canım :)

Hoşbulduk
inşallah hayırlı sonuçlarla ayrılmak nasip olur gerçi benim umut tüp bebek merkezinde ikinci tedavim ilk tedavimden oğlum var şimdi oğluma kardeş için buralardayım

Son düzenleme:
Maalesef negatif arkadaşlar .Süleyman beyin hastasıydım fakat transferimi ulun bey yapmıştı.Olmadı oysa embriyolar 1.kaliteydi neden tutunamadılar anlamıyorum...

Çok geçmiş olsun Süleyman beyle görüşmeye gittiğinde muhakkak sana bir açıklama yapacaktır

Son düzenleme:
ne demek canım, biraz rahatlatabildiysem ne mutlu bana.ama dediğim gibi hiç pişman olmayacaksın inşallah,tabii Allahın izniyle

Canım Allah yardımcın olsun
Şimdiden tembihliyorum bizi merakta bırakma 12. gün sonucunu mutlaka bize yaz
Bak bugün 2 kişiden haber bekliyoruz ses seda yok. Sen de aynısını yapma bize
cimcimexxx Allah razı olsun canim ilk günden bu güne kadar olan desteğin için.merak etme canım Allahın izniyle( negatif-pozitif )sonuç ne olursa olsun burdan yazıcam,benim kadar pimpirikli biri bu kadar sakin olsun görülmüş şey değil,Rabbime tevekkül ettim ne yazdıysa o! tabi sonuç olumsuz olursa çok üzülücem herkes gibi ama asla sebep aramıycam.VEREN O ALAN O

Üzülme Venüs35 o negatifleri hepimiz gördük. Neden tutmadı demek yok denemeye devam.

Ulun bey çok iyi bir doktordur. Bana daha önce aşılama yaptı olmadı ama ilk tüp denemem tuttu. Benimki de sebepsiz kısırlık daha önce kendim hamile kaldım ama daha sonra kalamadım aşılamanın tutmaması için sebep yoktu ama olmadı napalım. Her işte bir hayır vardır.

Biliyorsun doktorlar, tedaviler hepsi birer vesile asıl veren ya da vermeyen Allah.
Canım sakın üzülme sıkma canını bir daha dene.
Aramızda 3-5 denemede bebeğine kavuşanlar var. İnşallah seninkisi o kadar uzun sürmez ama demem o ki o arkadaşlarımızda yılmadı devam etti.
Şu mübarek Ramazan ayının yüzü suyu hürmetine bol bol dua edelim arkadaşlar, Allah'ım nerede varsa isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…