bende zor ikna etmiştim.benim yine olmadı ,umarım senin olur bu kez canım..allah yardımcın olsun.kızlar nasılsınız epeydir giremiyorum ben dış gebelik geçirmiştim ama değerimin düşmesi 1.5 ayı aldı adetim hala devam ediyo biraz kilo verip yılbaşı gibi tekrar yeniden 4.tüp bebeğe başlıyacağım(bu son eşimi zor ikna ettim )bu sefer inşallah rabbim yüzümüze güler sizler neler yapıyosunuz umut anneleri baya bir artmış maşallah sübhallah
şimdiden hayırlı uğurlu olsun arkadaşım ,sonu bebişli olsun inşallah.Nihayet istanbuldayım dondurulmuş embriyolar için tekrardan aranızdayım
malesef benim 5. denemede negatifle sonuçlandı..bugün sonuç alacak ikii arkadaş vardı sanrıım umarım güzel haber verirler ..
bu arada günaydın umut annelerive adayları
canım sizi merakta koydum ama beni anlacayacağınızdan eminim.kendimi anca toparlayabildim.keyifler kaçık olunca hiç bir şey yazmak istemedim.günaydın arkadaşım ..evet enfal33 ve venüs35 arkadaşımız var inşallah güğzel haberlerini alırız... valla bende heyecan yaptım şimdik ya:18:
sana da geçmiş olsun canım,benim de olmadı..bu kez çok umutluydum,ilk defa 1. kalitede 2 embriyolarım olmuştu.blast tarnsferiydi..ne olduysa benim transferin 4. 6.7.günde ,zaten jelim pembe renkte geri gelince işlerin yolunda gitmediği belliydi,ama ben yinede iyiye yordum belki tutunma kanamasıdır demiştim..neysee demekki kısmet değilmiş,bunda da vardır bir hayır..rabbim büyükk..kendini toparlarlar tekrar denersin inşallah..Maalesef negatif arkadaşlar .Süleyman beyin hastasıydım fakat transferimi ulun bey yapmıştı.Olmadı oysa embriyolar 1.kaliteydi neden tutunamadılar anlamıyorum...
şimdiden hayırlı olsun arkadaşım.umarım sende en kısa zamanda bebişini kucağına alanlardan olursun.Sonunda yazabildim...
Merhaba bende umut tüp bebek merkezinde eylül ayında tedaviye başlamayı düşünüyorum.
Sonunda yazabildim...
Merhaba bende umut tüp bebek merkezinde eylül ayında tedaviye başlamayı düşünüyorum.
amin inşallah canım..rabbim büyükk.yaradanım herşeyi bilendir..elbet vardır bir bildiği.Canım; Allah daha yazmamış demek ki.
Yılmak yok yola devam biliyorsun.
Ne kadar zor bir sınavdan geçiyoruz hepimiz. Bu sabrımızın mükafatını bu dünyada olmazsa, öbür dünyada alacağız inşallah.
O tatlı canını üzme olur mu? Allah'ım dermansız hastalık vermesin, bugünlerimize hamdolsun, Sana da o evladı verecek buna inan sadece isyan etme, dualarında ısrarcı ol.
Allah yar ve yardımcın olsun.
arkadaşım seni de tebrik ederim..rabbim istediksen sonraa ,ol dedikten sonra,olmazlar olur..tek ebmriyo ile hamile kaldım bu mucizee.
sen bunun en iyi örneklerinden birisin.allah sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah..bizimde daha vakti zamanı var demekki..
canım üzülme desemde boş ilk günlerde zor gececek günlerin ama sonra atlatıyosun ve sonra tekrar denemek istiyorsun maddi ve manevi yönden sıkıntın yoksa durmak yok yola devamMaalesef negatif arkadaşlar .Süleyman beyin hastasıydım fakat transferimi ulun bey yapmıştı.Olmadı oysa embriyolar 1.kaliteydi neden tutunamadılar anlamıyorum...
bende zor ikna etmiştim.benim yine olmadı ,umarım senin olur bu kez canım..allah yardımcın olsun.
şimdiden hayırlı uğurlu olsun arkadaşım ,sonu bebişli olsun inşallah.
malesef benim 5. denemede negatifle sonuçlandı..
canım sizi merakta koydum ama beni anlacayacağınızdan eminim.kendimi anca toparlayabildim.keyifler kaçık olunca hiç bir şey yazmak istemedim.
sana da geçmiş olsun canım,benim de olmadı..bu kez çok umutluydum,ilk defa 1. kalitede 2 embriyolarım olmuştu.blast tarnsferiydi..ne olduysa benim transferin 4. 6.7.günde ,zaten jelim pembe renkte geri gelince işlerin yolunda gitmediği belliydi,ama ben yinede iyiye yordum belki tutunma kanamasıdır demiştim..neysee demekki kısmet değilmiş,bunda da vardır bir hayır..rabbim büyükk..kendini toparlarlar tekrar denersin inşallah..
şimdiden hayırlı olsun arkadaşım.umarım sende en kısa zamanda bebişini kucağına alanlardan olursun.
Maalesef negatif arkadaşlar .Süleyman beyin hastasıydım fakat transferimi ulun bey yapmıştı.Olmadı oysa embriyolar 1.kaliteydi neden tutunamadılar anlamıyorum...
Maalesef negatif arkadaşlar .Süleyman beyin hastasıydım fakat transferimi ulun bey yapmıştı.Olmadı oysa embriyolar 1.kaliteydi neden tutunamadılar anlamıyorum...
Evet canım eşimden kaynaklanıyordu ve emre bey hiç umutlu değildi bende inanmakta zorluk çekiyorum ama oldu :)
Hoş geldin cnm nasılsın neler yapıyosun.
şu an tedavide arkadaşlar var inşallah onlardan hamiş haberi bekliyoruz.
benim bildiğim cimcimexin oğlu olucak.
benimde cuma günü kontrolde doktor amcası kız benzetti..
öyl işte cnmm..
arkadaşım seni de tebrik ederim..rabbim istediksen sonraa ,ol dedikten sonra,olmazlar olur..tek ebmriyo ile hamile kaldım bu mucizee.
sen bunun en iyi örneklerinden birisin.allah sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah..bizimde daha vakti zamanı var demekki..
bende zor ikna etmiştim.benim yine olmadı ,umarım senin olur bu kez canım..allah yardımcın olsun.
şimdiden hayırlı uğurlu olsun arkadaşım ,sonu bebişli olsun inşallah.
malesef benim 5. denemede negatifle sonuçlandı..
canım sizi merakta koydum ama beni anlacayacağınızdan eminim.kendimi anca toparlayabildim.keyifler kaçık olunca hiç bir şey yazmak istemedim.
sana da geçmiş olsun canım,benim de olmadı..bu kez çok umutluydum,ilk defa 1. kalitede 2 embriyolarım olmuştu.blast tarnsferiydi..ne olduysa benim transferin 4. 6.7.günde ,zaten jelim pembe renkte geri gelince işlerin yolunda gitmediği belliydi,ama ben yinede iyiye yordum belki tutunma kanamasıdır demiştim..neysee demekki kısmet değilmiş,bunda da vardır bir hayır..rabbim büyükk..kendini toparlarlar tekrar denersin inşallah..
şimdiden hayırlı olsun arkadaşım.umarım sende en kısa zamanda bebişini kucağına alanlardan olursun.
Umut anneleri ve anne adayları sızlerden yardım istiyorum . Uzun zamandır sizleri takip ediyorum bende ikinci tedavime basladım sayılır ramazandan sonraki ilk adetimle başlıyorum inşallah. Bi gebelik aşısı varmıs yaptıran varmı bu konuda bilgi almak istiyorum bana yazarlarsa detaylı bi şekilde çok sevinirim... Şu mübarek aylarda allah herkesin dileğini duasını kabul etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?