Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

bende zor ikna etmiştim.benim yine olmadı ,umarım senin olur bu kez canım..allah yardımcın olsun.

Nihayet istanbuldayım dondurulmuş embriyolar için tekrardan aranızdayım
şimdiden hayırlı uğurlu olsun arkadaşım ,sonu bebişli olsun inşallah.

bugün sonuç alacak ikii arkadaş vardı sanrıım umarım güzel haber verirler ..
bu arada günaydın umut annelerive adayları
malesef benim 5. denemede negatifle sonuçlandı..

günaydın arkadaşım ..evet enfal33 ve venüs35 arkadaşımız var inşallah güğzel haberlerini alırız... valla bende heyecan yaptım şimdik ya:18:
canım sizi merakta koydum ama beni anlacayacağınızdan eminim.kendimi anca toparlayabildim.keyifler kaçık olunca hiç bir şey yazmak istemedim.

Maalesef negatif arkadaşlar .Süleyman beyin hastasıydım fakat transferimi ulun bey yapmıştı.Olmadı oysa embriyolar 1.kaliteydi neden tutunamadılar anlamıyorum...
sana da geçmiş olsun canım,benim de olmadı..bu kez çok umutluydum,ilk defa 1. kalitede 2 embriyolarım olmuştu.blast tarnsferiydi..ne olduysa benim transferin 4. 6.7.günde ,zaten jelim pembe renkte geri gelince işlerin yolunda gitmediği belliydi,ama ben yinede iyiye yordum belki tutunma kanamasıdır demiştim..neysee demekki kısmet değilmiş,bunda da vardır bir hayır..rabbim büyükk..kendini toparlarlar tekrar denersin inşallah..

Sonunda yazabildim...

Merhaba bende umut tüp bebek merkezinde eylül ayında tedaviye başlamayı düşünüyorum.
şimdiden hayırlı olsun arkadaşım.umarım sende en kısa zamanda bebişini kucağına alanlardan olursun.

arkadaşım seni de tebrik ederim..rabbim istediksen sonraa ,ol dedikten sonra,olmazlar olur..tek ebmriyo ile hamile kaldım bu mucizee.
sen bunun en iyi örneklerinden birisin.allah sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah..bizimde daha vakti zamanı var demekki..

Canım; Allah daha yazmamış demek ki.
Yılmak yok yola devam biliyorsun.
Ne kadar zor bir sınavdan geçiyoruz hepimiz. Bu sabrımızın mükafatını bu dünyada olmazsa, öbür dünyada alacağız inşallah.
O tatlı canını üzme olur mu? Allah'ım dermansız hastalık vermesin, bugünlerimize hamdolsun, Sana da o evladı verecek buna inan sadece isyan etme, dualarında ısrarcı ol.
Allah yar ve yardımcın olsun.

Sonunda yazabildim...

Merhaba bende umut tüp bebek merkezinde eylül ayında tedaviye başlamayı düşünüyorum.

Merhaba cnm bakalim benim de rapor isi belki biter ozamana bende o siralar yaptirmayi dusunuyorum hakkimizda hayirlisi

Arkadaslar hepinizin ramazan-ı şerif i mubarek olsun İNSALLAH nice ramazanlara cogalarak kavusmayi nasip eder yuce ALLAHİM.hamileligi zor gecen arkadaslarmizinda en kisa zamanda gunluk hayatlarina devam etmeyi nasip eder insALLAH.

Bu mübarek ramazan ayının hürmetine Rabbim tedaviye başlayacak ve tedavide olan tüm arkadaşlarımızın yardımcısı olsun, hayırlısıyla tez zamanda sağlıklı bir şekilde evlatlarına kavuştursun inşallah (amin)

Hamile olan arkadaşlarımıza da kolay hamilelikler ve kolay doğumlar, evlatlarını sağlıcakla kucaklarına almayı nasip etsin inşallah (amin)

amin inşallah canım..rabbim büyükk.yaradanım herşeyi bilendir..elbet vardır bir bildiği.

enfal ve Venüs sözün bittiği yer ne yazsam tesellisi yok rabbim mucizelerinizi göndersin tezden ..
tüp bebekte negatif sonuç almanın acısını bilirim 4 defa aşılama negatifi almıştım etkilememişti ama tüpte negatif sonuç alınca dünya başıma yıkılmıştı sizi çok iyi anlıyorum ama eşimle hep bunu dedik bende yumurta sende sperm bitene kadar ölmeyip sağ oldukça deneyeceğiz sizde böyle düşünün ve psikolojinizin tamam hazırız dediğiniz anda tekrardan deneyin.
ALLAHım yar ve yardımcınız olsun dualarım evlat aşkıyla yanan herkes için ...

enfalcim o kadar çok üzüldüm ki anlatamam sanki senle birlikte negatiflerimi tekrardan yaşadım.
Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallah bir daha ki sefere meleğine kavuşursun.

Maalesef negatif arkadaşlar .Süleyman beyin hastasıydım fakat transferimi ulun bey yapmıştı.Olmadı oysa embriyolar 1.kaliteydi neden tutunamadılar anlamıyorum...
canım üzülme desemde boş ilk günlerde zor gececek günlerin ama sonra atlatıyosun ve sonra tekrar denemek istiyorsun maddi ve manevi yönden sıkıntın yoksa durmak yok yola devam

canım inşallah tedaviye gerek kalmadan rabbimden diliyoruz ver hayırlısı ile

güzel arkadaşım.... gerçekten çok üzüldüm kendi aldığım negatifleri hatırladım... hayırlısı buymuş diyelim.... ama yılmak yok rabbim izin verdikce hepimiz sonuna kadar mücadele edeceğiz... ve inanıyorum hepimiz en kısa zamanda hamilelik haberimizi paylaşacağız....

sevgili enfal33

güzel arkadaşım sonucuna çok üzüldüm ama demekki vakti zaamanı gelmemiş ... üzülme desemde boş elde değil biliyorum...fazla kafana takmamaya çalış... rabbim bu mübarek ayda inşallah hepimizin yüzünü güldürür...

Son düzenleme:

Allah sabır versin canım. Bazen nedeni olmuyor bazı şeylerin. Yeni tedaviler için Rabbim sizi maddi manevi hazırlasın.

Evet canım eşimden kaynaklanıyordu ve emre bey hiç umutlu değildi bende inanmakta zorluk çekiyorum ama oldu :)

benim eşimde azosperm var dr. muz emre bey bizede direk mikro tese dedi. durumlarımız birbirine yakın olduğu için size b, kaç sorum olacak yardmıcı olsanız çok sevinirim.

spermipgram testlerinizde sonuç hep = 0 mıydı?
yuvarlak hücre sayısı kaçtı?

eşinizin azosperm olma sebebi bellimi? küçükken geçirilmiş yüksek ateşli hastalık v.b.
bunları cevaplarsanız çok sevinirim.
Allah bebişini kucağına almayı nasip etsin. Sağlıcakla kal.

hoşbulduk canım ne yapayım bir süre yalnız kalmak istedim sonra yine aynı kaldığımız yerden hayata devam negüzel cinsiyetler belli olmaya başlamış allahım sağlıcakla kucaklarınıza almayı nasip etsin darısı tüm isteyenlere rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla versin.....

o mucizelerden biride benim göbişime...doktorların olmaz dediği halde sperm bulunması bnden sadece bir yumurta bulunup o tek yumurtamın döllenip bebeğim olması mucize..ben hep diyorum benm oldu sizinde olur yeter ki rabbim ol desin..benim 6 yıl sonra oldu sizn 3 yıl sonra 7 yıl sonra olur ama inanın rabbimden isteyin olur..doktorların çoğu olmaz dedi ama ben rabbimden istedim çok şükür şimdi kızım olacak ekimde kucağıma alıcam inşallah.rabbim tüm isteyenlere versin bu duyguyu tattırsın

canım o jel olayına takılma lütfen çünkü benim devamlı pembe olarak hep geri geldi ve benim kanamamda oldu.ben de hep niye pembe oluyor bu diyordum ama kanamam da olunca pek takılmadım jele.

bende dün başladım tedaviye.doktorum ulun hoca ama o almadığı için Süleyman beyle başladık.2 gündür öyle mutluyum ki sanki dün muayenede tedaviye başlayabiliriz değilde hamilesiniz dedi doktor.ilk denemede hiç böyle hissetmemiştim.e bide mübarek ay olunca herşeyi hayra yordum,herhalde bu defa oldu dedim.işte böyle duygularla oturdum netin başına.amaaaaaaaaaaaaaa 2 negatifi birden görünce moralim alt üst oldu.şu günlerin yüzü suyu hürmetine nolur Allah ım bundan sonra kimse negatif sonuç almasın.alanlar biran önce toparlanıp tekrar başlasın ve bu ne defa mutlu son olsun.zaten hamile olanlarada sağlıcakla doğurmayı nasip etsin....

Umut anneleri ve anne adayları sızlerden yardım istiyorum . Uzun zamandır sizleri takip ediyorum bende ikinci tedavime basladım sayılır ramazandan sonraki ilk adetimle başlıyorum inşallah. Bi gebelik aşısı varmıs yaptıran varmı bu konuda bilgi almak istiyorum bana yazarlarsa detaylı bi şekilde çok sevinirim... Şu mübarek aylarda allah herkesin dileğini duasını kabul etsin..

tedavin hayırlı olsun öncelikle ..
bnm forumda bildiğim maviella diye bi arkadaş vaar iletişime geçebilirsen sana fikir verecektir..
ALLAH yardımcın olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…