Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Ulun beyin hastasıyım dün benimde kader anımdı ve Süleyman bey muayene etti 1 adet 20 lik yumurtam ve yanında'da 10 luk küçük yumurta mevcut çıktı.10 luk işimize yaramaz 20 likle 1 yumurta ile yola devam edeceğiz yarın sabah yumurtam alınacak 44 yaşındayım menopoz sıkıntılarım başladı çok ufak bir şansla tekrar yola çıktım ve bu 5 denemem :18: Allah hepimizin yardımcısı olsun

Selamm cnmm..
tedavin hayırlı olsun şimdididen..
benimde 3. tüp bebekte bebeğime hamileyim.ilk denememi üniv. hastt yapmıştım umutta 2. tüp deneedik eylülde dondurulmuş olmadı.nisanda tekrar başladık.3. denemeye. ve bende gebelik aşısını duyduğum için ulun beye sordum banada uygulanabilirmi diye oda olabilir demişti.ve bana yapıldı.opu günü 3 tüp kan alıyolar senden,sonra transferden 2 gün önce gidiyosun muayene odasında aynı transfer olur gibi aşıyı yapıyolar ama canın acımıyo çok transfer olurken takılan alet takılıyo..5 dk lik bi işlem..
ben hamile kaldım ..çok şükür..inşaallahhhh bu yolda emek veren herkeste yaşar bu mutluluğu:26:

Teşekkürler benimde daha önceden farklı bir merkezde iki başarısız denemem var tedavilerim arasında uzun süreler var çünkü toparlanmam çok. zor oluyor hatta psikoloğa bile gittim.
Her seferinde Ben anne olmak istiyorum bunun için sonuna kadar mücadele etmem gerekiyorsa etmeliyim DİYORUM
Eylül ayında üçüncü kez yeni bir başlangıç yapacağım

Lütfen arkadaşım sende anne olmak istiyorsan mücadeleyi bırakma
Allahım yardımcımız olsun....

Merhaba cnm bakalim benim de rapor isi belki biter ozamana bende o siralar yaptirmayi dusunuyorum hakkimizda hayirlisi

Amin
Belki aynı zamanlarda tedaviye başlarız ne güzel olur ..

Farklı merkezde 2 denemem var bu denemede her şey yapılsın istiyorum çok araştırdım gebelik aşısı bana mantıklı geldi Ben yaptırmayı düşünüyorum

Son düzenleme:

Hosgeldin cnm nerelerdeydin ne guzel basladin tedaviye ALLAH im yardimcin olsun tum herkezin sen rapor icin basla demeseydin daha beklicektim heralde ii kibasladim uzun bi surec olcak gb haberdar et cnm

seni hatırlıyorum canım azo topiğinden,sende farklı ilden geliyordun ben gibi.zorluklarından bahsediyordun.polis eşiydin sanırım.
bak herşey unutuluyor rabim sana o tek yumurtanı nasip etti.kısmetten öte gitmiyor malesef.her iyi gitmesi de önemli değil rabbim nasip etmedikten sonra..

canım o jel olayına takılma lütfen çünkü benim devamlı pembe olarak hep geri geldi ve benim kanamamda oldu.ben de hep niye pembe oluyor bu diyordum ama kanamam da olunca pek takılmadım jele.
bende tutunma kanaması diye kendimi teselli ettim ama,olmadı işte.
umarım bu son denememe rabbim hamiş olmayı evladımı hayırlı ve sağlıklı kucağıma almayı nasip eyler.
isteyen ve ben gibi savaşan herkeze en kısa zamanda senin yaşadığın sevinçleri mutlulukları yaşamayı kısmet etsin inşallah.

şimdiden hayırlı uğurlu olsun canım.sen bizlere takılma inşallah sizlerden güzel haberler alırız.şimdiden moralini bozma .

canım flzsk sana anlatmış nasıl yapıldığını.ücreti 600tl.doktor isterse yaptırırsın.
ben son 2 denemem de yaptırdım,ama negatif aldım..kesinliği kanıtlanmamış yeni bir işlem.
ama ücret önemli değil şansımı denemek isterim dersen dene..ulun hoca şöyle bir açıklama yapmıştı,şimdilik 20 hastamda denedim,8-9 tanesi hamile kaldı ..ama şuda var dedi,eğer aşıyı yapmasaydık yine hamile kalırlarmıydı bilemiyorum ..daha üzerinden 1 yıl geçmeden başarılı oldu veya olmadı denilemez demişti..benim son denememde embriyo durumuna göre karar vereceğim demişti,umut vadetmeyen embriyo olursa aşı yapmam tarnsferde etmem demişti..yumurta toplama işleminin ertesi günü çağırmışlardı aşı için kan vermeye..bu kez 1.kalitede embriyolarım vardı ama nasip olmayınca olmuyor işte.

rabbim sana o tek yumurtanı bağışlasın canım..kan versin can versin,göbüşüne konsun..
tek yumurtayla hamile kalan bir çok mucize yaşayan arkadaş var,umarım sende onlardan biri olursun.

tedavin hayırlı olsun arkadaşım... inşallah sonucuda güzel olur... bende farklı merkezde 2 kez denedim olmadı.... mayısta 3.üncü denememi umutta yaptıK doktorum ulun hocaydı... bende istedim gebelik aşısını ama ulun hoca gerek yok dedi ... herkeze yapmıyoruz genelde 4 5 başarısızlıktan sonra öneriyoruz dedi.....daha etkisi tam kanıtlanmamış çünkü... ama zararı yoksa diğer ihtimal için değer bence... RABBİM hepimizin yardımcısı olsun....

rabbim inşallah yar ve yardımcın olur her şey yolunda gider ve bebeğininne kavuşursun

herkese iyi günler arkadaşlar.sizlere bişey danışmam lazım.eşim merkezi ara dedi ama zırpırt herşey için aramakta istemiyorum.bugün 3. iğnemi yaptım.ve yaparken 1,2 damla dışarı taştı.ve bi damla kanadı.sizce ilaç dozu azalmış olurmu?yeniden yapayım dedim ama bu seferde fazla doz olur diye korktum.neyse bişey olmaz dedim.cuma gittiğimde sorarım olmazsa dedim.sizce?

Maalesef negatif arkadaşlar .Süleyman beyin hastasıydım fakat transferimi ulun bey yapmıştı.Olmadı oysa embriyolar 1.kaliteydi neden tutunamadılar anlamıyorum...

geçmiş olsun. ne denir ki seni çok iyi anlıyorum ben de 1 yıl önce 1. kalite embriyolarla negatif sonuç aldım. tutunamaması için hiç bir sebep yok gibiydi. ama allahın hesabı başka.. 10 ay boyunca hiç doktora gitmedim ayaklarım gitmedi. sonra toparlanıp dondurulmuş embriyo transferi için hazırlanmaya başladım. bu arada da doğal yoldan hamile kaldım.

umudunu hiç kaybetme. insan negatifi görünce her şey bitti sanıyor. üzülme diyemem elbette çok üzgünsün ama bunun bir son olduğunu düşünme lütfen. yıllarca her ramazan ayında her iftarda aynı şey için dua ettim. ve bu ramazan karnımda bebeğim var. bundan iyi fırsat olmaz. allaha dua etmekten bıkmayalım.

allah gönlündekini hayırlısıyla versin.

Allah razı olsun arkadasım zamanını ayırıp uzun uzun yazmısın. Anladıgım kadarıyla bu ası herkese yapılmıyo galiba. Gorüzmemizde bende istedim süleyman beyden olur dedi hayırlısı. Bu arada bu ikinci umutta benim bundan once üç denemem amerikan hastasinde olmustu inşallah hepimiz hayirli sonuçlar alırız..

burada yaptırıp olumlu sonuç alan arkadaşlar var. ama sanırım bir kaç negatif denemesi olmayana yapmıyorlar. ben dondurulmuş transferi yaptıracaktım ulun beye sormuştum sana yapamam yaparsam ticari olur demişti. kesinliği kanıtlanmış bir uyguama değil.

selam canım benimde iğne yaptığım yeri pamukla bastırmazsam dışarı akıyordu ama hiç kanamadı.ben hiç takılmadım doz azaldımı acaba diye.seni yanlış yönlendirmek istemem ama merkezi ara istersen tabi ki arayacaksın aklına bişey takıldığındaenazından sonradan niye bize sormadınız demesinler canım

selam canım evet ben edirneden gittim umut tüp bebeğe.6 saat gidiş 6 saat eve dönüş sadece otobüsteki zamanlarımdı tabi otobüz saatlerini beklemeyi saymıyorum saatlerce harem otogarda otobüs beklediğimiz oldu..direk otobüste gelmiyor indi bindi oluyor ben razıydım da eşim otobüste çok sıkıldı çok huzursuzlık yaptı bana sıkıldım otur otur diye.saatlerce gidiyorduk 10 dk muayene oluyordum hayde ters gerii..ama çokm şükür değdi çektiğimiz sıkıntılara..eşim polis değil canım esnafız biz eşimle.rabbim herkese nasip etsin annelik duygusunu

aşk olsun sizeeeeopum vardı bu gün hiç kimsecikler sormamış...ama ben söliim hadi, 12 yumoş toplandı yarın detay vereceklermiş işlemden sonra kasık ağrım ve az kanamam oldu bi ağrı kesiici yapıldı daha iyiyim

Canım bu çok güzel bir haber 12 adet mükemmel
Vallahi ben nete şimdi girebildim temizlik vardı evde şimdi bitirdi gitti kadınım anca geldim ben de. Kusuruma bakma olur mu?
12 yumurtan da kaliteli biçimde döllenir de sana da sıkı sıkı tutunur inşallah.
Şimdi duaya asıl bakalım. Allah yardımcın olsun.

1-2 damladan birşey olmaz canım ,zaten bir daha kontrolünde yumurtalarının durumuna göre yeni doz belirlenir.benim de 4.denemem de eksik ilaç vermiş merkez.aradım birşey olmaz demişlerdi.

canım hadi hayırlı olsun,ben senle nurcanlaa karıştırdım sanırım,bugun birinin opu vardı ama senin mi nurcanın mı hatırlayamadım,malum negatif yüzünden bugünlerde biraz karışığım..kimin hangi süreçte olduğunu hatırlayamıyorum.
umarım 12 yumuşunda döllenir en iyileri göbüşüne konup kan,can bulur..senin olur...hakkında hayırlısı olsun.umarım yarın güzel haberler alırsın..

canım yaaaaa bende 2 gündür hastanelerdeyim o yüzden çıkmış aklımdan.
maaşallah 12 yumoşş
inşallah güzelce döllenirler..
12 side devam ederlerrrr sağlıklı bi şekilde..
ağrı olur cnm normal.geçmiş olsun.

canim benimde kusuruma bakma hayirli olsun insALLAH hamileyimm diye de sevindir bizleri buradan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…