Umut anneleri ve anne adayları sızlerden yardım istiyorum . Uzun zamandır sizleri takip ediyorum bende ikinci tedavime basladım sayılır ramazandan sonraki ilk adetimle başlıyorum inşallah. Bi gebelik aşısı varmıs yaptıran varmı bu konuda bilgi almak istiyorum bana yazarlarsa detaylı bi şekilde çok sevinirim... Şu mübarek aylarda allah herkesin dileğini duasını kabul etsin..
bende zor ikna etmiştim.benim yine olmadı ,umarım senin olur bu kez canım..allah yardımcın olsun.
şimdiden hayırlı uğurlu olsun arkadaşım ,sonu bebişli olsun inşallah.
malesef benim 5. denemede negatifle sonuçlandı..
canım sizi merakta koydum ama beni anlacayacağınızdan eminim.kendimi anca toparlayabildim.keyifler kaçık olunca hiç bir şey yazmak istemedim.
sana da geçmiş olsun canım,benim de olmadı..bu kez çok umutluydum,ilk defa 1. kalitede 2 embriyolarım olmuştu.blast tarnsferiydi..ne olduysa benim transferin 4. 6.7.günde ,zaten jelim pembe renkte geri gelince işlerin yolunda gitmediği belliydi,ama ben yinede iyiye yordum belki tutunma kanamasıdır demiştim..neysee demekki kısmet değilmiş,bunda da vardır bir hayır..rabbim büyükk..kendini toparlarlar tekrar denersin inşallah..
şimdiden hayırlı olsun arkadaşım.umarım sende en kısa zamanda bebişini kucağına alanlardan olursun.
Merhaba cnm bakalim benim de rapor isi belki biter ozamana bende o siralar yaptirmayi dusunuyorum hakkimizda hayirlisi
Umut anneleri ve anne adayları sızlerden yardım istiyorum . Uzun zamandır sizleri takip ediyorum bende ikinci tedavime basladım sayılır ramazandan sonraki ilk adetimle başlıyorum inşallah. Bi gebelik aşısı varmıs yaptıran varmı bu konuda bilgi almak istiyorum bana yazarlarsa detaylı bi şekilde çok sevinirim... Şu mübarek aylarda allah herkesin dileğini duasını kabul etsin..
bende dün başladım tedaviye.doktorum ulun hoca ama o almadığı için Süleyman beyle başladık.2 gündür öyle mutluyum ki sanki dün muayenede tedaviye başlayabiliriz değilde hamilesiniz dedi doktor.ilk denemede hiç böyle hissetmemiştim.e bide mübarek ay olunca herşeyi hayra yordum,herhalde bu defa oldu dedim.işte böyle duygularla oturdum netin başına.amaaaaaaaaaaaaaa 2 negatifi birden görünce moralim alt üst oldu.şu günlerin yüzü suyu hürmetine nolur Allah ım bundan sonra kimse negatif sonuç almasın.alanlar biran önce toparlanıp tekrar başlasın ve bu ne defa mutlu son olsun.zaten hamile olanlarada sağlıcakla doğurmayı nasip etsin....
seni hatırlıyorum canım azo topiğinden,sende farklı ilden geliyordun ben gibi.zorluklarından bahsediyordun.polis eşiydin sanırım.o mucizelerden biride benim göbişime...doktorların olmaz dediği halde sperm bulunması bnden sadece bir yumurta bulunup o tek yumurtamın döllenip bebeğim olması mucize..ben hep diyorum benm oldu sizinde olur yeter ki rabbim ol desin..benim 6 yıl sonra oldu sizn 3 yıl sonra 7 yıl sonra olur ama inanın rabbimden isteyin olur..doktorların çoğu olmaz dedi ama ben rabbimden istedim çok şükür şimdi kızım olacak ekimde kucağıma alıcam inşallah.rabbim tüm isteyenlere versin bu duyguyu tattırsın
bende tutunma kanaması diye kendimi teselli ettim ama,olmadı işte.canım o jel olayına takılma lütfen çünkü benim devamlı pembe olarak hep geri geldi ve benim kanamamda oldu.ben de hep niye pembe oluyor bu diyordum ama kanamam da olunca pek takılmadım jele.
şimdiden hayırlı uğurlu olsun canım.sen bizlere takılma inşallah sizlerden güzel haberler alırız.şimdiden moralini bozma .bende dün başladım tedaviye.doktorum ulun hoca ama o almadığı için Süleyman beyle başladık.2 gündür öyle mutluyum ki sanki dün muayenede tedaviye başlayabiliriz değilde hamilesiniz dedi doktor.ilk denemede hiç böyle hissetmemiştim.e bide mübarek ay olunca herşeyi hayra yordum,herhalde bu defa oldu dedim.işte böyle duygularla oturdum netin başına.amaaaaaaaaaaaaaa 2 negatifi birden görünce moralim alt üst oldu.şu günlerin yüzü suyu hürmetine nolur Allah ım bundan sonra kimse negatif sonuç almasın.alanlar biran önce toparlanıp tekrar başlasın ve bu ne defa mutlu son olsun.zaten hamile olanlarada sağlıcakla doğurmayı nasip etsin....
rabbim sana o tek yumurtanı bağışlasın canım..kan versin can versin,göbüşüne konsun..Ulun beyin hastasıyım dün benimde kader anımdı ve Süleyman bey muayene etti 1 adet 20 lik yumurtam ve yanında'da 10 luk küçük yumurta mevcut çıktı.10 luk işimize yaramaz 20 likle 1 yumurta ile yola devam edeceğiz yarın sabah yumurtam alınacak 44 yaşındayım menopoz sıkıntılarım başladı çok ufak bir şansla tekrar yola çıktım ve bu 5 denemem :18: Allah hepimizin yardımcısı olsun
Ulun beyin hastasıyım dün benimde kader anımdı ve Süleyman bey muayene etti 1 adet 20 lik yumurtam ve yanında'da 10 luk küçük yumurta mevcut çıktı.10 luk işimize yaramaz 20 likle 1 yumurta ile yola devam edeceğiz yarın sabah yumurtam alınacak 44 yaşındayım menopoz sıkıntılarım başladı çok ufak bir şansla tekrar yola çıktım ve bu 5 denemem :18: Allah hepimizin yardımcısı olsun
Maalesef negatif arkadaşlar .Süleyman beyin hastasıydım fakat transferimi ulun bey yapmıştı.Olmadı oysa embriyolar 1.kaliteydi neden tutunamadılar anlamıyorum...
Selamm cnmm..
tedavin hayırlı olsun şimdididen..
benimde 3. tüp bebekte bebeğime hamileyim.ilk denememi üniv. hastt yapmıştım umutta 2. tüp deneedik eylülde dondurulmuş olmadı.nisanda tekrar başladık.3. denemeye. ve bende gebelik aşısını duyduğum için ulun beye sordum banada uygulanabilirmi diye oda olabilir demişti.ve bana yapıldı.opu günü 3 tüp kan alıyolar senden,sonra transferden 2 gün önce gidiyosun muayene odasında aynı transfer olur gibi aşıyı yapıyolar ama canın acımıyo çok transfer olurken takılan alet takılıyo..5 dk lik bi işlem..
ben hamile kaldım ..çok şükür..inşaallahhhh bu yolda emek veren herkeste yaşar bu mutluluğu:26:
herkese iyi günler arkadaşlar.sizlere bişey danışmam lazım.eşim merkezi ara dedi ama zırpırt herşey için aramakta istemiyorum.bugün 3. iğnemi yaptım.ve yaparken 1,2 damla dışarı taştı.ve bi damla kanadı.sizce ilaç dozu azalmış olurmu?yeniden yapayım dedim ama bu seferde fazla doz olur diye korktum.neyse bişey olmaz dedim.cuma gittiğimde sorarım olmazsa dedim.sizce?
seni hatırlıyorum canım azo topiğinden,sende farklı ilden geliyordun ben gibi.zorluklarından bahsediyordun.polis eşiydin sanırım.
bak herşey unutuluyor rabim sana o tek yumurtanı nasip etti.kısmetten öte gitmiyor malesef.her iyi gitmesi de önemli değil rabbim nasip etmedikten sonra..
bende tutunma kanaması diye kendimi teselli ettim ama,olmadı işte.
umarım bu son denememe rabbim hamiş olmayı evladımı hayırlı ve sağlıklı kucağıma almayı nasip eyler.
isteyen ve ben gibi savaşan herkeze en kısa zamanda senin yaşadığın sevinçleri mutlulukları yaşamayı kısmet etsin inşallah.
şimdiden hayırlı uğurlu olsun canım.sen bizlere takılma inşallah sizlerden güzel haberler alırız.şimdiden moralini bozma .
canım flzsk sana anlatmış nasıl yapıldığını.ücreti 600tl.doktor isterse yaptırırsın.
ben son 2 denemem de yaptırdım,ama negatif aldım..kesinliği kanıtlanmamış yeni bir işlem.
ama ücret önemli değil şansımı denemek isterim dersen dene..ulun hoca şöyle bir açıklama yapmıştı,şimdilik 20 hastamda denedim,8-9 tanesi hamile kaldı ..ama şuda var dedi,eğer aşıyı yapmasaydık yine hamile kalırlarmıydı bilemiyorum ..daha üzerinden 1 yıl geçmeden başarılı oldu veya olmadı denilemez demişti..benim son denememde embriyo durumuna göre karar vereceğim demişti,umut vadetmeyen embriyo olursa aşı yapmam tarnsferde etmem demişti..yumurta toplama işleminin ertesi günü çağırmışlardı aşı için kan vermeye..bu kez 1.kalitede embriyolarım vardı ama nasip olmayınca olmuyor işte.
rabbim sana o tek yumurtanı bağışlasın canım..kan versin can versin,göbüşüne konsun..
tek yumurtayla hamile kalan bir çok mucize yaşayan arkadaş var,umarım sende onlardan biri olursun.
aşk olsun sizeeeeopum vardı bu gün hiç kimsecikler sormamış...ama ben söliim hadi, 12 yumoş toplandı yarın detay vereceklermiş işlemden sonra kasık ağrım ve az kanamam oldu bi ağrı kesiici yapıldı daha iyiyim
1-2 damladan birşey olmaz canım ,zaten bir daha kontrolünde yumurtalarının durumuna göre yeni doz belirlenir.benim de 4.denemem de eksik ilaç vermiş merkez.aradım birşey olmaz demişlerdi.herkese iyi günler arkadaşlar.sizlere bişey danışmam lazım.eşim merkezi ara dedi ama zırpırt herşey için aramakta istemiyorum.bugün 3. iğnemi yaptım.ve yaparken 1,2 damla dışarı taştı.ve bi damla kanadı.sizce ilaç dozu azalmış olurmu?yeniden yapayım dedim ama bu seferde fazla doz olur diye korktum.neyse bişey olmaz dedim.cuma gittiğimde sorarım olmazsa dedim.sizce?
canım hadi hayırlı olsun,ben senle nurcanlaa karıştırdım sanırım,bugun birinin opu vardı ama senin mi nurcanın mı hatırlayamadım,malum negatif yüzünden bugünlerde biraz karışığım..kimin hangi süreçte olduğunu hatırlayamıyorum.aşk olsun sizeeeeopum vardı bu gün hiç kimsecikler sormamış...ama ben söliim hadi, 12 yumoş toplandı yarın detay vereceklermiş işlemden sonra kasık ağrım ve az kanamam oldu bi ağrı kesiici yapıldı daha iyiyim
aşk olsun sizeeeeopum vardı bu gün hiç kimsecikler sormamış...ama ben söliim hadi, 12 yumoş toplandı yarın detay vereceklermiş işlemden sonra kasık ağrım ve az kanamam oldu bi ağrı kesiici yapıldı daha iyiyim
herkese iyi günler arkadaşlar.sizlere bişey danışmam lazım.eşim merkezi ara dedi ama zırpırt herşey için aramakta istemiyorum.bugün 3. iğnemi yaptım.ve yaparken 1,2 damla dışarı taştı.ve bi damla kanadı.sizce ilaç dozu azalmış olurmu?yeniden yapayım dedim ama bu seferde fazla doz olur diye korktum.neyse bişey olmaz dedim.cuma gittiğimde sorarım olmazsa dedim.sizce?[/QUOTE
Aklına takılan seni rahatsız eden tüm sorularını sor derim.. Sonuçta özel bir merkezde tedavi görüyoruz . Gerçi 1-2 damla taşması sorun olacağını düşünmüyorum bildiğim kadarıyla yumurtalar büyümediyse zaten dozu artırırlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?