aşk olsun sizeeeeopum vardı bu gün hiç kimsecikler sormamış...ama ben söliim hadi, 12 yumoş toplandı yarın detay vereceklermiş işlemden sonra kasık ağrım ve az kanamam oldu bi ağrı kesiici yapıldı daha iyiyim
ne kusuru aşk olsun yaaaCanım bu çok güzel bir haber 12 adet mükemmel
Vallahi ben nete şimdi girebildim temizlik vardı evde şimdi bitirdi gitti kadınım anca geldim ben de. Kusuruma bakma olur mu?
12 yumurtan da kaliteli biçimde döllenir de sana da sıkı sıkı tutunur inşallah.
Şimdi duaya asıl bakalım. Allah yardımcın olsun.
herkese iyi günler arkadaşlar.sizlere bişey danışmam lazım.eşim merkezi ara dedi ama zırpırt herşey için aramakta istemiyorum.bugün 3. iğnemi yaptım.ve yaparken 1,2 damla dışarı taştı.ve bi damla kanadı.sizce ilaç dozu azalmış olurmu?yeniden yapayım dedim ama bu seferde fazla doz olur diye korktum.neyse bişey olmaz dedim.cuma gittiğimde sorarım olmazsa dedim.sizce?[/QUOTE
Aklına takılan seni rahatsız eden tüm sorularını sor derim.. Sonuçta özel bir merkezde tedavi görüyoruz . Gerçi 1-2 damla taşması sorun olacağını düşünmüyorum bildiğim kadarıyla yumurtalar büyümediyse zaten dozu artırırlar.
bende öyle düşündüm işte canım.hani derler ya sakınan göze çöp batar.bu sefer o kadar sakınmak istemiyrum.ama size sormadan da edemedim işte :) cevap veren tüm arkadaşlara teşekkür edrim
Allah razı olsun,sen de en yakın zamanda pozitiflerle dön canım.cimcimexxx ede söledim, tek olsun benim olsun1-2 damladan birşey olmaz canım ,zaten bir daha kontrolünde yumurtalarının durumuna göre yeni doz belirlenir.benim de 4.denemem de eksik ilaç vermiş merkez.aradım birşey olmaz demişlerdi.
canım hadi hayırlı olsun,ben senle nurcanlaa karıştırdım sanırım,bugun birinin opu vardı ama senin mi nurcanın mı hatırlayamadım,malum negatif yüzünden bugünlerde biraz karışığım..kimin hangi süreçte olduğunu hatırlayamıyorum.
umarım 12 yumuşunda döllenir en iyileri göbüşüne konup kan,can bulur..senin olur...hakkında hayırlısı olsun.umarım yarın güzel haberler alırsın..
amin canım inşallah ALLAH RAZI OLSUN,evet ağrım var biraz,biraz da kanama, sen de olmuşmuydu?bi de jeli akşam 9-10 gibi yapsam olurmu sence ,çünkü hemşire yarım sAat 45 dk yürüyüş yap dedi,malum hava sıcak hem eşimin iş çıkışına denk getirmeyi düşünüyorumcanım yaaaaa bende 2 gündür hastanelerdeyim o yüzden çıkmış aklımdan.
maaşallah 12 yumoşş
inşallah güzelce döllenirler..
12 side devam ederlerrrr sağlıklı bi şekilde..
ağrı olur cnm normal.geçmiş olsun.
bende öyle düşündüm işte canım.hani derler ya sakınan göze çöp batar.bu sefer o kadar sakınmak istemiyrum.ama size sormadan da edemedim işte :) cevap veren tüm arkadaşlara teşekkür edrim
Canım senin kaçıncı denemen benim üçüncü denemem iki denememde her şeye çok dikkat ettim gebelik testine kadar tam 12 gün boyunca yattım anlayacağın kendimi strese sokmaktan başka bir şey yapmadım. Üçüncü denem ve artık kendimi hiç strese sokmayacağım daha rahat olamaya çalışacağım dediğin gibi sakınan göze çöp batıyor.
kusur olur mu hiç yawwwwcanim benimde kusuruma bakma hayirli olsun insallah hamileyimm diye de sevindir bizleri buradan..
allah razı olsun canım,hepsini transfer etseler de 12 zim olsa süper olurdu wallaha12 tane yumurta süper
Inşallah hepsi döllenir sana da sımsıkı tutunur
inşallah canım yaa,allah razı olsun,gelişmeleri yazarım,tabii sende yaz olur mu?hayırlı olsun canım.inşallah hepsi sağlıklıdır ve hepsi döllenir.sanada en iyisini transfer ederler 2 hafta sonra da mutlu haberi verirsin.
ne kusuru aşk olsun yaaayumurta sayısı,kalitesi vs önemli değil benim için Allah nasib ettikten sonra 1 tane bile yeter.yeter ki olsun dimi ama
inşallah 5.gün olur,ama 5.gün p.tesiye denk geliyo maalesefTabi canım Allah'ım ol dedikten sonra 1 tanesi bile yeterli.
Transferin ne günü olacak acaba? Muhtemelen 5. gün yaparlar.
Pazar sabahı mı yaparlar acaba? Benimki de pazar günü olmuştu. Kimsecikler olmuyor mükemmel koca klinik senin :) Geniş geniş yat aman oram göründü aman buram açıldı derdi de yok
Buraya kadar herşey süper hızla ilerliyor fakat o transferden sonraki 12 gün var ya geçmek bilmiyor.
ilk 3 gün yat hiç kalkma 4. gün normal yaşantına dön. Sakın kendinde belirti arama olur mu? Çünkü olmuyor inan bana. Ben bile 12. gün hamileliğimi öğrendikten taa ne zaman sonra belirtiler başladı. Sakin ol bol bol dinlen dua et. Çünkü doktorlar ellerinden geleni yapıyor gerisi Allah'ın elinde.
Allah'ın izniyle bizlere müjedeli haberler verirsin umarım.
Ama veremezsen de üzülme gel burada bizimle dertleş ağla sızla istediğini yap bizler seni gönüllü dinleriz ve seni en iyi bizler anlarız.
Allah'ım inşallah çok aratmaz ilkinde verir sana mucizeni
aşk olsun sizeeeeopum vardı bu gün hiç kimsecikler sormamış...ama ben söliim hadi, 12 yumoş toplandı yarın detay vereceklermiş işlemden sonra kasık ağrım ve az kanamam oldu bi ağrı kesiici yapıldı daha iyiyim
canım yaaaaa bende 2 gündür hastanelerdeyim o yüzden çıkmış aklımdan.
maaşallah 12 yumoşş
inşallah güzelce döllenirler..
12 side devam ederlerrrr sağlıklı bi şekilde..
ağrı olur cnm normal.geçmiş olsun.
Ulun beyin hastasıyım dün benimde kader anımdı ve Süleyman bey muayene etti 1 adet 20 lik yumurtam ve yanında'da 10 luk küçük yumurta mevcut çıktı.10 luk işimize yaramaz 20 likle 1 yumurta ile yola devam edeceğiz yarın sabah yumurtam alınacak 44 yaşındayım menopoz sıkıntılarım başladı çok ufak bir şansla tekrar yola çıktım ve bu 5 denemem :18: Allah hepimizin yardımcısı olsun
Umut anneleri ve anne adayları sızlerden yardım istiyorum . Uzun zamandır sizleri takip ediyorum bende ikinci tedavime basladım sayılır ramazandan sonraki ilk adetimle başlıyorum inşallah. Bi gebelik aşısı varmıs yaptıran varmı bu konuda bilgi almak istiyorum bana yazarlarsa detaylı bi şekilde çok sevinirim... Şu mübarek aylarda allah herkesin dileğini duasını kabul etsin..
bende dün başladım tedaviye.doktorum ulun hoca ama o almadığı için Süleyman beyle başladık.2 gündür öyle mutluyum ki sanki dün muayenede tedaviye başlayabiliriz değilde hamilesiniz dedi doktor.ilk denemede hiç böyle hissetmemiştim.e bide mübarek ay olunca herşeyi hayra yordum,herhalde bu defa oldu dedim.işte böyle duygularla oturdum netin başına.amaaaaaaaaaaaaaa 2 negatifi birden görünce moralim alt üst oldu.şu günlerin yüzü suyu hürmetine nolur Allah ım bundan sonra kimse negatif sonuç almasın.alanlar biran önce toparlanıp tekrar başlasın ve bu ne defa mutlu son olsun.zaten hamile olanlarada sağlıcakla doğurmayı nasip etsin....
Sonunda yazabildim...
Merhaba bende umut tüp bebek merkezinde eylül ayında tedaviye başlamayı düşünüyorum.
demaydemay cım hayırlısı olsun ne kadar güzel senin şansın daha çok canım allah tamamına erdirsin inşallah emeklerin boş çıkmasın. Benim biricik yumurtam varmış 20 likaşk olsun sizeeeeopum vardı bu gün hiç kimsecikler sormamış...ama ben söliim hadi, 12 yumoş toplandı yarın detay vereceklermiş işlemden sonra kasık ağrım ve az kanamam oldu bi ağrı kesiici yapıldı daha iyiyim
TEŞEKKÜRLER klaramİnşallah o altın yumurtan (öyle deniyormuş onu da bu siteden öğrendim) sana bebeğini getirir. Hakkında hayırlısı olsun.
Canım senin kaçıncı denemen benim üçüncü denemem iki denememde her şeye çok dikkat ettim gebelik testine kadar tam 12 gün boyunca yattım anlayacağın kendimi strese sokmaktan başka bir şey yapmadım. Üçüncü denem ve artık kendimi hiç strese sokmayacağım daha rahat olamaya çalışacağım dediğin gibi sakınan göze çöp batıyor.
benim 2. denemem canım.geçen sefer bende çok pimpiriklendim.transfer sonrası 12 gün yattım.ama noldu...bende bu sefer daha rahat olmak istiyrum tabi başarabilirsem :) Allah hepimizin yardımcısı olsun
canım Allah razı olsun amin inşallah,bana sadece ilaçlarını iğneyi aynı saate al dediler bende bu gün3-3,5 gibi iğnemi yaptırdım sağlık ocağında,jeli de akşam 9:30 da yapıp dışarı çıktık eşimle bir yarım saat dolaşıp geldik.gündüz çıkıp yürümek istemiyorum çok sıcak çünkü,bir de ben yeni kapandım bu kapalı ilk yazım zor geçiyo o yüzden akşam olması konusunda ısrar ettim,sağlık ocağı yakın evime gidip yaptırıp gelirim iğneyi de akşam yaparım diye düşündüm,Rabbim bebğine sağlık sıhhat uzun ömür nasib etsin,zaman ayırıp cevapladığın için de ayrıca çoook teşekkürlerİki gün bakamadım sayfalar hızlı ilerlemiş...
Geçmiş olsun, hayırlı olsun. Benim de 12 yumurtam toplanmıştı. Kasık ağrıları ve kanama normal canım, ağrı kesiciyi iğne olarak yapacakları için ben yaptırmamıştım :) zaten kısa bir süre sonra geçmişti. İnşallah sağlıklı bir şekilde döllenirler ve sonucunda sana bebiş olarak gelirler.
Jelin kullanım saatini sormuşsun, saatin bir önemi yok, yalnız hep aynı saatlerde uygulamaya çalışırsan iyi olur. Bana hemşire iğneni yaptıracağın zaman jeli uygula, iğneye git yürüyüş olur demişti tabi sen bilirsin. Progestanı nerde yaptıracaksın, ben jeli uygulayıp iğne yaptırmaya gidip geliyordum 45 dakikaya tamamlamadım hiçbir zaman. iğneyi de hep aynı saatlerde yaptırmaya çalış.
çokkk teşşekkür ederim canım iyi temennilerin için,ama sayı kalite vs bunlar önemli değil(yani bana göre)tek olsun bizim olsun,klaram ında dediği gibi senin altın yumoşun ollacak inşallah o tek yumurtandemaydemay cım hayırlısı olsun ne kadar güzel senin şansın daha çok canım allah tamamına erdirsin inşallah emeklerin boş çıkmasın. Benim biricik yumurtam varmış 20 likbirtanede yanıcığında varmış ama o çok küçük dedi süleyman bey ,Ulun bey benim doktorum asıl fakat o olmayınca süleyman bey kontrol yaptı yarında biriciğimi alacaklar bakalım inşallah fos çıkmaz beni hayal kırıklığına uğratmaz birde kromozon tahlili istedi ulun bey dünden beri onun sitresine girdim kromozolar 1 ayda çıkıormuş bende 13 de verdim bu ayın 13 de çıkacakmış doktorumda yumurta toplamında elimizde olur inşallah demişti dünden beri hastaneyle bğuşuyorum hala çıkmadı yarın 10'30 da hastanede olacağım gitmeden tekrar şansımı denieceğim işallah sabah ıkarırlar çkmassa ne olur bilemiyorumm:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?