Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

hayırlı olsun canım.inşallah hepsi sağlıklıdır ve hepsi döllenir.sanada en iyisini transfer ederler 2 hafta sonra da mutlu haberi verirsin.

ne kusuru aşk olsun yaaayumurta sayısı,kalitesi vs önemli değil benim için Allah nasib ettikten sonra 1 tane bile yeter.yeter ki olsun dimi ama

Allah razı olsun,sen de en yakın zamanda pozitiflerle dön canım.cimcimexxx ede söledim, tek olsun benim olsun

amin canım inşallah ALLAH RAZI OLSUN,evet ağrım var biraz,biraz da kanama, sen de olmuşmuydu?bi de jeli akşam 9-10 gibi yapsam olurmu sence ,çünkü hemşire yarım sAat 45 dk yürüyüş yap dedi,malum hava sıcak hem eşimin iş çıkışına denk getirmeyi düşünüyorum

ne kusuru aşk olsun yaaayumurta sayısı,kalitesi vs önemli değil benim için Allah nasib ettikten sonra 1 tane bile yeter.yeter ki olsun dimi ama

Tabi canım Allah'ım ol dedikten sonra 1 tanesi bile yeterli.
Transferin ne günü olacak acaba? Muhtemelen 5. gün yaparlar.
Pazar sabahı mı yaparlar acaba? Benimki de pazar günü olmuştu. Kimsecikler olmuyor mükemmel koca klinik senin :) Geniş geniş yat aman oram göründü aman buram açıldı derdi de yok
Buraya kadar herşey süper hızla ilerliyor fakat o transferden sonraki 12 gün var ya geçmek bilmiyor.
ilk 3 gün yat hiç kalkma 4. gün normal yaşantına dön. Sakın kendinde belirti arama olur mu? Çünkü olmuyor inan bana. Ben bile 12. gün hamileliğimi öğrendikten taa ne zaman sonra belirtiler başladı. Sakin ol bol bol dinlen dua et. Çünkü doktorlar ellerinden geleni yapıyor gerisi Allah'ın elinde.
Allah'ın izniyle bizlere müjedeli haberler verirsin umarım.
Ama veremezsen de üzülme gel burada bizimle dertleş ağla sızla istediğini yap bizler seni gönüllü dinleriz ve seni en iyi bizler anlarız.
Allah'ım inşallah çok aratmaz ilkinde verir sana mucizeni

inşallah 5.gün olur,ama 5.gün p.tesiye denk geliyo maalesefacaba o güne kadar gelirler mi?yok belirti aramam zaten,çünkü çok yanıltıcı oluyor ve yaklaşık 6 yıldır her ay belirti aramaktan bi hal oldum,tadını çıkarmaya çalışıcam sadece aklıma gelmişken sana da sorıım jeli akşam 9-10 gibi kullansam bi problem olmaz dimi canım malum hava çok sıcak bide eşimin eve gelmesini bekliyim beraber çıkarız diye düşünüyorum çünkü hemşire jelden sonra 45dk 1 saat gez dedi,bi de senin kaç yumoş toplandı kaçıncı gün transferiydi vs vs.bana biraz detaylı yazar mısın,rahatsız olmayacaksan.uzun yazıp zaman ayırdığın için allah razı olsun,seni tanımayı gerçekten isterdim

İki gün bakamadım sayfalar hızlı ilerlemiş...

Geçmiş olsun, hayırlı olsun. Benim de 12 yumurtam toplanmıştı. Kasık ağrıları ve kanama normal canım, ağrı kesiciyi iğne olarak yapacakları için ben yaptırmamıştım :) zaten kısa bir süre sonra geçmişti. İnşallah sağlıklı bir şekilde döllenirler ve sonucunda sana bebiş olarak gelirler.
Jelin kullanım saatini sormuşsun, saatin bir önemi yok, yalnız hep aynı saatlerde uygulamaya çalışırsan iyi olur. Bana hemşire iğneni yaptıracağın zaman jeli uygula, iğneye git yürüyüş olur demişti tabi sen bilirsin. Progestanı nerde yaptıracaksın, ben jeli uygulayıp iğne yaptırmaya gidip geliyordum 45 dakikaya tamamlamadım hiçbir zaman. iğneyi de hep aynı saatlerde yaptırmaya çalış.

Hayırdır flzask, neden 2 gündür hastanedeydin, merak ettim şimdi..

İnşallah o altın yumurtan (öyle deniyormuş onu da bu siteden öğrendim) sana bebeğini getirir. Hakkında hayırlısı olsun.

Amin, Allah herkesin kalbindekinin hayırlısını versin inşallah.
Tedavin şimdiden hayırlı olsun, sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın inşallah. Gebelik aşısı için arkadaşlar cevap vermişler zaten.

Hayırlı uğurlu olsun tedavin, inşallah bu mutluluğun hiç bitmez sonuna kadar devam eder ve bebeğine kavuşursun.

Sonunda yazabildim...

Merhaba bende umut tüp bebek merkezinde eylül ayında tedaviye başlamayı düşünüyorum.

Tedavin hayırlı olsun şimdiden. Rabbim tüm isteyenlere en kısa sürede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Kolaylıklar diliyorum sizlere, Allah yardımcınız olsun..

demaydemay cım hayırlısı olsun ne kadar güzel senin şansın daha çok canım allah tamamına erdirsin inşallah emeklerin boş çıkmasın. Benim biricik yumurtam varmış 20 lik birtanede yanıcığında varmış ama o çok küçük dedi süleyman bey ,Ulun bey benim doktorum asıl fakat o olmayınca süleyman bey kontrol yaptı yarında biriciğimi alacaklar bakalım inşallah fos çıkmaz beni hayal kırıklığına uğratmaz birde kromozon tahlili istedi ulun bey dünden beri onun sitresine girdim kromozolar 1 ayda çıkıormuş bende 13 de verdim bu ayın 13 de çıkacakmış doktorumda yumurta toplamında elimizde olur inşallah demişti dünden beri hastaneyle bğuşuyorum hala çıkmadı yarın 10'30 da hastanede olacağım gitmeden tekrar şansımı denieceğim işallah sabah ıkarırlar çkmassa ne olur bilemiyorumm:18:

canım Allah razı olsun amin inşallah,bana sadece ilaçlarını iğneyi aynı saate al dediler bende bu gün3-3,5 gibi iğnemi yaptırdım sağlık ocağında,jeli de akşam 9:30 da yapıp dışarı çıktık eşimle bir yarım saat dolaşıp geldik.gündüz çıkıp yürümek istemiyorum çok sıcak çünkü,bir de ben yeni kapandım bu kapalı ilk yazım zor geçiyo o yüzden akşam olması konusunda ısrar ettim,sağlık ocağı yakın evime gidip yaptırıp gelirim iğneyi de akşam yaparım diye düşündüm,Rabbim bebğine sağlık sıhhat uzun ömür nasib etsin,zaman ayırıp cevapladığın için de ayrıca çoook teşekkürler

çokkk teşşekkür ederim canım iyi temennilerin için,ama sayı kalite vs bunlar önemli değil(yani bana göre)tek olsun bizim olsun,klaram ında dediği gibi senin altın yumoşun ollacak inşallah o tek yumurtano kadar çok şeye şahit oldum ki birinci kalite yumurta transferi yapılıp negatif,eşi azo olup kendin de sadece tek yumurtayla gebe olanlara,sen de o şanslı gruptan ol inşallah,(amin)benim doktorum da ulun bey ama şehir dışında olduğu için opu ma süleyman bey girdi,önce çok üzüldüm ama düşününce herşey nasip kısmet ALLAH OL DEDİKTEN SONRA O,BU,ŞU VESİLE,HEP İYİ DÜŞÜNELİM OLUMLU OLSUN,ALLAH SAĞLIK,MADDİYAT VERDİKÇE DENEMEYE DEVAM(YA TUTARSA)İNŞALLAH SONUCUNDA SEN İŞLEMEM GİRENE KADAR HAZIR OLUR.ALLAH HEPİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN(AMİN)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…