Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Arkadasım öncelikle tedavin hayırlı olsun. Klaramla sohbetinizi okudumda igne ve jele takıldım ben geçen seneki tedavimde sabah jel aksamda igne vardi acaba ilaçlarin sistemimi deyişti aynımı yoksa deyiştimi. Bana şöyle bir gününüzü zahmet olmassa anlatırmısınız mesela saba kaç gibi igne veya jeli kullandınız ne kadar yürüdünüz ilk üç günü nasıl geçirdiniz malum ilk üç gün çok önemli deniyor. Ayy kusura bakmayın uzun oldu biraz öpüyorum kızlar sizleri allah gönlünüze göre versin hepimizin aynı zamanda..

Benden 14 yumurta toplandı ertesi güne 10 yumurtam döllendi.
5. güne 5 yumurtam kaldı en kalitelisi bana transfer edildi.
Doktor onları 1 gün daha bekleteceğini söyledi 6. gün 2 yumurtam kaldı ve o 2 yumurtamı dondurdular.
Ama çok şükür ilk denemede bebeğim tuttu. Diğer ikisi şimdi klinikte dondurulmuş olarak saklanmakta. İnşallah onlara gerek kalmadan kendiliğimden ikinciye hamile kalırım.

Jeli kaçta istersen yap farketmez yeter ki hergün aynı saatte yap bol bol yürü. Çünkü yürümezsen jel geri geliyor.
Jel göründüğü kadar masum değil çok sıkıntılı bir ilaç maalesef. Olur da bebeğin tutarsa jele 3. ayın dolana kadar devam edeceksin başlarda çok sıkıntı değil ama ilerleyen haftalarda mantar yapabiliyor ki ben de 2 defa yaptı ve 12. haftadan sonra değişik şekil ve renklerde sürekli geri gelmeye başlıyor. Vallahi benim arada kanamalarım olmuştu hep Ulun bey jeli kesip iğneyi 2 doza çıkarmıştı, inan bana kendi kendime iğne jelden daha temiz oh be diyordum. Zaten kalçalarım berbat oturduğumda hala acıyorlar. Geçen haftaya kadar progestanla tutuyorum bebeğimi.
Herkes benim gibi olmaz ama, benim olduğum iğneler toplamda tedavinin başından bugüne kadar ki sürede rahat 200 etmiştir.
Karından olanlar neyse de kalçadan progestan kötü. 4 ayda 3 defa kanama geçirdim her defasında doktor sabah akşam, 10 gün dayadı o iğneleri İnşallah kimsenin ki benim gibi olmaz.

hayırlısı olsun canım bizede hep bilgi ver gelişmeleri söyle sen bizim kusurumuza bakma lütfen.benim bir yumurta bulunmuştu salı opu perş günü transferim olmuştu bakalım senin ne zaman olacak

bana hiç öyle demediler ya canım.jelide hiç dedikleri gibi yapamadım yani hiç 45 dk falan yürümedim 10 dak.anca yürüdüm.4 ay kullandım 2 aydırda progestan hap kullanıyorum coraspine decavite hala devam ediyorum.iğnemide jelime hiç saate dikkat ederek kullanmadım canım.bunlara pek takılma jelde geri geliyor biraz ve pembemsi geliyor benm ayrıcada kanamam olmuştu.

Amin canım, Rabbim hepimize sağlıcakla kucağımıza almayı ve hayırlı bir evlat olarak büyütmeyi nasip etsin.
Ne demek biz burada birbirimize destek için varız, ben de buradan birçok şey öğrenmiştim. Dediğim gibi saatlerin sabah akşam farkı yok özellikle birşey belirtilmediği sürece, hep aynı saat aralığında olmasına dikkat edersen yeterli.
Bir de hangi ilacı ne kadar kullanacağına şimdilik takılma, çünkü herkesin durumuna göre ilaçların kullanım şekli ve süresi değişebiliyor, buna doktorun karar verecek. Mesela bana 7.haftamda iğneyi 10.haftamda jeli bıraktırdı süleyman bey, arkadaşlarda farklı olmuş, dediğim gibi gebeliğin gidişatına ve ihtiyaçlarına bağlı. İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz.

Son düzenleme:

ooooo ne güzel haberlerle gelmişsin... canım inşallah hepsi döllenir ve veveveve sonuçç inşalllah muhteşem olurrrrrr

benim daha dün opum yapıldı,bana saat vermediler sadece kullandıklarını hep aynı saatte kullan dediler mesela jeli akşam 8de mi kulandın ertesi günü de akşam aynı saatte kullan gibi vs...ben birazdan yani dün öğlen 15:15 de yaptığım iğneyi birazdan gidip yapcam mesela,dün jelimi akşam 21:30 yaptım bu akşam da aynı saatte yapcam mesela ardından yarım saat yürüycem,uzun olur mu ne olucak canım önemli değil bende tam bilmiyorum malum daha çömezimAllah senin de yardımcın olsun bu dememende inşallah bebişin seninle olur artık,ALLAHA EMANET

cnm merkezden aradılarmı.
yumoşlardan haber varmıı
yada yazdında benmi kaçırdımmm:44::44:

canım benim ilk günden 6sı döllenmiş,bakalım kaçı daha döllenecek,2 tane de olgun varmış o olgun dediklerinin döllenme şansı var mı sen biliyor musun?inşallah dondurmalarına gerek kalmaz 2.de kendiliğinden hamiş olursun Evet maalesef seninki çok sıkıntılı geçmiş neyse ki hamdolsun rabbime yardım etmiş sana ve meleğine,3. Yada 5.gün transferi yapacaklarmış bana dua et lütfen olurmu?

evet canım aradılar 12 taneden 10u olgun 6sı döllenmiş,bilmiyorum artık sonu ne olur 3.yada 5.gün transferi olabilirmiş yani c.tesi yada p.tesi

hadi gözün aydın canım.hayırlısı ile kavuşursun inşallah bebişine.ve sıkı sıkı tutunur sana.Allah yardımcın olsun

AMİİİN.Teşekkür ederim.Bugün opum vardı.Altın yumoşumu ( biriciğimi ) aldılar inşalah 2 yada 5 güne kadar transferim gerçekleşecek denildi .Senin iyi haberlerinide okudum canım yumoşlar iyi gidiyorlar inşallah sonuda iyi olacak.Bugün sağlık ocağındaki hemşirede bu merkezde yaptıranların çoğu hamile kalıyorlar dedi inşallah Allah hepimizin yüzüne güler.Birde ücret olarak ne ödediniz sakıncası yoksa.Biz (çider ) üzerinden gittik ve indirim yapıldı.5,500 tl ödedik maddi ve manevi çok zor insanı terletiyor bu 5 deneme inşallah sonuç güzel olur

hade hayırlısı olsun seninde canım,inşallah biriciğin sana sıkı sıkı tutunur,dediğin gibi inşallah sonumuz iyi oluryok canım yaa ben çidere üye olamadım bi anlık ihmalimdenben 6.100 ödedim ilaçlar testler vs baya bi aştı bizi,umarım değer

Güzel maşallah
Zaten o en olgun, en hızlı gelişen yumurtayı transfer ediyorlar. Çok iyi maşallah.
Bu iş olacak gibi doğdu içime vallahi. Hadi hayırlısı. Sakın çok stres yapma çok sakin ol. Kendi kendine sürekli evham yapma.
tuttu mu tutmadı mı diye için içini yemesine fırsat verme.
Sürekli dua et Allah'ım hayırlıysa ver, hayırlı değilse hayra çevir yine ver de.
Hayırlı olsun bakalım.

Canım seninde hayırlı olsun tedavin.
İnşallah bu defa olur Allah'ın izniyle.
Maddi manevi hakikatten çok zor iş.
İnşallah tutarda çekilen bunca çileye değer.

evet canım aradılar 12 taneden 10u olgun 6sı döllenmiş,bilmiyorum artık sonu ne olur 3.yada 5.gün transferi olabilirmiş yani c.tesi yada p.tesi

cnm 6 yumoştan mutlaka transfere gidecek kadar kaliteli embriyon olacaktır..
hayırlısıyla inşallah güzel haberler verirsin..sendee

tedavin hayırlı olsun..altın yumurtan sana bebeğini getirir inşaALLAH

ayyy canım yaa seninle her yazıştığımda içine su serpiliyo resmenbeni o kadar rahatlatıyorsun ki dilerim rabbimde seni rahat ettirir(amin)bakalım yarın tekrar arayacaklar bana bi tane kalsın bide dondurulmuşum olsun yeter Inşallah tutar da dondurulmuşu ilerleyen yıllarda düşünürüm,saol canım herşey için

Amiiin inşalllah bizimde 5,500 ilaçlar testler aştı.Siz kromozon testi yaptırdınızmı benimki bugün akşam üzeri çıktı 1 ayda anca çıkıyormuş toplama işlemine yetişmedi.Az önce aradım yarın faxlayın dediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…