canım Allah razı olsun amin inşallah,bana sadece ilaçlarını iğneyi aynı saate al dediler bende bu gün3-3,5 gibi iğnemi yaptırdım sağlık ocağında,jeli de akşam 9:30 da yapıp dışarı çıktık eşimle bir yarım saat dolaşıp geldik.gündüz çıkıp yürümek istemiyorum çok sıcak çünkü,bir de ben yeni kapandım bu kapalı ilk yazım zor geçiyo o yüzden akşam olması konusunda ısrar ettim,sağlık ocağı yakın evime gidip yaptırıp gelirim iğneyi de akşam yaparım diye düşündüm,Rabbim bebğine sağlık sıhhat uzun ömür nasib etsin,zaman ayırıp cevapladığın için de ayrıca çoook teşekkürler
inşallah 5.gün olur,ama 5.gün p.tesiye denk geliyo maalesefacaba o güne kadar gelirler mi?yok belirti aramam zaten,çünkü çok yanıltıcı oluyor ve yaklaşık 6 yıldır her ay belirti aramaktan bi hal oldum,tadını çıkarmaya çalışıcam sadece aklıma gelmişken sana da sorıım jeli akşam 9-10 gibi kullansam bi problem olmaz dimi canım malum hava çok sıcak bide eşimin eve gelmesini bekliyim beraber çıkarız diye düşünüyorum çünkü hemşire jelden sonra 45dk 1 saat gez dedi,bi de senin kaç yumoş toplandı kaçıncı gün transferiydi vs vs.bana biraz detaylı yazar mısın,rahatsız olmayacaksan.uzun yazıp zaman ayırdığın için allah razı olsun,seni tanımayı gerçekten isterdim
aşk olsun sizeeeeopum vardı bu gün hiç kimsecikler sormamış...ama ben söliim hadi, 12 yumoş toplandı yarın detay vereceklermiş işlemden sonra kasık ağrım ve az kanamam oldu bi ağrı kesiici yapıldı daha iyiyim
canım Allah razı olsun amin inşallah,bana sadece ilaçlarını iğneyi aynı saate al dediler bende bu gün3-3,5 gibi iğnemi yaptırdım sağlık ocağında,jeli de akşam 9:30 da yapıp dışarı çıktık eşimle bir yarım saat dolaşıp geldik.gündüz çıkıp yürümek istemiyorum çok sıcak çünkü,bir de ben yeni kapandım bu kapalı ilk yazım zor geçiyo o yüzden akşam olması konusunda ısrar ettim,sağlık ocağı yakın evime gidip yaptırıp gelirim iğneyi de akşam yaparım diye düşündüm,Rabbim bebğine sağlık sıhhat uzun ömür nasib etsin,zaman ayırıp cevapladığın için de ayrıca çoook teşekkürler
aşk olsun sizeeeeopum vardı bu gün hiç kimsecikler sormamış...ama ben söliim hadi, 12 yumoş toplandı yarın detay vereceklermiş işlemden sonra kasık ağrım ve az kanamam oldu bi ağrı kesiici yapıldı daha iyiyim
benim daha dün opum yapıldı,bana saat vermediler sadece kullandıklarını hep aynı saatte kullan dediler mesela jeli akşam 8de mi kulandın ertesi günü de akşam aynı saatte kullan gibi vs...ben birazdan yani dün öğlen 15:15 de yaptığım iğneyi birazdan gidip yapcam mesela,dün jelimi akşam 21:30 yaptım bu akşam da aynı saatte yapcam mesela ardından yarım saat yürüycem,uzun olur mu ne olucak canım önemli değil bende tam bilmiyorum malum daha çömezimArkadasım öncelikle tedavin hayırlı olsun. Klaramla sohbetinizi okudumda igne ve jele takıldım ben geçen seneki tedavimde sabah jel aksamda igne vardi acaba ilaçlarin sistemimi deyişti aynımı yoksa deyiştimi. Bana şöyle bir gününüzü zahmet olmassa anlatırmısınız mesela saba kaç gibi igne veya jeli kullandınız ne kadar yürüdünüz ilk üç günü nasıl geçirdiniz malum ilk üç gün çok önemli deniyor. Ayy kusura bakmayın uzun oldu biraz öpüyorum kızlar sizleri allah gönlünüze göre versin hepimizin aynı zamanda..
cnm merkezden aradılarmı.
yumoşlardan haber varmıı
yada yazdında benmi kaçırdımmm:44::44:
evet canım aradılar 12 taneden 10u olgun 6sı döllenmiş,bilmiyorum artık sonu ne olur 3.yada 5.gün transferi olabilirmiş yani c.tesi yada p.tesicnm merkezden aradılarmı.
Yumoşlardan haber varmıı
Yada yazdında benmi kaçırdımmm:44::44:
canım benim ilk günden 6sı döllenmiş,bakalım kaçı daha döllenecek,2 tane de olgun varmış o olgun dediklerinin döllenme şansı var mı sen biliyor musun?inşallah dondurmalarına gerek kalmaz 2.de kendiliğinden hamiş olursunbenden 14 yumurta toplandı ertesi güne 10 yumurtam döllendi.
5. Güne 5 yumurtam kaldı en kalitelisi bana transfer edildi.
Doktor onları 1 gün daha bekleteceğini söyledi 6. Gün 2 yumurtam kaldı ve o 2 yumurtamı dondurdular.
Ama çok şükür ilk denemede bebeğim tuttu. Diğer ikisi şimdi klinikte dondurulmuş olarak saklanmakta. Inşallah onlara gerek kalmadan kendiliğimden ikinciye hamile kalırım.
Jeli kaçta istersen yap farketmez yeter ki hergün aynı saatte yap bol bol yürü. çünkü yürümezsen jel geri geliyor.
Jel göründüğü kadar masum değil çok sıkıntılı bir ilaç maalesef. Olur da bebeğin tutarsa jele 3. Ayın dolana kadar devam edeceksin başlarda çok sıkıntı değil ama ilerleyen haftalarda mantar yapabiliyor ki ben de 2 defa yaptı ve 12. Haftadan sonra değişik şekil ve renklerde sürekli geri gelmeye başlıyor. Vallahi benim arada kanamalarım olmuştu hep ulun bey jeli kesip iğneyi 2 doza çıkarmıştı, inan bana kendi kendime iğne jelden daha temiz oh be diyordum. Zaten kalçalarım berbat oturduğumda hala acıyorlar. Geçen haftaya kadar progestanla tutuyorum bebeğimi.
Herkes benim gibi olmaz ama, benim olduğum iğneler toplamda tedavinin başından bugüne kadar ki sürede rahat 200 etmiştir.
Karından olanlar neyse de kalçadan progestan kötü. 4 ayda 3 defa kanama geçirdim her defasında doktor sabah akşam, 10 gün dayadı o iğneleriInşallah kimsenin ki benim gibi olmaz.
evet canım aradılar 12 taneden 10u olgun 6sı döllenmiş,bilmiyorum artık sonu ne olur 3.yada 5.gün transferi olabilirmiş yani c.tesi yada p.tesi
AMİİİN.Teşekkür ederim.Bugün opum vardı.Altın yumoşumuçokkk teşşekkür ederim canım iyi temennilerin için,ama sayı kalite vs bunlar önemli değil(yani bana göre)tek olsun bizim olsun,klaram ında dediği gibi senin altın yumoşun ollacak inşallah o tek yumurtano kadar çok şeye şahit oldum ki birinci kalite yumurta transferi yapılıp negatif,eşi azo olup kendin de sadece tek yumurtayla gebe olanlara,sen de o şanslı gruptan ol inşallah,(amin)benim doktorum da ulun bey ama şehir dışında olduğu için opu ma süleyman bey girdi,önce çok üzüldüm ama düşününce herşey nasip kısmet A LLAH OL DEDİKTEN SONRA O,BU,ŞU VESİLE,HEP İYİ DÜŞÜNELİM OLUMLU OLSUN,ALLAH SAĞLIK,MADDİYAT VERDİKÇE DENEMEYE DEVAM(YA TUTARSA )İNŞALLAH SONUCUNDA SEN İŞLEMEM GİRENE KADAR HAZIR OLUR.ALLAH HEPİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN(AMİN)
hade hayırlısı olsun seninde canım,inşallah biriciğin sana sıkı sıkı tutunur,dediğin gibi inşallah sonumuz iyi oluramiiin.teşekkür ederim.bugün opum vardı.altın yumoşumu( biriciğimi ) aldılar inşalah 2 yada 5 güne kadar transferim gerçekleşecek denildi .senin iyi haberlerinide okudum canım yumoşlar iyi gidiyorlar inşallah sonuda iyi olacak.bugün sağlık ocağındaki hemşirede bu merkezde yaptıranların çoğu hamile kalıyorlar dedi Inşallah allah hepimizin yüzüne güler.birde ücret olarak ne ödediniz sakıncası yoksa.biz (çider ) üzerinden gittik ve indirim yapıldı.5,500 tl ödedik Maddi ve manevi çok zor insanı terletiyor bu 5 deneme inşallah sonuç güzel olur
saol canım allah razı olsun güzel dileklerin için teşekkür ederim,dua et bana olur mu canım allah rızası içinhadi gözün aydın canım.hayırlısı ile kavuşursun inşallah bebişine.ve sıkı sıkı tutunur sana.allah yardımcın olsun
canım benim ilk günden 6sı döllenmiş,bakalım kaçı daha döllenecek,2 tane de olgun varmış o olgun dediklerinin döllenme şansı var mı sen biliyor musun?inşallah dondurmalarına gerek kalmaz 2.de kendiliğinden hamiş olursunEvet maalesef seninki çok sıkıntılı geçmiş neyse ki hamdolsun rabbime yardım etmiş sana ve meleğine,3. Yada 5.gün transferi yapacaklarmış bana dua et lütfen olurmu?
AMİİİN.Teşekkür ederim.Bugün opum vardı.Altın yumoşumu( biriciğimi ) aldılar inşalah 2 yada 5 güne kadar transferim gerçekleşecek denildi .Senin iyi haberlerinide okudum canım yumoşlar iyi gidiyorlar inşallah sonuda iyi olacak.Bugün sağlık ocağındaki hemşirede bu merkezde yaptıranların çoğu hamile kalıyorlar dedi inşallah Allah hepimizin yüzüne güler.Birde ücret olarak ne ödediniz sakıncası yoksa.Biz (çider ) üzerinden gittik ve indirim yapıldı.5,500 tl ödedik maddi ve manevi çok zor insanı terletiyor bu 5 deneme inşallah sonuç güzel olur
evet canım aradılar 12 taneden 10u olgun 6sı döllenmiş,bilmiyorum artık sonu ne olur 3.yada 5.gün transferi olabilirmiş yani c.tesi yada p.tesi
AMİİİN.Teşekkür ederim.Bugün opum vardı.Altın yumoşumu( biriciğimi ) aldılar inşalah 2 yada 5 güne kadar transferim gerçekleşecek denildi .Senin iyi haberlerinide okudum canım yumoşlar iyi gidiyorlar inşallah sonuda iyi olacak.Bugün sağlık ocağındaki hemşirede bu merkezde yaptıranların çoğu hamile kalıyorlar dedi inşallah Allah hepimizin yüzüne güler.Birde ücret olarak ne ödediniz sakıncası yoksa.Biz (çider ) üzerinden gittik ve indirim yapıldı.5,500 tl ödedik maddi ve manevi çok zor insanı terletiyor bu 5 deneme inşallah sonuç güzel olur
ayyy canım yaa seninle her yazıştığımda içine su serpiliyo resmengüzel maşallah
zaten o en olgun, en hızlı gelişen yumurtayı transfer ediyorlar. çok iyi maşallah.
Bu iş olacak gibi doğdu içime vallahi. Hadi hayırlısı. Sakın çok stres yapma çok sakin ol. Kendi kendine sürekli evham yapma.
Tuttu mu tutmadı mı diye için içini yemesine fırsat verme.
Sürekli dua et allah'ım hayırlıysa ver, hayırlı değilse hayra çevir yine ver de.
Hayırlı olsun bakalım.
Amiiin inşalllahhade hayırlısı olsun seninde canım,inşallah biriciğin sana sıkı sıkı tutunur,dediğin gibi inşallah sonumuz iyi oluryok canım yaa ben çidere üye olamadım bi anlık ihmalimden ben 6.100 ödedim ilaçlar testler vs baya bi aştı bizi,umarım değer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?