Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

cnm 6 yumoştan mutlaka transfere gidecek kadar kaliteli embriyon olacaktır..
hayırlısıyla inşallah güzel haberler verirsin..sendee
tedavin hayırlı olsun..altın yumurtan sana bebeğini getirir inşaALLAH

Teşekkürlerrr flzask.Altın yumurtam evimizin altın topu olur inşallah ALLAHIM tüm istiyenlere nasip etsin.

Anne Olmak, umut Etmek demektir ...
Anne Olmak, ASLA vazgeçmemek demektir ...
Anne o ... lmak, hesapsızca sevmek demektir ...
Anne Olmak, sorumluluk demektir ...
Anne Olmak, SADECE Kendini düşünmekten ömür boyu Vazgeçmek demektir ...
Anne Olmak, kaç yaşına gelmiş Olursa olsun çocuğunun Aç Olup olmadigindan endişelenmek demektir ...
Anne Olmak, uykusuz geceler demektir ...
Anne Olmak, hayatı çocuğuyla Birlikte Yeniden yaşamak ve Öğrenmek demektir ...
Anne Olmak, Güçlü ve cesur Olmak demektir ...
Anne Olmak, Mutluluk demektir

arkadasım inşallah o tek yumurtan sana altın top olarak gelecek inşallahhhh

ne güzel dile getirmişsin arkadaşım... valla ağlattın beni ya

Amin canim insallah bu sefer bebegine kavusursun her guzel haberde kendimin gibi sevinip her negatifte sanki kendimin gibi üzülüyorum. Insallah Rabbim gonlune gore hayirli evlatlar verir sanada bizede :)

Amin canim insallah bu sefer bebegine kavusursun her guzel haberde kendimin gibi sevinip her negatifte sanki kendimin gibi üzülüyorum. Insallah Rabbim gonlune gore hayirli evlatlar verir sanada bizede :)

Bende aynı duyguları yaşıyorum pilisecim amiiin ALLAH seninde hepimizin gönlüne göre hayırlı,sağlıklı,imanlı evlat nasip etsin canım.

evet canım aradılar 12 taneden 10u olgun 6sı döllenmiş,bilmiyorum artık sonu ne olur 3.yada 5.gün transferi olabilirmiş yani c.tesi yada p.tesi

Asıl maratonunuz şimdi başlıyor kızlar, sonu hayırlı güzel olsun inşallah, embriyocuklarınız güzel güzel kaliteli gelişsin, annelerine tutunsunlar inşallah.

yok canım biz kromozom testi yaptırmadık ilk deneme olduğu için, inşallah gerek kalmadan gelir bebişimbi problem olsaydı testi fakslayın demezlerdi herhalde benden de rubelle diye bi test istediler ay başında yaptık 15inde sonucu alacakmışım bende sonucu bekliyorum...

çok güzel canım yaaaaa

hayırlı olsun canım.hayırlısı ile döllenir ve sana sıkı sıkı tutunur inşallah.

ne güzel yazmışsın canım.yüreğine sağlık.kocaman AMİN diyorum

evet canım aradılar 12 taneden 10u olgun 6sı döllenmiş,bilmiyorum artık sonu ne olur 3.yada 5.gün transferi olabilirmiş yani c.tesi yada p.tesi

MAŞALLAH CANIM İNŞALLAH SANA DA SIMSIKI TUTUNURLAR VE HAYIRLI EVLAT OLURLAR

İNŞALLAJ BU SEFER OLACAK CANIM BENDE CANI GÖNÜLDEN İNANIYORUM.
ALTIN YUMURTA SANA ALTIN GİBİ HAYIRLI BİR EVLAT OLARAK GERİ DÖNER İNŞALLAH

Asıl maratonunuz şimdi başlıyor kızlar, sonu hayırlı güzel olsun inşallah, embriyocuklarınız güzel güzel kaliteli gelişsin, annelerine tutunsunlar inşallah.
Teşekkürler güzel dilekerin için klaram Az evel aradılar ve bizim biriciğimiz dölenmiş maşalllah yarın 2 de transfer için çağrıldım.Dün gece çok kötüydüm ateşlendim bugün de vücudum bitkin inşallah yarın dinç olurum ALLAHIM.

Canım yaa sağolasın.Altın yumurtam maşallah döllemiş ALLAH hayırlı sağlıklı imanlı evlat eylesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…