İnşallah cimcimexxx ALLAH hepimizin dualarını kobul eylesin.Evet maddi manevi iflas bayrağını çektik 5 denememCanım seninde hayırlı olsun tedavin.
İnşallah bu defa olur Allah'ın izniyle.
Maddi manevi hakikatten çok zor iş.
İnşallah tutarda çekilen bunca çileye değer.
cnm 6 yumoştan mutlaka transfere gidecek kadar kaliteli embriyon olacaktır..
hayırlısıyla inşallah güzel haberler verirsin..sendee
tedavin hayırlı olsun..altın yumurtan sana bebeğini getirir inşaALLAH
AMİİİN.Teşekkür ederim.Bugün opum vardı.Altın yumoşumu( biriciğimi ) aldılar inşalah 2 yada 5 güne kadar transferim gerçekleşecek denildi .Senin iyi haberlerinide okudum canım yumoşlar iyi gidiyorlar inşallah sonuda iyi olacak.Bugün sağlık ocağındaki hemşirede bu merkezde yaptıranların çoğu hamile kalıyorlar dedi inşallah Allah hepimizin yüzüne güler.Birde ücret olarak ne ödediniz sakıncası yoksa.Biz (çider ) üzerinden gittik ve indirim yapıldı.5,500 tl ödedik maddi ve manevi çok zor insanı terletiyor bu 5 deneme inşallah sonuç güzel olur
arkadasım inşallah o tek yumurtan sana altın top olarak gelecekinşallahhhh
Teşekkürlerrr flzask.Altın yumurtam evimizin altın topu olur inşallah ALLAHIM tüm istiyenlere nasip etsin.
Anne Olmak, umut Etmek demektir ...
Anne Olmak, ASLA vazgeçmemek demektir ...
Anne o ... lmak, hesapsızca sevmek demektir ...
Anne Olmak, sorumluluk demektir ...
Anne Olmak, SADECE Kendini düşünmekten ömür boyu Vazgeçmek demektir ...
Anne Olmak, kaç yaşına gelmiş Olursa olsun çocuğunun Aç Olup olmadigindan endişelenmek demektir ...
Anne Olmak, uykusuz geceler demektir ...
Anne Olmak, hayatı çocuğuyla Birlikte Yeniden yaşamak ve Öğrenmek demektir ...
Anne Olmak, Güçlü ve cesur Olmak demektir ...
Anne Olmak, Mutluluk demektir
Teşekkürlerrr flzask.Altın yumurtam evimizin altın topu olur inşallah ALLAHIM tüm istiyenlere nasip etsin.
Anne Olmak, kaç yaşına gelmiş Olursa olsun çocuğunun Aç Olup olmadigindan endişelenmek demektir ...
Amin canim insallah bu sefer bebegine kavusursun her guzel haberde kendimin gibi sevinip her negatifte sanki kendimin gibi üzülüyorum. Insallah Rabbim gonlune gore hayirli evlatlar verir sanada bizede :)
evet canım aradılar 12 taneden 10u olgun 6sı döllenmiş,bilmiyorum artık sonu ne olur 3.yada 5.gün transferi olabilirmiş yani c.tesi yada p.tesi
AMİİİN.Teşekkür ederim.Bugün opum vardı.Altın yumoşumu( biriciğimi ) aldılar inşalah 2 yada 5 güne kadar transferim gerçekleşecek denildi .Senin iyi haberlerinide okudum canım yumoşlar iyi gidiyorlar inşallah sonuda iyi olacak.Bugün sağlık ocağındaki hemşirede bu merkezde yaptıranların çoğu hamile kalıyorlar dedi inşallah Allah hepimizin yüzüne güler.Birde ücret olarak ne ödediniz sakıncası yoksa.Biz (çider ) üzerinden gittik ve indirim yapıldı.5,500 tl ödedik maddi ve manevi çok zor insanı terletiyor bu 5 deneme inşallah sonuç güzel olur
yok canım biz kromozom testi yaptırmadık ilk deneme olduğu için, inşallah gerek kalmadan gelir bebişimAmiiin inşalllahbizimde 5,500 ilaçlar testler aştı.Siz kromozon testi yaptırdınızmı benimki bugün akşam üzeri çıktı 1 ayda anca çıkıyormuş toplama işlemine yetişmedi.Az önce aradım yarın faxlayın dediler.
çok güzel canım yaaaaaTeşekkürlerrr flzask.Altın yumurtam evimizin altın topu olur inşallah ALLAHIM tüm istiyenlere nasip etsin.
inşallah canım inşallahAsıl maratonunuz şimdi başlıyor kızlar, sonu hayırlı güzel olsun inşallah, embriyocuklarınız güzel güzel kaliteli gelişsin, annelerine tutunsunlar inşallah.
saol canım allah razı olsun güzel dileklerin için teşekkür ederim,dua et bana olur mu canım allah rızası için
Güzel maşallah
Zaten o en olgun, en hızlı gelişen yumurtayı transfer ediyorlar. Çok iyi maşallah.
Bu iş olacak gibi doğdu içime vallahi. Hadi hayırlısı. Sakın çok stres yapma çok sakin ol. Kendi kendine sürekli evham yapma.
tuttu mu tutmadı mı diye için içini yemesine fırsat verme.
Sürekli dua et Allah'ım hayırlıysa ver, hayırlı değilse hayra çevir yine ver de.
Hayırlı olsun bakalım.
evet canım aradılar 12 taneden 10u olgun 6sı döllenmiş,bilmiyorum artık sonu ne olur 3.yada 5.gün transferi olabilirmiş yani c.tesi yada p.tesi
Flzask canım nasılsın, nasıl gidiyor?
Umuttan aradılar mı, ikili testinin sonucu çıkmış mı?
Teşekkürler güzel dilekerin için klaram Az evel aradılar ve bizim biriciğimiz dölenmiş maşalllahAsıl maratonunuz şimdi başlıyor kızlar, sonu hayırlı güzel olsun inşallah, embriyocuklarınız güzel güzel kaliteli gelişsin, annelerine tutunsunlar inşallah.
Teşekkürler zakkumx bugün aradılar döllenmiş biriciğimiz maşallahhayırlı olsun canım.hayırlısı ile döllenir ve sana sıkı sıkı tutunur inşallah.
Canım yaa sağolasın.Altın yumurtam maşallah döllemişMAŞALLAH CANIM İNŞALLAH SANA DA SIMSIKI TUTUNURLAR VE HAYIRLI EVLAT OLURLAR
İNŞALLAJ BU SEFER OLACAK CANIM BENDE CANI GÖNÜLDEN İNANIYORUM.
ALTIN YUMURTA SANA ALTIN GİBİ HAYIRLI BİR EVLAT OLARAK GERİ DÖNER İNŞALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?