Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

ooooo maşallah... inşallah güzel haberlerinide alcaz buradan

molifera inşALLAH bebişinin müjdeli haberini de alırsın cnm.

molifera canım çokkkk sevindim bak ben sana ne demiştim yaaaaa,maaşallah Rabbim tamamına erdirsin,kendine çok iyi bak Allah şifa versin

Teşekkürler zakkumx bugün aradılar döllenmiş biriciğimiz maşallah inşallah sonu güzel olacak bu sefer

canım rabbim burdan 13 gün sonra o güzel sonuçu . pozitifffffff diye yazmayıda nasip etsin inşallah .şuanda eminim transferin gerçekleşmiştir rabbim güzel melekleri yanında olsun o bir tanecik yumoşunda sana sımcıkı şekilde tutunsun annesi

demay demay arkadaşım nasılsın .... bugün yumoşlardan haber varmı?

Son düzenleme:

Maşallah altın yumurtaya, altın embriyoya dönüşmüş.
İnşallah yarına kadar bişeyciğin kalmaz, güzelce dinlen bugün, yarınki transferin şimdiden hayırlı olsun. Allah yardımcın olsun.

maşallah altın yumurtaya, altın embriyoya dönüşmüş.
Inşallah yarına kadar bişeyciğin kalmaz, güzelce dinlen bugün, yarınki transferin şimdiden hayırlı olsun. Allah yardımcın olsun.
klaram bugün yarın saat 12 diye arandım daha sonra 10 dediler banada daha önce ulun bey diğer denemelerinde emriyoyu 2 gün bekletmişler ben 3 yada 4 gün bekleteceğim daha kuvvetli sarısın demişti en son aramalarında hatırlattım ulun beyle görüşmüşler ozaman yarın tekrar emriyoyu koturol edip sizi tekrar arıyacağız dediler bakalım harlısı :44:

demay demay arkadaşım nasılsın .... bugün yumoşlardan haber varmı?
canım 2.gün çok acil durumların dışında bilgi vermiyorlarmış ,aradık bizde bilmeden bilgi almak için ama yine de bakalım dediler 6 döllenen yumoş hala duruyolarmış ya yarın yada p.tesi transfer olacak,sakin olmaya çalışıyorum:26:sen nasılsın?

Canım şimdi seni bugün ya da yarın ararlar panik olma ben ne olduğunu anlamamış şaşırmıştım.
Seni embriyonun gelişimini takip eden servis arayacak ve diyecek ki; yarın buraya gel doktoruna çık endometrium muayenesi ol.
Ben şahsen ne olduğunu bilmiyordum anlamadım da gittim öyle danışmadaki kızlara söyledim, hemen doktoru aradılar yukarı çıktım muayene etti tamam hazır dedi. Aşağıya haber verdi.
Endometrium muayenesi rahim duvarının kalınlığına bakacaklar, rahimin transfere hazır mı, değil mi diye hazırsa sana o gün doktorun söyleyecek şu günü hazır ol transferin yapılacak diye. Yani evde telefonla arayıp transferin şu gün olacak o günü çık gel denilmeyecek.

Son düzenleme:
Günaydın kızlar,

Beni de embriyolog 1., 3. aradı bilgi verdi doktorla görüşerek ve 5.gün sabahtan aradı öğlene belirttiği saatte gelmemi istedi.
Opudan önceki son muayenede rahim duvarı kalınlığı ölçüldü iyi dedi doktor ve kan verdim P4 diye bir değere bakıyorlar(rahim duvarı kalınlığı ile ilgili transfere hazır mı diye).
Transfer günü tekrar endometrium için muayene olmadım.

Demek ki herkesin durumuna göre farklı uygulama yapıyorlar..

İçinizi rahat tutun embriyolarınızın durumuna göre sizin için hangi gün transfer yapılması daha uygun ise o gün yapılıyor.

demaydemay

iyi maşallah yumoşlarına..
canım dün aramadılarsa transferini p.tesi yapacaklardır
buda güzel birsey ... sakin olmaya çalış :18:
allahın izniyle sonu çok güzel olacak inşallah....
canım kac tane transfer edecekler?
bana ne oluyosa içim kıpır kıpır oldu... tedaviye başlayasım geldi yavvv)))

Son düzenleme:

sanırım dediğin gibi herkeze farklı uygulama yapıyolar
ben tedavi sırasında hiç e2 ölçtürmedim mesala hiç kan vermedim..cumartesi son muayenimi oldum.. salı apum oldu
cumada aradılar yarın transferiniz var dediler..ve ogün gittiğimde hemşire ultrosonla baktı karnımdan
sonra serum taktılar bağışıklık sistemi için hem emriyonun tutunmasına da yardımcı oluyormuş.. sonrasını biliyosunuz zaten
herşey yolundaydıda bide sonuç güzel olsaydı ne güzel olcekti be ya

kızlarrrrr1 saat önce aradılar bir embriyonuz öne çktı gelin transfere dediler,hiç bişey soramadım hem uyku sersemliğinden hemde ne bileyim sormak istemedim,nasılsa gittiğimde kafalarını şişiricemyarım saate kadar çıkıyorum 1-1,5 gibi olacakmış,Allah rızası için dualarınızı bekliyorum,geldiğimde yazarım çüssssssssssss

içini ferah tut arkadaşım .. hadi çık bekletme yumoşunu annesini bekliyo orda.....
güle güle git gelll inşallahh

aaaaayyyyyyyyyyyyyy heyecanlandım
Kendi transfer günüm geldi aklıma.
Hadi Allah yardımcın olsun. İnşallah tutar bebeğin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…