Teşekkürler güzel dilekerin için klaram Az evel aradılar ve bizim biriciğimiz dölenmiş maşalllahyarın 2 de transfer için çağrıldım.Dün gece çok kötüydüm ateşlendim bugün de vücudum bitkin inşallah yarın dinç olurum ALLAHIM.
İNŞALLLAH Nurcananooooo maşallah...inşallah güzel haberlerinide alcaz buradan
Teşekkürler zakkumx bugün aradılar döllenmiş biriciğimiz maşallahinşallah sonu güzel olacak bu sefer
Teşekkürler zakkumx bugün aradılar döllenmiş biriciğimiz maşallahinşallah sonu güzel olacak bu sefer
molifera canım çokkkk sevindim bak ben sana ne demiştim yaaaaa,maaşallah Rabbim tamamına erdirsin,kendine çok iyi bak Allah şifa versinTeşekkürler güzel dilekerin için klaram Az evel aradılar ve bizim biriciğimiz dölenmiş maşalllahyarın 2 de transfer için çağrıldım.Dün gece çok kötüydüm ateşlendim bugün de vücudum bitkin inşallah yarın dinç olurum ALLAHIM.
Teşekkürler güzel dilekerin için klaram Az evel aradılar ve bizim biriciğimiz dölenmiş maşalllahyarın 2 de transfer için çağrıldım.Dün gece çok kötüydüm ateşlendim bugün de vücudum bitkin inşallah yarın dinç olurum ALLAHIM.
klaram bugün yarın saat 12 diye arandım daha sonra 10 dediler banada daha önce ulun bey diğer denemelerinde emriyoyu 2 gün bekletmişler ben 3 yada 4 gün bekleteceğim daha kuvvetli sarısın demişti en son aramalarında hatırlattım ulun beyle görüşmüşler ozaman yarın tekrar emriyoyu koturol edip sizi tekrar arıyacağız dediler bakalım harlısı :44:maşallah altın yumurtaya, altın embriyoya dönüşmüş.
Inşallah yarına kadar bişeyciğin kalmaz, güzelce dinlen bugün, yarınki transferin şimdiden hayırlı olsun. Allah yardımcın olsun.
İNNNNŞAAALLLLAH zakkumxgözün aydın canım.inan çoooooooook sevindim.Allah tamamına erdirsin o yumoş sana bebiş olarak dönsün inşallah
Evett yaa çok mutlu oldukMaaşallah maaşallah çokk sevindimmmmm
canım 2.gün çok acil durumların dışında bilgi vermiyorlarmış ,aradık bizde bilmeden bilgi almak için ama yine de bakalım dediler 6 döllenen yumoş hala duruyolarmış ya yarın yada p.tesi transfer olacak,sakin olmaya çalışıyorum:26:sen nasılsın?demay demay arkadaşım nasılsın .... bugün yumoşlardan haber varmı?
canım 2.gün çok acil durumların dışında bilgi vermiyorlarmış ,aradık bizde bilmeden bilgi almak için ama yine de bakalım dediler 6 döllenen yumoş hala duruyolarmış ya yarın yada p.tesi transfer olacak,sakin olmaya çalışıyorum:26:sen nasılsın?
Günaydın kızlar,
Beni de embriyolog 1., 3. aradı bilgi verdi doktorla görüşerek ve 5.gün sabahtan aradı öğlene belirttiği saatte gelmemi istedi.
Opudan önceki son muayenede rahim duvarı kalınlığı ölçüldü iyi dedi doktor ve kan verdim P4 diye bir değere bakıyorlar(rahim duvarı kalınlığı ile ilgili transfere hazır mı diye).
Transfer günü tekrar endometrium için muayene olmadım.
Demek ki herkesin durumuna göre farklı uygulama yapıyorlar..
İçinizi rahat tutun embriyolarınızın durumuna göre sizin için hangi gün transfer yapılması daha uygun ise o gün yapılıyor.
kızlarrrrr1 saat önce aradılar bir embriyonuz öne çktı gelin transfere dediler,hiç bişey soramadım hem uyku sersemliğinden hemde ne bileyim sormak istemedim,nasılsa gittiğimde kafalarını şişiricemyarım saate kadar çıkıyorum 1-1,5 gibi olacakmış,Allah rızası için dualarınızı bekliyorum,geldiğimde yazarım çüssssssssssss
kızlarrrrr1 saat önce aradılar bir embriyonuz öne çktı gelin transfere dediler,hiç bişey soramadım hem uyku sersemliğinden hemde ne bileyim sormak istemedim,nasılsa gittiğimde kafalarını şişiricemyarım saate kadar çıkıyorum 1-1,5 gibi olacakmış,Allah rızası için dualarınızı bekliyorum,geldiğimde yazarım çüssssssssssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?