klaram bugün yarın saat 12 diye arandım daha sonra 10 dediler banada daha önce ulun bey diğer denemelerinde emriyoyu 2 gün bekletmişler ben 3 yada 4 gün bekleteceğim daha kuvvetli sarısın demişti en son aramalarında hatırlattım ulun beyle görüşmüşler ozaman yarın tekrar emriyoyu koturol edip sizi tekrar arıyacağız dediler bakalım harlısı :44:
kızlarrrrr1 saat önce aradılar bir embriyonuz öne çktı gelin transfere dediler,hiç bişey soramadım hem uyku sersemliğinden hemde ne bileyim sormak istemedim,nasılsa gittiğimde kafalarını şişiricemyarım saate kadar çıkıyorum 1-1,5 gibi olacakmış,Allah rızası için dualarınızı bekliyorum,geldiğimde yazarım çüssssssssssss
Canım şimdi seni bugün ya da yarın ararlar panik olma ben ne olduğunu anlamamış şaşırmıştım.
Seni embriyonun gelişimini takip eden servis arayacak ve diyecek ki; yarın buraya gel doktoruna çık endometrium muayenesi ol.
Ben şahsen ne olduğunu bilmiyordum anlamadım da gittim öyle danışmadaki kızlara söyledim, hemen doktoru aradılar yukarı çıktım muayene etti tamam hazır dedi. Aşağıya haber verdi.
Endometrium muayenesi rahim duvarının kalınlığına bakacaklar, rahimin transfere hazır mı, değil mi diye hazırsa sana o gün doktorun söyleyecek şu günü hazır ol transferin yapılacak diye. Yani evde telefonla arayıp transferin şu gün olacak o günü çık gel denilmeyecek.
kızlarrrrr1 saat önce aradılar bir embriyonuz öne çktı gelin transfere dediler,hiç bişey soramadım hem uyku sersemliğinden hemde ne bileyim sormak istemedim,nasılsa gittiğimde kafalarını şişiricemyarım saate kadar çıkıyorum 1-1,5 gibi olacakmış,Allah rızası için dualarınızı bekliyorum,geldiğimde yazarım çüssssssssssss
canım rabbim burdan 13 gün sonra o güzel sonuçu . pozitifffffff diye yazmayıda nasip etsin inşallah .şuanda eminim transferin gerçekleşmiştir rabbim güzel melekleri yanında olsun o bir tanecik yumoşunda sana sımcıkı şekilde tutunsun annesi
inşallah bu diğerlerine benzemez canım.hayyırlısı ile hemencecik bölünüverir ve sana sıkı sıkı tutunur,9 ay hiç bırakmaz.doğum yaklaştığında endişelenirsin bu çocuk niye gelmiyor yerini çok sevdi herhal diye
Demaydemaycım hadi hayırlısı olsun canım inşallah ALLAH tan dileğim sımsıkı tutunurlarkızlarrrrr1 saat önce aradılar bir embriyonuz öne çktı gelin transfere dediler,hiç bişey soramadım hem uyku sersemliğinden hemde ne bileyim sormak istemedim,nasılsa gittiğimde kafalarını şişiricemyarım saate kadar çıkıyorum 1-1,5 gibi olacakmış,Allah rızası için dualarınızı bekliyorum,geldiğimde yazarım çüssssssssssss
Zakkumx cim transferim malesef gerçekleşmedi.Opum dan beri ateşlenmelerim oldu.Kalçalarım 2 iğneden mahvoldu Heralde iğne yerlerim apse yaptı elliyemiyorum bile.Bu sabah aradılar emriyom 4 e bölünmüş transvere çağırdılar.Tekrar gece ateşlendiğimi belirttim ulun bey ozaman transferi yapamayız,emrioyu donduracağız dedi.Yani bundada bir hayır vardır birdahaki adetimi bekliyeceğiz :18: veletler donsun belki aklı başlarına gelir annesine sarılırlar
Aycen cim güzel dileklerin için teşekkür ederim.Ama transferim malesef gerçekleşmedi.Opum dan beri ateşlenmelerim oldu.Kalçalarım 2 iğneden mahvoldu Heralde iğne yerlerim apse yaptı elliyemiyorum bile.Bu sabah aradılar emriyom 4 e bölünmüş transvere çağırdılar.Tekrar gece ateşlendiğimi belirttim ulun bey ozaman transferi yapamayız,emrioyu donduracağız dedi.Yani bundada bir hayır vardır birdahaki adetimi bekliyeceğiz :18: veletler donsun belki aklı başlarına gelir annesine sarılırlar
Aycen cim güzel dileklerin için teşekkür ederim.Ama transferim malesef gerçekleşmedi.Opum dan beri ateşlenmelerim oldu.Kalçalarım 2 iğneden mahvoldu Heralde iğne yerlerim apse yaptı elliyemiyorum bile.Bu sabah aradılar emriyom 4 e bölünmüş transvere çağırdılar.Tekrar gece ateşlendiğimi belirttim ulun bey ozaman transferi yapamayız,emrioyu donduracağız dedi.Yani bundada bir hayır vardır birdahaki adetimi bekliyeceğiz :18: veletler donsun belki aklı başlarına gelir annesine sarılırlar
kişiden kişiye,merkezden merkeze uygulamalar değişiyor sanırım.benim ilk denememde her gidişimde önce kan aldılar sonra ultrason.burda daha kan alınmadı.ben size başka bişey soracağım.bi arkadaşım daha yeni transferi oldu başka bi merkezde.anestezi ile yapmışlar.benim ilk denememde böyle bişey olmamıştı.umutta nasıl oluyor?sizde nasıl oldu?bide size özelden bi soru sorabilirmiyim?
Zakkumx cim transferim malesef gerçekleşmedi.Opum dan beri ateşlenmelerim oldu.Kalçalarım 2 iğneden mahvoldu Heralde iğne yerlerim apse yaptı elliyemiyorum bile.Bu sabah aradılar emriyom 4 e bölünmüş transvere çağırdılar.Tekrar gece ateşlendiğimi belirttim ulun bey ozaman transferi yapamayız,emrioyu donduracağız dedi.Yani bundada bir hayır vardır birdahaki adetimi bekliyeceğiz :18: veletler donsun belki aklı başlarına gelir annesine sarılırlar
Canım her işte bir hayır vardır. 1 ay ertelemeli kavuşacaksın bebeğine Allah'ın izniyle.
Ayyy Ulun bey beni de dondursa serin serin geçirsem bu yazı Eylül Ekim gibi çözebilirler.
Hem benim de 2 embriyom orada onlara da göz kulak olurum. Ayyy yavrularım benim evlat işte bak anne yüreği aklım onlarda
Evet nurcanan bencede bunda da bir hayır var.Anne baba değerini anlarlar belkihayırlısı olsun arkadaşım... dediğin gibi biraz üşünlerde anlasınlar bakim annelerinin değelerini..:2::18:
ona göre sıkı sıkı tunurlar sana
Allah yardımcın olsun canım, inşallah bebeğin sana sıkı sıkı tutunur. Bundan sonraki süreçte rahat ve pozitif olmaya çalış, olumsuz şeyleri okuma netten, belirti aramamaya çalış pek elde olmuyor ama, yemene dikkat et, bol protein et süt yumurta, ceviz, pekmez vs aklıma gelenleri yazdım. Dualarımız tüm isteyen arkadaşlarımız için...
Bunda da vardır bir hayır, ateşin niye oldu ki acaba. İnşallah bir sonraki adetinde sorun yaşamadan kavuşurun bebişine, hem vücudun ilaçlar daha az olacağı ve opu olmayacağı için dinlenmiş olur. İğne yerlerini alkolle, kolonyağıyla biraz ovala iyi gelir.
Arkadaşım sanada geçmiş olsun bu ohss derken nasıl birşey ateşlenmemi yaşamıştın.Ben diğerlerindede böyle sıkıntı yaşamıştım ama transferleri yapmışlardı bunda daha çok oldu.Ulun bey sağolsun transferimi yapmadı yoksa bugünde ateşler içindeyim.Peki sizin son durum nedir bebiş olayındacanım hadi hayırlısı git ve hayırlısı ile bebeğini al ve gel
canım sıkma canını vardır bundada bir hayır en azından vücudun da bir güzel dinlesin.bir dahaki aya daha sağlıklı olur inşallah .çünkü ben 2 tüp bebeğimde doktorun yapmıyalım demesine rağmen ben yine dinlemedim transferim gerçekleşti çok eziyet çektim çünkü oshh olmuştum o yüzden böylesi daha iyi olmuş
kız cimcimexx ayyyy çok güldürdün beni allah da seni güldürsün inşallahCanım her işte bir hayır vardır. 1 ay ertelemeli kavuşacaksın bebeğine Allah'ın izniyle.
Ayyy Ulun bey beni de dondursa serin serin geçirsem bu yazı Eylül Ekim gibi çözebilirler.
Hem benim de 2 embriyom orada onlara da göz kulak olurum. Ayyy yavrularım benim evlat işte bak anne yüreği aklım onlarda
Arkadaşım sanada geçmiş olsun bu ohss derken nasıl birşey ateşlenmemi yaşamıştın.Ben diğerlerindede böyle sıkıntı yaşamıştım ama transferleri yapmışlardı bunda daha çok oldu.Ulun bey sağolsun transferimi yapmadı yoksa bugünde ateşler içindeyim.Peki sizin son durum nedir bebiş olayında
aycen insALLAH tedaviye gerek kalmadan bebisin gelir canim bana dr um glukofen die bi ilac verdi yaklasik 6 kilo verdim pko lularda veriliyormus o ilac sendede seker mi var seker ilaci aslinda kullandinmi hic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?