Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

inşallah bu diğerlerine benzemez canım.hayyırlısı ile hemencecik bölünüverir ve sana sıkı sıkı tutunur,9 ay hiç bırakmaz.doğum yaklaştığında endişelenirsin bu çocuk niye gelmiyor yerini çok sevdi herhal diye

ayyyyyyy ayyyyyyyy ayyyyyyy çok heyecenlı ya.1-2 saate bebişine kavuşucaksın desene
Rabbim sana sıkı sıkı tutunmasını sağlasın,hayırlı evlat nasip etsin inşallah

kişiden kişiye,merkezden merkeze uygulamalar değişiyor sanırım.benim ilk denememde her gidişimde önce kan aldılar sonra ultrason.burda daha kan alınmadı.ben size başka bişey soracağım.bi arkadaşım daha yeni transferi oldu başka bi merkezde.anestezi ile yapmışlar.benim ilk denememde böyle bişey olmamıştı.umutta nasıl oluyor?sizde nasıl oldu?bide size özelden bi soru sorabilirmiyim?

Maaşallahhhhhh embriyon atağa geçti demekkkkkk..

hadi alda gel o zaman sıkı sıkı tutunur inşallahhhh..

Aycen cim güzel dileklerin için teşekkür ederim.Ama transferim malesef gerçekleşmedi.Opum dan beri ateşlenmelerim oldu.Kalçalarım 2 iğneden mahvoldu Heralde iğne yerlerim apse yaptı elliyemiyorum bile.Bu sabah aradılar emriyom 4 e bölünmüş transvere çağırdılar.Tekrar gece ateşlendiğimi belirttim ulun bey ozaman transferi yapamayız,emrioyu donduracağız dedi.Yani bundada bir hayır vardır birdahaki adetimi bekliyeceğiz :18: veletler donsun belki aklı başlarına gelir annesine sarılırlar

Zakkumx cim transferim malesef gerçekleşmedi.Opum dan beri ateşlenmelerim oldu.Kalçalarım 2 iğneden mahvoldu Heralde iğne yerlerim apse yaptı elliyemiyorum bile.Bu sabah aradılar emriyom 4 e bölünmüş transvere çağırdılar.Tekrar gece ateşlendiğimi belirttim ulun bey ozaman transferi yapamayız,emrioyu donduracağız dedi.Yani bundada bir hayır vardır birdahaki adetimi bekliyeceğiz :18: veletler donsun belki aklı başlarına gelir annesine sarılırlar

Demaydemaycım hadi hayırlısı olsun canım inşallah ALLAH tan dileğim sımsıkı tutunurlar

Bir umut, bebeğin beklenmesi
Bir seyir,karnında seni tekmelemesi
umutla yürüyelim ve pozitif olalım
Ve sonunda mutluluğu yaşıyalım gülümseyelim

Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım dualarımız seninle

hayırlısı olsun arkadaşım... dediğin gibi biraz üşünlerde anlasınlar bakim annelerinin değelerini..:2::18:
ona göre sıkı sıkı tunurlar sana

canım hadi hayırlısı git ve hayırlısı ile bebeğini al ve gel

canım sıkma canını vardır bundada bir hayır en azından vücudun da bir güzel dinlesin.bir dahaki aya daha sağlıklı olur inşallah .çünkü ben 2 tüp bebeğimde doktorun yapmıyalım demesine rağmen ben yine dinlemedim transferim gerçekleşti çok eziyet çektim çünkü oshh olmuştum o yüzden böylesi daha iyi olmuş

Allah yardımcın olsun canım, inşallah bebeğin sana sıkı sıkı tutunur. Bundan sonraki süreçte rahat ve pozitif olmaya çalış, olumsuz şeyleri okuma netten, belirti aramamaya çalış pek elde olmuyor ama, yemene dikkat et, bol protein et süt yumurta, ceviz, pekmez vs aklıma gelenleri yazdım. Dualarımız tüm isteyen arkadaşlarımız için...

Bunda da vardır bir hayır, ateşin niye oldu ki acaba. İnşallah bir sonraki adetinde sorun yaşamadan kavuşurun bebişine, hem vücudun ilaçlar daha az olacağı ve opu olmayacağı için dinlenmiş olur. İğne yerlerini alkolle, kolonyağıyla biraz ovala iyi gelir.

Transferde anestezi uygulanmadı bana. Transfer işlemi zaten kaç saniyelik iş ki uyuyup uyandığına ayılma sürene değmez. Acısız işlem zaten. Hem ayık kal ki Doktor embriyoyu yerleştirirken dua edebilesin.

Canım her işte bir hayır vardır. 1 ay ertelemeli kavuşacaksın bebeğine Allah'ın izniyle.

Ayyy Ulun bey beni de dondursa serin serin geçirsem bu yazı Eylül Ekim gibi çözebilirler.
Hem benim de 2 embriyom orada onlara da göz kulak olurum. Ayyy yavrularım benim evlat işte bak anne yüreği aklım onlarda

Cimcimexxx cim senin daha önceden denemen olmuşmuyduu sonuç nasıl canım ? Ayy ne güzel olurdu serin serin şu an ateşten şevrim dönmüş durumda Sizede kalça iğneleri böyle tepki yapıyormuydu. evet ya benimde aklım biriciğimde kaldı babişkosuda çok üzüldü nekadar ilginç değilmi nasıl tekrar hayata dönüyorlar.

Opum dan sonra iğnelere başladık 2 iğne dede kalçam tutuldu herhalde apse yaptılar daha önceki denemelerim dede sıkıntı yapmıştı iğneler.Dediğin gibi vücudum dinlenir sitressiz olur :18:

Arkadaşım sanada geçmiş olsun bu ohss derken nasıl birşey ateşlenmemi yaşamıştın.Ben diğerlerindede böyle sıkıntı yaşamıştım ama transferleri yapmışlardı bunda daha çok oldu.Ulun bey sağolsun transferimi yapmadı yoksa bugünde ateşler içindeyim.Peki sizin son durum nedir bebiş olayında

kız cimcimexx ayyyy çok güldürdün beni allah da seni güldürsün inşallah

çok teşekkür ederim canım sağol valla vucudum su topladı ateş mide bulantısı .çok şükür geçti ama çok zor günlerdi.canım bende şeker çıktı tabiki aldığım kilolarda cabası onlarıda bir düzene girse bende yılbaşı gibi tekrardan düşünüyorum tabiki bu son eşimi zor ikna ettim çünkü

aycen insALLAH tedaviye gerek kalmadan bebisin gelir canim bana dr um glukofen die bi ilac verdi yaklasik 6 kilo verdim pko lularda veriliyormus o ilac sendede seker mi var seker ilaci aslinda kullandinmi hic

aycen insALLAH tedaviye gerek kalmadan bebisin gelir canim bana dr um glukofen die bi ilac verdi yaklasik 6 kilo verdim pko lularda veriliyormus o ilac sendede seker mi var seker ilaci aslinda kullandinmi hic

inşallah canım hayırlısı ile değin gibi olur.evet canım banada doktorum verdi şeker ilaçı bende tüp bebek esnasında bırakmıştım şimdi yeniden başladım kullanmaya .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…