Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Opum dan sonra iğnelere başladık 2 iğne dede kalçam tutuldu herhalde apse yaptılar daha önceki denemelerim dede sıkıntı yapmıştı iğneler.Dediğin gibi vücudum dinlenir sitressiz olur :18:

Benim de ilk birkaç gün iğnede çok canım yanmıştı, otururken kalkarken yatakta dönerken falan hep ağrı hissediyordum, ama ondan sonrakilerde bu etki azaldı, tabi kistler oluşuyordu zamanla. Morlukları 4 ay sonra falan geçmişti. Bir de yapanla da alakalı galiba her zaman morarmıyordu yapılan yer, biraz yavaş enjekte edilmesi gerekiyor, bence bunu yapana hatırlatın.

kızlar yazamadım kusura bakmayın,transferim iyi geçti elhamdülilllah,minişimizi aldık geldik,geriye kalan 5 minişi p.tesi salıya kadar bekletip duruma göre donduracaklar inşallahbu arada jeli kullanıp bi 15-20dk dışarı çıktık ilk üç gün bu kadarı kafiymiş,3.günden sonra yine 45dk 1 saat yürüyüşe devam,iğnelerden biraz totom ağrıyo biraz da kasıklarımama herşey küçücük bir can için,ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN MERAKLANIP SORDUĞUNUZ İÇİN

Hayırlı olsun demay demay bebeğin inş.sana sımsıkı tutunur, hayırlısı ile pozitif sonucuda alırız, buarada arkadaşlara sormak istedğim bişey var bende önümüzdeki ay adetimle başlıycam inş. ama adetim bayrama denk gelecek nasıl olacak bilmiyorum, ertelemek de istemiyorum,merkez açık olur mu ki buarada jeli kullanıp dışarı çıktım demişsin transferden sonra ilk 3 gün yatmak gerekmiyor mu?

teşekkürler canım Allah razı olsun,açık olacağını sanmıyorum merkezin ama arayıp sormakta fayda var,tahmin edebiliyorum heyecanınıevet canım jeli kullanıp çıktım,transferden sonra hemşireye sordum ilk üç gün 10-15 dk minik adımlarla evde yürü dedi,ben dışarı çıkıp yürüdüm,kendimi soyutlayıp takıntı haline getirmek istemiyorum çünkü,hiç bişey yokmuş gibi, ama dikkat ederek geçirmeye çalışıyorum bu günü,inşallah sonuna kadar tavrımı bozmayıp pozitifi görmek istiyorum tabii Allahın izniyle...

canım hayırlısı olsun inşallah bebişin sana sımsıkı tutunsun annesi seni hiç bırakmasın .

inşallah canım hayırlısı ile değin gibi olur.evet canım banada doktorum verdi şeker ilaçı bende tüp bebek esnasında bırakmıştım şimdi yeniden başladım kullanmaya .
Kac ay kullanmistin cnm bana tam bisi solemiyor dr degistirdigim icin tupu orda yapmayi istemedigim icin kullancan daha demisti sadece

Benim geçen sene haziran ayında 1 defa aşılamam oldu ama tutmadı. Ulun bey bana git yılbaşından sonra gel görüşelim tekrar demişti.
Ben de Mart ayında gittim görüştüm Nisanda başlayalım dedi başladık ve ilk tüp denemesinde tuttu çok şükür.

Kalçadan progestan bana hiç bir yan etki yapmadı. Hem de ben 3 aydır o iğnelerle yaşıyorum. Sürekli kanamalarım oldu hep o iğneyi verdi Ulun bey. Çok şükür sorun yaşamadım. Tek problemim şuan kalçalarım çok acıyor. Otururken, yürürken her yaptığım işte acıyor. Ama geçer inşallah bir an önce.

Hakikatten dondurulmuşlar çok ilginç. Benim 2 embriyom içeride.
Bazen düşünüyorum kendiliğimden hamile kalırsam o 2 bebeğime ne olacak? Kıyamam onlarda benim bebeklerim. Keşke üçünü de transfer etseydi doktorum bi taşla 3 kuş mis gibi. Aklımda kalmazdı böyle
Artık 3 çocuğa nasıl bakardım bilmiyorum. Olmadı dağıtırdım yavruları bir anneme, bi kaynanama, biri de bana

aycen insALLAH tedaviye gerek kalmadan bebisin gelir canim bana dr um glukofen die bi ilac verdi yaklasik 6 kilo verdim pko lularda veriliyormus o ilac sendede seker mi var seker ilaci aslinda kullandinmi hic

Glukofen ya da Glifor şeker hapını sadece şeker hastalarına değil, tüp bebek yaptıran herkese veriyor doktor. Ben de kulladım.
Yumurta kalitesini artırıyormuş, kist, miyom gibi kadın hastalıklarına engel oluyormuş.

Hadi gözün aydın kavuştun bebeğine.
Düşünsene tutmayacak bile olsa 12 günlüğüne seninle, 12 gün bile olsa o hamilelik heyecanını yaşıyor insan.
Ben hep konuşurdum onunla tutmasan bile 12 gün bana hamileyim hissini yaşatıyorsun derdim bebeğime.
İçinde seninle olduğunu bilmek süper bişi ya.
Allah'ım inşallah sana bebeğinin tutunmasını nasip eder. Bu sevinci 12 gün değil 9 ay hissedersin.
Ama benim içimden bir ses senin bebeğinin tutacağını ve erkek bebeğin olacağını söylüyor. Çok içten geliyor bu inancım.
Allah utandırmasın beni sana karşı inşallah bir oğlun olur

cimcimexx
Günaydınnnnnn cnmmm sen benim içinde tutucak bu defa diyodun öylede olduuuuu.

Son düzenleme:
cimcimexx
Günaydınnnnnn cnmmm sen benim içinde tutucak bu defa diyodun öylede olduuuuu.

Hakikaten sende çok doğmuştu içime. Kesin olacak bu sefer dedim hep.
Kendime bile o kadar inanmamıştım. Çok şükür ikimizde kavuştuk bebişlerimize bir de sağlıkla doğsunlar başka ne isterim ki

Ayyy canım yaa çok şükür şuan 3 aylık hamilesin yani ALLAH onu sana bahışlasın bu arada senin yaşın kaç ben 44 yaşındayım menopoz sıkıntılarım başlamıştı önce ulun bey zor ihtimal dedi ama birde AMH tahliline bakalım o bize depoda nekadar benzin var gösterecek ona göre konuşalım dedi ve yaptırdım 0,8 çıktı ümit var ben böyle beklemiyordum dedi ve adetimi görünce başladık 5 gün göbüş iğneleri derken kader anım geldi bakalım yumurta oluşmuşmuydu.Çok şükür biricik yumurtam olmuştu ve yola devam ettik.Allahtan döllendi 4 hücreye bölünmüşler derken transfer iptal oldu.PROGESTAN bana daha öncede tepki yapmıştı şimdide 2 adet oldum hala ateşim düşmedi apse yaptılar ayaklarımın üzerine basamıyorum kalçalarım zonkluyor neden bende böyle etki yapıyor bilemiyorum. 3 ay iyi vücudun kaldırmış canım.
Evet keşke 3 yumurtada kona bilse belli olmaz belki sen doğum yapana kadar kurallar değişir 2 sinide hemen yaptırırsın :13:

Benimki apse yapmış ve hala ateşim 38 derecelerde.ayakta yürüyemiyorum 2, 3 adım ancak atıyorum.Yapan hemşirede söyledi çok yağlı bir iğne diye.Atlatacam inşallah :44:

ALLAHIM Nasip etsin inşallah.
Canım inşallah bebişine kavuşacaksın.Birde bakıyorsun tek yumurta ikizi

Canım inşallah bir daha ki denemen de bu sıkıntıları yaşamazsın.Acaba bendemi senin gibi oldum hala ateş devam 38 dereceyi buluyor yürüyemi yorum kalçam apse yapmış 2 iğneden.Bende bu 5 denemem eşimi zor ikna ettim onlarda bu sıkıntılı durumlarımızı görünce korkuyorlar vücudumuz zarar görüyor diye.Canım kilolarını verirsin inşallah.Şeker hapı aslında zayıflatır derler ama ALLAH arzularına ulaştırsın canım.

Cimcimex cnm kac ay kullandigini hatirliyormusun birde pek bilgili degilim de simdi yum.toplama islemindee 10 yum.toplaniyor mesela 3u saglikli 1 tanesinimi transfer yapiolar 2 si mi donduruluyor umutta yum dondurma varya onu istedigin zaman transfer yapiolarmi biraz bilgisizim)

Kac ay kullanmistin cnm bana tam bisi solemiyor dr degistirdigim icin tupu orda yapmayi istemedigim icin kullancan daha demisti sadece
canım ben şimdilik 2 ay kullan dedi sonra tekrar şeker testi yaptıralım bakalım sonuca göre devam mı tamamı karar verecekti
aslında tüp bebek esnasındada kullan dedi bana ama çok mide bulantısı yaptığı için birde benim midem çok hassas bir süre bırakalım sonra devam ederiz demişti

Benimki apse yapmış ve hala ateşim 38 derecelerde.ayakta yürüyemiyorum 2, 3 adım ancak atıyorum.Yapan hemşirede söyledi çok yağlı bir iğne diye.Atlatacam inşallah :44:

canım benimde apse yapmıştı bana hemşire buz koy demişti inan çok rahatlatıyo ve ateşini alıyo.rabbim sanada şifa versin inşallah .canım yaşamam aynı şeyleri gerçekten çok zor .aslında eşlerimizin ne kadar anne olmak istediğimizi hiç sorun çıkarmazlar herhalde inşallah vermeye çalışıyorum 10 yıl bitti evleneli tam toplam 10 yıl içinde 20 kilo aldım şu tedavilerden allah yardımcımız olsun .

ah cimcimexxx ahhhhhhh:2: hiç sorma ,bende aynen senin gibi düşünüyorum,sonuna kadar bu heyecanı yaşamak,sonra da sağ salim kucağıma alabilmekbende konuşuyorum bebeğimle daha şimdiden,inşallah Rabbim mucizemi bağışlar bana(amin)inşallah Rabbim duyar bu güzel dualarını, hem güldüm okurken hem hüzünlendim yazdıklarına,her şey için çok sağol,Allah razı olsun

Aycen arkadasim herkeze farkli uygulaniyor ozaman sagol cnm
demaydemay cok heyecanli canim ya senle olsun bebisin can bulsun gobusunde insALLAH.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…