Opum dan sonra iğnelere başladık 2 iğne dede kalçam tutuldu herhalde apse yaptılar daha önceki denemelerim dede sıkıntı yapmıştı iğneler.Dediğin gibi vücudum dinlenir sitressiz olur :18:
kızlar yazamadım kusura bakmayın,transferim iyi geçti elhamdülilllah,minişimizi aldık geldik,geriye kalan 5 minişi p.tesi salıya kadar bekletip duruma göre donduracaklar inşallahbu arada jeli kullanıp bi 15-20dk dışarı çıktık ilk üç gün bu kadarı kafiymiş,3.günden sonra yine 45dk 1 saat yürüyüşe devam,iğnelerden biraz totom ağrıyo biraz da kasıklarım ama herşey küçücük bir can için,ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN MERAKLANIP SORDUĞUNUZ İÇİN
teşekkürler canım Allah razı olsun,açık olacağını sanmıyorum merkezin ama arayıp sormakta fayda var,tahmin edebiliyorum heyecanınıHayırlı olsun demay demay bebeğin inş.sana sımsıkı tutunur, hayırlısı ile pozitif sonucuda alırız, buarada arkadaşlara sormak istedğim bişey var bende önümüzdeki ay adetimle başlıycam inş. ama adetim bayrama denk gelecek nasıl olacak bilmiyorum, ertelemek de istemiyorum,merkez açık olur mu ki buarada jeli kullanıp dışarı çıktım demişsin transferden sonra ilk 3 gün yatmak gerekmiyor mu?
kızlar yazamadım kusura bakmayın,transferim iyi geçti elhamdülilllah,minişimizi aldık geldik,geriye kalan 5 minişi p.tesi salıya kadar bekletip duruma göre donduracaklar inşallahbu arada jeli kullanıp bi 15-20dk dışarı çıktık ilk üç gün bu kadarı kafiymiş,3.günden sonra yine 45dk 1 saat yürüyüşe devam,iğnelerden biraz totom ağrıyo biraz da kasıklarım ama herşey küçücük bir can için,ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN MERAKLANIP SORDUĞUNUZ İÇİN
Kac ay kullanmistin cnm bana tam bisi solemiyor dr degistirdigim icin tupu orda yapmayi istemedigim icin kullancan daha demisti sadeceinşallah canım hayırlısı ile değin gibi olur.evet canım banada doktorum verdi şeker ilaçı bende tüp bebek esnasında bırakmıştım şimdi yeniden başladım kullanmaya .
Cimcimexxx cim senin daha önceden denemen olmuşmuyduu sonuç nasıl canım ? Ayy ne güzel olurdu serin serin şu an ateşten şevrim dönmüş durumdaSizede kalça iğneleri böyle tepki yapıyormuydu. evet ya benimde aklım biriciğimde kaldı babişkosuda çok üzüldü nekadar ilginç değilmi nasıl tekrar hayata dönüyorlar.
aycen insALLAH tedaviye gerek kalmadan bebisin gelir canim bana dr um glukofen die bi ilac verdi yaklasik 6 kilo verdim pko lularda veriliyormus o ilac sendede seker mi var seker ilaci aslinda kullandinmi hic
cimcimexx
Günaydınnnnnn cnmmm sen benim içinde tutucak bu defa diyodun öylede olduuuuu.
Benim geçen sene haziran ayında 1 defa aşılamam oldu ama tutmadı. Ulun bey bana git yılbaşından sonra gel görüşelim tekrar demişti.
Ben de Mart ayında gittim görüştüm Nisanda başlayalım dedi başladık ve ilk tüp denemesinde tuttu çok şükür.
Kalçadan progestan bana hiç bir yan etki yapmadı. Hem de ben 3 aydır o iğnelerle yaşıyorum. Sürekli kanamalarım oldu hep o iğneyi verdi Ulun bey. Çok şükür sorun yaşamadım. Tek problemim şuan kalçalarım çok acıyor. Otururken, yürürken her yaptığım işte acıyor. Ama geçer inşallah bir an önce.
Hakikatten dondurulmuşlar çok ilginç. Benim 2 embriyom içeride.
Bazen düşünüyorum kendiliğimden hamile kalırsam o 2 bebeğime ne olacak? Kıyamam onlarda benim bebeklerim. Keşke üçünü de transfer etseydi doktorum bi taşla 3 kuş mis gibi. Aklımda kalmazdı böyle
Artık 3 çocuğa nasıl bakardım bilmiyorum. Olmadı dağıtırdım yavruları bir anneme, bi kaynanama, biri de bana
Benim de ilk birkaç gün iğnede çok canım yanmıştı, otururken kalkarken yatakta dönerken falan hep ağrı hissediyordum, ama ondan sonrakilerde bu etki azaldı, tabi kistler oluşuyordu zamanla. Morlukları 4 ay sonra falan geçmişti. Bir de yapanla da alakalı galiba her zaman morarmıyordu yapılan yer, biraz yavaş enjekte edilmesi gerekiyor, bence bunu yapana hatırlatın.
ALLAHIMkızlar yazamadım kusura bakmayın,transferim iyi geçti elhamdülilllah,minişimizi aldık geldik,geriye kalan 5 minişi p.tesi salıya kadar bekletip duruma göre donduracaklar inşallahbu arada jeli kullanıp bi 15-20dk dışarı çıktık ilk üç gün bu kadarı kafiymiş,3.günden sonra yine 45dk 1 saat yürüyüşe devam,iğnelerden biraz totom ağrıyo biraz da kasıklarım ama herşey küçücük bir can için,ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN MERAKLANIP SORDUĞUNUZ İÇİN
Canım inşallah bir daha ki denemen de bu sıkıntıları yaşamazsın.Acaba bendemi senin gibi oldum hala ateş devam 38 dereceyi buluyor yürüyemi yorum kalçam apse yapmış 2 iğneden.Bende bu 5 denemem eşimi zor ikna ettim onlarda bu sıkıntılı durumlarımızı görünce korkuyorlar vücudumuz zarar görüyor diye.Canım kilolarını verirsin inşallah.Şeker hapı aslında zayıflatır derler ama ALLAH arzularına ulaştırsın canım.kız cimcimexx ayyyy çok güldürdün beni allah da seni güldürsün inşallah
çok teşekkür ederim canım sağol valla vucudum su topladı ateş mide bulantısı .çok şükür geçti ama çok zor günlerdi.canım bende şeker çıktı tabiki aldığım kilolarda cabası onlarıda bir düzene girse bende yılbaşı gibi tekrardan düşünüyorum tabiki bu son eşimi zor ikna ettim çünkü
canım ben şimdilik 2 ay kullan dedi sonra tekrar şeker testi yaptıralım bakalım sonuca göre devam mı tamamı karar verecektiKac ay kullanmistin cnm bana tam bisi solemiyor dr degistirdigim icin tupu orda yapmayi istemedigim icin kullancan daha demisti sadece
Benimki apse yapmış ve hala ateşim 38 derecelerde.ayakta yürüyemiyorum 2, 3 adım ancak atıyorum.Yapan hemşirede söyledi çok yağlı bir iğne diye.Atlatacam inşallah :44:
Canım inşallah bir daha ki denemen de bu sıkıntıları yaşamazsın.Acaba bendemi senin gibi oldum hala ateş devam 38 dereceyi buluyor yürüyemi yorum kalçam apse yapmış 2 iğneden.Bende bu 5 denemem eşimi zor ikna ettim onlarda bu sıkıntılı durumlarımızı görünce korkuyorlar vücudumuz zarar görüyor diye.Canım kilolarını verirsin inşallah.Şeker hapı aslında zayıflatır derler ama ALLAH arzularına ulaştırsın canım.
Allah razı olsun aycen cim,inşallah yaaaa ne hissettiğimi bile bilmiyorum şu ancanım hayırlısı olsun inşallah bebişin sana sımsıkı tutunsun annesi seni hiç bırakmasın .
ah cimcimexxx ahhhhhhh:2: hiç sorma ,bende aynen senin gibi düşünüyorum,sonuna kadar bu heyecanı yaşamak,sonra da sağ salim kucağıma alabilmekHadi gözün aydın kavuştun bebeğine.
Düşünsene tutmayacak bile olsa 12 günlüğüne seninle, 12 gün bile olsa o hamilelik heyecanını yaşıyor insan.
Ben hep konuşurdum onunla tutmasan bile 12 gün bana hamileyim hissini yaşatıyorsun derdim bebeğime.
İçinde seninle olduğunu bilmek süper bişi ya.
Allah'ım inşallah sana bebeğinin tutunmasını nasip eder. Bu sevinci 12 gün değil 9 ay hissedersin.
Ama benim içimden bir ses senin bebeğinin tutacağını ve erkek bebeğin olacağını söylüyor.Çok içten geliyor bu inancım.
Allah utandırmasın beni sana karşı inşallah bir oğlun olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?