Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

ALLAHIM Nasip etsin inşallah.
Canım inşallah bebişine kavuşacaksın.Birde bakıyorsun tek yumurta ikizi
inşallah canım,walla hiç belli olmaz Allahın mucizeleritek çift farketmez başım gözüm üstüne,darısı en yakın zamanda sana,bu arada dün merkezde hep gözlerim seni aradı,önümüzdeki ayy senin de heyecanını yaşayalım hep beraber inşallllaaahhhh(amin)

Molifera ben bir defa hamile kaldım ama o zaman çok erkendi istemiyorduk bebek sahibi olmayı o gebeliği kendi isteğimizle sonlandırdık.
Şimdi de son 2.5 senedir korunmuyorum ama gebe kalamadım. Doktorum bana tüp yapmayı hiç istemedi bir defa aşılama denedi o da olmadı eve yolladı tüpü eşimle biz çok ısrar ettik illa yap diye Ulun beyde sağolsun yaptı.
Biz de ne ben de ne eşimde hiçbir sorunumuz yok. Sadece yaşımız 33 oldu yaş daha fazla ilerlemeden ilk cocuğu tüp müp yapalım dedik. Bunu doğurduktan 4-5 ay sonra korunmayı bırakacağım. 2. çocuk ne zaman isterse o zaman gelir artık yapabileceğim bir şey yok. Haa o da 3-4 sene sürer yine hamile kalamazsam Umuttaki dondurulmuşlardan bir tanesini daha transfer ettiririz.

Canım şeker hapını mı soruyorsun 4. aya girince bütün ilaçları kesti Ulun bey.
Kaç yumurtan toplanırsa kaçı döllenirse, en sağlıklısını sana transfer edip diğer döllenenleri de donduruyorlar.
Sen ne zaman transferi istersen gider muayene olursun doktorun da uygun görürse transferini gerçekleştirir.

Evet cnm seker hapini sormustum benim 5 ay oldu kullanali asilama yaptirdigim dr sordugumda daha kullanicaksin dedi ole ustunkoru tup bebegi orda yaptirmak İstemedim die umutu arayip sorsam ne diyebilirler on gorusmeye ramazandan sonra gidicem.

canım ben ilk muayeneye gittiğimde ulun bey bana da verdi şeker ilacı(yanında vitamin,folikasit ve balık yağı) hatta sana bunun için ısrar ettim görüşmeyede git birlikte ilerlesin süreç diye.bende şeker yok ama yumurta kalitesini artırır dedi.ne kadar kullanacağımı sorduğumda (kistten dolayı bu ay başlayamazsak diye sormuştum)tedaviye 6 ay sonra başlasak bile devam edeceksin kullanmaya demişti.

Evet cnm seker hapini sormustum benim 5 ay oldu kullanali asilama yaptirdigim dr sordugumda daha kullanicaksin dedi ole ustunkoru tup bebegi orda yaptirmak İstemedim die umutu arayip sorsam ne diyebilirler on gorusmeye ramazandan sonra gidicem.
selam canım bende geçen sene ekim ayından bu yana gulukofen kullanıyorum..ulun bey vermişti.yumurta kalitesizliğinive kistlerim çin..hiç bir yzararrı yok.hatta ilk başladığımda 60 kg cicarındaydım.şimdi ise 53 kiloyum .tek yan etkisi kilo verdiiriyor.ben bir zararı olurmu diye sorduğumda arada bende kullanıyorum sorun olmaz demişti..herşeyi yiyip içiyorum .ama hiç kilo almıyorum buda hoşuma gidiyor.

tam 10 aydır kullanıyorum bende.tedavime bir süre ara verdim ama bu sırada gulukofeni kullanmayı düşünüyorum.

zeynepcim ramazandan sonra gidicem insALLAH ozaman bende devam dediginiz gibi ilaca folik asiti kestim ama onada baslayayim en iyisi

A.s
İcim rahatladi cnm cevaplarinizla sagolun bende mide bulantisi cok var ilactanmi bilmiorum gecmeai lazim yan etkisi ama gunde iki tane 850 mg aliyorum 65 den 60 oldum bende zayiflamak guzel

yaaaaaaaaaa ama bu haksızlık bu ilacı kullandığı halde kilo alan tek kişi benmiyim? ilk tüp bebek denememde 5 kilo almıştım,verinceye kadar göbeğim çatladı.nisanda 52kg idim.kist ameliyetı oldum ve tüpümde alındı.şimdi 57/58kg oldum bide tedavide alırsam nolcak bilmiyom.bebişim gelirse feda olsun 70kg olmayada razıyım amaaaaa Allah korusun gelmezse nasıl veririm bilmiyom

inşallah canım.ALLAH seninde yüzüne gülercektir güzel sonuçlarını alacağız göbüş atacağız

Maşallah güzel geçmiş transferin, geriye kaldı 11 gün, inşallah pozitif haberlerini duyacağız, inan o zaman tüm ağrıların geçecek, iğneye güle oynaya gideceksin :)
5 minişinin gelişimi de güzel gider inşallah da onları da dondururlar, daha sonra kardeş için lazım olur belki :)
Rahat olmaya çalışıyorsun bu güzel, inan herşey olacağına varıyor.
Bol bol dua et bu arada elini karnına koyarak.

Benimki apse yapmış ve hala ateşim 38 derecelerde.ayakta yürüyemiyorum 2, 3 adım ancak atıyorum.Yapan hemşirede söyledi çok yağlı bir iğne diye.Atlatacam inşallah :44:

Doktor ne dedi peki bu durumun için nasıl geçecekmiş apseler (aycen arkadaşımız buz önermiş) ateşin nasıl düşecekmiş.
Evet çok yağlı bir iğne o yüzden de yavaş enjekte edilmesi gerekiyor. Ama sen de vücudunun farklı bir tepkisi var iğneye karşı, bir dahaki ay doktor başka birşey versin bari söylersin de..
Bu arada avatarın şirin olmuş :)

Son düzenleme:
Zeynepcim kilo alman o hapla ilgili olmasa gerek hatta diyetisyenler verior mus sirf kilo verdirtsin die bebisin gelsinde kilo alman olsun tek sıkıntı veririz yine o kilolari istikrarli anne adaylariyiz biz.

merhaba arkadaşlar ben de bu ay ki sanırım haftaya adet olacağım , tüp bebek tedavisine başlayacağım ama çok heyecanlanıorum zaman yaklaştıkça ve herşeyi merak ediorum genel anlamda bilgim var ama hem sabırsızlanıorum hem detayları merak ediyorum... içimi rahatlatan sizlersiniz, mesajlarınızı okurken sizleri tanımasam bile sizleri anlıor ve sizleri çok seviyorum ve hep sizlere dua ediorum... burda olmak dertleşmek bilgi alışverişinde olmak çok güzel ve rahatlatıcı... iyi ki varsınız..

Canim benim hosgeldin aramiza tedavin hayirlisiyla baslar ve bebisle sonuclanir insALLAH.

Merhaba canım,
Devam eden tedaviler için bayramda da merkez açık oluyor. Benim 2011 yılında ramazan bayramının birinci günü sabah 08:00'da transferim vardı. Ulun beydi doktorum. Benim transferimi yaptı ve ondan sonra hemen çıktı. Şimdi 14 aylık bir kızım var. Benden başka bir iki kişi daha vardı merkezde o gün. Sen bence bayramdan önce randevu alıp tedavini planla. Ona göre bir ayarlama yapıyorlar. Tedavin hayırlı olsun.

Cevabın için çok teşekkür ederim merkezi daha aramadım, ama benim durumumda olan arkadaşım var mı diye merak ediyordum, ben haziranda görüşmeye gittim, tedaviye ağustos adetimle başlayalım demiştik, ama muhtemelen adetim bayrama denk gelecek. Buarada allah kızına sağlıklı uzun ömür nasip etsin inş. bizlere de nasip etsin.

Günaydın kızlar,

Sizlerden bir ricam olacak lütfen bana özelden mesaj atarak cevabını bilemeyeceğim tuhaf sorular sormayın.
Bu forma yazın, kim ne biliyorsa cevaba yazsın.
Çok değişik sorularla karşılaşıyorum ben doktor değilim ki bilemem ki, Kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş o soruların cevaplarını bilseydim kendimi tedavi eder doktora gitmezdim.
Öyle tıbbı sorular soruluyor ki doktora sormak lazım ben ne bileyim.
Ben burada defalarca tüp bebek deneyimimi paylaştım bunun dışındaki soruları bilemem.
Yani senin bebeğin tutmuş benimkisi neden acaba tutmadı Sen ne yaptın da ben yapmadım gibi soruları sormayın lütfen.
Allah'ın verdiği can ben ne bileyim. Özel bir şey yapmadım doktorum ne dediyse onu yaptım. Hepimizin ki kısmet Allah bana bugün verdi belki size yarın verecektir.
Kendinizi kimse ile kıyaslamayın lütfen. Hepimizin tedavisi aynı, doktoru aynı ama maalesef hepimizin bir de kaderi var ki o aynı değil.
Allah'ım kime ne zaman ol derse o zaman olacak.
Bundan sonra özelden yazılan saçma sorulara cevap vermeyeceğim haberiniz olsun.

Amin canım. Rabbim isteyen herkese versin, kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın.

Arkadaşlar ağustos adetim ile tedaviye başlayacağım, adetim bayrama denk gelecek, merkezi aradım, hasta durumuna göre çalışma oluyormuş, oda bayramdan birkaç gün önce belli olurmuş acaba benden başka bu durumda olanlar var mı? Yoksa eylüle ertelenecek, ertelemek istemiyorum artık((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…