kahin cimcimexxxcimcimexx
Günaydınnnnnn cnmmm sen benim içinde tutucak bu defa diyodun öylede olduuuuu.
inşallah canım,walla hiç belli olmaz Allahın mucizeleriALLAHIMNasip etsin inşallah.
Canım inşallah bebişine kavuşacaksın.Birde bakıyorsun tek yumurta ikizi
Ayyy canım yaa çok şükür şuan 3 aylık hamilesin yaniALLAH onu sana bahışlasın bu arada senin yaşın kaç ben 44 yaşındayım menopoz sıkıntılarım başlamıştı önce ulun bey zor ihtimal dedi ama birde AMH tahliline bakalım o bize depoda nekadar benzin var gösterecek ona göre konuşalım dedi ve yaptırdım 0,8 çıktı ümit var ben böyle beklemiyordum dedi ve adetimi görünce başladık 5 gün göbüş iğneleri derken kader anım geldi bakalım yumurta oluşmuşmuydu.Çok şükür biricik yumurtam olmuştu ve yola devam ettik.Allahtan döllendi 4 hücreye bölünmüşler derken transfer iptal oldu.PROGESTAN bana daha öncede tepki yapmıştı şimdide 2 adet oldum hala ateşim düşmedi apse yaptılar ayaklarımın üzerine basamıyorum kalçalarım zonkluyor neden bende böyle etki yapıyor bilemiyorum. 3 ay iyi vücudun kaldırmış canım.
Evet keşke 3 yumurtada kona bilse belli olmaz belki sen doğum yapana kadar kurallar değişir 2 sinide hemen yaptırırsın :13:
Cimcimex cnm kac ay kullandigini hatirliyormusun birde pek bilgili degilim de simdi yum.toplama islemindee 10 yum.toplaniyor mesela 3u saglikli 1 tanesinimi transfer yapiolar 2 si mi donduruluyor umutta yum dondurma varya onu istedigin zaman transfer yapiolarmi biraz bilgisizim)
selam canım bende geçen sene ekim ayından bu yana gulukofen kullanıyorum..ulun bey vermişti.yumurta kalitesizliğinive kistlerim çin..hiç bir yzararrı yok.hatta ilk başladığımda 60 kg cicarındaydım.şimdi ise 53 kiloyumEvet cnm seker hapini sormustum benim 5 ay oldu kullanali asilama yaptirdigim dr sordugumda daha kullanicaksin dedi ole ustunkoru tup bebegi orda yaptirmak İstemedim die umutu arayip sorsam ne diyebilirler on gorusmeye ramazandan sonra gidicem.
tam 10 aydır kullanıyorum bende.tedavime bir süre ara verdim ama bu sırada gulukofeni kullanmayı düşünüyorum.canım ben ilk muayeneye gittiğimde ulun bey bana da verdi şeker ilacı(yanında vitamin,folikasit ve balık yağı) hatta sana bunun için ısrar ettim görüşmeyede git birlikte ilerlesin süreç diye.bende şeker yok ama yumurta kalitesini artırır dedi.ne kadar kullanacağımı sorduğumda (kistten dolayı bu ay başlayamazsak diye sormuştum)tedaviye 6 ay sonra başlasak bile devam edeceksin kullanmaya demişti.
zeynepcim ramazandan sonra gidicem insALLAH ozaman bende devam dediginiz gibi ilaca folik asiti kestim ama onada baslayayim en iyisicanım ben ilk muayeneye gittiğimde ulun bey bana da verdi şeker ilacı(yanında vitamin,folikasit ve balık yağı) hatta sana bunun için ısrar ettim görüşmeyede git birlikte ilerlesin süreç diye.bende şeker yok ama yumurta kalitesini artırır dedi.ne kadar kullanacağımı sorduğumda (kistten dolayı bu ay başlayamazsak diye sormuştum)tedaviye 6 ay sonra başlasak bile devam edeceksin kullanmaya demişti.
selam canım bende geçen sene ekim ayından bu yana gulukofen kullanıyorum..ulun bey vermişti.yumurta kalitesizliğinive kistlerim çin..hiç bir yzararrı yok.hatta ilk başladığımda 60 kg cicarındaydım.şimdi ise 53 kiloyum.tek yan etkisi kilo verdiiriyor.ben bir zararı olurmu diye sorduğumda arada bende kullanıyorum sorun olmaz demişti..herşeyi yiyip içiyorum .ama hiç kilo almıyorum buda hoşuma gidiyor.
tam 10 aydır kullanıyorum bende.tedavime bir süre ara verdim ama bu sırada gulukofeni kullanmayı düşünüyorum.
inşallah canım.ALLAH seninde yüzüne gülercektir güzel sonuçlarını alacağız göbüş atacağızinşallah canım,walla hiç belli olmaz Allahın mucizeleritek çift farketmez başım gözüm üstüne,darısı en yakın zamanda sana,bu arada dün merkezde hep gözlerim seni aradı,önümüzdeki ayy senin de heyecanını yaşayalım hep beraber inşallllaaahhhh(amin)
kızlar yazamadım kusura bakmayın,transferim iyi geçti elhamdülilllah,minişimizi aldık geldik,geriye kalan 5 minişi p.tesi salıya kadar bekletip duruma göre donduracaklar inşallahbu arada jeli kullanıp bi 15-20dk dışarı çıktık ilk üç gün bu kadarı kafiymiş,3.günden sonra yine 45dk 1 saat yürüyüşe devam,iğnelerden biraz totom ağrıyo biraz da kasıklarım ama herşey küçücük bir can için,ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN MERAKLANIP SORDUĞUNUZ İÇİN
Benimki apse yapmış ve hala ateşim 38 derecelerde.ayakta yürüyemiyorum 2, 3 adım ancak atıyorum.Yapan hemşirede söyledi çok yağlı bir iğne diye.Atlatacam inşallah :44:
Zeynepcim kilo alman o hapla ilgili olmasa gerek hatta diyetisyenler verior mus sirf kilo verdirtsin die bebisin gelsinde kilo alman olsun tek sıkıntı veririz yine o kilolari istikrarli anne adaylariyiz biz.yaaaaaaaaaa ama bu haksızlıkbu ilacı kullandığı halde kilo alan tek kişi benmiyim? ilk tüp bebek denememde 5 kilo almıştım,verinceye kadar göbeğim çatladı.nisanda 52kg idim.kist ameliyetı oldum ve tüpümde alındı.şimdi 57/58kg oldum bide tedavide alırsam nolcak bilmiyom.bebişim gelirse feda olsun 70kg olmayada razıyım amaaaaa Allah korusun gelmezse nasıl veririm bilmiyom
merhaba arkadaşlar ben de bu ay ki sanırım haftaya adet olacağım , tüp bebek tedavisine başlayacağım ama çok heyecanlanıorum zaman yaklaştıkça ve herşeyi merak ediorum genel anlamda bilgim var ama hem sabırsızlanıorum hem detayları merak ediyorum... içimi rahatlatan sizlersiniz, mesajlarınızı okurken sizleri tanımasam bile sizleri anlıor ve sizleri çok seviyorum ve hep sizlere dua ediorum... burda olmak dertleşmek bilgi alışverişinde olmak çok güzel ve rahatlatıcı... iyi ki varsınız..
Hayırlı olsun demay demay bebeğin inş.sana sımsıkı tutunur, hayırlısı ile pozitif sonucuda alırız, buarada arkadaşlara sormak istedğim bişey var bende önümüzdeki ay adetimle başlıycam inş. ama adetim bayrama denk gelecek nasıl olacak bilmiyorum, ertelemek de istemiyorum,merkez açık olur mu ki buarada jeli kullanıp dışarı çıktım demişsin transferden sonra ilk 3 gün yatmak gerekmiyor mu?
Merhaba canım,
Devam eden tedaviler için bayramda da merkez açık oluyor. Benim 2011 yılında ramazan bayramının birinci günü sabah 08:00'da transferim vardı. Ulun beydi doktorum. Benim transferimi yaptı ve ondan sonra hemen çıktı. Şimdi 14 aylık bir kızım var. Benden başka bir iki kişi daha vardı merkezde o gün. Sen bence bayramdan önce randevu alıp tedavini planla. Ona göre bir ayarlama yapıyorlar. Tedavin hayırlı olsun.
Cevabın için çok teşekkür ederim merkezi daha aramadım, ama benim durumumda olan arkadaşım var mı diye merak ediyordum, ben haziranda görüşmeye gittim, tedaviye ağustos adetimle başlayalım demiştik, ama muhtemelen adetim bayrama denk gelecek. Buarada allah kızına sağlıklı uzun ömür nasip etsin inş. bizlere de nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?