Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Öncelikle hayırlı olsun
Tedavini de erteleme canım, bayram seyran yılbaşı pazar günü tatil falan farketmez.
Transfer günün ne güne denk gelirse gelsin Doktorun sabah kliniğe geliyor transfer işlemini hallediyor.
Benimki de pazar sabahı yapıldı.

Son düzenleme:

maşalllahhhhh)).. canım inşallah bebişin sana sıkı sıkı tutunur.. ve 9 ay boyunca seninle olur.. sonra zaten istesende seni bırakmayacak....

Benim transfer günüm olmayacak ama adetin ikinci günü ilk tedaviye başlanıyor ya o gün işte merkez hasta sayısına göre açık olur muş, nasıl olacak bilmiyorum:(

Merhaba bayanlar oncelikle hepinizi hayirli ramazanlar...
Esim azosperm. 3 yillik evliyiz esim bayramdan sonra 2 haftalik taile ayrilacak. O surede tup bebek yaptirmak istiyoruz. Rapor cikarma hakkimiz var. Devletten rapor cikartanlar nasil bir yol izledi ve ne kadar surede cikarttilar. Biz emre beye gidiyoruz. Tedavi raporlu olunca ne kadar tutuyor. Raporsuz olursa ne kadar tutar. Yardimci olursaniz cooop sevinirim.

o kadar güzel şeyler yazmışsın ki dünden beri ne yazacağımı bilemedim,10 gün kaldı bu aradaklaram canım benim Allah razı olsun desteklerin için,sanırım şu an sana söyleyebileceğim tek şey bebeğini sağ salim kucağına alman,iyi ki varsınız

maşalllahhhhh)).. canım inşallah bebişin sana sıkı sıkı tutunur.. ve 9 ay boyunca seninle olur.. sonra zaten istesende seni bırakmayacak....
inşallah canım dedikleri gibi herşey çabuk geçti de bu bekleme süresi yok mu ah ahhh...güzel dileklerin için de ayrıca teşşekkürler,Allah razı olsun

arkadaşlar bir sorum var sizlere, pek önemli değil olan olmuş biten bitmiş ama yine de aklım da hep,duyuyorum ki transferden sonra bir kağıt veriyorlarmış kaçıncı kalite,kaç hücreli vss... size böyle bir kağıt yada bu tip bilgiler verdiler mi? transferden önce arayıp sadece bi embriyonuz öne çıktı gelin transfere dediler tüm bildiğim bu...

Ben de bilmiyorum ilk defa duydum.
Bana kimse kağıt mağıt vermedi. Sadece dediğin gibi telefonda söylediler 3 embriyon var en kalitesini sana transfer edeceğiz şu günü gel dediler. Sonrada diğer ikisini dondurduk dediler o kadar.

Bu arada sen nasılsın ne alemsin yatıyorsun değil mi?
Bol bol et yemekleri ye.

canım içini ferah tut.. öne çıkmış olması 1.inci kalite emriyon olduğunu gösterir
çünkü insanlar aslında emriyonun 5.inci gün transferinin daha iyi olduğunu düşünür
ama drlara göre sadece öne çıkan emriyoları seçebilmek içindir
senin emriyon bunu erken başarmış
sen bunları düşünme şuan içinde sabırsız ve azimli bir yumoşun var
sitres yapıp onuda etkileme..:18: o seni bekletmemek için hızla gelişmiş
hadi sende ona biraz yardım ette tutunsun... inşallah annesine sıkı sıkı sarılır sana

canım aramıza hoşgeldin tedavin inşallah sıkıntısız geçer ve bebeğini sonunda hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin

slm cnm.bende tedavimi raporlu yaptırıyorum.rapor almak için çapa yada Zeynep kamile gitmen gerekiyor.eşine ve sana yapılacak bi sürü tetkik var.onlar tamamlandıktan sonra 1 -1,5 ay sürüyor.ben Zeynep kamilde çıkardım.adetin2.-3. günü gidiyorsun tüp bebek bölümüne(randevu almana gerek yok) ben rapor alacağım.bugün 2. günüm diyorsun.onlar kayıt yapıp seni lab.yönlendiriyorlar.orda kan verip geri dönüyorsun tüp bebek merkezine ve ultrason muayenesi oluyorsun.gerisini onlar anlatır.eşinde ürolojiden randevu alıyor.ondanda sperm analizi ve kan tahlili istiyorlar.sperm analizi son zamanda yapılmış varsa dışarıda yapılmışıda kabul ediyorlar.kan tahlilinide zaten umutta istiyor.onu yaptırırsınız.buarada aklında olsun canım.dosya açılacağı zaman hazırladığın tüm evrakların(tahliller,resmi belgeler) fotokopisini al.çünkü aynılarını umuta da vermen gerekiyor.ben almamıştım.rapor çıktıktan sonra dilekçe yazıp öyle alabildim ancak.ve onay için bi sürü yer gezdim,öğle arası girdi..... boşuna uğraşma diye söylüyorum

Benim transfer günüm olmayacak ama adetin ikinci günü ilk tedaviye başlanıyor ya o gün işte merkez hasta sayısına göre açık olur muş, nasıl olacak bilmiyorum:(

Hımmm anladım canım e olsun napalım her işte bir hayır vardır.
Bu kadar bekledin 1 ay daha beklersin ne olacak ki?
Yeter ki Rabbim hayırlısıyla bebeğine kavuşmanı nasip etsin.
Hiç üzülme düşünüp kendine de stres yapma bu ay mı öbür ay mı diye ne yazıldıysa onu yaşıyoruz hepimiz.
Bak ben de geçen sene istedim tüp bebeği doktorum yapmadı, 1 sene bekledim nasip böyleymiş.
1 ay dediğin ne ki çabucak geçiverir.
Tedavi günün de geliverir, transfer günün de, bir bakmışsın gebesin, bi bakmışsın bebeğini kucağına almışsın.
Yeter ki Allah'ım güzel yazılar yazsın bizlere.

canım kalan emriyolarla ilgili aradılarmı merkezden?dondurmuşlarmı? merak ettim.Hakkında hayırlısı olur bebeğin sıkı sıkı tutunur inşallah

Kızlar bu yazımı alakasız kişiler üstüne almış
Allah aşkına ben bana her mesaj atanı ima etmedim
O kadar absurt sorular soranlar var ki. Şimdi kimseyi deşifre etmek istemiyorum ama çocuğum şu sebepte dolayı mı olmuyor acaba, böyle yapsam olur mu, şöyle yapsam olur mu? Ben ne yapılması gerektiğini bilmiyorum ki zamanında bilseydim kendim tüp bebek yaptırmazdım o tedavileri uygulardım.
Senin ki tutmuş benimkisi tutmadı sen ne yedin ne içtin ben napim nasıl yatim vb....
Ne bilim ne yiyince tutuyor ki bu çocuk Bilseydim zamanında onları da yerdim yine tüp yaptırmazdım.
Lafım bu soruları soranlara.
Asla cevabını veremeyeceğim doktora sorulması gereken saçma sapan sorular için dedim ben.
Aksine tecrübelerimi yaşadıklarımı başıma gelenleri zaten paylaşıyorum buradan. Onları anlatmıyor değilim ki.

açıklaman için tşk :) bişey sorucam senin bidaha kanaman olmadı dimi?hala devam ediyomusun iğnelere?ne zaman gideceksin bidaha kontrole?

napıyım canım yaa yatıyorum desem yalan olur,eskisi gibiyim. her gün öğleden sonra iğne, akşam jel için dışarı çıkma, gün içinde de evde dolanıp duruyorum,yatmak bana göre değil,ama tabii kendimi yormamaya çalışıyorum, yemek düzenim de idare eder yoğurt, süt ,yumurta fındık ceviz badem her gün yiyiyorum bu kadar işte

Yaaa ne kadar güzel şeyler yazmışsın arkadaşım inş, takip ediyorum da herkese yardımcı olmaya çalışıyorsun, allahım o güzel gönlüne göre versin bebeğini sağlıcakla al kucağına inş. bekleyeceğim ve hayırlısı buymuş diyeceğim, tekrar teşekkür ederim.

canım kalan emriyolarla ilgili aradılarmı merkezden?dondurmuşlarmı? merak ettim.Hakkında hayırlısı olur bebeğin sıkı sıkı tutunur inşallah
yok canım yaa aramadılar, inşallah Allahın izniyle iyiler demek kiolmadı yarın ben arıycam bakalım neler olmuş diye, inşallah canım Allah razı olsun,bi tutunsun da....

açıklaman için tşk :) bişey sorucam senin bidaha kanaman olmadı dimi?hala devam ediyomusun iğnelere?ne zaman gideceksin bidaha kontrole?

4. aya girince kesildi çok şükür
iğneleri kesti doktorum çok şükür 3 haftadır iğne olmuyorum ama iğne yerlerim fena acıyor. Oturamıyorum bile totomun üstüne.
22 sinde Medipol den randevu aldım Artık Medipol Hastanesinde devam edeceğim.
Malum Ulun beyin muayene ücreti 4 defa gittim 900 TL ödedim.

ilk 3 gün yatıp dinlenseydin iyi olurdu.
Normalde bende acaip hareketli hiperaktif birisiyimdir. Kaynanam bana pire der. pire gibiymişim onun gözünde.
Ama maalesef bu kanamalar falan filan 4 aydır yatıyorum içim şişti.
Güzel besleniyorsun maşallah devam et yiyebildiğin kadar ye.
Et yemeğide ihmal etme. Protein ağırlıklı beslenmenin de bebeğin tutunması için önemli olduğunu söylemişlerdi bana.

Amin canım cümlemizin gönlüne göre versin.
Beklemek çok zor ben de çocuk için çırpındım durdum. Millete laf anlatmak vb...
Ben 2.5 sene zor dayandım vallahi burada okuyorum 5-10-15 yıl bebek bekleyenleri okudukça nasıl sabırmış diyorum.
Çok üzülüyorum Allah'ım herkese tez elden evlat nasip etsin. Düşmanıma bile aratmasın vallahi.
O yüzden sürekli dua ediyorum tüm isteyenlere. Sürekli dilimde dualarımda evlat isteyenler var.

hadi gözün aydın canım yakında acılarıda geçer.hele bebişini kucağına al hepsi geçer Allah ın izni ile.randevuyada az kalmış.yazarsın ayrıntıları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…