Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Allah hepimizin dualarını kabül etsin inş, o millete laf anlatma olayı beni de yiyip, bitiriyor ama sabrediyorum işte ya bu arada seyma vardı, geçen ay pozitif sonuç aldıktan sonra hiç uğramadı buralara nasıl acaba merak ettim şimdi.

Amin, hepimiz inşallah sağ salim kucağımıza alalım.

Ya bir de çok özel olmazsa birşey sorucam, cevap vermeyebilirsin neden pekmez :)) Değişik geldi de....

Bir de rahat ol dedik ama arada yat dinlen, fazla dolanma evde de olsa :) Ağır kaldırma, yükseğe uzanma, dikkat et işte sen yine de..

Diğer embriyoların için yarın sen ara, bazen unutuyorlar, direk embriyologla görüşmek istediğini söyle. Benim de 1 tane transfer günü, diğerlerini de gelişimlerine göre ertesi gün donduracaklarını söylediler. Transfer günü dondurulan için o gün sözleşme hazırlamışlar, karı-koca imzaladık, bir nüshası bizde kaldı. Ertesi gün aramadılar, sonraki gün ben aradım, iki tane daha dondurduklarını belirttiler, önceki forma ekledim yazılı olsun, unutmayız da :)

Embriyo kalitesiyle ilgili bize de birşey vermediler, sadece iyi kalitede olduğunu söylediler. Yani ben de bilmiyorum 5aa mı 4ab mi transfer edildi, donduruldu. Sınıflandırması bu şekilde oluyor embriyoların gelişim durumlarına göre. Herbir sayı harf birşey ifade ediyor. Buna takılmamak lazım 1.kaliteyle hamile kalamayıp, 2.kaliteyle hamile kalan da çok, yeterki rabbim ol desin.

Sagol canim cevaplarin icin ayni yollardan gecen birinden yardim almak insani cok rahatlatiyor.
Izin tup bebek sebebiniz neydi?
Adetimin ikinci gunu esimede urolojiden mi randevu almaliyim.
Esim hafta sonu ozel birhastanede spermiogram yaptiracak. Elimizde 2 tane de 3, 4 yillik spermiogram var. Ama tarihlari cok eski diye kabul olmaz heralde.
Siz kac tane spermiogram yaptirdiniz.
Yanina giderken ilk olarak hangi evraklari aldin?

ne demek canım.benim çikolata kistim vardı ameliyatla alındı.tüpümün biride alındı ,diğer tüpümde kapalı.eşimde sorun yok çok şükür.adetin 2. günü senin için önemli,eşin ne zaman isterse o zaman gitsin.biz Zeynep kamilden aldık raporu,üroloji en erken 1 hafta sonrasına gün vermişti.ilk gittiğinde bişey götürmene gerek yok.dediğim gibi direk tüp bebek bölümüne gidip kayır yaptırıyorsun, onlar eline bi kağıt veriyorlar.kan vereceksin sonrada geri dönüp ultrasona gireceksin.dahiliye,genel cerrahi ve pskiyatri bölümlerine muayene olmanı istiyorlar(yoğunluğa göre o günde muayene olabilirsin,sonraki günede randevu verebilirler) bide ekg ve ciğer filmi çektirmeni istiyorlar.onları hemen çekmişlerdi aynı gün...öyle devam ediyo.sen bi başla konuşuruz gene.eşinin tahliline gelince eski tarihliyi kabul etmiyorlar ama hafta sonu yaptıracakmış ya onu kabul edeler.ama dediğim gibi ürolojiden randevu alması şart.onlarda kan veriyorlar çünkü

meruf arkadaşım sen diğer topictesin diye oraya yazmıştım ama çıkmışsın.okursun girince.

canım senin ne işin var bu saatte.senin uyuman,bebişine iyi bakman lazım.ben heyecandan pek uyuyamıyorum tabi :)

Sagol canim. O zaman ben reglimin 2. Gununu bekliyorum. Gelismeleri buraya yazarim.

yatmaya fırsat yok ki canım yaa dediğim gibi iğne jel mel derken zaten zaman geçiyo,pire heee iyiymişatom karınca dememiş bari,evet maalesef biz hareketli insanlara uzanmak,uyumak zor ama napalım katlancaz,

özel olur mu canım ya neden pekmez biliyo musun? çünkü çokkkkk tatlıııııııııııııııı bu arada canım ben sözleşme hatırlamıyorum bende nüsha falan da yok ee nolcak şimcik?

canım hazır seni yakalamışsam bişey sorsam.vaktin varsa en son yaşayan kişi olarak su transfer olayını ayrıntılarıyla anlatırmısın?yanlış anlaşılmasın transferin ne olduğunu biliyrum tabiki daha önce yaşadım ama merkezlerde uygulama farklılıkları var ya ben ayrıntıları merak ediyorum :18: :18: :18:

vakitten bol ne var canım yaa söliim,önce odada o iğrenç önlüğü giydim ne hissettiğimi anlatmama gerek yok sanırımdaha öncesinde merkezde 5 bardak su içmem sölendi ama ben 4 bardak içtim tam sıkışmamıştım e beklettiler haliyle biraz daha sonra tekerlekli sandalyeye alınıp dolu dolu gözlerle anneme,eşime ve 6 yaşındaki kardeşime baktım,asansörün ötesine geçmeleri yasaktı çünkü,üst kata çıktık,çatala uzandım, sanırım bi 10-15 dk yanlız kaldım transfer odasında,daha sonra birden oda doldu, bi bayan gelip bi tane embriyonuz öne çıktı diğer 5ini de p.tesi salıya kadar bekletcez dedi tmm dedim,bu arada ikidebir doktorum ulun beyi soruyodum sonunda geldi wee ohh beeeeee dedim we başladık,önce spekulum takıldı,daha sonra rahim yıkama işlemi tabii o arada ekrana bakmak istemiyodum,bu arada ulun beyi çok terlettim yavaş diye,embiyo yerleştirilirken söleyin dedim wee işte o an,o an sadece ağladım,transfer boyunca bol bol dua edip ayetel kürsi okudum,daha sonra ulun bey baş ucuma gelerek elimi tuttu ve inşallah 12 gün sonra güzel haberini alıcam dedi,tabii ben yapıştım eline gitsin istemiyordum ama gitti,sedyeye alındım tekrar yatağıma girdim,sürgü getirdiler çiş olayı da bittikten sonra sanırım bi 45 dk sonra ayrıldık merkezden,başka atladığım bişey var mı bilmiyorum canım,maceram bu kadar işte

çok teşekkür ederim canım.aşağı yukarı aynı demekki.ilk transferim geldi senin yazdıklarını okurken gözümün önüne.ben çok üşümüştüm ya.çıkarken bez bağladılar iyice sardı çıkardılar ama yatağa alınca zangırzangır olmuştum resmen,yan yatakta yatan kız sağolsun yedek çorap getirmiş onu verdide acık ısındım :) tabi dr elimi tutmamıştı iyiymiş.illede ulun bey diye tutturmana şaşmamalı :) benim dr umda ulun bey ama hep Süleyman bey denk geliyor.oda çok iyi bi insana benziyor

ayay aklıma ne geldi.5 bardak bişey değilmiş.bize en az 2lt demişlerdi.dua ederken rezil olmamak içinde dua etmiştim

rica ederim cnım,ben üşümedim nedense,evet sağ olsun oda arkadaşın süleyman by de çok iyi biri opu mu da o yaptı ama ulun beyi tek geçerim ben

canım ben çıkyorum.malum sahur vakti.kendim tutamıyorum bari kocacığıma sofra hazırlayayımda onun sevabını alayım :) iyi geceler

canım bu anlattıkların şuan bizim için o kadar kıymetli ki ALLAH razı olsun. ben de bu hafta içi adet görmeye başlayacağım ve süreç başlayacak her ne kadar genel bilgim olsa da bu deneyimler çok çok önemli... RABBİM hepimizin gönlündekini ömür boyu bizler için hayırlı kılsın. kucaklarımıza emanetini, yavrularımızı versin :)

Allah senden de razı olsun canım benim,emin ol genel bilgiye o kadar toktum ki doktora yapmıştım desem yalan olmazama tecrübe bambaşkaymış,sen yeni üye olmuştun galiba o zaman hoşgeldin,tedavin su gibi akıp geçsin ve sonunda eli yüzü düzgün,hayırlı bi evlat nasib etsin rabbim sana bu mübarek günlerin yüzü gözü suyu hürmetine(amin)ben çıkıyorum canım uyumam gerek artık,Allaha emanet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…