- 6 Nisan 2009
- 148
- 28
- 118
- 41
Amin, Allah herkesin kalbindekinin hayırlısını versin inşallah.
Tedavin şimdiden hayırlı olsun, sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın inşallah. Gebelik aşısı için arkadaşlar cevap vermişler zaten.
Hayırlı uğurlu olsun tedavin, inşallah bu mutluluğun hiç bitmez sonuna kadar devam eder ve bebeğine kavuşursun.
Tedavin hayırlı olsun şimdiden. Rabbim tüm isteyenlere en kısa sürede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Kolaylıklar diliyorum sizlere, Allah yardımcınız olsun..
vakitten bol ne var canım yaa söliim,önce odada o iğrenç önlüğü giydim ne hissettiğimi anlatmama gerek yok sanırımdaha öncesinde merkezde 5 bardak su içmem sölendi ama ben 4 bardak içtim tam sıkışmamıştım e beklettiler haliyle biraz daha sonra tekerlekli sandalyeye alınıp dolu dolu gözlerle anneme,eşime ve 6 yaşındaki kardeşime baktım,asansörün ötesine geçmeleri yasaktı çünkü,üst kata çıktık,çatala uzandım, sanırım bi 10-15 dk yanlız kaldım transfer odasında,daha sonra birden oda doldu, bi bayan gelip bi tane embriyonuz öne çıktı diğer 5ini de p.tesi salıya kadar bekletcez dedi tmm dedim,bu arada ikidebir doktorum ulun beyi soruyodum sonunda geldi wee ohh beeeeee dedim we başladık,önce spekulum takıldı,daha sonra rahim yıkama işlemi tabii o arada ekrana bakmak istemiyodum,bu arada ulun beyi çok terlettim yavaş diye,embiyo yerleştirilirken söleyin dedim wee işte o an,o an sadece ağladım,transfer boyunca bol bol dua edip ayetel kürsi okudum,daha sonra ulun bey baş ucuma gelerek elimi tuttu ve inşallah 12 gün sonra güzel haberini alıcam dedi,tabii ben yapıştım eline gitsin istemiyordum ama gitti,sedyeye alındım tekrar yatağıma girdim,sürgü getirdiler çiş olayı da bittikten sonra sanırım bi 45 dk sonra ayrıldık merkezden,başka atladığım bişey var mı bilmiyorum canım,maceram bu kadar işte
:) tedaviye başlayacağızya, hiçbir adetimi bu kadar sabırsızlıkla beklememiştim.
vakitten bol ne var canım yaa söliim,önce odada o iğrenç önlüğü giydim ne hissettiğimi anlatmama gerek yok sanırımdaha öncesinde merkezde 5 bardak su içmem sölendi ama ben 4 bardak içtim tam sıkışmamıştım e beklettiler haliyle biraz daha sonra tekerlekli sandalyeye alınıp dolu dolu gözlerle anneme,eşime ve 6 yaşındaki kardeşime baktım,asansörün ötesine geçmeleri yasaktı çünkü,üst kata çıktık,çatala uzandım, sanırım bi 10-15 dk yanlız kaldım transfer odasında,daha sonra birden oda doldu, bi bayan gelip bi tane embriyonuz öne çıktı diğer 5ini de p.tesi salıya kadar bekletcez dedi tmm dedim,bu arada ikidebir doktorum ulun beyi soruyodum sonunda geldi wee ohh beeeeee dedim we başladık,önce spekulum takıldı,daha sonra rahim yıkama işlemi tabii o arada ekrana bakmak istemiyodum,bu arada ulun beyi çok terlettim yavaş diye,embiyo yerleştirilirken söleyin dedim wee işte o an,o an sadece ağladım,transfer boyunca bol bol dua edip ayetel kürsi okudum,daha sonra ulun bey baş ucuma gelerek elimi tuttu ve inşallah 12 gün sonra güzel haberini alıcam dedi,tabii ben yapıştım eline gitsin istemiyordum ama gitti,sedyeye alındım tekrar yatağıma girdim,sürgü getirdiler çiş olayı da bittikten sonra sanırım bi 45 dk sonra ayrıldık merkezden,başka atladığım bişey var mı bilmiyorum canım,maceram bu kadar işte
özel olur mu canım ya neden pekmez biliyo musun? çünkü çokkkkk tatlııııııııııııııııbu arada canım ben sözleşme hatırlamıyorum bende nüsha falan da yok ee nolcak şimcik?
Sagol canim. O zaman ben reglimin 2. Gununu bekliyorum. Gelismeleri buraya yazarim.
hoş geldin tubacandemir aramıza.ALLAH inşallah bu güzel heyecanlı bekleyişinde güzel ve heyecanlı sonuçlar nasip eder canım:) tedaviye başlayacağızya, hiçbir adetimi bu kadar sabırsızlıkla beklememiştim.
:) ve bu kadar sabırsızlıkla bekleyince 29-30 günde olan adet siclusum 28 de tamamlandı bugün adet oldum :) normalde perşembe olup cuma görüşmeye ve inşallah tedaviye başlamayı bekliordum RABBİM çok şükür yakınlaştırdı. kalbimin atış seslerini oradan duyabiliyor musunuz :18:
:) ve bu kadar sabırsızlıkla bekleyince 29-30 günde olan adet siclusum 28 de tamamlandı bugün adet oldum :) normalde perşembe olup cuma görüşmeye ve inşallah tedaviye başlamayı bekliordum RABBİM çok şükür yakınlaştırdı. kalbimin atış seslerini oradan duyabiliyor musunuz :18:
Klaram dün 5 gün oldu ve yine 38 derece ateşim oldu doktorumu aradım iğne yerlerin apse yapmış olmalı cerraha görün apseli yeri yarıp boşaltabilirler dedi.TIIRRSTIM TABİİDoktor ne dedi peki bu durumun için nasıl geçecekmiş apseler (aycen arkadaşımız buz önermiş) ateşin nasıl düşecekmiş.
Evet çok yağlı bir iğne o yüzden de yavaş enjekte edilmesi gerekiyor. Ama sen de vücudunun farklı bir tepkisi var iğneye karşı, bir dahaki ay doktor başka birşey versin bari söylersin de..
Bu arada avatarın şirin olmuş :)
Klaram dün 5 gün oldu ve yine 38 derece ateşim oldu doktorumu aradım iğne yerlerin apse yapmış olmalı cerraha görün apseli yeri yarıp boşaltabilirler dedi.TIIRRSTIM TABİİbugüne kendimi bıraktım bugünde ateşlenme olursa gidecektim ama bugün çok iyi birazda rahat yürüyorum ateşte normal ALLAHIM popoyu kurtardık dedim eşime iğne yerlerim hafif ateşli,mor ve kırmızı olmuş.Evet yaa ben bu iğneden daha önceki tüp denemelerimdede ateşlendim .Yanlız şu var ben bundan önce 4 deneme yaptım bu 5 inci öbürlerinde opum dan sonra transfere kadar bana hiç iğne yaptırılmamıştı.Transfer olunca iğnelere başlıyorduk birkaç iğneden sonra kesiyorduk ateşlenme yapıyordu ve ben sıkıntılı bir süreç yaşıyordum belkide ondan vücut kabul etmiyordu.Bu sefer iğnenin önceden verilmesi ve bu ateşlenmeyi önceden yaşamam daha iyi oldu .Ulun bey ateşli transfer olmaz dedi ve ALLAH razı olsun transferi yapmadı iyiki.Buda nasip tabii hayırlısı canım.Avatarım içinde teşekkürler canım .
merkezle görüştüm 5 embriyonun hiç biri 5.güne gelememiş çöp oldu yaniiçimdeki sağ salim kalır inşallah,Allah rızası için dualarınızı bekliyorum,Allaha emanet
Klaram dün 5 gün oldu ve yine 38 derece ateşim oldu doktorumu aradım iğne yerlerin apse yapmış olmalı cerraha görün apseli yeri yarıp boşaltabilirler dedi.TIIRRSTIM TABİİbugüne kendimi bıraktım bugünde ateşlenme olursa gidecektim ama bugün çok iyi birazda rahat yürüyorum ateşte normal ALLAHIM popoyu kurtardık dedim eşime iğne yerlerim hafif ateşli,mor ve kırmızı olmuş.Evet yaa ben bu iğneden daha önceki tüp denemelerimdede ateşlendim .Yanlız şu var ben bundan önce 4 deneme yaptım bu 5 inci öbürlerinde opum dan sonra transfere kadar bana hiç iğne yaptırılmamıştı.Transfer olunca iğnelere başlıyorduk birkaç iğneden sonra kesiyorduk ateşlenme yapıyordu ve ben sıkıntılı bir süreç yaşıyordum belkide ondan vücut kabul etmiyordu.Bu sefer iğnenin önceden verilmesi ve bu ateşlenmeyi önceden yaşamam daha iyi oldu .Ulun bey ateşli transfer olmaz dedi ve ALLAH razı olsun transferi yapmadı iyiki.Buda nasip tabii hayırlısı canım.Avatarım içinde teşekkürler canım .
Demaydemay sakıııın kafana bunu takmamerkezle görüştüm 5 embriyonun hiç biri 5.güne gelememiş çöp oldu yaniiçimdeki sağ salim kalır inşallah,Allah rızası için dualarınızı bekliyorum,Allaha emanet
Tabii klaram biliyor.Bakalım ne uyguluyacak bu hazneye verilen jeli çoğaltır diye düşünüyorum birse 2 defa verilecek.Daha öncede öyle yapılmıştı.Geçmiş olsun sana tekrar, kurtarmışsın hakkaten :)
Yalnız önceki denemelerinde iğneleri kestiğini doktor biliyor muydu iğnelerin böyle yaptığını, sonuçta progestanı tutunmayı kolaylaştırıcı olarak kullanıyoruz ya. Neyse en azından Ulun bey artık bu durumunu biliyor ve ona göre ilaç tedavisi uygular sana.
Her şerde bir hayır vardır, hakkında hayırlısı olsun inşallah..
merkezle görüştüm 5 embriyonun hiç biri 5.güne gelememiş çöp oldu yaniiçimdeki sağ salim kalır inşallah,Allah rızası için dualarınızı bekliyorum,Allaha emanet
Tabii klaram biliyor.Bakalım ne uyguluyacak bu hazneye verilen jeli çoğaltır diye düşünüyorum birse 2 defa verilecek.Daha öncede öyle yapılmıştı.
Evet yaa sağolsun ulun bey.inşallah aycen cim bide şu durumu atlatsam ALLAHIN izniyle.demiştim ya sana canım vardır bundada bir hayır iyi yaptırmamışsınız vucudunda dinlenir bu ay sonraki aya daha dinlenmiş bir şekilde başlarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?