Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

AMİN ÇOK TEŞEKÜRLER

İki gündür giremedim transferin yapılmış hayırlı olsun canım, inşallah bebişin sana sımsıkı tutunur ve 12 gün sonra hep beraber seviniriz.

Son düzenleme:

sanki anlattıklarınız benim başımdan geçmemiş gibi yabancı geldi.rahim yıkama işlemi falan hiç farkında değilim.benim ilk denememdi o yüzden neyin ne olduğunu hiiç anlamadım.anlayamadan oldu bitti.rabbim sizin ve tüm bebek isteyenlerin yüzünü güldürsün inşallah.isteyen herkese nasip etsin

Allah bozmasın tadınızı, tadınıza tat katsın inşallah 9 gün sonra :)
Bir ara uğradığınızda isteyebilirsiniz, dondurulmuşların 1 yıl süreyle saklanacağı, eşlerin her ikisi de izin verirse süre sonunda atılacağı gibi maddeler yazılı.

:) ve bu kadar sabırsızlıkla bekleyince 29-30 günde olan adet siclusum 28 de tamamlandı bugün adet oldum :) normalde perşembe olup cuma görüşmeye ve inşallah tedaviye başlamayı bekliordum RABBİM çok şükür yakınlaştırdı. kalbimin atış seslerini oradan duyabiliyor musunuz :18:

Sagol canim. O zaman ben reglimin 2. Gununu bekliyorum. Gelismeleri buraya yazarim.

tedavin hayırlı olsun birde nereden rapor çıkaracaksan önce onu belirle eğer çapadan çıkaracaksan eşinin tahlilini dışarıdan kabul etmiyorlar ben adtin 3 günü kan verdim muayene oldum sonra eşimin dr vermem için bi kagıt verdiler oda çapada androloji bölümü yapılan sperm testine göre tekrar kendi dr vermen üzere kagıt veriorlar biraz sıkıntılı bir süreç dediğim gb nerede başlayacağına karar vermen lazım rapor için cnm.

Hadi gözünaydınn cnm.bazen bekleyince gelmez ama seninki seni bekletmedi
inş hayırlısıyla tedavinede başlarsın..
kalpatışlarınıııııı duyuyorummmmm cnm
tahmin edebiliyorum heyecanını hiç bitmez inş bu heyecanın güzel gelişmelerle dahada mutlu olursun..

Hayirli olsun canim insallah en kisa surede iyi haberlerini aliriz.

Klaram dün 5 gün oldu ve yine 38 derece ateşim oldu doktorumu aradım iğne yerlerin apse yapmış olmalı cerraha görün apseli yeri yarıp boşaltabilirler dedi.TIIRRSTIM TABİİ bugüne kendimi bıraktım bugünde ateşlenme olursa gidecektim ama bugün çok iyi birazda rahat yürüyorum ateşte normal ALLAHIM popoyu kurtardık dedim eşime iğne yerlerim hafif ateşli,mor ve kırmızı olmuş.Evet yaa ben bu iğneden daha önceki tüp denemelerimdede ateşlendim .Yanlız şu var ben bundan önce 4 deneme yaptım bu 5 inci öbürlerinde opum dan sonra transfere kadar bana hiç iğne yaptırılmamıştı.Transfer olunca iğnelere başlıyorduk birkaç iğneden sonra kesiyorduk ateşlenme yapıyordu ve ben sıkıntılı bir süreç yaşıyordum belkide ondan vücut kabul etmiyordu.Bu sefer iğnenin önceden verilmesi ve bu ateşlenmeyi önceden yaşamam daha iyi oldu .Ulun bey ateşli transfer olmaz dedi ve ALLAH razı olsun transferi yapmadı iyiki.Buda nasip tabii hayırlısı canım.Avatarım içinde teşekkürler canım .

Son düzenleme:

demiştim ya sana canım vardır bundada bir hayır iyi yaptırmamışsınız vucudunda dinlenir bu ay sonraki aya daha dinlenmiş bir şekilde başlarsın

merkezle görüştüm 5 embriyonun hiç biri 5.güne gelememiş çöp oldu yani içimdeki sağ salim kalır inşallah,Allah rızası için dualarınızı bekliyorum,Allaha emanet

merkezle görüştüm 5 embriyonun hiç biri 5.güne gelememiş çöp oldu yani içimdeki sağ salim kalır inşallah,Allah rızası için dualarınızı bekliyorum,Allaha emanet

canım sana çok çok dua edeecğim her duamda ismen dua edeceğim sana. RABBİM bebeğini en hayırlı bir şekilde , sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. lütfen hiç üzülme embriyolarına canı verecek olan RABBİMdir ve her şey de laf değil gerçekten kimbilir ne hayırlar vardır sen içini ferah tut , bebeğin için çok önemlisin. biz dualarımızla yanındayız.
ALLAH yar ve yardımcımız olsun bol bol ALAK suresını okumanı tavsiye ederim.

Geçmiş olsun sana tekrar, kurtarmışsın hakkaten :)
Yalnız önceki denemelerinde iğneleri kestiğini doktor biliyor muydu iğnelerin böyle yaptığını, sonuçta progestanı tutunmayı kolaylaştırıcı olarak kullanıyoruz ya. Neyse en azından Ulun bey artık bu durumunu biliyor ve ona göre ilaç tedavisi uygular sana.
Her şerde bir hayır vardır, hakkında hayırlısı olsun inşallah..

Demaydemay sakıııın kafana bunu takma inşallah bunla başaracaksın ALLAH ın izniyle canım.DUALARIMIZ GÜZEL DİLEKLERİMİZ SENİNLEEE

Tabii klaram biliyor.Bakalım ne uyguluyacak bu hazneye verilen jeli çoğaltır diye düşünüyorum birse 2 defa verilecek.Daha öncede öyle yapılmıştı.

Sakın üzülme, bu durumu kendine stres yapma, biri seninle şu anda ve sana tutunmaya çalışıyor, böyle düşün senin pozitif olmana ihtiyacı var. İnşallah güzel haber vereceksin, bol bol dua.
Rabbim yardımcın olsun, Allahım tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.

Tabii klaram biliyor.Bakalım ne uyguluyacak bu hazneye verilen jeli çoğaltır diye düşünüyorum birse 2 defa verilecek.Daha öncede öyle yapılmıştı.

Büyük ihtimal öyle olur, zaten jelde daha fazla progesteron hormonu var, iğneyi niye veriyorlar anlamıyorum, bunun hapı da var. Herkes iğneden şikayetçi, yine de vardır bir bildikleri..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…