Birde bu jel den sonra 60 dakika yürüyüş deniliyor ya sakıncalı dehilmi yaa.Eveeet hapı daha iyi.Büyük ihtimal öyle olur, zaten jelde daha fazla progesteron hormonu var, iğneyi niye veriyorlar anlamıyorum, bunun hapı da var. Herkes iğneden şikayetçi, yine de vardır bir bildikleri..
Birde bu jel den sonra 60 dakika yürüyüş deniliyor ya sakıncalı dehilmi yaa.Eveeet hapı daha iyi.
merkezle görüştüm 5 embriyonun hiç biri 5.güne gelememiş çöp oldu yaniiçimdeki sağ salim kalır inşallah,Allah rızası için dualarınızı bekliyorum,Allaha emanet
Birde bu jel den sonra 60 dakika yürüyüş deniliyor ya sakıncalı dehilmi yaa.Eveeet hapı daha iyi.
Evet yaa sağolsun ulun bey.inşallah aycen cim bide şu durumu atlatsam ALLAHIN izniyle.
Klaram dün 5 gün oldu ve yine 38 derece ateşim oldu doktorumu aradım iğne yerlerin apse yapmış olmalı cerraha görün apseli yeri yarıp boşaltabilirler dedi.TIIRRSTIM TABİİbugüne kendimi bıraktım bugünde ateşlenme olursa gidecektim ama bugün çok iyi birazda rahat yürüyorum ateşte normal ALLAHIM popoyu kurtardık dedim eşime iğne yerlerim hafif ateşli,mor ve kırmızı olmuş.Evet yaa ben bu iğneden daha önceki tüp denemelerimdede ateşlendim .Yanlız şu var ben bundan önce 4 deneme yaptım bu 5 inci öbürlerinde opum dan sonra transfere kadar bana hiç iğne yaptırılmamıştı.Transfer olunca iğnelere başlıyorduk birkaç iğneden sonra kesiyorduk ateşlenme yapıyordu ve ben sıkıntılı bir süreç yaşıyordum belkide ondan vücut kabul etmiyordu.Bu sefer iğnenin önceden verilmesi ve bu ateşlenmeyi önceden yaşamam daha iyi oldu .Ulun bey ateşli transfer olmaz dedi ve ALLAH razı olsun transferi yapmadı iyiki.Buda nasip tabii hayırlısı canım.Avatarım içinde teşekkürler canım .
merkezle görüştüm 5 embriyonun hiç biri 5.güne gelememiş çöp oldu yaniiçimdeki sağ salim kalır inşallah,Allah rızası için dualarınızı bekliyorum,Allaha emanet
Büyük ihtimal öyle olur, zaten jelde daha fazla progesteron hormonu var, iğneyi niye veriyorlar anlamıyorum, bunun hapı da var. Herkes iğneden şikayetçi, yine de vardır bir bildikleri..
arkadaşlar ben yarın sabah adetimin ıkıncı günü olduğu için doktorla görüşmeye gideceğim. peki şimdi ne olacak doktor yumurta sayısına mı polikistik overe mi bakacak ama bende uzun zamandır kontrol altındayım böyle bir durum olabilir mi? peki tamam tedaviye başlıoruz derse , ne yapıoruz bundan sonraki süreçte hangi ilaçları veriyorlar ne zaman ne yapıoruz? yani ne olacak şimdi?
arkadaşlar ben yarın sabah adetimin ıkıncı günü olduğu için doktorla görüşmeye gideceğim. peki şimdi ne olacak doktor yumurta sayısına mı polikistik overe mi bakacak ama bende uzun zamandır kontrol altındayım böyle bir durum olabilir mi? peki tamam tedaviye başlıoruz derse , ne yapıoruz bundan sonraki süreçte hangi ilaçları veriyorlar ne zaman ne yapıoruz? yani ne olacak şimdi?
:) ve bu kadar sabırsızlıkla bekleyince 29-30 günde olan adet siclusum 28 de tamamlandı bugün adet oldum :) normalde perşembe olup cuma görüşmeye ve inşallah tedaviye başlamayı bekliordum RABBİM çok şükür yakınlaştırdı. kalbimin atış seslerini oradan duyabiliyor musunuz :18:
Daha önceden transfer sonrası ben hiç iğne kullanmadım bur da iğne miveriyorlar...iğneler kaç gün boyunca kullanılıyor
canını sıkma arkadaşım inşallh içindeki yumoşun seni bırakmayacak.. sitres yapıp onu etkileme lütfen
sende benim gibi fazla hareketlisin sanırım eşim bana hep biraz sabit dur çocuğu sallabaş yaptın tutunacağı yeri bulamayacak derdi bende sana söyleyim baridinlenerek geçirmeye çalış.. benimki gercekten tutunamadı (((acep eşimin dediğimi olduydu ki:26:
merhaba arkadaşlar , öncelikle hepinize vermiş olduğunuz bilgiler,, desteğiniz ve dualarınız için teşekkür ederim.
şimdi geldim doktordan gonal f ile başlıoruz günde 300 ü ilk 3 gün ve iki gün daha 250 ü. 6. gün sabahtan yani pazartesi kontrolüm olacak inş. eczacı arkadaşım ilaçlarımı getirmiş ben birazdan ilacımı alıp ilk iğnemi ( çok şükür) kullanmaya başlayacağım. çok şükür herhangi bir kist yokmuş, ben ve yumurtacıklarım maratona hazırız. heyecanım her geçen aşamada daha da artıyor ve ramazan sanırım bu süreçte en iyi dönem. iftra hazırlıkları , bol dua iklmiyle en güzel bu ayda heyecan sabırla imtihan oluyo. bu akşam 20 kişilik iftara misafirim var. sofradan kalmadan hepimiz için dua etmek ve ettirmek istiyorum. ama artık yavaştan benim hazırlıklara başlamam gerekiyor hepinize tekrar teşekkür ediyorum RABBİM gönlümüzdekini nasibimiz eylesin inşallah.
merhaba arkadaşlar , öncelikle hepinize vermiş olduğunuz bilgiler,, desteğiniz ve dualarınız için teşekkür ederim.
şimdi geldim doktordan gonal f ile başlıoruz günde 300 ü ilk 3 gün ve iki gün daha 250 ü. 6. gün sabahtan yani pazartesi kontrolüm olacak inş. eczacı arkadaşım ilaçlarımı getirmiş ben birazdan ilacımı alıp ilk iğnemi ( çok şükür) kullanmaya başlayacağım. çok şükür herhangi bir kist yokmuş, ben ve yumurtacıklarım maratona hazırız. heyecanım her geçen aşamada daha da artıyor ve ramazan sanırım bu süreçte en iyi dönem. iftra hazırlıkları , bol dua iklmiyle en güzel bu ayda heyecan sabırla imtihan oluyo. bu akşam 20 kişilik iftara misafirim var. sofradan kalmadan hepimiz için dua etmek ve ettirmek istiyorum. ama artık yavaştan benim hazırlıklara başlamam gerekiyor hepinize tekrar teşekkür ediyorum RABBİM gönlümüzdekini nasibimiz eylesin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?