Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Büyük ihtimal öyle olur, zaten jelde daha fazla progesteron hormonu var, iğneyi niye veriyorlar anlamıyorum, bunun hapı da var. Herkes iğneden şikayetçi, yine de vardır bir bildikleri..
Birde bu jel den sonra 60 dakika yürüyüş deniliyor ya sakıncalı dehilmi yaa.Eveeet hapı daha iyi.

Birde bu jel den sonra 60 dakika yürüyüş deniliyor ya sakıncalı dehilmi yaa.Eveeet hapı daha iyi.

Jeli kullandıktan sonra yürünmezse jel içerde katılaşıyormuş, jelin dağılması ve aktif hale gelebilmesi için 45-60 dk kadar yürünmesi öneriliyor. İlk 3 gün 15 dk, sonrasında 45 dakika. Sonuçta kan dolaşımının olması için harekette edilmesi gerekiyor bebeğin tutunması ona kan gitmesi için. Sonuçta yavaş adımlarla kendini yormadan yarım saat bile yürüsen yeterli olur, evde de hareket halinde olunca yeter.

merkezle görüştüm 5 embriyonun hiç biri 5.güne gelememiş çöp oldu yani içimdeki sağ salim kalır inşallah,Allah rızası için dualarınızı bekliyorum,Allaha emanet

canım sakın üzülüpte şuan da sana tutunmaya çalışan bebeğinide üzmey olurmu

canım ilk üç gün 15 dk evde yürümeyi tavsiye ediyo sonrada 45 dk yürüyüşleri vucut kan dolaşımı yapsın diye öneriyor. çünkü bebeğin daha iyi tutunmasını sağlıyormuş

arkadaşlar ben yarın sabah adetimin ıkıncı günü olduğu için doktorla görüşmeye gideceğim. peki şimdi ne olacak doktor yumurta sayısına mı polikistik overe mi bakacak ama bende uzun zamandır kontrol altındayım böyle bir durum olabilir mi? peki tamam tedaviye başlıoruz derse , ne yapıoruz bundan sonraki süreçte hangi ilaçları veriyorlar ne zaman ne yapıoruz? yani ne olacak şimdi?

Geçmiş olsun. Her şerde bir hayır vardır. İnşallah bir sonraki dönemde her şey istediğin gibi gider ve güzel sonuçlar da almakta nasip olur.

merkezle görüştüm 5 embriyonun hiç biri 5.güne gelememiş çöp oldu yani içimdeki sağ salim kalır inşallah,Allah rızası için dualarınızı bekliyorum,Allaha emanet

canım inşallah bebişin sana sımsıkı tutunacak ve seni hiç bırakmayacak .Dualarım seninle ...

Son düzenleme:
Büyük ihtimal öyle olur, zaten jelde daha fazla progesteron hormonu var, iğneyi niye veriyorlar anlamıyorum, bunun hapı da var. Herkes iğneden şikayetçi, yine de vardır bir bildikleri..

Daha önceden transfer sonrası ben hiç iğne kullanmadım bur da iğne mi veriyorlar...iğneler kaç gün boyunca kullanılıyor

Son düzenleme:

merhaba tedaviye engel bi durum görmezse doktorun ilaçlarını başlatacak göbekten yapılan iğneler( gonal-f puregon menagon v.s) vitamin antibiyotik coraspirin fln fln aklıma gelmeyen bi çok ilaç :)
sonra yumurtalarının büyümesi takip edilecek 2-3 gün aralıklarla yeterli olgunluğa gelince toplanacak ve döllenecek sonra göbüşe gelecek sonra test oda pozitif inşallah :)

canım doktor bi sorun olup olmadığına bakıyor(kist gibi) daha sonra sorun yoksa tamam başlayabiliriz diyor.ogün iğneni yapmaya başlıyorsun göbekten.ilkini hemşire gösteriyor zaten nasıl yapacağını.sonra bi kaç gün sonrası için tekrar kontrole gelmeni istiyor.bu süreçte hangi ilacı hangi dozda kullanacağını bi kağıda yazıp veriyorlar.kontrol günü 9-11 arası randevu almadan direk merkeze geliyorsun.ismini danışmaya söyleyip doktorun çağırmasını bekliyorsun :) ilaçlar kişilere göre değişiyordur sanırım.ben gonal f ile başladım

sanırım şimdi merkezdesin.keşke daha önce görseydim yazdığını.dün çok yorgun ve halsizdim giremedim malesef

Vay hayırsız evlatlar vay.
Üzülme canım umarım bu içindeki can sana sımsıkı tutunur inşallah, diğerlerine ihtiyacın olmaz.
Hem onlar üzülsün senin gibi bir anneyi kaybettikleri için
Şaka bir yana sakın üzülüp kendini strese sokma. Onların yiyecek ekmeği olsaydı kalırlardı bir şekilde dünyaya gelirlerdi.
Dediğim gibi belki de problemli, hayırsız birer evlat olacaklardı Allah yaşamalarına müsade etmedi. Herşeyin iyi yönünü düşün.
Allah bu karnındakini sana bağışlasın inşallah.

Oh maşallah hadi gözün aydın.
Ama hatırlatayim Ulun bey perşembe gününe kadar yok.
Gerçi doktorun Ulun bey mi bilmiyorum ama.
Süleyman bey başlatır iğnelerini
Zaten iğneye başlayınca 5 gün sonra gideceksin ilk muayeneye ondan sonra da her 3 günde 1 gideceksin.
Tedavin şimdiden hayırlı olsun inşallah.
Allah yardımcın olsun.

Daha önceden transfer sonrası ben hiç iğne kullanmadım bur da iğne mi veriyorlar...iğneler kaç gün boyunca kullanılıyor

Yumurta toplama gününden itibaren bebeğin tutunmasını kolaylaştırıcı progesteron hormonu desteği olarak hem iğne hem jel veriliyor. İlaçların kullanım süresi senin ve bebeğin durumuna göre belirleniyor, genelde aksi bir durum olmadıkça kese görülüp kalp atışı duyulduktan sonra iğne kesiliyor.

canını sıkma arkadaşım inşallh içindeki yumoşun seni bırakmayacak.. sitres yapıp onu etkileme lütfen
sende benim gibi fazla hareketlisin sanırım eşim bana hep biraz sabit dur çocuğu sallabaş yaptın tutunacağı yeri bulamayacak derdi bende sana söyleyim bari dinlenerek geçirmeye çalış.. benimki gercekten tutunamadı (((acep eşimin dediğimi olduydu ki:26:

arkadaşım tedavin şimdiden hayırlı olsun.... inşallah doktor bir sorun görmez ve tedavine başlarsın
arkadaşlar gerekli şeyleri anlatmışşş benimde yazmama gerek yok sanırım merek ettiğin bişey olursa seve seve cevaplarız.

ALLAH YARDIMCIN OLSUN(dualarımdasın

merhaba arkadaşlar , öncelikle hepinize vermiş olduğunuz bilgiler,, desteğiniz ve dualarınız için teşekkür ederim.
şimdi geldim doktordan gonal f ile başlıoruz günde 300 ü ilk 3 gün ve iki gün daha 250 ü. 6. gün sabahtan yani pazartesi kontrolüm olacak inş. eczacı arkadaşım ilaçlarımı getirmiş ben birazdan ilacımı alıp ilk iğnemi ( çok şükür) kullanmaya başlayacağım. çok şükür herhangi bir kist yokmuş, ben ve yumurtacıklarım maratona hazırız. heyecanım her geçen aşamada daha da artıyor ve ramazan sanırım bu süreçte en iyi dönem. iftra hazırlıkları , bol dua iklmiyle en güzel bu ayda heyecan sabırla imtihan oluyo. bu akşam 20 kişilik iftara misafirim var. sofradan kalmadan hepimiz için dua etmek ve ettirmek istiyorum. ama artık yavaştan benim hazırlıklara başlamam gerekiyor hepinize tekrar teşekkür ediyorum RABBİM gönlümüzdekini nasibimiz eylesin inşallah.

o canım yaaa allah onun verecekse her şekildede verir .ben 2.tüp de oshh olmuştum ve bütün hastanelerde geçti hiç dilenemedim ama tuttu

hadi bu protonun sonu pozitif olur inşallah allah yardımcın olsun arkadaşım

slm arkadaşlar nasılsınız?
transfer olup bekleyen arkadaşlarımız var Allah öncelikle sabır versin diyorum
bu süreyi güzel geçirin tadını çıkarın bence inşallah sonucu güzel olacak bebişler gelecek
sonra da sıra bize gelecek Rabbim emeklerinizi boş çıkarmasın

Oohh ne guzel insallah hayirli haberlerini aliriz tekrar, tedaviye baslamis olmana com sevindim bizde 2 aylik ilac kullanma periyodunu bitirebilsek de hemen baslasak Allah gonlune gore versin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…