slm arkadaşlar nasılsınız?
transfer olup bekleyen arkadaşlarımız var Allah öncelikle sabır versin diyorum
bu süreyi güzel geçirin tadını çıkarın bence inşallah sonucu güzel olacak bebişler gelecek
sonra da sıra bize gelecek Rabbim emeklerinizi boş çıkarmasın
Oohh ne guzel insallah hayirli haberlerini aliriz tekrar, tedaviye baslamis olmana com sevindim bizde 2 aylik ilac kullanma periyodunu bitirebilsek de hemen baslasak Allah gonlune gore versin insallah
Biter biter 2 ay dediğin ne ki?
Ben burada aylarca tedaviye başlayacağım günü bekledim.
1 sene boyunca herkes tüp bebek tedavisini anlattı, sonuçlarını aldı hatta onlar doğurdu bile.
Ben hep dedim ki ah ben ne zaman başlayacağım Allah'ım sabır ver dedim durdum.
Bak bugün hamileyim çok şükür. Nasıl geçti o koca 1 sene hatırlamıyorum bile.
Seninde geçer bir bakmışsın hamilesin. Nasıl geçti dersin sende o günlerim :)
İnanır mısın tüp bebek tedavimi, o iğneleri, opu mu, transferimi hiçbirini hatırlamıyorum.
Aklıma bile gelmiyor ne çabuk geçti o günler rüya gibi çok ilginç.
merhaba arkadaşlar. bugün birşey farkettim, ben süleyman beyin hastasıyım ama ulun bey olmadığı için extra yoğun ondan mı bilemiorum ama, tamam güleryüzlü , ultrasonla bakarken saygılı ve kendini rahatsız hissettirmiyor. ama öyle çok vakit ayırıp detaylıda anlatmıor pek. tedavi hakkındaki asıl bilgilerimi burada aldığımı düşünecek olursak aslında benim için yetersiz. ben öyle çok soru sorup sıkboğaz etmekten hoşlanmıorum ama ben normalde hastalarıma nasıl açıklama yapıorsam ben de en azından az çok anlayacağım öngörülerek neyi niçin yapıoruz ne olacak olmazsa ne olur , bi içten hal hatır beklerim.. sonuçta özele gelmiş olmamın en önemli sebeplerinden biri de muamele. işlemin kalite güvenilirliği kadar hasta hekim ikili ilişkisi de çok önemliydi. bilemiorum belki tek başına bu zamana özel bir yoğunluktur ama sabahları anladığım kadarıyla bu aralar hep böyle geçecek. siz neler yaşadınız? ulun beyin daha mı farklı yaklaşımı var
merhaba arkadaşlar. bugün birşey farkettim, ben süleyman beyin hastasıyım ama ulun bey olmadığı için extra yoğun ondan mı bilemiorum ama, tamam güleryüzlü , ultrasonla bakarken saygılı ve kendini rahatsız hissettirmiyor. ama öyle çok vakit ayırıp detaylıda anlatmıor pek. tedavi hakkındaki asıl bilgilerimi burada aldığımı düşünecek olursak aslında benim için yetersiz. ben öyle çok soru sorup sıkboğaz etmekten hoşlanmıorum ama ben normalde hastalarıma nasıl açıklama yapıorsam ben de en azından az çok anlayacağım öngörülerek neyi niçin yapıoruz ne olacak olmazsa ne olur , bi içten hal hatır beklerim.. sonuçta özele gelmiş olmamın en önemli sebeplerinden biri de muamele. işlemin kalite güvenilirliği kadar hasta hekim ikili ilişkisi de çok önemliydi. bilemiorum belki tek başına bu zamana özel bir yoğunluktur ama sabahları anladığım kadarıyla bu aralar hep böyle geçecek. siz neler yaşadınız? ulun beyin daha mı farklı yaklaşımı var
Biter biter 2 ay dediğin ne ki?
Ben burada aylarca tedaviye başlayacağım günü bekledim.
1 sene boyunca herkes tüp bebek tedavisini anlattı, sonuçlarını aldı hatta onlar doğurdu bile.
Ben hep dedim ki ah ben ne zaman başlayacağım Allah'ım sabır ver dedim durdum.
Bak bugün hamileyim çok şükür. Nasıl geçti o koca 1 sene hatırlamıyorum bile.
Seninde geçer bir bakmışsın hamilesin. Nasıl geçti dersin sende o günlerim :)
İnanır mısın tüp bebek tedavimi, o iğneleri, opu mu, transferimi hiçbirini hatırlamıyorum.
Aklıma bile gelmiyor ne çabuk geçti o günler rüya gibi çok ilginç.
Insallah bende boyle derim nedense cok umutluyum hem kendimi havaya sokup sonra uzulmek istemiyorum hemde umutsuz olup stres yapmak da istemiyorum bi an once vakit gelsin istiyorum. Benimle beraber tup bebek tedavisine baslayan bi arkadasim var o ignelere basladi hatta bitirecek bile onunla beraber ayni heyecani yasiyorum sanki igneleri ben vuruyorum Allahim nolur olsun diyorum sanki onlarin olursa benimde olacak yada sanki onun bebegi benim olacak gibi heyecanlaniyorum. Hic boyle olacagimi tahmin etmezdim hic gormedigim kucucuk bi bedeni ozleyip bu kadar varolmasini isteyecegim aklima bile gelmezdi.
şimdide bana çok zor geliyo tüp bebek yaptıracagım zamanı beklemek çabucak o gün gelsede bir an önce başlasam diye düşünüyorum ama hayırlısı ise tabiki
Sen şimdi iyice dinlen kafanı dağıt. Tedaviye bomba gibi bir beden ve kafayla başla.
Sonra bi bakmışsın hamilesin, karnın burnunda ohooooo unutuyor bile insan bu beklediği stresli günleri.
Ben herşeyi unuttum resmen beynim formatlandı.
Aklıma bile gelmiyor o beklediğim günler.
O tedaviye 3 günde bir nasıl gittim geldim, hangi yollardan gittim. o iğneleri karnımdan nasıl vurdum hangi dozda vurdum. iğnelerin adını dahi, inan ki hiçbirini hatırlamıyorum.
bu gün transferimin 5. günü:18::18::18:
Yumurta toplama gününden itibaren bebeğin tutunmasını kolaylaştırıcı progesteron hormonu desteği olarak hem iğne hem jel veriliyor. İlaçların kullanım süresi senin ve bebeğin durumuna göre belirleniyor, genelde aksi bir durum olmadıkça kese görülüp kalp atışı duyulduktan sonra iğne kesiliyor.
Aynen canım herşeyi çabucak unutuyor insan. Hele bir de hareketlerini hissedin, o zaman ne heyecanla keseyi görmeyi beklediğiniz günleri, ne kalp atışı var mı acaba duyabilecek miyiz her gidişimizde dediğiniz günleri unutacaksınız, çünkü o size her gün ben burdayım diyecek inşallah.
Rabbim vakti zamanında (vakti gelmeden hiçbirşey olmuyor) hepinize(hepimize) hayırlı sağlıklı bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah, amin.
Amin canım inşallah.
Zaman su gibi geçiyor vallahi. Bebeğimin doğacağı günü düşündükçe o kadar heyecanlanıyorum ki.
Daha dediğin gibi hissetmeye başlamadım sanırım 1 ay sonra hissedeceğim. O da ayrı bir duygudur yaaaa.
Düşündükçe hepsini sabırsızlanıyorum
Beklemek nekadar zor eylül ayına kadar nasıl dayanacağım bilmiyorum hamile olan arkadaşları görünce hecanım bir kat daha artıyor.
Ben bunu hiç kullanmadımbu iğnede göbekten mi uygulanıyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?