Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

inşallah yaptığın dua saatine gelmiştir ve kabul olur canım .senin bebiş hareketlenmeye başladımı annesi

bu gün transferimin 5. günü:18::18::18:

hadi canım yaaa az kalmış hayırlısı ile burdan pozitif diye hayallar çekelim

Ben 18.haftam dolup 19.haftaya giriş yaptığım gün ilk hareketlerini hissetmiştim.
Senin bebeğin de erkekti sanırım, o yüzden 1 ay daha bekleyeceğini zannetmiyorum.
Şimdi de zaman daraldıkça başka heyecanlar sabırsızlıklar stresler başlıyor, bitmiyor ki:)

canım az kalmış seninde hayırlısı ile rabbim kucağına almayı nasip etsin

evet canım ya oldu da bi de bana sor,gerçektende en sıkıntılı süreç şu bekleme süreciymiş,valla sonuç pozitif olsun,evladımı kucağıma alayım da ne iğne ne kanama umrumda değil,bu gün 9.iğnemi oldum(süzgeç misali) sonuç iyi olsunda bu günlerde geçer Rabbimin izniyle

7 gün kaldı canım evet,transferden önce de belirtilerim vardı,göğüs ağrısı,şişmesi vss,pek bi değişikliğim yok,bi tek dün gece hiç uyuyamadım kasık ağrısından umarım tutunma belirtileridir test tarihimi beklemeyi düşünüyorum tabii dayanabilirsem,belki 10.gün evde bi test yaparım çıkmama ihtimalini düşünerek

Ben illa tutunma kanaması olur demedim.
Benim kanamam oldu o gün bebeğimin tutunamadığını düşünmüştüm dedim.
Eğer senin de olursa benim gibi evham yapma diye uyardım.
Aksine kanama olmayan gebelikler daha sağlıklı gebeliklermiş.

inşallah yaptığın dua saatine gelmiştir ve kabul olur canım .senin bebiş hareketlenmeye başladımı annesi
hadi canım yaaa az kalmış hayırlısı ile burdan pozitif diye hayallar çekelim

Amin canım dualarımız kabul olsun herkesin göbişi bebiş dolsun.
Benim bebek çok haraketli fıldır fıldır canıma okuyacak doğunca sanırım ama ben henüz hissetmeye başlamadım.

Erkek evet. Bakalım ne zaman hissedeceğim şimdi merakla onu bekliyorum.
Doğurana kadar bitmeyecek sanırım bu stres.

Süzgeçi sen gel ben de gör 3 ayımı iğnelerle geçirdim 200 den fazla iğne oldum tedavimin başından beri.
Ama çok şükür şimdi iyiyim. İğne fobim var bir de benim. Eşim diyor ki bu kadar iğneden sonra yenmişsindir fobini ama nerdeeeee iğne dedim mi tüylerim ters dönüyor hala.

Kasık ağrıları toplanan yumoşlardan dolayı canım. Klaramın dediği gibi belirti arama inan ki olmuyor.
Ben 12. gün testimi aldım gebe olduğumu öğrendim 2-3 hafta sonra başladı o belirtiler.
Kendi kendime de yuh dedim o 12 gün içinde boşuna aramış durmuşum belirtileri.
ben 9 ve 10. gün evde yaptım silik gördüm 2. çizgiyi
11 gün yapamadım korkudan
12. gün de kanda gördük sonucu
Ama herkes de çizgi çıkmıyor seni o da yanıltmasın.
Benim kuzenim adeti 20 gün geçti evde idrar testinden yaptı 3 defa hemde 2. çizgiyi göremedi.
Doktora gitti doktor dedi hamilesin diye. O testlerde çok güvenilir değil ama yapıyoruz işte.

:18:artık katlanacağım yeter ki olsun her şeye razıyım.. iki ay bekliyorum diye dert yanıyordum şimdi utandım:26: kendimden.. çok doğru söylüyorsun vakti zamanı ne zaman ise o zaman olsun çoook teşekkür ediyorum hiçbir sorumu yanıtsız bırakmıyorsun
test tarihim 25 temmuz perşembe canım
BUGÜNDE BİTTİ KALDI ALTI GÜN YEDİNCİ GÜN İNŞALLAH HEP BERABER SEVİNECEĞİZ İNAN BEN BİLE BUNLARI YAZARKEN HECANLANDIMMM

test tarihim 25 temmuz perşembe canım

canım benim hep dualarımdasın, perşembe günü artık benim için de önemli sen sadece bu dönemde sabırlı ol, kendine dikkat et ve çok dua et. ismen duanın öneminin farkındayım ve böyle dua etmek arzusundayım ama nicikini biliorum sadece ve RABBİM tabiki biliordur ama ismini de öğrenirsem ismini anarak dua etmek isterim. bu arada arkadaşlar en azından özel mesajla da olsa bana isminizi söylerseniz hepinizi hergün her duamda anmak isterim. ahhh RABBİM....

Kızlar günaydın,
Beni hatırlıyor musunuz bilmiyorum ama, çok sevinçliyim bu haberi sizlerle paylaşmazsam çatlarım :)
Benim şu an 14 aylık bir kızım var. 2011 yılında Umut'da tedavi ile olmuştu. Bende tüp tıkanıklığı ve PKO var. İki dondurulmuşuz var merkezde Eylül-Ekim gibi onları denemeyi düşünüyorduk.
Dün sabah test yaptım evde ikinci çizgi çok silik çıktı. Akşamı zor ettim. Kan testi yaptım akşam değerim 234 çıktı. Hala inanamıyorum.
Ulun hoca ilkinde testten 15 gün sora kese ve kalp atışı için çağırmıştı. Acaba şimdi 15 gün bekleyip mi doktora gitsem, hemen mi gitsem ne yapacağımı şaşırdım :26::26:
Rabbim hepinize tez zamanda bebişlerinizi versin.

Bu çok güzel bir haber.
Allah tamamına erdirsin.
Rabbim bizlere de ikincileri doğal yollarla bağışlar inşallah.
Bence git bir doktora kaç gün geçti adetin? 1 hafta - 10 gün geçtiyse kese oluşmuştur.

Bu çok güzel bir haber.
Allah tamamına erdirsin.
Rabbim bizlere de ikincileri doğal yollarla bağışlar inşallah.
Bence git bir doktora kaç gün geçti adetin? 1 hafta - 10 gün geçtiyse kese oluşmuştur.

Amin canım,
Hepimizin çocuklarını korusun, sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Yok daha çok erken. Normalde PKO olduğumdan ben düzenli adet olmuyorum. Doğumdan sonra düzelir demişlerdi, 4 ay önce rutin kontrole gittiğimde hala yumurtalıklarımda küçük küçük bir sürü kistler vardı. En son 15 haziranda olmuştum. Ondan hesaplarsak 4 gün geçti daha.

Anladım bence haftaya git.
Bana kalsa ben şimdi koşa koşa giderdim. Ama kesede oluşmadıysa doktorunda yapabileceği bir şey yok. Anca rahim duvarın kalınlaşmış hamilesin haftaya gel keseyi görelim derler.
Hayırlısı artık ne diyelim çok güzel bir mutluluk bu. Hiç beklemedik bir anda sürpriz.

İşte gitsem de şimdi bir şey olmayacak diye gitmiyorum. Temmuz'un sonuna doğru gidip hem keseyi görür hem kalp atışını duyarım Rabbimin izniyle inşallah.
Rabbime şükürler olsun, hem de nasıl bir mutluluk. Hala rüyadayım sanki.

Merhaba cok sevindim sabah sabah boyle guzel haberler almak cok guzel. Aynisi kuzenime olmustu 12 sene sonra tup bebekle 1. Daha sonra supriz bir sekilde ikinci kendiliginden geldi. Allah iki evladinizada hayirli omur nasip etsin insallah. ayrica bende topuklarim totoma vura vura hastaneye gidiyo olurdum :)))

Sabah sabah ne güzel bir haber bu çok mutlu oldum, arkadaşım rüyada değilsin gerçek bu tadını çıkar allah sağlıklı bir şekilde ilerlemesini nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…