Sen şimdi iyice dinlen kafanı dağıt. Tedaviye bomba gibi bir beden ve kafayla başla.
Sonra bi bakmışsın hamilesin, karnın burnunda ohooooo unutuyor bile insan bu beklediği stresli günleri.
Ben herşeyi unuttum resmen beynim formatlandı.
Aklıma bile gelmiyor o beklediğim günler.
O tedaviye 3 günde bir nasıl gittim geldim, hangi yollardan gittim. o iğneleri karnımdan nasıl vurdum hangi dozda vurdum. iğnelerin adını dahi, inan ki hiçbirini hatırlamıyorum.
bu gün transferimin 5. günü:18::18::18:
Amin canım inşallah.
Zaman su gibi geçiyor vallahi. Bebeğimin doğacağı günü düşündükçe o kadar heyecanlanıyorum ki.
Daha dediğin gibi hissetmeye başlamadım sanırım 1 ay sonra hissedeceğim. O da ayrı bir duygudur yaaaa.
Düşündükçe hepsini sabırsızlanıyorum
Ben 18.haftam dolup 19.haftaya giriş yaptığım gün ilk hareketlerini hissetmiştim.
Senin bebeğin de erkekti sanırım, o yüzden 1 ay daha bekleyeceğini zannetmiyorum.
Şimdi de zaman daraldıkça başka heyecanlar sabırsızlıklar stresler başlıyor, bitmiyor ki:)
evet canım ya oldu da bi de bana sor,gerçektende en sıkıntılı süreç şu bekleme süreciymiş,valla sonuç pozitif olsun,evladımı kucağıma alayım da ne iğne ne kanama umrumda değil,bu gün 9.iğnemi oldum(süzgeç misali)5 gün olmuş bile maşallah.
Benim 7. gün kanamam olmuştu çok üzülmüştüm tutmadı bebek demiştim.
Meğerse yerleşme kanamasıymış.
Senin de olursa hemen ümitsizliğe kapılma olur mu?
Keseyi görene kadar kalçadan progestan iğneye devam
:122:
test tarihim 25 temmuz perşembe canımCanım test tarihin
inşallah canım benim aminnnnnnAllah sağlıkla kucağınada almayı nasip etsinn
Allah bizlerede bu mutluluğu nasip eder inşallah
7 gün kaldı canım evet,transferden önce de belirtilerim vardı,göğüs ağrısı,şişmesi vss,pek bi değişikliğim yok,bi tek dün gece hiç uyuyamadım kasık ağrısından umarım tutunma belirtileridirKaldı 7 gün :)
Cimcimexx yazmış ama herkeste tutunma kanaması olmuyor, hani kanaman olmazsa da tutmadı diye üzülme sakın. Belirti de arama çünkü belirti diye yaşadıklarımız ilaçların ve geçirdiğimiz operasyonların etkileri, ben hiçbirşey yaşamadım belirti olarak ama yaşayan da var. Son günlere doğru göğüslerde hassasiyet olmuştu, sonra estrofemin yan etkilerini okudum, en büyük yan etkisi göğüslerde hassasiyetmiş :) Tek yaşadığım belirtiyi de kaybetmiştim :))
12.gün kan testini bekleyeceksin değil mi?
inşallah aycenim inşallah, pozitif olsun da horon tepcem burda beninşallah yaptığın dua saatine gelmiştir ve kabul olur canım .senin bebiş hareketlenmeye başladımı annesi
hadi canım yaaa az kalmış hayırlısı ile burdan pozitif diye hayallar çekelim
inşallah aycenim inşallah, pozitif olsun da horon tepcem burda ben
Kaldı 7 gün :)
Cimcimexx yazmış ama herkeste tutunma kanaması olmuyor, hani kanaman olmazsa da tutmadı diye üzülme sakın. Belirti de arama çünkü belirti diye yaşadıklarımız ilaçların ve geçirdiğimiz operasyonların etkileri, ben hiçbirşey yaşamadım belirti olarak ama yaşayan da var. Son günlere doğru göğüslerde hassasiyet olmuştu, sonra estrofemin yan etkilerini okudum, en büyük yan etkisi göğüslerde hassasiyetmiş :) Tek yaşadığım belirtiyi de kaybetmiştim :))
12.gün kan testini bekleyeceksin değil mi?
inşallah yaptığın dua saatine gelmiştir ve kabul olur canım .senin bebiş hareketlenmeye başladımı annesi
hadi canım yaaa az kalmış hayırlısı ile burdan pozitif diye hayallar çekelim
Ben 18.haftam dolup 19.haftaya giriş yaptığım gün ilk hareketlerini hissetmiştim.
Senin bebeğin de erkekti sanırım, o yüzden 1 ay daha bekleyeceğini zannetmiyorum.
Şimdi de zaman daraldıkça başka heyecanlar sabırsızlıklar stresler başlıyor, bitmiyor ki:)
evet canım ya oldu da bi de bana sor,gerçektende en sıkıntılı süreç şu bekleme süreciymiş,valla sonuç pozitif olsun,evladımı kucağıma alayım da ne iğne ne kanama umrumda değil,bu gün 9.iğnemi oldum(süzgeç misali)sonuç iyi olsunda bu günlerde geçer Rabbimin izniyle
7 gün kaldı canım evet,transferden önce de belirtilerim vardı,göğüs ağrısı,şişmesi vss,pek bi değişikliğim yok,bi tek dün gece hiç uyuyamadım kasık ağrısından umarım tutunma belirtileridirtest tarihimi beklemeyi düşünüyorum tabii dayanabilirsem,belki 10.gün evde bi test yaparım çıkmama ihtimalini düşünerek
:18:artık katlanacağım yeter ki olsun her şeye razıyım.. iki ay bekliyorum diye dert yanıyordum şimdi utandım:26: kendimden.. çok doğru söylüyorsun vakti zamanı ne zaman ise o zaman olsun çoook teşekkürKalçadan oluyor iğneler cnm, sağlık ocaklarında da yapıyorlar.
Geçen sene ben de böyle okumaya başlamıştım topiği temmuz ayında,
sonra ramazanın bitmesini bekledim ve ilk görüşmeye gittik, rahimde küçük bir polip vardı ve embriyonun yerleşme ihtimali olan yerlerdeydi, sonraki adeti bekledim,
sonra polip nedeniyle histeroskopi oldum eylül ayında, bir ay daha böyle bekledim,
sonra eşim bir ay daha bekleyelim dedi, doktorda isterseniz iki ay bekleyin dedi, hadi o bir ayı da bekledik,
sonra gittik çikolata kistlerim vardı bu defada doktor onları baskılayalım diye bir ay dk hapı verdi, görüşmenin sonunda da seneye görüşürüz dedi(temmuzdan senenin sonuna geldik böylece), bir ay daha bekledik :))
Sonra ne mi oldu 31 aralık adetimin 3.günü tedaviye başladık ilk iğnemi oldum, yani 2012 yi sonundan yakaladım tedaviye başlamak için :)
Demek ki vakti zamanı böyle uygunmuş benim için. Tedaviyi bekleyen arkadaşlarım hepinizin hakkınızda hayırlısı olsun.
BUGÜNDE BİTTİ KALDI ALTI GÜN YEDİNCİ GÜN İNŞALLAH HEP BERABER SEVİNECEĞİZtest tarihim 25 temmuz perşembe canım
test tarihim 25 temmuz perşembe canım
Kızlar günaydın,
Beni hatırlıyor musunuz bilmiyorum ama, çok sevinçliyim bu haberi sizlerle paylaşmazsam çatlarım :)
Benim şu an 14 aylık bir kızım var. 2011 yılında Umut'da tedavi ile olmuştu. Bende tüp tıkanıklığı ve PKO var. İki dondurulmuşuz var merkezde Eylül-Ekim gibi onları denemeyi düşünüyorduk.
Dün sabah test yaptım evde ikinci çizgi çok silik çıktı. Akşamı zor ettim. Kan testi yaptım akşam değerim 234 çıktı.Hala inanamıyorum.
Ulun hoca ilkinde testten 15 gün sora kese ve kalp atışı için çağırmıştı. Acaba şimdi 15 gün bekleyip mi doktora gitsem, hemen mi gitsem ne yapacağımı şaşırdım :26::26:
Rabbim hepinize tez zamanda bebişlerinizi versin.
Bu çok güzel bir haber.
Allah tamamına erdirsin.
Rabbim bizlere de ikincileri doğal yollarla bağışlar inşallah.
Bence git bir doktora kaç gün geçti adetin? 1 hafta - 10 gün geçtiyse kese oluşmuştur.
Amin canım,
Hepimizin çocuklarını korusun, sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Yok daha çok erken. Normalde PKO olduğumdan ben düzenli adet olmuyorum. Doğumdan sonra düzelir demişlerdi, 4 ay önce rutin kontrole gittiğimde hala yumurtalıklarımda küçük küçük bir sürü kistler vardı. En son 15 haziranda olmuştum. Ondan hesaplarsak 4 gün geçti daha.
Anladım bence haftaya git.
Bana kalsa ben şimdi koşa koşa giderdim. Ama kesede oluşmadıysa doktorunda yapabileceği bir şey yok. Anca rahim duvarın kalınlaşmış hamilesin haftaya gel keseyi görelim derler.
Hayırlısı artık ne diyelim çok güzel bir mutluluk bu. Hiç beklemedik bir anda sürpriz.
İşte gitsem de şimdi bir şey olmayacak diye gitmiyorum. Temmuz'un sonuna doğru gidip hem keseyi görür hem kalp atışını duyarım Rabbimin izniyle inşallah.
Rabbime şükürler olsun, hem de nasıl bir mutluluk. Hala rüyadayım sanki.
7 gün kaldı canım evet,transferden önce de belirtilerim vardı,göğüs ağrısı,şişmesi vss,pek bi değişikliğim yok,bi tek dün gece hiç uyuyamadım kasık ağrısından umarım tutunma belirtileridirtest tarihimi beklemeyi düşünüyorum tabii dayanabilirsem,belki 10.gün evde bi test yaparım çıkmama ihtimalini düşünerek [/QUOTE)
CANIM HEYCANIN O KADAR GÜZEL ANLAŞILIYORKİ AMA SANA TAVSİYEM ERKENDEN TEST YAPMA SONRA ÇIKMAYINCA ÇOK ÜZÜLÜRSÜN O TESTLER ÇOK YANILTICI OLUYOR.ZAMANI GELİNCE YAPARSIN İNŞALLAH POZİTİF SONUCU ALACAKSIN
İşte gitsem de şimdi bir şey olmayacak diye gitmiyorum. Temmuz'un sonuna doğru gidip hem keseyi görür hem kalp atışını duyarım Rabbimin izniyle inşallah.
Rabbime şükürler olsun, hem de nasıl bir mutluluk. Hala rüyadayım sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?