Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Sabah sabah ne güzel bir haber bu çok mutlu oldum, arkadaşım rüyada değilsin gerçek bu tadını çıkar allah sağlıklı bir şekilde ilerlemesini nasip etsin...

Amin canım çok sağol. İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım. Hepimizin yüzü gülsün inşallah.

Aynısı sana da olur inşallah arkadaşım. Ya bana kalsa bende gidecem ama eşim engelliyor. Test yapmamı bile istememişti boşuna umutlanmayalım, hayal kırıklığı yaşamayalım diye. Hatta 10 sene bekledik olmadı şimdimi olacak diyordu. Ama oldu işte çok şükür

Oohh ne guzel insallah hayirli haberlerini aliriz tekrar, tedaviye baslamis olmana com sevindim bizde 2 aylik ilac kullanma periyodunu bitirebilsek de hemen baslasak Allah gonlune gore versin insallah

ne için 2 aylık ilaç kullanıyorsun cnm

nekadar güzel haber bu inşallah sağsağlim kucağınada alırsın bebişini
ablasıyla arasındada pek yaş farkı olmuycak ne güzel :13:

tebriklerrrrrrrrrr

canım ne güzel mutluluk verici bir haber bu rabbim tamamına erdirsin .hayırlı olsun inşallah bizede yaşatsın bu duyguları

Beklemek nekadar zor eylül ayına kadar nasıl dayanacağım bilmiyorum hamile olan arkadaşları görünce hecanım bir kat daha artıyor.

rabbim kolaylığını versin inş..bizlerde hep bu yollardan geçtik..6 saatlik yol sıkıntım iğnelerin acısı kendim yaptığım için her iğne yaptığımda kendimi çocuk gibi teselli etmem 1 ay annemde kalmam eşimin iş gereği evimizde olması bir taraftan acaba tuttumu düşüncesi bir taraftan eşimden ayrı olmanın üzüntüsü..ozman netimde yoktu sizlerde de yazışamıyordum sıkıntım dahada artıyordu..mesela kanamam olunca ben bebeğin tutmadığını düşündüm evime dönünce netten burdan öğrendimki kanama olması normalmiş eğer bilseydim o kadar korkmaz üzülmezdim...işte herşeyin ilki acemiliği oluyor..ben o günleri acı tatlı geçirdim şimdi de ekime kadar nasıl bekleyeceğim diyorum yani doğuma kadar...insanoğlu işte birşeylere kavuştukça istiyorda istiyor hep bir istek hep bir sabırsızlık..bebeğim olduğunda da ne zman gülecek nezaman anne diyecek..rabbim hepimize o güzel günleri yaşatsın inşallah..

ne için 2 aylık ilaç kullanıyorsun cnm

Biz haziran ayinda gittik ilk defa sulayman beye direk tedaviye baslicaz saniyodum ama dr bey bana ve esime ilac yazdi 2 ay kullanin agustosda goruselim dedi bizde simdi onlari kullaniyoruz canim ben de baya ümitli gitmistim hemen olcak diye

Cok haklisin canim ya istekler hic bitmiyoki hersey istedigimiz an olacak saniyoruz iste basta biraz gezelim tozalim bebis sonra yapariz diyodum sanki hemen olacak gibi simdi de aman gezmesem de olur bebis olsun diyorum en iyisi hakkimizda hayirlisi olsun

Biz haziran ayinda gittik ilk defa sulayman beye direk tedaviye baslicaz saniyodum ama dr bey bana ve esime ilac yazdi 2 ay kullanin agustosda goruselim dedi bizde simdi onlari kullaniyoruz canim ben de baya ümitli gitmistim hemen olcak diye

Bende ole dusunuykrdum erteleyebilirler yani cnm rahatsizliginiz ne ona gore bizde bekelrmiyiz diye fikir yuruteyim

Bi de 6 saatlik yol cokmus gercwkten transferden sonra ne yaptin istanbulda mi kaldiniz bende sehir disindan gidip geliyo olcam ama yol en fazla 2 saat tutuyo

lalecim özelden yazmaya çalıştım ama msj gönderme hakkım yokmuş. burdan yazayım.
canım ben zeynep kamilden rapor çıkartıyorum şimmdi. bende sebebi belirlenememiş infertilite vardı. yani ben de ve eşimde bir mani yok görünüşte ama 2 klomen 2 gonal f 75 ile aşılama yaptırdım ama sonuç pozitif olmadı.
şimdi süleyman bey ile tüp bebeğe başladık inşallah. bugün 3. gonalf 300 ü iğnemi oldum. iki gün daha 225 ü iğne kullanıp pazartesi kontrole gideceğim. sonrasında ne olur bilmiorum ama önden söyledikleri sonrasında yumurta gelişimlerine bakıp çatlatma iğnesi vurulacağımı ama çatlamadan yumurta toplama işlemi yapılacağı söylendi yani benim durumumda 1 ay - 2 ay ilaç kullanımı söz konusu olmadı. ben yine bana yapılanları sana yazarım hep. ama şuana kadar iğneler çok enteresan hiç hissettirmio kendini ve sonrasında da ilaçtan dolayı hiç extra bir rahatsızlık duymuosun.

sende bendensin bende ilk gittiğimizde hemen başlancak sandım ama ilk gittim bir sürü tahlil sonra gittik eşime ilaç yazıldı 3ay onu kullandı sonra benim adetim gelmek bilmedi adetim geldi gittik süleyman bey ilk tanışmamızda başlayamayız senden de tahliller isteyecem dedi haydi 1 ayda öle bekledik..olsun ama canım geç olsun güç olmasın demişler bizimkide o hesap biz bebeleri sindire sindire yavaş yavaş yapıyoruz acele işe gerek yok

lale 99 um, bence adetinden birkaç gün öncesinde muayene için mutlaka bir git ön görüşme yapılsın. zaten elinde tetkiklerin vardır onlara bakıp hemen bu aya başlanacaksa ki ben de öyle oldu, adetinin birinci günü araman istenip ikinci günü sabahtan muayene oluyorsun. doktor muayenesinden sonra sana ilaçları ve nasıl kullanacağını söylüyorlar öğleden sonra 2-3 gibi kullanamaya başlayın diyorlar. sonrası da geliyor zaten ama ya extra bir tetkik isterlerse adetin başladığında gidersen ya bu ay yaptır önümüzdeki ay başlayalım derlerse, benim için bu başlaması çoooook önemli olduğu için ben derimki hemen ilk fırsatta randevu al, ki hemen yarına vermezler zaten bir önden görüş . içinde rahatlar ne yapacağın konusu netleşir biraz daha...

Benimki de sebepsiz kısırlıktı canım Allah yardımcın olsun.
iğneler dediğin gibi sivrisinek soksa hissedilir bunlar hissedilmiyor.
Zaten hissedilse kaç yazar bu yola baş koyduk Allahım evlatlarımızı bizlere bağışlasın da acısa da acımasa da mecbur katlanacağız. Yeter ki sonunda o güzelliklere sahip olalım değil mi?
Benim tedavimde seninkisi gibi oldu.
Umarım senin sonunda benim gibi mutlu biter.
Nerede varsa isteyen Allahım herkese bu mutluluğu yaşatsın kimsenin kucağını boş bırakmasın.

Bi de 6 saatlik yol cokmus gercwkten transferden sonra ne yaptin istanbulda mi kaldiniz bende sehir disindan gidip geliyo olcam ama yol en fazla 2 saat tutuyo

canım opu olacağımdan bir gece önce otelde kaldım umut tüp bebeğe çok yakın öğretmen evi var orda kaldık opudan sonra benim ailem izmitte oraya gittik sonra eşimin emre beyde tese olduğu için ameliyat olduğu için kontrolü vardı oraya gidiyorduk otobüste bizi aradılar saat 1de burda olun transferiniz olacak diye salı opu oldum perş.günü yolda aradılar taransfer olcak diye.ay allahım hemen ailemi aradım onlarda özel arabalarınla geldiler transferden sonra otobüsle dönmeyeyim dedim sonra ailem arabayla beni evlerine götürdüler 19 şubatta test günümdü 6 martta süleyman bey kese görmek için randevu verdi..transferden sonra eşim evimize döndü ben ailemde kaldım çok zordu eşim olmadan..ailemde olsa insan eşiyle daha rahat:2::2:sonracık eşim geldi 6 martta eşim ben bebeğimiz evimize döndük

Aman arkadaşlar boşverin gezmeyi tozmayı.
Ben de öyle dedim gezecem tozacam çocuk sonra yapacağım dedim.
Gezdim de ama ne gezdim Türkiyeyi dolaştık eşimle daha sonra yurt dışı turları vb....
Sonra çocuk yapalım dedik apışıp kaldık öyle.
Boşverin herkes yapsın çocuğunu, 1 sene sıkıp dişimizi sonra elinden tutarız çocuklarla gezeriz.
Onun tadıda başka olur.

kusura bakmayın bişey sorcam ben hep gonal f 150 vurulmuştum siz 300 demişsiniz ya bu farklılık sebebi nedir acaba?ben devamlı 150 vurdum ve benden sadece 1 yumurta toplandı acaba yanlış tedavimi uygulandı bana çok aklıma takıldı

senin doktorun kimdi?
Neden yanlış tedavi olsun canım kafana öyle şeyleri takma. Vardır doktorların bildikleri.

valla biz hemen istedik ilk gece bile hemn olsun dedik ama çok güvenmişiz kendimize büyük konuşmuşuz..olmadı..herşeyin bir zamanı varmış..bebeğimiz umut tüp bebeğe gidip babasının yumurtasında saklandığı yerden onu bulmamızı beklemiş saklambaç oynamış bizimle.emre amcası çıkardı yuvaya koydu.birazda benimle gezsin ekimde inşallah babasınla ikimizn elinden tutupta gezeceği günleri beklemeye başlıcaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…