senin doktorun kimdi?
Neden yanlış tedavi olsun canım kafana öyle şeyleri takma. Vardır doktorların bildikleri.
evet canım zor bi süreç geçirmişsin,ama şükür ki geçmiş,o kadar uzun sürmüş ki fobini yenmen daha zor olur,hani çok iğne yedin fobin geçti değil de,çok yedin ondan fobin geçmemiştir diye düşünüyorum:18: opunun üzerine kaç gün geçti daha sürer mi ki ağrı, 9.ve 10. günlerde görmüşsün pozitifi,kaçıncı gün transferiydi senin?eğer 3.gün transferiyse şanslıymışsınBen illa tutunma kanaması olur demedim.
Benim kanamam oldu o gün bebeğimin tutunamadığını düşünmüştüm dedim.
Eğer senin de olursa benim gibi evham yapma diye uyardım.
Aksine kanama olmayan gebelikler daha sağlıklı gebeliklermiş.
Amin canım dualarımız kabul olsun herkesin göbişi bebiş dolsun.
Benim bebek çok haraketli fıldır fıldır canıma okuyacak doğunca sanırım ama ben henüz hissetmeye başlamadım.
Erkek evet. Bakalım ne zaman hissedeceğim şimdi merakla onu bekliyorum.
Doğurana kadar bitmeyecek sanırım bu stres.
Süzgeçi sen gel ben de gör 3 ayımı iğnelerle geçirdim 200 den fazla iğne oldum tedavimin başından beri.
Ama çok şükür şimdi iyiyim. İğne fobim var bir de benim. Eşim diyor ki bu kadar iğneden sonra yenmişsindir fobini ama nerdeeeee iğne dedim mi tüylerim ters dönüyor hala.
Kasık ağrıları toplanan yumoşlardan dolayı canım. Klaramın dediği gibi belirti arama inan ki olmuyor.
Ben 12. gün testimi aldım gebe olduğumu öğrendim 2-3 hafta sonra başladı o belirtiler.
Kendi kendime de yuh dedim o 12 gün içinde boşuna aramış durmuşum belirtileri.
ben 9 ve 10. gün evde yaptım silik gördüm 2. çizgiyi
11 gün yapamadım korkudan
12. gün de kanda gördük sonucu
Ama herkes de çizgi çıkmıyor seni o da yanıltmasın.
Benim kuzenim adeti 20 gün geçti evde idrar testinden yaptı 3 defa hemde 2. çizgiyi göremedi.
Doktora gitti doktor dedi hamilesin diye. O testlerde çok güvenilir değil ama yapıyoruz işte.
dün yazamadım kusura bakma canım:18:artık katlanacağım yeter ki olsun her şeye razıyım.. iki ay bekliyorum diye dert yanıyordum şimdi utandım:26: kendimden.. çok doğru söylüyorsun vakti zamanı ne zaman ise o zaman olsun çoook teşekkürediyorum hiçbir sorumu yanıtsız bırakmıyorsun
BUGÜNDE BİTTİ KALDI ALTI GÜN YEDİNCİ GÜN İNŞALLAH HEP BERABER SEVİNECEĞİZİNAN BEN BİLE BUNLARI YAZARKEN HECANLANDIMMM
evet canım zor bi süreç geçirmişsin,ama şükür ki geçmiş,o kadar uzun sürmüş ki fobini yenmen daha zor olur,hani çok iğne yedin fobin geçti değil de,çok yedin ondan fobin geçmemiştir diye düşünüyorum:18: opunun üzerine kaç gün geçti daha sürer mi ki ağrı, 9.ve 10. günlerde görmüşsün pozitifi,kaçıncı gün transferiydi senin?eğer 3.gün transferiyse şanslıymışsın
Allah razı olsun canım bu kadar detaylı düşünüp ilgilendiğin için, benim adım ÇİĞDEM,sanırım senin adın da tuğbacanım benim hep dualarımdasın, perşembe günü artık benim için de önemli sen sadece bu dönemde sabırlı ol, kendine dikkat et ve çok dua et. ismen duanın öneminin farkındayım ve böyle dua etmek arzusundayım ama nicikini biliorum sadece ve RABBİM tabiki biliordur ama ismini de öğrenirsem ismini anarak dua etmek isterim. bu arada arkadaşlar en azından özel mesajla da olsa bana isminizi söylerseniz hepinizi hergün her duamda anmak isterim. ahhh RABBİM....
ayyy canım yaaa bu bekleme sürecin de ilaç gibi geldin bana da, ne süper bir haber bu RABBİMMMMM, günün kaç gün geçmişti belirtin falan mı vardı, nasıl anladın yani,ALLAHIM TAMAMINA ERDİRSİN SAĞ SALİM KUCAĞINA AL,BİZLEREDE DUA ET OLUR MU CANIM?SEVGİLER...Kızlar günaydın,
Beni hatırlıyor musunuz bilmiyorum ama, çok sevinçliyim bu haberi sizlerle paylaşmazsam çatlarım :)
Benim şu an 14 aylık bir kızım var. 2011 yılında Umut'da tedavi ile olmuştu. Bende tüp tıkanıklığı ve PKO var. İki dondurulmuşuz var merkezde Eylül-Ekim gibi onları denemeyi düşünüyorduk.
Dün sabah test yaptım evde ikinci çizgi çok silik çıktı. Akşamı zor ettim. Kan testi yaptım akşam değerim 234 çıktı.Hala inanamıyorum.
Ulun hoca ilkinde testten 15 gün sora kese ve kalp atışı için çağırmıştı. Acaba şimdi 15 gün bekleyip mi doktora gitsem, hemen mi gitsem ne yapacağımı şaşırdım :26::26:
Rabbim hepinize tez zamanda bebişlerinizi versin.
EVET CANIM YAAA ÇOK HEYECANLIYIM, DEMEK ANLAŞILIYO7 gün kaldı canım evet,transferden önce de belirtilerim vardı,göğüs ağrısı,şişmesi vss,pek bi değişikliğim yok,bi tek dün gece hiç uyuyamadım kasık ağrısından umarım tutunma belirtileridirtest tarihimi beklemeyi düşünüyorum tabii dayanabilirsem,belki 10.gün evde bi test yaparım çıkmama ihtimalini düşünerek [/QUOTE)
CANIM HEYCANIN O KADAR GÜZEL ANLAŞILIYORKİ AMA SANA TAVSİYEM ERKENDEN TEST YAPMA SONRA ÇIKMAYINCA ÇOK ÜZÜLÜRSÜN O TESTLER ÇOK YANILTICI OLUYOR.ZAMANI GELİNCE YAPARSIN İNŞALLAH POZİTİF SONUCU ALACAKSINVALLA TEST KONUSUNDA BENDE YAPMIYCAM DİYODUM GÜNÜNDEN ÖNCE AMA NE BİLEYİM ENGEL OLAMIYORUM KENDİME GÜN GEÇTİKÇE,HEYECANIM TAVAN YAPIYO :18:
canım herkes gonal f yüksek dozda vurmuş galiba benim niye 150 diye aklıma takıldı niye düşük diyedoktorumdan çok memnunun süleyman beydi doktorumda neye göre belirleniyor bu dozlar diye sorum bilmediğim için
EVET CANIM YAAA ÇOK HEYECANLIYIM, DEMEK ANLAŞILIYOVALLA TEST KONUSUNDA BENDE YAPMIYCAM DİYODUM GÜNÜNDEN ÖNCE AMA NE BİLEYİM ENGEL OLAMIYORUM KENDİME GÜN GEÇTİKÇE,HEYECANIM TAVAN YAPIYO :18:
Demay ben o 12 gün boyunca beklerken bu şarkıyı dinlemiştim hep
Tüm bekleyenlere gelsin bu şarkı
Kayahan - Neden Olmasın (1991) - YouTube
Al sana da hediyem olsun. Bol bol dinle neden olmasın?
Kızlar günaydın,
Beni hatırlıyor musunuz bilmiyorum ama, çok sevinçliyim bu haberi sizlerle paylaşmazsam çatlarım :)
Benim şu an 14 aylık bir kızım var. 2011 yılında Umut'da tedavi ile olmuştu. Bende tüp tıkanıklığı ve PKO var. İki dondurulmuşuz var merkezde Eylül-Ekim gibi onları denemeyi düşünüyorduk.
Dün sabah test yaptım evde ikinci çizgi çok silik çıktı. Akşamı zor ettim. Kan testi yaptım akşam değerim 234 çıktı.Hala inanamıyorum.
Ulun hoca ilkinde testten 15 gün sora kese ve kalp atışı için çağırmıştı. Acaba şimdi 15 gün bekleyip mi doktora gitsem, hemen mi gitsem ne yapacağımı şaşırdım :26::26:
Rabbim hepinize tez zamanda bebişlerinizi versin.
lale 99 um, bence adetinden birkaç gün öncesinde muayene için mutlaka bir git ön görüşme yapılsın. zaten elinde tetkiklerin vardır onlara bakıp hemen bu aya başlanacaksa ki ben de öyle oldu, adetinin birinci günü araman istenip ikinci günü sabahtan muayene oluyorsun. doktor muayenesinden sonra sana ilaçları ve nasıl kullanacağını söylüyorlar öğleden sonra 2-3 gibi kullanamaya başlayın diyorlar. sonrası da geliyor zaten ama ya extra bir tetkik isterlerse adetin başladığında gidersen ya bu ay yaptır önümüzdeki ay başlayalım derlerse, benim için bu başlaması çoooook önemli olduğu için ben derimki hemen ilk fırsatta randevu al, ki hemen yarına vermezler zaten bir önden görüş . içinde rahatlar ne yapacağın konusu netleşir biraz daha...
kusura bakmayın bişey sorcam ben hep gonal f 150 vurulmuştum siz 300 demişsiniz ya bu farklılık sebebi nedir acaba?ben devamlı 150 vurdum ve benden sadece 1 yumurta toplandı acaba yanlış tedavimi uygulandı bana çok aklıma takıldı
Cnm bugün doktora gidecektin, nasıl geçti?
Bebişi gördün rahatladın mı :)
Cinsiyeti öğrenebildin mi?
Anlat biraz nasıl geçti z.kamilde günün..
şimdi dinliyorum bu şarkıyı çokkkkk güzelmiş,teşekkürlerrrrrrrrrrDemay ben o 12 gün boyunca beklerken bu şarkıyı dinlemiştim hep
Tüm bekleyenlere gelsin bu şarkı
Kayahan - Neden Olmasın (1991) - YouTube
Al sana da hediyem olsun. Bol bol dinle neden olmasın?hep bizi anlatıyor
Bende ole dusunuykrdum erteleyebilirler yani cnm rahatsizliginiz ne ona gore bizde bekelrmiyiz diye fikir yuruteyim
canım opu olacağımdan bir gece önce otelde kaldım umut tüp bebeğe çok yakın öğretmen evi var orda kaldık opudan sonra benim ailem izmitte oraya gittik sonra eşimin emre beyde tese olduğu için ameliyat olduğu için kontrolü vardı oraya gidiyorduk otobüste bizi aradılar saat 1de burda olun transferiniz olacak diye salı opu oldum perş.günü yolda aradılar taransfer olcak diye.ay allahım hemen ailemi aradım onlarda özel arabalarınla geldiler transferden sonra otobüsle dönmeyeyim dedim sonra ailem arabayla beni evlerine götürdüler 19 şubatta test günümdü 6 martta süleyman bey kese görmek için randevu verdi..transferden sonra eşim evimize döndü ben ailemde kaldım çok zordu eşim olmadan..ailemde olsa insan eşiyle daha rahat:2::2:sonracık eşim geldi 6 martta eşim ben bebeğimiz evimize döndük
Cevabin icin sagol cnm.rapor cikartiyorum suan demissin tedavin basladi bide aklim karisti raporsuzmu yaptiriyorsun.evet en kisa zamanda bayramdan sonra gorusmeye gidicem kismetse 4kezmi asilama yaptirdin.
Cevabin icin sagol cnm.rapor cikartiyorum suan demissin tedavin basladi bide aklim karisti raporsuzmu yaptiriyorsun.evet en kisa zamanda bayramdan sonra gorusmeye gidicem kismetse 4kezmi asilama yaptirdin.
EVET CANIM YAAA ÇOK HEYECANLIYIM, DEMEK ANLAŞILIYOVALLA TEST KONUSUNDA BENDE YAPMIYCAM DİYODUM GÜNÜNDEN ÖNCE AMA NE BİLEYİM ENGEL OLAMIYORUM KENDİME GÜN GEÇTİKÇE,HEYECANIM TAVAN YAPIYO :18:
canım benim, sen buraya bir gün girmeyince ben nasıl merak ediyorum , aklım nasıl sen d ekalıor bilemezsin, nasıl ağlamayan bebeğe meme yoksa rabbim de bizden dua ederek halimizi belirtmemiz istiyor . aynı bunlar gibi sen siteye nasıl heyacanlı olduğunu yazıyorsan seni, üzecek durumları bildiriyorsan bizden senden haberdar oluyoruz ve seni, mesajlarını her sayfada gördükçe daha çok aklımızda hatrımızda yer alıyosun. o yüzden cimcimexe klarama lala99 ve diğer arkadaşlara nasıl dua ediyorsam o dua da artık ÇİĞDEM :) olarak duamın başındasın. ocak başında, bi odadan bi odya geçerken hasta başında her anımda dilimdesiniz inş. siz yazmayı bırakmayın buraya ki hep hatrımızda olun ve merak etmeyelim sizi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?