Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

senin doktorun kimdi?
Neden yanlış tedavi olsun canım kafana öyle şeyleri takma. Vardır doktorların bildikleri.

canım herkes gonal f yüksek dozda vurmuş galiba benim niye 150 diye aklıma takıldı niye düşük diye doktorumdan çok memnunun süleyman beydi doktorumda neye göre belirleniyor bu dozlar diye sorum bilmediğim için

evet canım zor bi süreç geçirmişsin,ama şükür ki geçmiş,o kadar uzun sürmüş ki fobini yenmen daha zor olur,hani çok iğne yedin fobin geçti değil de,çok yedin ondan fobin geçmemiştir diye düşünüyorum:18: opunun üzerine kaç gün geçti daha sürer mi ki ağrı, 9.ve 10. günlerde görmüşsün pozitifi,kaçıncı gün transferiydi senin?eğer 3.gün transferiyse şanslıymışsın

dün yazamadım kusura bakma canım bu gün de geçti kaldı 5. 6.gün test yapcam,inşallah beraber seviniriz canım yaaaaa, bi de benim heyecanımı bilsennn,of of offffffffff:18:

5. gün transferiydi benimkisi
Diğerlerini 6. güne sakladılar orda da 2 blastokistim kaldı onlarda donduruldu.

Allah razı olsun canım bu kadar detaylı düşünüp ilgilendiğin için, benim adım ÇİĞDEM,sanırım senin adın da tuğbabu arada iyi ki varsın...

ayyy canım yaaa bu bekleme sürecin de ilaç gibi geldin bana da, ne süper bir haber bu RABBİMMMMM, günün kaç gün geçmişti belirtin falan mı vardı, nasıl anladın yani,ALLAHIM TAMAMINA ERDİRSİN SAĞ SALİM KUCAĞINA AL,BİZLEREDE DUA ET OLUR MU CANIM?SEVGİLER...

Ben de gonal f 300 le başlamıştım.
Valla sorunun cevabını bende bilemeyeceğim.

Son düzenleme:

Hayırlı olsun bebişin, ne güzel bir haber, maşallah.
Allahın mucizesi işte 10 sene beklersin olmaz, vakti zamanı bu anmış demek ki. Aslında ben bunu çok duydum etraftan tedaviyle ilk bebekleri olanların ikinci bebekleri kendiliğinden olurmuş. Daha önce bu topikteki birkaç arkadaşımızın nicklerini unuttum şimdi tedaviye, dondurulmuşlara başlamayı düşünürken bebişleri kendiliğinden geldi. Tüm başlamayı düşünenlere umut oldun tekrar.
Allah sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin inşallah.
İnşallah bizler de ikincilere, tedaviye başlayacak arkadaşlar da bebişlerine böyle süprizlerle kavuşuruz.

Cevabin icin sagol cnm.rapor cikartiyorum suan demissin tedavin basladi bide aklim karisti raporsuzmu yaptiriyorsun.evet en kisa zamanda bayramdan sonra gorusmeye gidicem kismetse 4kezmi asilama yaptirdin.

Merhaba sadecik, nasılsın nasıl gidiyor, pek uğramıyorsun artık topiğe, bebişi buldun bizi unuttun :)
Ben de gonal f 150 ile başladım yanında 5 gün femara diye bir hap kullandım, sonrasında yine gonal f 150 ile devam ettim bu defa da yanında merional 75 ile devam ettim, toplamda 9 gün sürdü iğneler, 12 yumurta toplandı.
Tedavi kişinin durumuna göre belirleniyor. Peki muayenelerde süleyman bey kaç yumurtanın oluştuğunu söylemedi mi sana, duruma göre ilaç dozunu ayarlıyorlar ya.
Sen şimdi takılma buna sonuca bak :)

Cnm bugün doktora gidecektin, nasıl geçti?
Bebişi gördün rahatladın mı :)
Cinsiyeti öğrenebildin mi?
Anlat biraz nasıl geçti z.kamilde günün..

Cnm bugün doktora gidecektin, nasıl geçti?
Bebişi gördün rahatladın mı :)
Cinsiyeti öğrenebildin mi?
Anlat biraz nasıl geçti z.kamilde günün..

Evt cnm giddim
çok şükür herşey yolunda gördüm rahatladım..bebeğimi
hayır cnm cinsiyet için bişey demedi.
artık bi dahaki kontrole
sağlıklı olduğunu bi sorun olmadığı gördümya bu bana yeter..

Bende ole dusunuykrdum erteleyebilirler yani cnm rahatsizliginiz ne ona gore bizde bekelrmiyiz diye fikir yuruteyim

Canim sperm sayisi ve hareketliligi az bizde daha kaliteli spermler elde edebilmek icin ilac kullanmaya basladik bende vitamin kullaniyorum b12 filan gerci bu arada da rapor cikartmakla ugrasiyorum denk geldi sayilir insallah agustos adetinde baslariz dedi suleyman bey daha da ileri atmaz umarim

Sizinki baya kosusturmacali olmus :)) sen izmite gittigine gore ben sakaryadayim evine gelirim insallah. Esi insanin eli kolu gibi cok sukur bende esimi yanimda isterim banane) insallah bende sana yazarim burdan esim ben bebegimiz eve gidiyoruz diye dua etmeyi unutma bize

Cevabin icin sagol cnm.rapor cikartiyorum suan demissin tedavin basladi bide aklim karisti raporsuzmu yaptiriyorsun.evet en kisa zamanda bayramdan sonra gorusmeye gidicem kismetse 4kezmi asilama yaptirdin.

canım önce rapor işine açıklık getireyim. tüm evraklar hazırlanıp dosyayı teslim edince önce konseye gideceğini söylediler konseyden bu çarşamba çıktı. elden alıp sağlık kuruluna biz bıraktık ve bu sayede perşembe heyete yetiştrdiler va sağlık kurulundakiler bizim dosyayı haftaya salıya yetiştireceklerini söylediler. ancak benim adetim konseyden çıkacağa güne denk gelecekti. ön görüşmeye gidince bu durumda tedaviye başlasak olur mu? ücret yumurta toplama öncesi yapılacaksa o aşamaya rapor yetişecek derken süleyman bey o kısım önemli değil neslihan hanımla görüşürsünüz sen adetinin 1. ün ara 2. gününe randevu al dedi. neslihan hanım da rapor tarihinin adetin birinci gününe denk getirildiği takdirde yardımcı olacağını söylemişti ki bu da dosyayı konseye göndermek için teslim ettiğimiz tarihmiş. tarih rapora o gün olarak yazılıyomuş. yani önümüzdeki salı raporun elime geçeceği tarih değilmiş . o yüzden tarih sıkıntısı da olmayacaktı. hatta bana verdikleri gonal f 450ü yi reçetelendirebileceğim için şuan sürpriz reçete çıkmayacak bana. rapor -reçete işlemleri esnasında zeynep kamilde iken neslihan hanımla görüşüp o bana yazılan ilaçları zeynep kamildeki hemşirelere yazdıracak.
peki rapor çıkmadan ilaçları nassıl aldım? tanıdığım eczacıya durumu anlatıp yardımcı olabilir mi die soracaktım ki o ben daha sormadan, sen ilaçlarını yazdır ben veririm, rapor çıkınca farkını ödersin dedi. ki bu çarşambada öle yaptık aldım ilaçları henüz ödeme yapmadım. salı günün belli olacak ücreti haliyle. ayy çok uzun anlattım.:) ama zaten eğer rapor oldu ki çıkmadı hepsinin net ücretini de öderiz gerekirse dedik ama neslihan hanım ve hastanedekiler bu aşamadan sonra rapor dönmez dediler.

4 kez aşılamaya gelince zeynep kamilde fen lisesinden arkadaşım uzmanlık yapıodu. bir arkadaşa heyet raporu gerektiği için yanına gitmiştik sizde ne var ne yok diyince birşey yok bebeği beklioruz diyince , ee sen bi gel sana bi aşılama yapalım dedi. baktı sonuçlara yumurta takibine, klomen ile aşılama yaptı. yumurtalar normal büyüdüğü için gonal f ağır gelir dedi. iki aşılamadan sonra uzmanlığını aldı ve şark tayini için hastaneden ayrıldı, ayrılırkende beni arkadaşlarına yönlendirdi. bir ay ara verip stekrar gidince bi dosyama baktılar, gonal f başlamak lazım dediler ama negatif sonuçlandı. sonrar madem bu kadar aşılama yaptırdın bi daha gonal f aşılama yapalım bari rapor çıkartırsın dedilerki sağlık raporu hakkında ilk o zaman bilgim oldu. bir de aşılamalardan sonra eşim bi üç ay da proxid kullandı sperm morfolojisi ve hareketliliği için ama o da henüz bi olumlu sonuç vermedi :)yani süleyman beyin dediği gibi gayet emin adımlarla her yöntemi ciddiyetle uygulayıp tüp bebek aşamasına çift dikiş geldim :) hiçbiri gereksiz değilmiş, ama şimdi tüp bebek zamanıymış. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…