evet canım ya oldu da bi de bana sor,gerçektende en sıkıntılı süreç şu bekleme süreciymiş,valla sonuç pozitif olsun,evladımı kucağıma alayım da ne iğne ne kanama umrumda değil,bu gün 9.iğnemi oldum(süzgeç misali)sonuç iyi olsunda bu günlerde geçer Rabbimin izniyle
Kızlar günaydın,
Beni hatırlıyor musunuz bilmiyorum ama, çok sevinçliyim bu haberi sizlerle paylaşmazsam çatlarım :)
Benim şu an 14 aylık bir kızım var. 2011 yılında Umut'da tedavi ile olmuştu. Bende tüp tıkanıklığı ve PKO var. İki dondurulmuşuz var merkezde Eylül-Ekim gibi onları denemeyi düşünüyorduk.
Dün sabah test yaptım evde ikinci çizgi çok silik çıktı. Akşamı zor ettim. Kan testi yaptım akşam değerim 234 çıktı.Hala inanamıyorum.
Ulun hoca ilkinde testten 15 gün sora kese ve kalp atışı için çağırmıştı. Acaba şimdi 15 gün bekleyip mi doktora gitsem, hemen mi gitsem ne yapacağımı şaşırdım :26::26:
Rabbim hepinize tez zamanda bebişlerinizi versin.
Canim sperm sayisi ve hareketliligi az bizde daha kaliteli spermler elde edebilmek icin ilac kullanmaya basladik bende vitamin kullaniyorum b12 filan gerci bu arada da rapor cikartmakla ugrasiyorum denk geldi sayilir insallah agustos adetinde baslariz dedi suleyman bey daha da ileri atmaz umarim
çiğdemcim inan senle birlikte hepimiz bekliyoruz heyecanla.her pozitif bizim içinde umut oluyr.bugün benim opum yapıldı.ben odadayken hemşire telefonla konuşuyor banada ses geliyor.ulun hcanın hastalarından biri test yaptırmış negatif çıkmışokadar üzüldüm ki.sanki oraya gelen herkes pzitif olacakmış/olmalıymış gibi o kadar içerledimki.nerdeyse ağlayacağım,sırf moralimi yüksek tutmam lazım diye tuttum kendimi.Rabbim hepimizin tedavisinin sonucunu hayırlısı ile bebiş etsin inşallah.inşallah bize sıkı sıkı tutunsunlar,bunca eziyetin,sıkıntının,sabrın yüzü suyu hürmetine hayırlı evlatlar olsunlar bizi hiç üzmesinler
buarada benide yarın arayacaklar.bakalım kaç yumurta döllenecek?inşallah hepsi sağlıklı olurlar canlarım benim
çiğdemcim inan senle birlikte hepimiz bekliyoruz heyecanla.her pozitif bizim içinde umut oluyr.bugün benim opum yapıldı.ben odadayken hemşire telefonla konuşuyor banada ses geliyor.ulun hcanın hastalarından biri test yaptırmış negatif çıkmışokadar üzüldüm ki.sanki oraya gelen herkes pzitif olacakmış/olmalıymış gibi o kadar içerledimki.nerdeyse ağlayacağım,sırf moralimi yüksek tutmam lazım diye tuttum kendimi.Rabbim hepimizin tedavisinin sonucunu hayırlısı ile bebiş etsin inşallah.inşallah bize sıkı sıkı tutunsunlar,bunca eziyetin,sıkıntının,sabrın yüzü suyu hürmetine hayırlı evlatlar olsunlar bizi hiç üzmesinler
buarada benide yarın arayacaklar.bakalım kaç yumurta döllenecek?inşallah hepsi sağlıklı olurlar canlarım benim
ayyy canım yaaa bu bekleme sürecin de ilaç gibi geldin bana da, ne süper bir haber bu RABBİMMMMM, günün kaç gün geçmişti belirtin falan mı vardı, nasıl anladın yani,ALLAHIM TAMAMINA ERDİRSİN SAĞ SALİM KUCAĞINA AL,BİZLEREDE DUA ET OLUR MU CANIM?SEVGİLER...
gözün aydın canımmaşallah.Allah tamamına erdirsin inşallah.bence 15 gün bekleyemzsin ama hemen gitsende keseyi göremezsin en iyisi haftaya gitmek.sonraki haftada kalp atışı için gidersin olmazmı?bizide haberdar et gelişmelerden merakta bırakma emi.duanada amin diyorum canı gönülden.mucizede gözüm yok şu tedavim bana bebiş olarak dönsün o bana yeter :)
Hayırlı olsun bebişin, ne güzel bir haber, maşallah.
Allahın mucizesi işte 10 sene beklersin olmaz, vakti zamanı bu anmış demek ki. Aslında ben bunu çok duydum etraftan tedaviyle ilk bebekleri olanların ikinci bebekleri kendiliğinden olurmuş. Daha önce bu topikteki birkaç arkadaşımızın nicklerini unuttum şimdi tedaviye, dondurulmuşlara başlamayı düşünürken bebişleri kendiliğinden geldi. Tüm başlamayı düşünenlere umut oldun tekrar.
Allah sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin inşallah.
İnşallah bizler de ikincilere, tedaviye başlayacak arkadaşlar da bebişlerine böyle süprizlerle kavuşuruz.
canım hayırlı olsun yumurtaların kaliteli olsun sonrada annesine sımsıkı tutunsunlar
zakkumx cim, opu die yazı görüyorum hep, hazır sen yeni yaptırmışken sorayım bu opu. yumurta toplama aşaması sanırım yani senin msjın öyle olduğunu düşündüm. bu işlem kaçıcı gün yapılıor, yani ben şuan adetin 4. günündeyim 3 gündür ilaç kullanıorum p.tesi kontrole gideceğim ama sonrası için bilgim az, sen yaşadıklarını anlatır mısın.hangi gün ne yapılır kontrol aralıkları vs.
negatif haberleri evet hepimizi olumsuz etkilior ama sonuçta canı verecek olan RABBİM , biz sadece sebepler dairesinde herşeyi yerine getirmeye çalışıoruz o kadar, hep buna tutunarak çok dua edip teslim olmak lazım..
Geçmiş olsun cnm yumoşları emanet etmişsin.
inşallah kalitelidir hepside. bugünde iyi haberler alırsınnn
Canım sen bu dönemde seni strese sokacak üzecek herşeyden uzak durmaya çalışş..
Amin canım, ben ilk kızım içinde hala mucize diyorum. Rabbimin çok güzel bir hediyesi. İnşallah senin de olumlu sonuçlarını duyarız. Haber vermez olur muyum. Hem sizin sonuçlarınız için hemde kendi durumumu bildirmek için buralardayım.
Hayırlı olsun opun, kaliteli yumoşların, embriyoların olsun inşallah.
Transferde de rahat olmaya çalış, Allahım sonunu hayırlı bebişli kılsın inşallah.
amin canım çok sağol.inşallah
Canim sperm sayisi ve hareketliligi az bizde daha kaliteli spermler elde edebilmek icin ilac kullanmaya basladik bende vitamin kullaniyorum b12 filan gerci bu arada da rapor cikartmakla ugrasiyorum denk geldi sayilir insallah agustos adetinde baslariz dedi suleyman bey daha da ileri atmaz umarim
canım önce rapor işine açıklık getireyim. tüm evraklar hazırlanıp dosyayı teslim edince önce konseye gideceğini söylediler konseyden bu çarşamba çıktı. elden alıp sağlık kuruluna biz bıraktık ve bu sayede perşembe heyete yetiştrdiler va sağlık kurulundakiler bizim dosyayı haftaya salıya yetiştireceklerini söylediler. ancak benim adetim konseyden çıkacağa güne denk gelecekti. ön görüşmeye gidince bu durumda tedaviye başlasak olur mu? ücret yumurta toplama öncesi yapılacaksa o aşamaya rapor yetişecek derken süleyman bey o kısım önemli değil neslihan hanımla görüşürsünüz sen adetinin 1. ün ara 2. gününe randevu al dedi. neslihan hanım da rapor tarihinin adetin birinci gününe denk getirildiği takdirde yardımcı olacağını söylemişti ki bu da dosyayı konseye göndermek için teslim ettiğimiz tarihmiş. tarih rapora o gün olarak yazılıyomuş. yani önümüzdeki salı raporun elime geçeceği tarih değilmiş . o yüzden tarih sıkıntısı da olmayacaktı. hatta bana verdikleri gonal f 450ü yi reçetelendirebileceğim için şuan sürpriz reçete çıkmayacak bana. rapor -reçete işlemleri esnasında zeynep kamilde iken neslihan hanımla görüşüp o bana yazılan ilaçları zeynep kamildeki hemşirelere yazdıracak.
peki rapor çıkmadan ilaçları nassıl aldım? tanıdığım eczacıya durumu anlatıp yardımcı olabilir mi die soracaktım ki o ben daha sormadan, sen ilaçlarını yazdır ben veririm, rapor çıkınca farkını ödersin dedi. ki bu çarşambada öle yaptık aldım ilaçları henüz ödeme yapmadım. salı günün belli olacak ücreti haliyle. ayy çok uzun anlattım.:) ama zaten eğer rapor oldu ki çıkmadı hepsinin net ücretini de öderiz gerekirse dedik ama neslihan hanım ve hastanedekiler bu aşamadan sonra rapor dönmez dediler.[/QU
uzun uzun yazmışsın canım yaa teşekkürler ayenn çıkmış say raporunu onu düşünme yetişirmi die tedavini hayırlısıyla olmaya bak cnm
4 kez aşılamaya gelince zeynep kamilde fen lisesinden arkadaşım uzmanlık yapıodu. bir arkadaşa heyet raporu gerektiği için yanına gitmiştik sizde ne var ne yok diyince birşey yok bebeği beklioruz diyince , ee sen bi gel sana bi aşılama yapalım dedi. baktı sonuçlara yumurta takibine, klomen ile aşılama yaptı. yumurtalar normal büyüdüğü için gonal f ağır gelir dedi. iki aşılamadan sonra uzmanlığını aldı ve şark tayini için hastaneden ayrıldı, ayrılırkende beni arkadaşlarına yönlendirdi. bir ay ara verip stekrar gidince bi dosyama baktılar, gonal f başlamak lazım dediler ama negatif sonuçlandı. sonrar madem bu kadar aşılama yaptırdın bi daha gonal f aşılama yapalım bari rapor çıkartırsın dedilerki sağlık raporu hakkında ilk o zaman bilgim oldu. bir de aşılamalardan sonra eşim bi üç ay da proxid kullandı sperm morfolojisi ve hareketliliği için ama o da henüz bi olumlu sonuç vermedi :)yani süleyman beyin dediği gibi gayet emin adımlarla her yöntemi ciddiyetle uygulayıp tüp bebek aşamasına çift dikiş geldim :) hiçbiri gereksiz değilmiş, ama şimdi tüp bebek zamanıymış. :)
canım benim Allah razı olsun,senin şu pozitif durumun hepimize yansıyo sanırım,yani en azından kendi adıma bu böyle,sen doktordun değil mi,ne doktoru?belki de psikolojimizi ondan bu kadar iyi bilebiliyosun,seninde gönlüne göre versin Rabbim,çok teşekkürler o güzel dualarında bana da yer verdiğin içincanım benim, sen buraya bir gün girmeyince ben nasıl merak ediyorum , aklım nasıl sen d ekalıor bilemezsin, nasıl ağlamayan bebeğe meme yoksa rabbim de bizden dua ederek halimizi belirtmemiz istiyor . aynı bunlar gibi sen siteye nasıl heyacanlı olduğunu yazıyorsan seni, üzecek durumları bildiriyorsan bizden senden haberdar oluyoruz ve seni, mesajlarını her sayfada gördükçe daha çok aklımızda hatrımızda yer alıyosun. o yüzden cimcimexe klarama lala99 ve diğer arkadaşlara nasıl dua ediyorsam o dua da artık ÇİĞDEM :) olarak duamın başındasın. ocak başında, bi odadan bi odya geçerken hasta başında her anımda dilimdesiniz inş. siz yazmayı bırakmayın buraya ki hep hatrımızda olun ve merak etmeyelim sizi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?