Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler


çiğdemcim inan senle birlikte hepimiz bekliyoruz heyecanla.her pozitif bizim içinde umut oluyr.bugün benim opum yapıldı.ben odadayken hemşire telefonla konuşuyor banada ses geliyor.ulun hcanın hastalarından biri test yaptırmış negatif çıkmış okadar üzüldüm ki.sanki oraya gelen herkes pzitif olacakmış/olmalıymış gibi o kadar içerledimki.nerdeyse ağlayacağım,sırf moralimi yüksek tutmam lazım diye tuttum kendimi.Rabbim hepimizin tedavisinin sonucunu hayırlısı ile bebiş etsin inşallah.inşallah bize sıkı sıkı tutunsunlar,bunca eziyetin,sıkıntının,sabrın yüzü suyu hürmetine hayırlı evlatlar olsunlar bizi hiç üzmesinler
buarada benide yarın arayacaklar.bakalım kaç yumurta döllenecek?inşallah hepsi sağlıklı olurlar canlarım benim
 

gözün aydın canım maşallah.Allah tamamına erdirsin inşallah.bence 15 gün bekleyemzsin ama hemen gitsende keseyi göremezsin en iyisi haftaya gitmek.sonraki haftada kalp atışı için gidersin olmazmı?bizide haberdar et gelişmelerden merakta bırakma emi.duanada amin diyorum canı gönülden.mucizede gözüm yok şu tedavim bana bebiş olarak dönsün o bana yeter :)
 

canım benim eşimede verdi süleyman bey sprem kalitesini artırmak için acaba aynı ilaçmı bana ismini özelden atarmısın.internetten araştırdım bize verdiği ilaçı hamile kalmak isteyen bayanlar kullanıyormuş gerçi daha eşim başlamadı tedaviye 3 ay kala başlıyacakmış
 

canım hayırlı olsun yumurtaların kaliteli olsun sonrada annesine sımsıkı tutunsunlar
 


zakkumx cim, opu die yazı görüyorum hep, hazır sen yeni yaptırmışken sorayım bu opu. yumurta toplama aşaması sanırım yani senin msjın öyle olduğunu düşündüm. bu işlem kaçıcı gün yapılıor, yani ben şuan adetin 4. günündeyim 3 gündür ilaç kullanıorum p.tesi kontrole gideceğim ama sonrası için bilgim az, sen yaşadıklarını anlatır mısın.hangi gün ne yapılır kontrol aralıkları vs.
negatif haberleri evet hepimizi olumsuz etkilior ama sonuçta canı verecek olan RABBİM , biz sadece sebepler dairesinde herşeyi yerine getirmeye çalışıoruz o kadar, hep buna tutunarak çok dua edip teslim olmak lazım..
 

Geçmiş olsun cnm yumoşları emanet etmişsin.
inşallah kalitelidir hepside. bugünde iyi haberler alırsınnn
Canım sen bu dönemde seni strese sokacak üzecek herşeyden uzak durmaya çalışş..
 

Günaydın canım,
İçimden dünden beri diyorum Demay'da hamileyim diye haber verecek. İnşallah hislerim doğru çıkar.
Benim tüp bebek yaptığımda da hiç bir belirtim yoktu. Sadece bir kaç gündür öğleden sonraları çok uyku basıyordu, birde kasıklarımda bir basınç hissediyordum o kadar.
Test yapmadan bir gece önce de rüyamda idrar testi yaptığımı ve pozitif çıktığını gördüm. Ertesi gün sabah da test yaptım.
Darısı başına canım benim. Bende 30 Temmuz'u bekliyorum şimdi. Doktordan randevu aldım. İnşallah keseyi de kalp atışını da duyarım. Beklemek hiç bitmiyor anlayacağın.
 

Amin canım, ben ilk kızım içinde hala mucize diyorum. Rabbimin çok güzel bir hediyesi. İnşallah senin de olumlu sonuçlarını duyarız. Haber vermez olur muyum. Hem sizin sonuçlarınız için hemde kendi durumumu bildirmek için buralardayım.
 

Amin canım inşallah. Aynen öyle her şeyin vakti zamanı var. Rabbim isteyen herkese zamanında sağlıklı yavrular nasip etsin inşallah.
Sende sağlıklı bir şekilde alırsın bebişini inşallah kucağına.
 
canım hayırlı olsun yumurtaların kaliteli olsun sonrada annesine sımsıkı tutunsunlar

amin canım çok teşekkür edrim.Allah ım ben dahil kimseyi evlat hasretiylede evlat acısıylada sınamasın,dileyen bekleyen özleyen tüm kullarına tez vakitte nasip etsin inşallah.
 

evet canım yumurta tplama.kaçıncı gün yapılacağı yumurtalara ve kişiye göre değişiyor ama aşağı yukarı aynı günler.benim tedavim reglin 3. günü başladı.ilaç kullanmaya başlayalı 12 gün olduğunda yani adetin 14. günü toplandı.benim ilk tedavimdede 14. gün toplanmış,5 gün sonra transfer edilmişti.kontroller gelişime göre değişiyr ilkin aralıklı tutuyor sonra 2 günde bir çağırıyor.yumurtalar olgunlaşınca bu akşam çatlatma iğneni vur diyorlar ve opu için saat veriyorlar.çarşamba gece iğneyi yaptım cuma sabahı aldılar.sonrada embriyoların gelişimini takip ediyorlar.2.gün ile 5. gün arasında arayıp transfere gelin diyorlar.transferden 12 gün sonrada test yapılıyor duasız vakit geçmiyorki canım.dün ben habire okuyorum.hemşire korkuyormusun diye sordu.korku heyecen,umut neye sayarsan... insan Rabbin e sığınabiliyor ancak o anda.ve tabiki O'ndan istiyor.hem kendisi hem sevdikleri için :)
 
Geçmiş olsun cnm yumoşları emanet etmişsin.
inşallah kalitelidir hepside. bugünde iyi haberler alırsınnn
Canım sen bu dönemde seni strese sokacak üzecek herşeyden uzak durmaya çalışş..

inşallah canım.sabahtan beri kalbim gümgüm ne zaman aryacaklar diye merakla bekliyorum.inşallah hayırlı heberler verirler.
uzak durmaya çalışıyorum canım elimden geldiğince....
 

tabiki canım her bebek bir mucize.ama bi tüpü olmayan diğer tüpüde tıkalı olan biri için bu bebeğin tüp bebekle gelmesi mucize,doğal yolla gelmesiyse imkansız... onun için söyledim.ama Allah büyük,onun için imkansız yok tabi.şekil A
 

Hayırlı olsun opun, kaliteli yumoşların, embriyoların olsun inşallah.
Transferde de rahat olmaya çalış, Allahım sonunu hayırlı bebişli kılsın inşallah.
 

anladım canım peki ön görüşmeyemi gittin yoksa muayene oldunmu?
 

 

benim korktuğumda 2 defa aşılama yaptırdıgım için çapa 4 e tamamlamak lazım derse rapor vermezlerse okadar tahlil orda sil baştan yaptırdıklarım boşa gidicek die
 
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…