Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

CANIM OPUN HAYIRLI OLSUN,UMARIM KALİTELİ BİSSÜRÜ YUMOŞUN OLURBEN DE HER POZİTİFLE UÇUYORUM,HER NEGATİFE DE KENDİM GİBİ ÜZÜLÜYORUMALLAH NEGATİF ALAN O KİŞİYE SAbır versin(amin) ama başa gelen çekilir napalım,sıra sende güzel haberlerini bekliyorum,Allah gönlüne göre versin

ayyyyy canım benim yaaaa ağzın bal yesin emi perşembe büyük gün,bana daha var,asıl seni konuşalım,tüylerim ürperdi ,rüyanda malum olmuş ne güzelllll evet bekleyiş hiç bitmicek anlaşılan,önce pozitif,sonra kese,sonra kalp atışları,sonra testler vs vs.bu süreçlerin su gibi geçip sıkıntısız bi şekilde bebişini kucağına almanı dilerim Rabbimden,tabii arkandan da bize o mucize haberlerinin devamını yani gelişmeleri dört gözle beklicem,yavrun önce Allaha sonra sana emanet, ona da kendine de iyi bak

anladım canım peki ön görüşmeyemi gittin yoksa muayene oldunmu?

Canim biz giderken on gorusme ya da muayene diye gitmedik randevu aldik biz tup bebege baslamak istiyoruz diye zaten once konustuk nedir ne degildir diye sonra bi de muayene edelim dedi oyle olunca muayenede oldum sonra receteyi yazdik bitti :) ilac olarak da efa daily ve coenz kullaniyo esim bende folbiol ve beneksol

teşekkür ederim canım iyiyim sen nasılsın?aşk olsun uğruyorum hiç sizi buralarını unuturmuyum bende bu yollardan geçtim burdaki arkadaşlarımı çok iyi anlıyorum.süleyman bey çok güzel çok güzel diyordu hep mükemmel böyle sonuçları çok ender görüyoruz deyip resmen yumurtalarımı seviyordu fakat nedense opuda sadece 1 yumurta bulundu.o zaman çok şaşırmıştım üzülmüştüm ama neyseki bebeğim annesini bırakmadı

canım en fazla 2 saat yolculuğa izin veriyolar eğer 2 saatte evine gidebiliyorsan tabi gidersin evine.evet bizimki bayağı koşuşturmalı oldu birz zorlandım ama değdi bebeğim için katlandım canım.inş.yazarsın canım inş.ben burda herkese dua ediyorum çünkü herkesi çok iyi anlıyorum o duyguyu acıyı biliyorum.o stres heyecan..rabbim herkese evlat nasip etsin o karnında kıpırdadıkça yeniden doğuyorsun sanki...bebek eşinizle aranızdaki sevgiyide kuvvetlendiriyor..en basiti gece ben yatmıştım eşim işten geldi yattı direk eli göbişimde ne yapıyorsun diyorum kızımla oynuyorum diyor bekliyor kızı eline vursun diye..tabi baba kız uyutmadılar gece kızımda coştu babasınla oynarken..nereye vuracağını nerde duracağını şaşırdı..maşallah yavruma benim

Allah razi olsun ne guzel bilgileniyorum sayende,sayenizde gectiginiz yollardan gecicem bende hayirlisi ile..

canım lale99um , biz de ön görüşme , yada muayene olmak için randevu alırken belirtmedik ama adetten önce gittiğimiz için sanki önden bir görüşme olmuş oldu. zaten 5 gün sonra da adet oldum süreç başladı. tavsiyem kendi kafandaki takvim uygulanabilecek mi onu doktor ayarlayacak ama bayram öncesi bir randevu almak mantıklı.

benim korktuğumda 2 defa aşılama yaptırdıgım için çapa 4 e tamamlamak lazım derse rapor vermezlerse okadar tahlil orda sil baştan yaptırdıklarım boşa gidicek die
canım benim ilk 2 aşılama klomen ile olduğu için sağlık raporuna etkisi yokmuş. sağlık raporunda 23 yaş üstü olmak gerektiği gibi aşılamanın 2 gonal f ile olması ve negatif olması sartı vardı. yani kullandığın ilaç ne idi bilemiorum ama 4 e değil 2 ye tamamlamak istiyorlar zaten. neslihan hanımın dediğine göre en zor da zeynep kamil veriyormuş sağlık raporunu.. en rahat şuan GATA veriyomuş. geç öğrendik

Cok ii ozaman benim ilki gonal f ikincisi ise yine igne ile oldu onuda ekleyeyim dosyaya canim cok tesekkur ederim.capada. Tedavideki bayanlara 4 den sonra gecmisler tup bebege artik kismet bakalim.evet cnm dedigin gb bayramdan sonrasi icin randevu alacagim o ara benimde 20 dis problemim var onuda cozerim umarim.

Yuce ALLAHİM mutlulugunuzu daim etsin canim cok duygulandim bizde anne baba olabilecekmiyiz diyorum umidi yitirmek yok ama cok tuhaf 5sene boyle gecince her ay husran ile sonuclaninca vardir bi hayir elbet imtihanimizi hakkiyla verenlerden isyana dusmeyenlerden oluruz insALLAH

canım, evet eğer ağız içi bir şikayetin varsa hele ki 20 yaş dişinin çekimi gerçekten gerekli ise mutlaka tüm işlemlerini yaptır tüp bebek tedavisi ve gebelik öncesinde. sonrasında problem çıkarsa ilk ve son 3 aylık dönemde için rahat bir şekilde işlem yaptıramazsın. :)

Masallah yaa cok guzel anlattiklarin esim simdi bile bazen der karnima dokunup bebisimiz olcak burda diye sen anlatirken onlar geldi aklima ne guzel seydir insallah yasayip ogrenirim hamile birilerinin olmasi cok guzel konusabilecegin daha cok imreniyorum ve istiyorum. Sagol canim allah ortaniza yatirip doya doya seyretmeyi nasip etsin en buyuk isteklerimden biri de bu :)

Çok şükür biz de iyiyiz, büyüyoruz yavaş yavaş. Zaman daraldıkça işte heyecan daha da artıyor.
Olsun demek ki hakkında hayırlısı böyleymiş.
Hepimiz sağlıcakla kucaklarımıza alalım inşallah tüm isteyen arkadaşlarımızla beraber.

ayy ne güzel diş hekimiymişsin canım benim durumum farklı çok gezdim fikir almak için ama en son hekimim olarak seni dinleyeceğim :)ben aslında aşılama öncesi ağrı olmayan dişime çürük diye dolgu yaptırdım üst gömülünün yanındaki ni ve 4 ay oldu ama o üst taraflardan agrım oluyor zaman zaman sol tarafımı etkiliyor 20liktenmi yoksa dolgu olan dişimin kanala çevrilmesi gerektigindenmi oldugu muamma o yüzden önce gömülü 20 dişini alalım eğer sonra ağrın geçmez ise kanal tedavisi uygulanır dendi geçmeyen ağrım yok ne yapmalıyım ara ara agrı oldugu için tedavimi yaptırsammı tüp bebek öncesi.altta iki tane daha var onlar baya zor dediler ve onlarda agrım yok yardım et ne olurr baya kurcalıyor kafamı?

canım sana da geçmiş olsun, aslında doğru bir yol izlenmiş, dişler biz farketmeden çürüyebiliyor ve çok ilerleseler bile bazen ağrı eşiğimizi geçmediklerinden ancak hekim muayenesinde anlaşılıor çok daha ilerlemeden dolgu yaptırmış olman çok güzel. ancak o bölgedeki ağrı şikayeti evet hem o dişten hem de gömülü 20 yaş dişinden olabilir. en önemli kıstas ağrının tipi,
1) ara ara gelen soğuk hassasiyetimi, ( dolaptan çıkartılan karpuzu saymayız :) )
2) yoksa her su-ağız çalkalamada hissettiğin soğuk ağrısı m?ısıcakta herhangi bir şekilde ( ara ara olur, devamlı olur farketmez) ağrı oluyor mu?
3) hiç gece ağrısı oldu mu yada üzerine basınca ağrı var mı, gece uykudan ağrı ile uyandın mı?
4)yoksa başının sol tarafından şakaklara ordan kafa üstüne tek taraflı yayılan ağrı mı oluyor ?
5) sol bölgede genel kemik ve dişleri etkileyen tam yerini anlayamadığın yaygın ağrı
eğer 1. durumda ağrın varsa dolgudan ama hala kanala gitmeisne gerek yok sadece biraz daha sabır,
2. durum ve 3. durum dolgu yaptırdığın dişin kanal tedavisi istiyor demektir evet bekletmeden yaptırmalısın.
4. 5. durum ise işte bu 20 yaş dişinin üst çenede tipik ağrısı , bekleyip beklememek biraz ağrının şiddeti biraz ağıziçi ve röntgenle karar verilir.

çok geçmiş olsun canım ama sen bana yarıntı yaz ben sana en azından anlatırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…