Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Canim 4 ve 5 diyebilirim solunum testi yaptirdigimda fis fis sıkıldigi an o agrim basladi o gun gun boyu devam etti onunla alakalimi bilemiyorum ogunden sonrada araliklarla devam etti.cekim sonrasi olan agridan cok urkuyorum duyduklarim icin ama cerrahlik sonucta diyorum kurtulus yok sadece 1 tanesi kendiliginden cikti ama ciktigi zaman agrimi anlatamam agri kesici igneler bayilmama sebep olmustu cok korkuyorummmm.

canım solunum testinden kastettiğin ne tam anlayamadım ama tibbi olarak öyle bir dişle alakalı test yok ama hava sıkılmasını kastediyorsan , ondan sonra başlayan ağrı dolgulu diştendir, gömülü diş fıs fıstan etkilenmez.
çekim sonrası ağrıdan da korkma, bazı işlem öncesi yapılacaklar, işlem esnasında dikkat edilecekler, işlem sonrası uygulanacaklar listesi var , ben onlara uyup da hiç yüzü şişen, moraran bir gün ağrı olur da o da ilaçla hemen geçer, öyle çok ağrı çeken hasta, ileri cerrahi 20 yaşlarda bile görmedim. için rahat olsun. çektireceğin zaman ben de sana tavsiyelerde bulunurum her hekim her ayrıntıyı anlatmayabiliyor ne yazık ki. yapılan işlemin adı cerrahi çekim ama bu hekimi ve kullanacağı aletleri sana vereceği tavsiyeleri etkileyen bir durum, sen extra birşey hissetmeyeceksin ne işlemde ne işlem sonrasında.. için rahat olsun :)
ağrı kesici iğneler bayılmaya sebep olmaz aslında, aç karnına iğne olduysan, yada acı korku birleştiyse senkop a girmişsindir. o hatıralarını anımsayıp korkutma kendini. yaşadığın şey uç bir durum. çok ağrı olursa zaten ağrı kesici iğne yerine bir antibiotik bir ağrı kesici hap al yarım saate geçer. önemli olan antibiotik alman, iğne olman değil kuzum.
geçmiş olsun.
bu arada ben yarın kontrole gidiyorum ama heyecan gitti durum monotonlaştı, yavaş yavaş heyecanı geri mi çağırsam acaba. ilaçların 5. dozunu vurduk ya alıştık hemen tabi.. hayırlısı bakalım :)

sabah 9-11 arası kontrole gelmemi istemişlerdi yarın o saatlerde benim gibi gidecek başka arkadaş var mı? birbirimizden habersiz dua arkadaşlarımız orada bulunur muyuz acaba

sabah 9-11 arası kontrole gelmemi istemişlerdi yarın o saatlerde benim gibi gidecek başka arkadaş var mı? birbirimizden habersiz dua arkadaşlarımız orada bulunur muyuz acaba

Canim benim adim Nilufer bu arada.rahatsizligim ile ilgili aklima takilan birsey olursa hic cekinmeden sorucam sana ) cok samimisin sagolasin.heyecanini yitirme ben cok heyecanliyim sizin adiniza ne guzel az kaldi ALLAHİN izni ile bebislerinize kavusmaya ben asilama yaptirdigim zaman besigi nereye koysam balkonu kirdiririm odayi buyuturum vs hep dusunup guzel hayaller kuruyordum odaa guzeldi yasamasamda hayalimde yasattim ve yasatiyorum bir cok seyi insALLAHguzel haberler ile gelirsin cnm hayirli geceler.

şimdi geldim kontrolden. çok şükür herşey yolundaymış. iki gün daha gonal f ve ilaveten cetrotide kullanıp çarşamba kontrole gideceğim. daha önce çok ilgilenmedi sanki demiştim süleyman bey için ama bugün ilgi alaka , kontrol kısa süreli de olsa güzeldi. bilgi verdi en öenmsediğim şeylerden biri bu. güzel gittim güzel geldim çok şükür darısı çarşambanın başına :)

Kizlar ben tup bebek oncesi rapor alamaya karar vermistim. Bugun reglimin 2.gunuydu. Esimi de aldim zeynep kamile gittik. Daha once hic gitmemistim. Neyse hastanenin bahcesinden giriyorsun. Sgdaki ilk bina tup bebek diye yaziyor zaten. Sabah saat 07:30 gibi hastanedeydik. Birde baktik bir suru sira var.sira da yavas ilerliyor. Giriste tek bir sekreter oldugu icin cok yogundu. Kiz bana bir kagit verdi. Hic bir evrak istemedi. İlk olarak orda ultrasona girdim.(usg) sonra diger binada kan verdim.kanin sonucunu haftaya sali alacagim. Ekg cektirdim.sonucunu hemen verdiler.akciger filmi cektirdim. Onunda sonucunu yarin alicam. Yarina troid us icin randevu verdiler. Hsg icin 26 temmuza randevu verdiler. Esim icinde urolojiden randevu alMamiz gerekiyormus. Buraya kadar tamam da bundan sonra daha neler var bilmiyorum. Zeynep kamil cok geri kalmis bir hastane. Personel sayisi cok yetersiz. Personel insanlari yeteri kadar bilgilendirmiyor. Kizlar bundan sonra hangi islemleri yaptirdiniz. Esinizin islemleri ne kadar surdu. Paylasirsaniz sevinirim

Mrblar cnm ben capadan cikarriyorum raporu suan oranin isleyisini pek bilmiorum ama gecmise donersen oradan cikaran arkadaslar var die hatirliyorum

Sonuda güzel olacak ALLAHİN izni ile

kızlar yaaaaaavvvv bu günü saymazsak kaldı 2 gün:18: perşembe günü erkenden kan vericem dua edin bana ne olurrrrr:18:
Demaydemay dualarımız ve kalbimiz seninle inan sonucu sabırsızlıkla dualarımla bekliyorum.Bu arada bende anca 2 gündür ayaklandım.İğne yerlerim yumru oldu ama ateşim geçti kurtardım.Bakalım transfer zamanım gelince iğne olmadan nasıl yapıcaklar iğneler sende ters bi etki yapmadı değilmi.

Canim nasil oldun merak ettim seni insallah daha iyisindir.
teşekkürler pilisecimmm 2 gündür daha iyiyim, ateşim geçti,biraz popoda yumrular oluştu yürüye biliyorum artık popoyu kurtardık.Bakalım hayırlısı adeti bekliyorum.Aklımız biricik yumurtamızda inşallah bu iğneler bir daha olmuyacak gibi görülüyor bakalım doktorumuz ne yapacak iğne ile ilgili.

kızlar yaaaaaavvvv bu günü saymazsak kaldı 2 gün:18: perşembe günü erkenden kan vericem dua edin bana ne olurrrrr:18:

cokkk heyecanlııı ALLAHIM hayırlısıyla bebişinin haberini almayı nasip etsin bu günlerin yüzü suyu hürmetine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…