Allah razı olsun canım duaların ve iyi temennilerin için,biraz düzelmene sevindim,umarım tamamen düzelir yolun sonuna rahat bi şekilde gelirsin(amin)yok canım şükür ki iğneler bende bi etki yapmadı,herkesin dediği gibi otururken, yatarken üstüne falan acıyo biraz hepsi bu,transfer zamanın gelince doktorlar bulur bi yolunu sen kafana takma canım ok?Demaydemay dualarımız ve kalbimiz seninle inan sonucu sabırsızlıkla dualarımla bekliyorum.Bu arada bende anca 2 gündür ayaklandım.İğne yerlerim yumru oldu ama ateşim geçtikurtardım.Bakalım transfer zamanım gelince iğne olmadan nasıl yapıcaklar iğneler sende ters bi etki yapmadı değilmi.
teşekkürler pilisecimmm 2 gündür daha iyiyim, ateşim geçti,biraz popoda yumrular oluştu yürüye biliyorum artık popoyu kurtardık.Bakalım hayırlısı adeti bekliyorum.Aklımız biricik yumurtamızda inşallah bu iğneler bir daha olmuyacak gibi görülüyor bakalım doktorumuz ne yapacak iğne ile ilgili.
evet canım bitti sayılır çok şükür,güzel haber vermeyi çok isterim tabii sizlere ama ne biliim işte biraz heyecan biraz korku:18:canımmmm günler geçimiş bileeeeeee 2 gün kalmışşşşşşş
inşallahhh güzel haberler verirsin bizlere..
Allah binlerce kez razı olsun canım benim,darısı sana, isteyen,ve bebek hasreti çeken herkesecokkk heyecanlııı ALLAHIM hayırlısıyla bebişinin haberini almayı nasip etsin bu günlerin yüzü suyu hürmetine.
Kizlar ben tup bebek oncesi rapor alamaya karar vermistim. Bugun reglimin 2.gunuydu. Esimi de aldim zeynep kamile gittik. Daha once hic gitmemistim. Neyse hastanenin bahcesinden giriyorsun. Sgdaki ilk bina tup bebek diye yaziyor zaten. Sabah saat 07:30 gibi hastanedeydik. Birde baktik bir suru sira var.sira da yavas ilerliyor. Giriste tek bir sekreter oldugu icin cok yogundu. Kiz bana bir kagit verdi. Hic bir evrak istemedi. İlk olarak orda ultrasona girdim.(usg) sonra diger binada kan verdim.kanin sonucunu haftaya sali alacagim. Ekg cektirdim.sonucunu hemen verdiler.akciger filmi cektirdim. Onunda sonucunu yarin alicam. Yarina troid us icin randevu verdiler. Hsg icin 26 temmuza randevu verdiler. Esim icinde urolojiden randevu alMamiz gerekiyormus. Buraya kadar tamam da bundan sonra daha neler var bilmiyorum. Zeynep kamil cok geri kalmis bir hastane. Personel sayisi cok yetersiz. Personel insanlari yeteri kadar bilgilendirmiyor. Kizlar bundan sonra hangi islemleri yaptirdiniz. Esinizin islemleri ne kadar surdu. Paylasirsaniz sevinirim
evet canım bişey kalmadı çok şükür ama bide bana sor,zaman geçmek bilmedicanım hadi gözün aydın bişey kalmamış geçmiş gitmiş günler inşallah senden hayırlı ve güzel haberler almayı bekliyoruz
amin canım Allah razı olsun sizlerden de desteğiniz içinkızlar yaaaaaavvvv bu günü saymazsak kaldı 2 gün:18: perşembe günü erkenden kan vericem dua edin
Allah gonlune gore versin arkadasim bugun yazacaktim hatta test yapmadan durabildinmi acaba diye :) valla seninle beraber gun sayiyorum insallah hamileyim yazacaksin canim bekliyoruz dort gozle :)valla test yapmamak için zor tuttum hep kendimi,annem geldi balıkesirden bu süreçte bana destek olmak için 15 gündür burda Allah ondan da razı olsun o ikna etti beni test yapmamam için ama onu kandırıp bugün bi tane ucuz test kitinden aldım,yarın ilk idrarla yapmayı düşünüyorum(belki çıkmıycak ama dert ettim kendime inat oldu yani)
amin canım Allah razı olsun sizlerden de desteğiniz içinvalla test yapmamak için zor tuttum hep kendimi,annem geldi balıkesirden bu süreçte bana destek olmak için 15 gündür burda Allah ondan da razı olsun o ikna etti beni test yapmamam için ama onu kandırıp bugün bi tane ucuz test kitinden aldım,yarın ilk idrarla yapmayı düşünüyorum(belki çıkmıycak ama dert ettim kendime inat oldu yani)
Hadi arkadaşım hayırlı haberi bekliyoruz.
canım şuan sanırım kendisi umrede olmalı ama bayram sonrası ( nette ismiyle aratırsan iletişim numarasını bulabilirsin) bir arayıp randevu almak mantıklı, ağız diş sağlığı merkezleri çok yoğun hasta baktıkları için kanal tedavisi, cerrahi çekimler ya da dişeti hastalıkları gibi tedavilerde bazen uzun tedavi süresinden dolayı, kendileri ilgilecek vakit ayıramayacaklarından uzmana yönlendiriyorlar. zannedersem fatma hanım perio ile alakalı sana yardımcı olacaktır.
canım teşekkür ederim
kızlar yaaaaaavvvv bu günü saymazsak kaldı 2 gün:18: perşembe günü erkenden kan vericem dua edin bana ne olurrrrr:18:
canım az kalmış perşembe hayırlı gündür inşallah güzel haberlerinide alıcaz burdan
inşallah canım,Allah razı olsunHadi arkadaşım hayırlı haberi bekliyoruz.
evet canım yaa az kaldı,tedaviye cuma başlamıştım,bitirmek de perşembeye denk geldicanım teşekkür ederim
canım az kalmış perşembe hayırlı gündür inşallah güzel haberlerinide alıcaz burdandesteğin için Allah razı olsun
canım ben yeni rapor işlemleriyle uğraştım hatta raporum yarın çıkıyor sana detaylı anlatacağım ancak şuan çok vaktim yok gece detaylı yazarım canım. zeynep kamilden yeni paçayı kurtardığım için hala tüm bilgiler taze. bu arada gatadan da çıkarabilirdin ve orası hem yoğun olmadığı hem de çok büroktik işlemlerle uğraştırmayacağı için seni çok hırpalamazdı.
canım devlet düşünüyorsan göztepe değil, ataşehir adsm yada kavacıkta bulunan beykoz adsm yi tercih et hem cihazlar malzemeler hem de hekimler açısındazn tavsiye ederim her birinde çalışan hekim tanıyorum hatta sancaktepe bile mükemmel bir diş hastanesi olmuş orda çok çalışan arkadaş var tavsiye ederim. ancak başkent üni. hastanesi zaten özel, altunizadedeki kliniklerinde ücret ödeyeceksin. eğer maddi kaygı olmadan özel diş hekimi tavsiyesi istersen, Fatma MÜRTEZAOĞLUnu kesinlikle tavsiye ederim ümraniye çarşıda muayehanesi, hem sadece bayanlara bakıyor hem de hekimliği kadar şahsiyeti de etkiler seni. en azından bir muayene olursun seni gerçekten bilgilendirir.
Canım teşekkür ederim.
Tavsiyelerin için sağol saydıklarından birini seçeceğim.
Ümraniyenin tam içinde değilim o yüzden bizim buradan heryere vesait problemi yaşamaktayım.
Göztepe de Ataşehir de 2 vesait onlar daha mantıklı geldi bana Ataşehir'i seçebilirim, ama kavacık, sancaktepe ulaşımım daha zor.
Çok teşekkür ediyorum yardımların için.
Başkent ünv. sgk anlaşması var çok uygun fiyatlı hastane.
Kanal tedavisi 30 TL, diş çekimi 10 TL Normal dolgu 15-20 TL acayip ucuz yaniAma işte randevu almak ayrı bir çile.
kızlar yaaaaaavvvv bu günü saymazsak kaldı 2 gün:18: perşembe günü erkenden kan vericem dua edin bana ne olurrrrr:18:
Canım teşekkür ederim.
Tavsiyelerin için sağol saydıklarından birini seçeceğim.
Ümraniyenin tam içinde değilim o yüzden bizim buradan heryere vesait problemi yaşamaktayım.
Göztepe de Ataşehir de 2 vesait onlar daha mantıklı geldi bana Ataşehir'i seçebilirim, ama kavacık, sancaktepe ulaşımım daha zor.
Çok teşekkür ediyorum yardımların için.
Başkent ünv. sgk anlaşması var çok uygun fiyatlı hastane.
Kanal tedavisi 30 TL, diş çekimi 10 TL Normal dolgu 15-20 TL acayip ucuz yaniAma işte randevu almak ayrı bir çile.
canım ben başkentte sgk geçmiyor biliyordum eğer geçiyorsa tabiki süper.en önemlisi yakın olması 2 vasıta bile uzakmışsen nerede oturuyorsun ki ? belki başka alternatif de sunabilirim :)
bitti sayılır,sona yaklaştıkça heyecanlanıyorum bir o kadar da korkuyorum sonu kötü olabilir geçmesin istiyorum,böyle kötü bir ikilem...ne biliim canım yaa üfffff:18: Allah sonumuzu hayır etsin.bende nasıl dayandım bilmiyorum vallabir şey kalmamış oh maşallah.
2 gün sonra müjdeli haberini alırız inşallah.
İyi dayandın sen ya evde gebelik testi yapmadan durdun.
Ben olsam şimdiye çatlamıştım hemde orta yerimden
bitti sayılır,sona yaklaştıkça heyecanlanıyorum bir o kadar da korkuyorum sonu kötü olabilir geçmesin istiyorum,böyle kötü bir ikilem...ne biliim canım yaa üfffff:18: Allah sonumuzu hayır etsin.bende nasıl dayandım bilmiyorum vallahep kendi kendime 9-10.günlerde kan testi yaptırırım diyodum ama dediğim gibi belki sonuç olumsuz olur bir iki gün daha tadını çıkarayım dedim,idrar testi aldım yarın sabah ilk idrarla yapcam,büyük ihtimal çıkmaz ama içimi rahatlatmak adına yapcam yinede,dualarını esirgeme lütfen olur mu?
bitti sayılır,sona yaklaştıkça heyecanlanıyorum bir o kadar da korkuyorum sonu kötü olabilir geçmesin istiyorum,böyle kötü bir ikilem...ne biliim canım yaa üfffff:18: Allah sonumuzu hayır etsin.bende nasıl dayandım bilmiyorum vallahep kendi kendime 9-10.günlerde kan testi yaptırırım diyodum ama dediğim gibi belki sonuç olumsuz olur bir iki gün daha tadını çıkarayım dedim,idrar testi aldım yarın sabah ilk idrarla yapcam,büyük ihtimal çıkmaz ama içimi rahatlatmak adına yapcam yinede,dualarını esirgeme lütfen olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?