Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Allah razı olsun canım duaların ve iyi temennilerin için,biraz düzelmene sevindim,umarım tamamen düzelir yolun sonuna rahat bi şekilde gelirsin(amin)yok canım şükür ki iğneler bende bi etki yapmadı,herkesin dediği gibi otururken, yatarken üstüne falan acıyo biraz hepsi bu,transfer zamanın gelince doktorlar bulur bi yolunu sen kafana takma canım ok?

Canim herseyin alternatifi var artik cok sukur ki igne yerinede baska ilaclar kullanilabilir insallah, bekleyince de adet gelmiyo bi turlu yaa 19unda adet olacaktim hala yok stresten midir nedir bekliyorum kac gundur:))

canım ben yeni rapor işlemleriyle uğraştım hatta raporum yarın çıkıyor sana detaylı anlatacağım ancak şuan çok vaktim yok gece detaylı yazarım canım. zeynep kamilden yeni paçayı kurtardığım için hala tüm bilgiler taze. bu arada gatadan da çıkarabilirdin ve orası hem yoğun olmadığı hem de çok büroktik işlemlerle uğraştırmayacağı için seni çok hırpalamazdı.

canım hadi gözün aydın bişey kalmamış geçmiş gitmiş günler inşallah senden hayırlı ve güzel haberler almayı bekliyoruz
evet canım bişey kalmadı çok şükür ama bide bana sor,zaman geçmek bilmedi o kadar çok istiyorum ki burdan size güzel haberler vermeyi ve tabii sizden de almayı

Canim cok sagol ne zaman musait olursan o zaman yaz. Sende yasadin zeynep kamilde yardimci olmuyorlar. Bugun zeynep kamilden basladim artik. Tecrubelerine ihtiyacim olacak.

kızlar yaaaaaavvvv bu günü saymazsak kaldı 2 gün:18: perşembe günü erkenden kan vericem dua edin bana ne olurrrrr:18:

bir şey kalmamış oh maşallah.
2 gün sonra müjdeli haberini alırız inşallah.
İyi dayandın sen ya evde gebelik testi yapmadan durdun.
Ben olsam şimdiye çatlamıştım hemde orta yerimden

evett başlayalım rapor mevzuuna ;
1. gidiş)evet adetin 2. günü ultrason ile yumurta sayısı poliskistik over kontrolü, endometrium kalınlığı kontrol ediliyor ve 9 tüp kan veriyoorsun hem tam kan sayımı hem hormonlar hem tüp bebekte olmazsa olmaz rubella antikoru, aids hepapatit gibi bulaşıcı hastalıklar. akciğer grafisini ve ekgyi aynı gün yaptırmanda fayda var.bunlar ilerleyen günlerde çıkıyor. tüm hepsini adet bittikten sonra geldiğinde alırsın.
2. gidiş )adetin geçtikten sonra 3 günlük cinsel perhizle beraber jinekoloji kliniğinden smear kültür için randevu alıyorsun. adetin bittiği gün randevu almanda fayda var. jinekoloji 1-2-3 vs. klinik seçeneklerin var illa bayan hekim diye arama yapmana gerek yok erkek hekim yazan yerde bile bayan asistanlar bakıyorlar. verdiğin numunelerden birini kan verdiğin yere diğerini biyopsiye bırakıyorsun. sonrasında akciğer grafin ve kan tahlil sonuçlarınla tüp bebeğe uğra onlarda seni sağlık kuruluna yönlendirip sana bir kağıt verecekler o kağıt ve tetkiklerinle dahiliye, psikiyatri bölülerine gidip imza alıosun toplamda 5 dk sürmez bile. böylece 2. gelmende hem smear - kültürü hemde tüm klinikleri gezme işine halletmiş olursun.
aynı gün eşin de hem kan hem sperm testi için numune verdi ise sıkıntı yok ama ürolojiden randevu almadı ise seninle 2. gidişin için aynı güne denk getirsin ve randevu alsın. onun hem kan (eşim perşembe vermişti çarşamba günü çıktı)hem sperm testi ( ertesi gün çıktı)çıkınca tekrar ürolojiye gidip doktor rapor verecek. o da senin üçüncü gidişine denk gelir.
biyopsi kültür çıkma döneminde de eşin yada senin üzerine 900 prim günü yatmış olan sosyal güvenceniz var ise en yakın SGK binasına gidip 3 dakikada hizmet dökümünü alıosun. evlilik cüzdanının kimliklerinizin fotokopisini çektir. en yakın nüfus müd. den hem senin hem eşinin nüfus cüzdan suretini al. senin ve eşinin fotoğraflarını hazırla.
3. gidiş) öğleden sonra git , smear -kültür sonuçarınıda biyopsi ve tüp bebek sekreteryasından al ve girişteki ilk sol odada hekim ve hemşireyle dosyanı doldur. sekretaryadan dosya numarası al ve sağlık kuruluna teslim et.
dosyan önce konseye birkaç gün sonra heyete ( her p.tesi perşembe toplanıyor) girecek , birkaç gün sonrada sağlık kurulundan dosyan çıkacak. o dosyayı aldığında neslihan hanımla görüşüp kullanılacak ilaçları reçeye yazdırman gerekiyor ve mutlaka rapor aslını yanına almalısın umut tüp bebek merkezi aslını istiyor.
en önemlisi tüm tetkiklerinin, nüs cüzdan suretlerinin, evlilik cüzdanının fotokopisinin , yani tüm herşeyin fotokopisini çektir. çünkü umut tüp bebek merkezinde neslihan hanım da , tüp bebek dosyan için hemşire de onları isteyecek.

demaydemay, aklımda hep sen varsın, şu mübarek vakitlerde hep sana dua edeceğim ve ben de senin adına çok heycanlıyım ve güzel haber alacağımıza nasılsa çok eminim. sen ne olur çok dikkat et kendine, ohh annen de yanındaymış , çok şanslısın en güzel bakım anne bakımı, senin be inş. bebişin için çok kıymetli bu bakım. eğer sabah yapacağın testte negatif bir sonuç görürsen aslaaaa üzülmek yok tamam mı eğer kalbine sor ufacık da olsa kırılacaksa yapma testi, hep beraber bekleriz test gününü... dualarımdasın canım...

bir şey kalmamış oh maşallah.
2 gün sonra müjdeli haberini alırız inşallah.
İyi dayandın sen ya evde gebelik testi yapmadan durdun.
Ben olsam şimdiye çatlamıştım hemde orta yerimden
bitti sayılır,sona yaklaştıkça heyecanlanıyorum bir o kadar da korkuyorum sonu kötü olabilir geçmesin istiyorum,böyle kötü bir ikilem...ne biliim canım yaa üfffff:18: Allah sonumuzu hayır etsin.bende nasıl dayandım bilmiyorum valla hep kendi kendime 9-10.günlerde kan testi yaptırırım diyodum ama dediğim gibi belki sonuç olumsuz olur bir iki gün daha tadını çıkarayım dedim,idrar testi aldım yarın sabah ilk idrarla yapcam,büyük ihtimal çıkmaz ama içimi rahatlatmak adına yapcam yinede,dualarını esirgeme lütfen olur mu?

sabah cnm idrar testini hemen buraya yaz olurmu çokk merak ediyorummmmm..:18::18::18::18:

Demay uyandım direk formu açtım.
Dedim demay bu saate yapmıştır yazmıştır. Haydi meraktan ölüyorum burada. :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…